Låna 20000 utan UC och få svar direkt

Låna 20000 kr, de bästa lånen för det. Låna 20000 kr, de bästa lånen för det.

Att låna 20000 kr snabbt borde vara ganska problemfritt för de allra flesta. Vem som helst kan hamna i en situation då de behöver låna pengar av någon anledning och lån på 20000 kr eller mer, finns det gott om.

Så länge du inte har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten, brukar de flesta kunna hitta ett lån oavsett kreditvärdighet. Du kan också välja att istället för detta, söka i den fullständiga listan på lån som inte använder UC.
 

Vissa (inte alla) av de lån som presenteras är högkostnadskrediter. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Det är lätt att se vilka lån som du kan söka utan att det görs någon UC kontroll.
Vi är opartiska och därför är lånen sorterade i alfabetisk ordning.

Låna 20000 med anmärkning.

Låna mellan 5000 - 30000 kr hos Brixo
Låna mellan 5000 - 30000 kr hos Brixo

Brixo - låna med betalningsanmärkning
Ett klassiskt snabblån med lång återbetalningstid (max 3 år för lån på 20000 kr). Många UC behöver inte betyda automatiskt avslag.

Låna 20000 kronor i 3 år:
Betala totalt 1 025 kronor per månad inklusive ränta och avgifter.

Låna 20000 med anmärkning.

Låna 20000 enkelt hos CashBuddy
Låna 20000 enkelt hos CashBuddy

CashBuddy
Snabblån med lång återbetalningstid. Många UC är inget direkt hinder för att bli godkänd.

Låna 20000 kronor i 3 år:
Betala totalt 807 kronor per månad.
Låna 20000 kronor i 5 år:
Betala totalt 600 kronor per månad.

Låna 20000 utan UC kontroll.
Credway

Låna 1000 - 30000 kr hos Credway
Låna 1000 - 30000 kr hos Credway

Credway lån trots betalningsanmärkning
Flexibel återbetalningstakt och ta ut pengar när du behöver dem.

Exempel vid utnyttjad kredit 20000 kr:
Betala minst 1000 kr den aktuella månaden (inkluderar både amortering och ränta)

Låna 20 000 utan UC kontroll.
Expresskredit

Låna 20000 utan UC hos Expresskredit
Låna 20000 utan UC hos Expresskredit

Expresskredit - godkänner många
Lägsta återbetalningstakt per månad:
Minst 6% eller minst 350 kr av din totala skuld

Exempel vid kreditlimit 20000 kr:
Betala 6% av 20000 kr = 1200 kr per månad (inkluderar både amortering och ränta)

LÅGA KRAV - LÅNA MED ANMÄRKNING
Ferratum Credit

Låna 20000 kr enkelt hos Ferratum
Låna 20000 kr enkelt hos Ferratum

Ferratum - ansök oavsett kreditvärdighet
Flexibel återbetalningstakt och ta ut pengar när du behöver dem.
Betala minst 4% eller 300 kr. Gäller det belopp du verkligen har utnyttjat/tagit ut.


Exempel om du tagit ut 20000 kr:
Betala 4% av 20000 kr = betala minst 800 kronor nästa månad (inkluderar både amortering och ränta).

LÅGA KRAV - GODKÄNNER MÅNGA
Risicum

Lån utan UC med låga krav så länge du saknar anmärkning
Lån utan UC med låga krav så länge du saknar anmärkning

Risicum godkänner många låntagare
Ett kreditkonto online där du själv tar ut så mycket du behöver. Flexibel återbetalning.

Minsta återbetalningskrav per månad:
Alltid minst 10% eller 1000 kr och gäller det belopp du verkligen har utnyttjat/tagit ut.
Exempel om du tagit ut 20000 kr:
Betala 10% av 20000 kr = 2000 kr under nästkommande månad (inkluderar både amortering och ränta).

SNABBT OCH FLEXIBELT
Säkerfinans

Låna upp till 25000 utan UC
Låna upp till 25000 utan UC

Säkerfinans - godkänner ganska många
Flexibel återbetalning ger möjlighet att själv påverka priset.

Prisexempel:
Låna 20000 kr och betala 11% av aktuell kreditlimit (2 200 kr per månad i detta fall)

Om du inte hittade något bra lån som passade dig här, finns det många fler lån att välja mellan inom nedanstående kategorier. Ett låns egenskaper behöver matcha dina önskemål och förutsättningar för att räknas som en passande lösning som du har hög chans att bli godkänd för.

Lista på alla lån utan UC kontroll
Låna utan UC med anmärkning
Låna med dålig kreditvärdighet
Flexibla kreditlån utan UC kontroll

Ganska lätt att bli godkänd för lån runt 20000 kronor

Det finns ett stort utbud att välja mellan när du är ute efter att hitta ett enkelt lån på 20000 kronor. Lån i den här storleksordningen finns både bland så kallade enkla snabblån som normalt sett har lånebelopp på upp till 50000 kronor men du hittar dem också bland de större lånen.

Lånebelopp i den här storleken är ofta relativt lätt att bli godkänd för även för den som har sämre kreditvärdighet. För den som har bra kreditvärdighet är det närstan aldrig något problem att bli godkänd för att låna 20000 kronor eller summor däromkring.

Den som har dålig kreditscoring måste välja lite mer omsorgsfullt vilka lån som passar att söka.
För lån i den här storleksordningen och i den här prisklassen, är det ofta ganska lätt att bli godkänd för lånet även om du har en lite sämre scoring. Det är egentligen priset som är skillnaden då du kanske inte kan bli erbjuden lånen med de allra lägsta räntorna.

En fingervisning på hur enkelt det är att bli godkänd för ett lån är nämligen att titta på vad lånet kostar. De kreditföretag som erbjuder lån till personer som har mycket svårt att bli godkända hos andra låneföretag, tar en större risk och därför är de lånen oftast lite dyrare än andra
 

Lån på 20000 kronor är ett förhållandevis litet lån

Även om 20000 kr är väldigt mycket pengar för många, kan man ändå inte påstå att det är ett lånebelopp som ska räknas som särskilt stort. Med tanke på att det finns lån utan säkerhet, på mellan 1 000 kr - 600 000 kronor så är 20 000 kr ett förhållandevis litet lån i det stora hela.

Hur stort ett lån på 20000 kronor är för just dig, beror på din årsinkomst. Ofta när man räknar på skuldbelastning så jämför man skulder och lån med den årsinkomsten du har. Om du har lån utan säkerhet på mer än ca 1,5 x din årsinkomst (före skatt) ska du tänka efter noga om du verkligen vill belasta dig med fler lån.
 

Att tänka på innan du ansöker om ett 20-tusenkronors lån

Det är faktiskt väldigt lätt att låna 20000 kronor snabbt och ibland kan det säkert gå lite för snabbt att klicka på ett lån, ansöka och vips så har du blivit godkänd för ett lån du kanske inte egentligen har råd med.
Det är alltid viktigt att tänka efter innan du ansöker, eftersom det följer med ett stort återbetalningsansvar när du lånar pengar.
Om du inte är säker på att du kommer att kunna återbetala lånet ska du hellre låta bli att söka det. Varje månad ska du ha råd att betala det belopp som du och din långivare har avtalat om. I det beloppet ingår både ränta, amortering och eventuella avgifter och det är sällan kostnadsfritt att låna pengar.
I de flesta fall kommer du att ha betalat in avsevärt mer än det belopp du ursprungligen lånade och fick utbetalt.
 

Kvalitet före kvantitet i kategorin "låna 20000 kr"

Som du säkert redan har uppmärksammat, är det här långt ifrån alla snabblån för att låna 20000 kr. Kanske sökte dina ögon utan framgång, efter något speciellt lån som du har hört talas om någonstans eller så hade du kanske en egen idé om något särkilt lån. Att du inte hittade det lån du kanske trodde du skulle hitta här, är helt enkelt för att vi har valt ut de bästa lånen för att låna 20000 kr snabbt och prisvärt.

Fokus här ligger även på att sätta lite extra highlight på lån för en bred målgrupp. Oavsett kreditvärdighet, ålder, inkomst och andra krav som olika lån ställer. Om du istället söker i vår fullständiga lista på de bästa snabblånen, kommer du nog att finna det du söker efter.

Gå inte vilse i lånedjungeln, var noga med att välja de lån som passar allra bäst för det ändamål du har med lånet. Att ta första bästa lån utan att det håller rätt kvalitet i förhållande till dina önskemål, kan nämligen bli en riktigt dålig låneaffär för dig.
 

Låna 20000 kr genom att vara noga med att välja rätt

Det snabbaste och enklaste sättet att låna 20000 kr är såsom med andra lån att välja ett lån som passar de egna förutsättningarna bäst  redan från början. Då slipper du få tråkiga avslag och göra flera olika ansökningar hos olika långivare innan du blir godkänd. Skönast är att bli godkänd direkt och sedan fokusera på annat än hur det ska gå till att låna pengar. Att få nej från en långivare eller bank, innebär inte med automatik att du inte blir godkänd för lån hos en annan - så ge inte upp.

Utgå alltid ifrån huruvida din kreditvärdighet ser hyggligt förtroendeingivande ut eller inte. Har du bara ett fåtal UC kontroller och inga betalningsanmärkningar har du mycket goda förutsättningar att låna 20000 kr snabbt och enkelt genom privatlån utan säkerhet. Privatlån utan säkerhet med snabb utbetalning, de kan faktiskt även de utbetalas snabbt och enkelt inom ett par dagar. Inte helt sällan är också privatlån utan säkerhet av lite mer "traditionell karaktär" billigare också. Om du däremot redan har bestämt dig för att det är ett lån utan UC du behöver söka så finns också många olika val och du kan låna 40000 kr utan UC hos en och samma långivare.
 

Vad kostar ett snabblån på 20000 kr

Det finns både billiga och lite dyrare snabblån när det handlar om att låna 20000 kr. Billigaste lånen kan man oftast bara få om man har en hyfsad kreditvärdighet och inte allt för många tidigare förfrågningar hos företaget UC (Upplysningscentralen AB). De lån som använder sig av individuell räntesättning, kommer nämligen att erbjuda dig bättre (lägre) ränta ju högre kreditvärdighet du har.

Det här betyder oftast att ju sämre kreditvärdighet du har, desto svårare är det att bli godkänd för de allra billigaste lånen. Det finns dock lån som du kan söka i första hand för att försöka få så billigt lån som möjligt. Om du börjar med att söka de lån på 20000 kr som inte använder UC, är det inga problem att söka flera olika lån eftersom din kreditvärdighet inte påverkas i nämnvärd omfattning när du söker dem.
 

Låna 20000 kr som pensionär

De flesta lån anger en lägsta ålder för att få låna pengar men hur är det egentligen med den övre åldersgränsen för att bli godkänd för lån, är det många som undrar. Det är faktiskt inte så lätt som man kan tro att få låna pengar om man uppnått pensionsålder heller. Särskilt inte när det handlar om att låna pengar utan säkerhet som pensionär. Det finns ju risker med att låna ut pengar till personer som börjar uppnå en viss ålder också. Men allt eftersom levnadsåldern i Sverige ökar, är det lättare och lättare att få lån även som pensionär. Den övre åldersgränsen för lån brukar i allmänhet betyda att lånet i fråga, ska vara återbetalt innan låntagaren uppnått den angivna åldern.
 

Låna 20000 kr för att lösa andra lån (skuldfinansiering)

Att låna pengar för att lösa andra lån är vanligare än många tror. Det är inget fel med att samla ihop flera olika lån och krediter för att få lite bättre koll på sin ekonomi. Dessutom finns det ofta mycket pengar att spara på att samla ihop lånen till ett samlingslån.

Det man ska undvika så långt det bara går, är att låna pengar för att betala andra lån i syfte att täcka sina månadskostnader. Måste du göra det är det alla gånger mycket bättre att söka lån för skuldfinansiering istället. Om det däremot handlar om en engångsföreteelse för en enskild månad då du inte lyckades få pengarna att räcka till av någon anledning, är det ingen fara skedd.

Vi utgår ifrån att alla våra besökare tänker på att det är viktigt att låna ansvarsfullt och att de räknar med att kunna återbetala sina skulder inom utsatt tid.
 

Ångerrätt och förtidsinlösen av lån i olika storlekar

Oavsett om du tagit ett snabblån online eller om du har lånat pengar av din vanliga bank, har du alltid rätt att utan extra kostnader förtidsinlösa dina lån och krediter. Vid förtidsinlösen innebär det att du betalar av hela eller delar av din skuld för att antingen bli helt skuldfri alternativt minska skulden rejält i jämförelse med mindre månatliga betalningar.
Att förtidsinlösa hela eller delar av ett lån innebär att dina räntekostnader löper antingen till den dag då du löser hela lånet eller sänks från den dagen du gör extra amortering eftersom din utestående skuld minskar och därmed också de totala räntekostnaderna.
Hur ränta beräknas kan kännas som en hel vetenskap men så länge du har koll på att du kan återbetala både amortering och ränta, behöver du enbart koncentrera dig på att få så låg ränta som möjligt, vilket bör vara en målsättning vid alla typer av lån.

Ångerrätt för lån tagna online gäller enligt distansköplagen. I enlighet med den, har du 14 dagar på dig att ångra ditt lån. Skillnaden mellan att ångra ett lån och att förtidsinlösa ett lån är emellertid inte särskilt stor, då båda går ut på att lösa hela skulden och ränta för de dagar du haft lånet får du betala oavsett vilket.

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-17.