Stora billiga privatlån utan säkerhet

Letar du efter stora billiga privatlån utan krav på säkerhet? Vill du slippa små dyra högkostnadskrediter? Här hittar du bra privatlån till rimligt pris. Här finns de större lånen där du kan ansöka om att låna upp till 600 000 kronor hos en seriös och bra bank och få svar direkt på skärmen.

Eftersom vi inte kan avgöra vilket lån som är bäst för just dig, är lånelistan istället sorterad i alfabetisk ordning.

Stora lån trots betalningsanmärkningar
Stora lån trots betalningsanmärkningar

TIPS: Gör en enda ansökan och få svar från många olika banker samtidigt. Endast en UC kontroll och stora möjligheter till stort lån även med låg kreditvärdighet.

Stora privatlån utan säkerhet BankNorwegian
Stora privatlån utan säkerhet BankNorwegian

TIPS: Hög godkännandegrad även med många förfrågningar hos UC eller mycket tidigare skulder. Så länge du har ordning på din ekonomi i övrigt finns goda möjligheter till lån.

Bynk privatlån utan säkerhet med betalningsfria månader.
Bynk privatlån utan säkerhet med betalningsfria månader.

TIPS:
För dig vill slippa betala på ditt lån så mycket som 4 månader per år. Stora privatlån utan krav på säkerhet.

Möjlighet att få stort lån med betalningsanmärkningar
Möjlighet att få stort lån med betalningsanmärkningar

TIPS:
För alla låntagare oavsett kreditvärdighet. Många förfrågningar hos UC behöver inte vara ett problem.

Privatlån utan säkerhet Komplett Bank
Privatlån utan säkerhet Komplett Bank

TIPS:
Stora lån till låg ränta och du har medelgod kreditvärdighet.

Privatlån utan säkerhet Lån & Spar Bank
Privatlån utan säkerhet Lån & Spar Bank

TIPS:
Stora lån till väldigt bra ränta. Lite högre inkomstkrav än andra men har bra villkor.

Både privatlån utan säkerhet och omstartslån
Både privatlån utan säkerhet och omstartslån

TIPS:
Låna oavsett låg kreditscoring och skuldsaldo hos Kronofogden. OBS! Säkerhet krävs om du har aktuella skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Låna 600000 utan säkerhet Moank
Låna 600000 utan säkerhet Moank

TIPS:
Ansök om att låna med låg kreditscoring och upp till 2 st betalningsanmärkningar. Individuell ränta utifrån kreditvärdighet.

Stora lån för att starta om din ekonomi
Stora lån för att starta om din ekonomi

TIPS: Speciella nystartslån!
Goda möjligheter för att få ett stort lån trots låg kreditvärdighet. Individuell ränta.

Stort lån och en bank som godkänner många
Stort lån och en bank som godkänner många

TIPS:
Förhållandevis hög tolerans när det handlar om många förfrågningar hos UC.

SevenDay stora lån utan säkerhet, med räntegaranti!
SevenDay stora lån utan säkerhet, med räntegaranti!

TIPS: För dig som vill vara garanterad att få den lägsta räntan.

Låna stora belopp med medelgod kreditvärdighet
Låna stora belopp med medelgod kreditvärdighet

TIPS:
För dig med medelgod kreditvärdighet.

Svea Ekonomi stora lån för personer med låg scoring
Svea Ekonomi stora lån för personer med låg scoring

TIPS: För dig som inte tror att du kan bli godkänd för ett stort lån utan säkerhet.

Gå igenom vår fullständiga lista över privatlån utan säkerhet om du inte hittade något som passar dig. Kanske letar du efter en bank du inte har sökt lån hos tidigare och vill hitta nya banker att kontakta? Över 100 olika lånelösningar på vår lånelista.
 

Vanliga frågor om stora lån utan säkerhet (FAQ)

Hur stora lån kan man ta utan säkerhet?
Hur stora lån kan man ansöka om online?
Varför skiljer det så mycket i ränta på olika lån?
Stora lån utan UC kontroll
Vad ska man tänka på när man tar ett privatlån utan säkerhet?

Storleken på olika privatlån utan krav på säkerhet

Vad som räknas som ett litet eller stort lån är relativt. Med små lån brukar man ofta prata om lån på allt från några tusenlappar och upp till 50000 kronor. Lån därutöver kan räknas som större lån även om det finns lån ända upp till 600000 kronor. Du kan alltså låna mer än en halv miljon kronor utan säkerhet.

Att låna mycket pengar utan krav på säkerhet innebär att du inte behöver lämna en bostad, bil eller annat du investerar i som säkerhet för lånet. Privatlån utan säkerhet brukar också ibland kallas för blancolån och det finns privatlån utan säkerhet i flera olika underkategorier.
 

Hur mycket kan man låna utan säkerhet

Hos en och samma långivare kan du låna max upp till 600 000 kr utan säkerhet. För att låna 600 000 kr utan säkerhet, krävs oftast en relativt god kreditvärdighet och en ganska hög inkomst. Alternativt kan du välja att ansöka om lånet tillsammans med en medsökande, vilket i princip alltid förbättrar dina möjligheter att även få ett billigt lån med bra villkor.

Det är din sammanlagda kreditvärdighet som kommer att avgöra hur mycket pengar du kan låna och vilken ränta du blir erbjuden. Om du vet att du kommer att få svårt att bli godkänd för lån kan du istället leta efter de den typ av lån man kan få med låg kreditvärdighet.
 

Kan man ha flera lån samtidigt

Ja, man kan ha flera relativt stora lån utan säkerhet samtidigt men allra bäst är det om man försöker hålla antalet olika långivare på så litet antal som möjligt eftersom för många lån hos många olika banker kan göra att din kreditvärdighet påverkas på lite längre sikt. Dessutom kanske dina sammanlagda lånekostnader blir stora varje månad och du vill inte bli överskuldsatt.

Däremot är det är oftast bättre att ha några få större lån utan säkerhet än att ha mängder av olika små dyra lån. Undantaget är mindre lån utan uc kontroll som inte påverkar din kreditvärdighet negativt på samma sätt som stora lån som använder UC.

Hur mycket lån du sammanlagt kan ha, beror på din ekonomiska situation och hur hög inkomst du har. Söker du så kallade skuldfinansieringslån går det ofta att ha lån på större summor eftersom de lånen är avsedda att samla ihop gamla skulder för att på sikt göra din ekonomi bättre.
 

Prisskillnader för olika lån

Det är räntan och eventuella tillkommande avgifter så som uppläggningsavgifter eller fakturaavgifter som utgör själva kostnaden för ett lån. Som du säkert redan har noterat, är skillnaderna på räntan ganska stor mellan olika lån.

Storleken på lånet spelar ofta roll då små lån kan ha en dyrare ränta procentuellt sett, än vad större lån har.
Alla lån har också sin speciella karaktär och ofta är lånet inriktat mot en speciell målgrupp. De lån som riktar sig till personer med låg kreditvärdighet är oftast märkbart dyrare än andra lån. Det är för att kreditföretaget räknar med att de tar en större risk när de lånar ut pengar till en person med låg scoring.

Likaså är kortfristiga små lån oftast dyrare i ränta. Det beror på att de lånen kommer att återbetalas så pass snabbt att låneföretaget inte hinner tjäna några pengar på räntan om den är för lågt satt.

Vad som kan räknas som ett billigt lån är också en relativ fråga. Man kan säga att om du har god kreditvärdighet bör du kunna få ett lån med ränta under 8%. Har du medelgod kreditvärdighet är det ett billigt lån även om du börjar hamna på nivåer som 11-12 %. Tyvärr får du sällan så billiga låneförslag om du har dålig scoring.
 

Stora lån utan UC kontroll

Den som vill låna pengar utan UC kontroll, kan välja mellan många olika lån när det handlar om lån upp till 40000 kronor. Redan vid 50000 kronor börjar valmöjligheterna begränsas kraftigt och just nu kan du som mest låna 80000 kronor utan UC.

Givetvis kan du ta flera lån utan UC samtidigt men då behöver du vara noggrann när du räknar på hur mycket lånen kommer att kosta dig varje månad.

Stora lån utan säkerhet kräver eftertänksamhet

Ett stort lån kan påverka din privatekonomi en del. Ofta är det också under en ganska lång tid framöver. Alltså finns det goda skäl att vara noggrann när du väljer vilket lån du ska söka. Att välja olika sorters lån utifrån olika behov är för många en självklarhet men om du inte har någon eller liten tidigare erfarenhet av att låna pengar finns det anledning att jämföra lånen noga innan du bestämmer dig.

Vi har tagit fram en guide för att välja rätt lån för den som inte vet riktigt i vilke ände de ska starta.

Du får oftast svar direkt på skärmen även för stora privatlån utan säkerhet men skillnaderna mellan små och stora lån utan säkerhet skiljer sig mycket, särskilt vad det gäller kraven på dig som låntagare när det handlar om din kreditvärdighet.
 

Stora lån för skuldfinansiering - samla lån

Om du söker efter stora lån för att du har tänkt förtidsinlösa andra gamla lån och krediter finns det lån som är speciellt anpassade för skuldfinansiering för privatpersoner.
Det går till och med att få lån trots skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten men för det ställs särskilda krav och ofta behöver du en bostad som säkerhet för lånet då.
 

Risker med stora banklån

När du tar ett lån behöver du känna dig säker på att du kommer att kunna återbetala lånet enligt överenskommelse. Detta gäller oavsett lånets storlek och just på den punkten är det alltså ingen skillnad mellan mindre och större lån. Om du ser den minsta lilla risk att du inte ska kunna fullgöra dina åtaganden behöver du vara noggrann när du räknar.
Om du försätter dig i en situation då  du inte kan betala dina skulder, kan det få allvarliga konsekvenser på sikt. Någon enstaka månad av betalningsoförmåga, brukar oftast gå att lösa tillsammans med den bank du lånat pengar av.

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-04.