Lån med utbetalning på kvällar och helger

Här finns lån du kan söka och få utbetalda oavsett veckodag och tid på dygnet. Att du kan ansöka om att låna pengar även på kvällar och helger står nog klart för de flesta men det är inte alla som gör själva utbetalningen alla dagar i veckan.

Låna på helger och kvällar

Om du har ditt personkonto i någon av storbankerna, ökar dina chanser att få pengarna på ditt konto extra snabbt.

Vi är opartiska och därför är lånen sorterade i alfabetisk ordning.

Just nu är de lån som presenteras här högkostnadskrediter. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Lån med utbetalning på helger och röda dagar
Lån med utbetalning på helger och röda dagar

Credigo lån med utbetalning alla dagar
Måndag - Fredag 07.00-19.00
Lördag - Söndag 10.00-18.00
Övriga röda dagar 10.00-18.00

Krediter med utbetalning alla dagar hos Credway
Krediter med utbetalning alla dagar hos Credway

Credway kredit med utbetalning alla dagar
Måndag - Fredag 07.00 - 19.00 
Lördag - Söndag 10.00 - 18.00
Alla övriga röda dagar 10.00-18.00

Lån med utbetalning på lördagar och söndagar
Lån med utbetalning på lördagar och söndagar

DayPay automatiserad handläggning.
Utbetalning samma dag som du blir godkänd.
Måndag - Fredag 09.00-19.00
Lördag - Söndag 11.00-18.00

Låna på kvällar och helger EasyCredit
Låna på kvällar och helger EasyCredit

EasyCredit enkla lån alla veckodagar.
Utbetalning samma dag som du blir godkänd.
Måndag - Fredag 07.00 - 21.00 
Lördag - Söndag 10.00 - 18.00

Direktutbetalning dygnet runt
Direktutbetalning dygnet runt

Expresskredit med dygnet runt uttag.
Utbetalningar av beviljade uttag görs dygnet runt, alla dagar i veckan och når dig inom fem minuter till en bankdag

Lån med utbetalning alla dagar i veckan
Lån med utbetalning alla dagar i veckan

Ferratum direktutbetalning alla veckodagar
Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lördagar - Söndag 10.00 - 17.00
 

Kontokredit utan UC på kvällar och helger.
Kontokredit utan UC på kvällar och helger.

Flexlimit utbetalningar kvällar och helger
Mån - Fre öppet mellan 08:00 – 21:00
Lördagar öppet mellan 10:00 - 17:00
Söndagar öppet mellan 13:00 – 16:00

Lån med utbetalning på kvällar och helger.
Lån med utbetalning på kvällar och helger.

Meddelandelån på kvällar och helger
Mån - Fre öppet mellan 08:00 – 21:00
Lördagar öppet mellan 10:00 - 17:00
Söndagar öppet mellan 13:00 – 16:00

Helglån hos Risicum
Helglån hos Risicum

Risicum utbetalningar helger och kvällar
Mån - Fre 07:00 - 21:00
Lördagar 09:00 - 17:00
Söndagar 11:00 - 17:00

VIVUS lämpligt för att låna korta perioder
VIVUS lämpligt för att låna korta perioder

VIVUS lån med utbetalning 24/7
Direktutbetalning alla dagar i veckan, även helger och dygnet runt.
Lånet alla kan söka oavsett kreditvärdighet.

Söka lån och få svar på kvällar, nätter och helger alla dagar i veckan

Alla lån du kan hitta online, får förvisso att ansöka om och få svar på i princip dygnet runt alla dagar i veckan. Är det snabba pengar på kontot du söker efter ska du leta efter de kreditföretag som inte bara godkänner lån dygnet runt, utan även gör sina utbetalningar alla dagar i veckan.

Om du ansöker om att låna pengar som du behöver ha samma dag eller senast dagen efter, beror det på vilken veckodag och tid din ansökan blev godkänd. Många kreditföretag jobbar med automatiserade ansöknings- och utbetalningsprocesser och därför är det fullt möjligt att få pengarna bara några minuter efter att din låneansökan blev godkänd. Men bara under förutsättning att du valt en långivare med den typen av utbetalningsrutiner förstås.
 

Lån utan UC med svar direkt och utbetalning på helger och kvällar

Att låna pengar utan UC kontroll på kvällar och helger, går alldeles utmärkt att göra. De flesta lån online går jättebra att söka dygnet runt och bra lån utan UC är inget undantag. Tvärtom är det ofta så att den sorts snabblån som är utan kreditupplysning hos UC, ofta tillhör den kategori av lån som är noga med att ha hög tillgänglighet oavsett veckodag och tid på dygnet.

När du söker snabba lån på nätet med svar direkt kommer du att få svar direkt på skärmen angående huruvida du blivit godkänd som låntagare eller inte.

Om du blir godkänd kommer långivaren att färdigbehandla ditt lån och göra utbetalningen. Antingen görs detta manuellt eller automatiskt. Det blir mer och mer vanligt att hela processen sköts automatiskt allt från kreditbedömning till utbetalning. Skälet till det är ganska enkelt då artificiell intelligens blir allt mer populärt inom kreditbedömningar. Att automatisera handläggningsprocessen sker alltså utan kreditföretaget tar större risker än om de skulle ha granskat alla ansökningar manuellt.

Vill du inte ta ett större lån utan du vill kunna ta ut några 1000-lappar då och då när du behöver dem? Då är en kontokredit den smartaste lösningen. Med en sådan, har du ett kreditutrumme som du kan använda hur du vill när du behöver extra pengar.
 

Priser för att låna på kvällar och helger

Att ansöka om lån är kostnadsfritt oavsett vilken dag och tid det sker. Det tas alltså inte ut någon avgift bara för att du råkar ansöka om lånet på obekväm arbetstid. Vad själva lånet sedan kostar beror på vilket lån du ansöker om men det finns ingen koppling mellan kvälls- och helglån och priset på det.

Det finns både lån som inte är högkostnadskrediter och lite dyrare varianter och visst kan man kanske föreställa sig att lån som har personal på plats även på kvällar och helger i viss mån kan vara lite dyrare än andra. Men det finns inte något riktigt stöd för ett sådant påstående.
 

Är helg- och kvällslån dyra smslån?

Den gamla sortens kortfristiga smslån som fanns förr, finns i praktiken inte längre. Så man kan inte påstå att det är den typen av lån som går att få utbetalda även på andra tider än kreditföretagets öppettider. Istället är det teknikutvecklingen och användandet av AI som driver på de helautomatiserade processerna.

Om du tänker dig att alla företag, oavsett bransch behöver konkurrera om kunderna så finns det en hel del olika parametrar som låneföretagen kan konkurrera om. Snabba utbetalningar är bara ett exempel på vad de kan tänkas konkurrera med varandra om.

Visst finns det kreditföretag online som hävdar att de inte har snabba utbetalningar enbart i syfte att skydda konsumenten men handen på hjärtat, vilken skillnad skulle det göra om du har pengarna på kontot inom 15 minuter eller inom 4 timmar eller ens dagen efter? När du väl har bestämt dig för att låna pengar vill du ha pengarna så snabbt som möjligt på kontot omgående. Dessutom får du i de flesta fall börja betala ränta från den dagen lånet blev godkänt oavsett om du får dem på ditt konto 1 - 2 dagar senare.
 

Pengarna tillgängliga på kontot direkt

Det är kanske bättre än många ens vågar drömma om men man kan låna pengar på kvällar och helger och ändå se pengarna på sitt konto bara inom några minuter i de allra snabbaste fallen.

Ofta är det beroende på vilken bank du själv har när det gäller det konto som du valt att långivaren ska överföra pengarna till. Många kreditföretag online samarbetar exempelvis med Handelsbanken, Swedbank, Nordea, SEB och Danske Bank med flera.
Det betyder att man kan både söka lån och ha pengarna på fickan oavsett om det är kväll eller helg.
 

Undvik desperata kvällslån och helglån

På kvällar och helger kan det ibland vara så att man i ren desperation söker lån som man kanske egentligen inte har råd att ta. Det är lätt att dras med i att det är så väldigt lätt att få lån även på kvällar och helger så man söker lån som man kanske ångrar dagen efter.

Självklart är det ingen fara om du råkar söka och få ett lån som du sedan ångrar att du tagit. Man har ångerrätt enligt distansköplagen när man lånar pengar på nätet men det kan vara lite onödigt besvär ändå.

Att söka lån för att spendera på krogen, spel eller alkohol är ingen bra idé. Det blir ett väldigt dyrt nöje och därför ska man inte förhasta sig när det kommer till det faktum att det är så lätt att få lån på helger och kvällar. Det kan också tyckas vara en självklarhet att man inte ska söka lån när man är i affekt eller är berusad.
 

Risker med kvälls- och helglån

Förutom det vi skrivit här ovanför om att du ska försöka undvika att söka lån i desperation av någon anledning, finns inga större risker än om du tar ett lån dagtid på en vardag. Däremot är utbudet på olika lånealternativ förstås större om du inte måste ha pengarna så snabbt. Kan du invänta nästkommande vardag, finns möjligheten att du skulle anse att något annat alternativ faktiskt passar dig bättre än de som kan erbjuda direktutbetalning oavsett veckodag och tid.

Du ska alltid ha i åtanke att ett lån ska återbetalas och därför förväntas du låna pengar ansvarsfullt och vid dina sinnes fulla bruk. Om det inte handlar om ett lån som är räntefritt kommer du att få betala ränta utöver de obligatoriska amorteringar som utgör själva avbetalningen av skuldbeloppet.

Om du skulle ångra ett lån du tagit är det din fulla rätt att göra det under 14 dagar eftersom lån som du ansöker om online, omfattas av distansköplagen. I sådana fall, tar du kontakt med kreditföretaget och får då information om hur du ska göra för att återbetala den lånade summan genom din ångerrätt.
 

Alternativa lösningar för snabba pengar

Det kan finnas alternativa lösningar för att skaffa pengar snabbt även på kvällar och helger. Det klassiska förstahandsvalet är ofta att leta fram något man inte behöver längre och sälja det. Numera kan det gå ganska snabbt om du väljer ett forum på nätet där det går att hitta en köpare i närheten av din hemort. Om tanken på att få pengar utan att ta ett lån lockar dig kan du läsa mer om olika sätt att skaffa pengar på.
 

Att låna pengar till saker du vill göra på helgen

Att låna pengar till saker du vill göra på helgen eller under kvällen behöver inte nödvändigtvis vara fel. Att ta ett lån handlar ju om att du vet att du kommer att få pengar att betala tillbaka lånet med men kanske under en längre tid än i det riktigt korta perspektivet.

Den som inte har det där extra utrymmet på kontot kanske hellre tar ett lån och betalar av det i mindre delar under ett antal månader än att spara till det man vill göra. Ibland kan ju infall av saker du vill göra, komma snabbt och så länge du vet att du kommer att kunna betala tillbaka lånet och är beredd på att betala lite extra för det du verkligen vill göra, är det inga problem.
 

Oförutsedda händelser sker tyvärr även på helger och kvällar

Att låna pengar snabbt online alla dagar i veckan är räddningen för den som lever ett hektiskt liv på vardagarna och bara vill lösa problemen när de uppstår. Det kan till exempel handla om att diskmaskinen går sönder, tvättmaskinen lägger av eller att du får punktering på bilen.

Om du vill lösa ett problem med en oförutsedd händelse direkt när det händer, för att det helt enkelt passar dig bättre än att göra det en vardag så kan lösningen ibland vara att söka ett lån med direktubetalning oavsett tid och veckodag.
 

Denna sida uppdaterades senast 2020-02-08.

Hitta de bästa snabblånen på www.kontanter.nu

De bästa och mest populära snabblånen hittar du på våra sidor. Även om de flesta lånen har dygnet runt service vid själva ansökan, är det inte alla lån som har utbetalningsservice dygnet runt. Öppettider hos olika långivare kan ändras utan att det kommer till vår kännedom och man behöver också tänka på att det ofta kan förekomma avvikelser i öppettiderna under större helger såsom jul, nyår och påsk.

Snabblån

Snabba lån med svar direkt och utbetalning på kvällar och helger.

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC och utbetalning helger och kvällar.

Smslån

Smslån med utbetalning kvällstid och helger.

Skuldfinansiering samla lån

Stora lån utan säkerhet med snabb utbetalning till kontot.

Vi arbetar för din trygghet och säkerhet när det gäller information

Att försöka uppdatera så snart som möjligt när ny information om olika lån kommer, är vår absoluta strävan. Det är svårt att garantera att vi alltid har den absolut senaste och uppdaterade informationen om olika lån men vi ligger ändå i tätklungan när det handlar om att uppdatera så fort vi får kännedom om några förändrade villkor hos de långivare vi exponerar på www.kontanter.nu.