Jämför stora lån på upp till 600 000 kr

Söker du efter ett större lån utan säkerhet? Här finns de bästa större lånen utan säkerhet som du kan söka snabbt och enkelt online och i de flesta fall också få svar på din låneansökan direkt på skärmen.
Det finns stora lån utan krav på säkerhet för alla möjliga tillfällen och det är din kreditvärdighet som kommer att avgöra hur billigt lån du kommer att bli erbjuden.
 

ETT LÅN SOM VÄLDIGT MÅNGA BLIR GODKÄNDA FÖR!

Bank Norwegian större privatlån
Bank Norwegian stora lån
Bank Norwegian stora lån

TIPS: Hög godkännandegrad även med många förfrågningar hos UC.

Läs mer och ansök om lån hos BankNorwegian HÄR. Få svar direkt!

ETT LÅN FÖR PERSONER MED LÅG KREDITVÄRDIGHET!

Svea Ekonomi större privatlån
Svea Ekonomi stora lån för personer med låg scoring
Svea Ekonomi stora lån för personer med låg scoring

TIPS: För dig som inte tror att du kan bli godkänd för ett stort lån utan säkerhet.

Läs mer eller gör ansökan om lån hos Svea Ekonomi HÄR. Få snabba svar!

FÖR DIG MED GOD TILL MEDELGOD KREDITVÄRDIGHET!

Lägsta räntan hos SevenDay
SevenDay stora lån utan säkerhet, med räntegaranti!
SevenDay stora lån utan säkerhet, med räntegaranti!

TIPS: För dig som vill vara garanterad att få den lägsta räntan.

Lägsta räntegaranti hos SevenDay! Gör din ansökan HÄR!

FÖR DIG MED GOD TILL MEDELGOD KREDITVÄRDIGHET!

ICA Banken privatlån
ICA Banken stora lån utan krav på säkerhet
ICA Banken stora lån utan krav på säkerhet

TIPS: För dig som vill kunna ha åtkomst till flera bra banktjänster än bara ett lån.

Läs mer eller ansök om lån hos ICA Banken HÄR. Få svar direkt!

ALLT MER POPULÄRT LÅN!
4 BETALNINGSFRIA MÅNADER!

Privatlån utan säkerhet

TIPS: För dig som har lite sämre kreditvärdighet eller vill ha betalningsfria månader.

Läs mer eller ansök om lån hos Bynk HÄR. Få svar direkt!

POPULÄRT P2P LÅN!
UTAN KRAV PÅ SÄKERHET

Sparlån privatlån utan säkerhet
Sparlån privatlån utan säkerhet

TIPS: Sök ett tryggt och säkert lån av andra privatpersoner genom Sparlån.

Läs mer eller ansök om lån hos Sparlån HÄR. Svar direkt!

Stora lån utan säkerhet kräver eftertänksamhet

Ett stort lån kan påverka din privatekonomi en del. Ofta är det också under en ganska lång tid framöver. Alltså finns det goda skäl att vara noggrann när du väljer vilket lån du ska söka. Att välja olika sorters lån utifrån olika behov är för många en självklarhet men om du inte har någon eller liten tidigare erfarenhet av att låna pengar finns det anledning att jämföra lånen noga innan du bestämmer dig.

Vad räknas till stora lån utan säkerhet och vad är det?
Ett stort lån utan säkerhet är ett lån som vi anser är från 50000 kr och uppåt. Att låna mycket pengar utan krav på säkerhet innebär att du inte behöver lämna en bostad, bil eller annat du investerar i som säkerhet för lånet. Privatlån utan säkerhet brukar också ibland kallas för blancolån och det finns privatlån utan säkerhet i flera olika underkategorier.

Det finns både stora privatlån utan säkerhet och små privatlån utan säkerhet som kanske mer faller inom ramen för små lån och snabba krediter.

Du får oftast svar direkt på skärmen även för stora privatlån utan säkerhet men skillnaderna mellan små och stora lån utan säkerhet skiljer sig mycket, särskilt vad det gäller kraven på dig som låntagare när det handlar om din kreditvärdighet. Även priset på lån skiljer sig åt, då det ofta är billigare att låna stora summor pengar. Priset du betalar för ditt lån kallas för ränta och det finns inga räntefria lån som är på stora belopp. Däremot finns det ett antal lån utan ränta om du tar mindre lån med kort återbetalningstid. Här kan du läsa mer om mindre räntefria lån.

Även om större lån med svar på ansökan direkt faller inom kategorin snabblån eftersom begreppet snarare handlar om hur snabbt själva ansökningsprocessen går, än storleken på lånet.
När du söker ett privatlån utan säkerhet, kan du använda pengarna till precis vad du själv vill!
 

Stora lån utan säkerhet och utan UC kontroll

När du ansöker om stora lån på belopp över 50 000 kr finns det inga seriösa långivare i Sverige som inte använder UC kontroll. Om du av någon anledning behöver låna mer än 50 000 kr och inte vill att banken ska använda UC som kreditupplysning, måste du istället kombinera flera olika lån och ta flera lån samtidigt. Sök lämpligtvis bland lån utan uc kontroll och välj de lån du har råd att ha samtidigt.

Vad som kan betecknas som ett "stort lån" är egentligen en subjektiv fråga som står i förhållande till vad var och en anser vara en stor eller liten summa pengar i lånesammanhang. Som vi tidigare nämnde, är vårdefinition av ett stort lån de lån som har en total maxgräns som överstiger 40000 kr.

Alternativ för dig som behöver låna 30000 kr eller mindre finns det väldigt gott om och urvalet av den sortens lån är väsentligt större när det handlar om lån man kan söka online.
 

Hur mycket kan man låna utan säkerhet

Hos en och samma långivare kan du låna max upp till 600 000 kr utan säkerhet. För att låna 600 000 kr utan säkerhet, krävs oftast en relativt god kreditvärdighet och en ganska hög inkomst. Det är din sammanlagda kreditvärdighet som kommer att avgöra hur mycket pengar du kan låna utan säkerhet.

Långivare som är mer toleranta när det handlar om kreditvärdighet i sammanhang där du vill söka lån på stora summor, är lite begränsade men det finns stora lån även för personer med låg kreditvärdighet.
 

Kan man ha flera lån samtidigt

Ja, man kan ha flera relativt stora lån utan säkerhet samtidigt men allra bäst är det om man försöker hålla antalet olika långivare på så litet antal som möjligt eftersom för många lån hos många olika banker kan göra att din kreditvärdighet påverkas på lite längre sikt.

Det är oftast bättre att ha några få större lån utan säkerhet än att ha mängder av olika små lån utan säkerhet. Undantaget är mindre lån utan uc kontroll som inte påverkar din kreditvärdighet negativt på samma sätt som stora lån som använder UC.

Hur mycket lån du sammanlagt kan ha, beror på din ekonomiska situation och hur hög inkomst du har. Söker du så kallade skuldfinansieringslån går det ofta att ha lån på större summor eftersom de lånen är avsedda att samla ihop gamla skulder för att på sikt göra din ekonomi bättre.
 

Skuldfinansiering - samla lån

Skuldfinansiering är både för dig som helt enkelt bara vill sänka dina lånekostnader och för dig som måste göra det för att du är i ekonomisk kris eller ekonomiska svårigheter av olika hög grad. Det här gör du enklast genom att jämföra lån och samla dina lån hos en och samma långivare.

Skuldfinansiering innebär i korthet att försöka få ner kostnader för lån och dyra krediter till en lägre månadskostnad. I vissa sammanhang kan skuldfinansiering även innefatta omförhandlingar av nuvarande lån men i de allra flesta fall handlar det om att ta ett enda lån för att lösa ett antal mindre lån, både för att få billigare ränta och lägre månadskostnad för lån totalt i syfte att få mer pengar över till annat. Ansök om lån utan säkerhet upp till 600 000 kr hos en långivare eller låt en låneförmedlare jämföra olika lån åt dig.

Du kan jämföra lån upp till 350 000 kr eller välja att ansöka om skuldfinansieringslån hos Bank Norwegian som i dagsläget är den bästa långivaren som du kan ta blancolån på upp till hela 600 000 kr hos.
 

Hur ska jag ansöka om skuldfinansiering

Tanken med skuldfinansiering är att du skall jämföra det tänkta nya lånet med de lån och krediter du redan har. Om du väljer att ansöka om lån genom en låneförmedlare kommer du att kunna jämföra flera olika lån samtidigt. Om du istället hittar en långivare som du vill ansöka direkt hos, kommer du också att få svar online så du kan jämföra lån. Skuldfinansiering är för alla oavsett om du skall använda hela eller delar av det nya lånet för att lösa gamla lån och krediter. Det finns även omstartslån för dig som har svårt att få ett vanligt banklån.
 

Omstartslån och lån för dig som har betalningsanmärkning

Om du har ansökt om skuldfinansieringslån och inte kan få något behöver du ta ställning till hur allvarlig din ekomoniska situation är. Har du möjlighet att betala dina skulder även om du får leva på en mycket begränsad summa pengar per månad i övrigt, kan det vara det första steget.

Marginalen Bank erbjuder så kallade omstartslån där du kan få låna pengar även om du har betalningsanmärkning eller vill lösa skulder hos Kronofogden. Även vissa långivare hos Freedom Finance beviljar lån även om du har betalningsanmärkning.

Det är aldrig en bra lösning att ta mindre så kallade snabblån för att betala räkningar med. Då skjuter du bara fram problemet och sätter dig i en ännu värre ekonomisk situation. Om du däremot kommer att leva under så kallat existensminimum och inte ser att du kommer att klara av det eller ha hemmavarande barn, bör du söka hjälp för att lösa din situation. Ta kontakt med din kommun  som du är bosatt i för att få rådgivning och hjälp.

En annan bank som ger lån för nystart är Svea Ekonomi som är den bank som nog är allra mest tolerant i frågan om att låna ut pengar till personer med låg kreditscoring. Här kan du läsa mer om Svea Ekonomi's olika lånelösningar.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-13.