Lån med utbetalning på kvällar och helger

Att söka lån dygnet runt med svar direkt på skärmen är populärt och mycket eftersökt. Lån som har öppet för utbetalning på helger och kvällar är också något som många letar efter då det är smidigt att uträtta sina låneärenden på kvällstid eller på helgen då de flesta kanske har lite mer tid över för att ordna den här typen av ärenden online.

Låna på helger och kvällar

Du kan söka alla lån som finns online på helger, kvällar eller om du så vill även på nätterna. Du får ett svar direkt på skärmen men utbetalningsrutinerna skiljer sig lite åt så om du är ute efter att söka lån som gör utbetalningar på helger och kvällar, bör du välja lån med omsorg. Du kan söka lån på lördagar, söka lån på söndagar eller när helst du föredrar.

Just nu är de lån som presenteras här högkostnadskrediter. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Ferratum - en del av Ferratum Group

BÄSTA VALET HELGLÅN

Helglån hos Ferratum
Helglån hos Ferratum

Ferratum utbetalningar kvällar och helger
Mån-Fre 08:00 - 21:.00
Lördagar 11:00 - 18:00
Söndagar 11:00 - 18:00
Detta är en högkostnadskredit.

Risicum - en del av Risicum Capital AB

SMIDIGT HELGLÅN

Helglån hos Risicum
Helglån hos Risicum

Risicum utbetalningar helger och kvällar
Mån - Fre 07:00 - 21:00
Lördagar 09:00 - 17:00
Söndagar 11:00 - 17:00
Detta är en högkostnadskredit.

FlexLimit - en del av C Finance AB
Kontokredit utan UC på kvällar och helger.
Kontokredit utan UC på kvällar och helger.

Flexlimit utbetalningar kvällar och helger
Mån - Fre öppet mellan 08:00 – 21:00
Lördagar öppet mellan 10:00 - 17:00
Söndagar öppet mellan 13:00 – 16:00
Detta är en högkostnadskredit.

Meddelandelån - en del av C Finance AB
Lån med utbetalning på kvällar och helger.
Lån med utbetalning på kvällar och helger.

Meddelandelån på kvällar och helger
Mån - Fre öppet mellan 08:00 – 21:00
Lördagar öppet mellan 10:00 - 17:00
Söndagar öppet mellan 13:00 – 16:00
Detta är en högkostnadskredit.

Vivus - en del av 4Finance Group
Vivus - en del av 4Finance Group

LÄTT ATT BLI GODKÄND FÖR

VIVUS lämpligt för att låna korta perioder
VIVUS lämpligt för att låna korta perioder

VIVUS lån på helger
Mån - Fre öppet mellan 08:00 – 17:00
Helger öppet mellan kl. 10:00 - 18:00
Detta är en högkostnadskredit.

Söka lån och få svar på kvällar, nätter och helger alla dagar i veckan

När man söker och blir godkänd för lån på tider på dygnet då respektive lån inte har sin kundtjänst öppen, kan man som regel utgå ifrån att själva överföringen av pengarna kommer att ske när de har öppnat igen. Direkt utbetalning av snabblån och smslån sker hos många långivare på olika tider oavsett veckodag eller tid men alltid utifrån deras öppettider.

Det här gör att öppettider på helger och kvällar kommer att vara avgörande för när du ser dina pengar på kontot. En annan sak som också spelar en central roll, är vilken bank du har och därmed vill ha pengarna överförda till. Vissa lån har extremt snabb utbetalning och överföring av pengar till vissa enskilda specifika banker, varför det är av stort intresse för dig att veta sådant om du är ute och letar efter ett lån med extra snabb utbetalning.

Lån utan UC med svar direkt och utbetalning på helger och kvällar

Att låna pengar utan UC kontroll på kvällar och helger, går alldeles utmärkt att göra. De flesta lån online går jättebra att söka dygnet runt och bra lån utan UC är inget undantag. Tvärtom är det ofta så att den sorts snabblån som är utan kreditupplysning hos UC, ofta tillhör den kategori av lån som är noga med att ha hög tillgänglighet oavsett tid på dygnet.

När du söker snabba lån på nätet med svar direkt kommer du att få svar direkt på skärmen angående huruvida du blivit godkänd som låntagare eller inte. Om du blir godkänd kommer långivaren att färdigbehandla ditt lån under sina öppettider då det i normala fall inte finns något lån som har automatiserade utbetalningsrutiner. Däremot finns det snabblån med öppettider och överföring av pengar även på kvällar och helger, vilket snabbar på processen. Till vissa banker kan många långivare föra över pengar med bara en kort stunds väntetid, oavsett tid på dygnet och veckodag.

Vill du låna pengar med automatiserade utbetalningsrutiner, är det bra att skaffa sig en kontokredit som du kan göra uttag från när du själv vill, så länge du har kreditutrymme kvar.

Smslån med utbetalning dygnet runt

Vad vi känner till finns det inga smslån med utbetalning dygnet runt eftersom utbetalningstiderna är intimt sammankopplade med respektive låns kuntjänst öppettider. Om du däremot har en pågående kontokredit, kan du själv beställa uttag när som helst på dygnet och då kan du förvänta dig att du ser pengarna på ditt konto så snart själva banköverföringen är färdigprocessad. En banköverföring brukar normalt sett ta allt från några timmar till en halv bankdag.

Lån med snabb hantering och utbetalning kvällar och helger

Många långivare har en automatiserad process för godkännande av lån. Det innebär att din ansökan inte behöver granskas särskilt ingående av en lånehandläggare. När du sökt ett lån på andra tider än långivarens öppettider, kommer din utbetalning att ske jättesnabbt när de öppnar igen.

Om du söker och blir godkänd för lån på kvällar och helger när de faktiskt har öppet, kan du få pengarna så snabbt som inom 15 minuter efter godkänd låneansökan hos vissa långivare. Ofta förutsätter det att du har ditt konto som du vill få pengarna överförda och utbetalda till hos antingen Nordea eller Handelsbanken men även till Swedbank går det oftast väldigt snabbt. Har du någon annan bank kan det däremot dröja någon dag innan du ser pengarna på ditt konto.

Fördelar med att ta lån på helger och kvällar

I de fall din ansökan behöver granskas manuellt, är det en fördel att söka lånet på kvällar och helger om långivaren har öppet. Trycket på kundtjänst brukar nämligen normalt sett minska lite på de tider som många kanske inte ens tänker på att man kan söka lån på. Om långivaren inte har öppet (exempelvis på natten), har de flesta som rutin att behandla utbetalningarna i den ordning som lånen godkänts, vilket gör att du står nästan först i kön när de väl öppnar och börjar betala ut pengar.

Kostar det mer att låna på kvällar och helger

Det medför inga extra kostnader för att söka lån på kvällar, helger och nätter. Att ansöka om lån ska alltid vara kostnadsfitt och utan avgifter. Ingen av de långivare som finns på våra sidor, tar ut någon avgift för själva ansökan. Det finns inte heller några specialtariffer för lån som söks på andra tider än kundtjänstens öppettider utan priserna är desamma som om du skulle söka lånet på dagtid.

Varför är kortfristiga helglån ganska dyra?

Att vissa lån är dyra är inte på något sätt sammankopplat till att du söker lånet på en helg eller en kväll. Det är bara helt enkelt så att vissa lån som man kan söka på nätet är dyrare än andra. Priset på lån avgörs väldigt ofta av hur dålig kreditvärdighet man kan ha och ändå bli godkänd för det aktuella lånet. Om man generaliserar ganska grovt, kan man också se ett mönster i att lån utan UC kontroll tenderar att vara dyrare än lån som använder sig av UC som kreditupplysningsmetod. Man kan nog utgå ifrån att det även i det avseendet finns en koppling till kreditvärdighet och liknande.

Vill du söka ett billigt snabblån som kanske har andra villkor för både återbetalningskrav och villkoren i övrigt, finns det gott om olika lån att söka. Många fler lån än de vi nämnt här, har också öppet på kvällar och helger men vi har bara valt ut några av de mest populära helglån som finns på nätet.

Pengarna tillgängliga på kontot direkt

Det är kanske bättre än många ens vågar drömma om men man kan låna pengar på kvällar och helger och ändå se pengarna på sitt konto bara inom några minuter i de allra snabbaste fallen. Ofta är det beroende på vilken bank du själv har när det gäller det konto som du valt att långivaren ska överföra pengarna till.
Det betyder att man kan både söka lån och ha pengarna på fickan oavsett om det är kväll eller helg.

Undvik desperata kvällslån och helglån

På kvällar och helger kan det ibland vara så att man i ren desperation söker lån som man kanske egentligen inte har råd att ta. Det är lätt att dras med i att det är så väldigt lätt att få lån även på kvällar och helger så man söker lån som man kanske ångrar dagen efter. Självklart är det ingen fara om du råkar söka och få ett lån som du sedan ångrar att du tagit. Man har ångerrätt enligt distansköplagen när man lånar pengar på nätet men det kan vara lite onödigt besvär ändå.

Att söka lån för att spendera på krogen, spel eller alkohol är ingen bra idé. Det blir ett väldigt dyrt nöje och därför ska man inte förhasta sig när det kommer till det faktum att det är så lätt att få lån på helger och kvällar. Det kan också tyckas vara en självklarhet att man inte ska söka lån när man är i affekt eller är berusad.
 

Denna sida uppdaterades senast 2018-06-03.

Hitta de bästa snabblånen på www.kontanter.nu

De bästa och mest populära snabblånen hittar du på våra sidor. Även om de flesta lånen har dygnet runt service vid själva ansökan, är det inte alla lån som har utbetalningsservice dygnet runt. Öppettider hos olika långivare kan ändras utan att det kommer till vår kännedom och man behöver också tänka på att det ofta kan förekomma avvikelser i öppettiderna under större helger såsom jul, nyår och påsk.

Snabblån

Snabba lån med svar direkt och utbetalning på kvällar och helger.

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC och utbetalning helger och kvällar.

Smslån

Smslån med utbetalning kvällstid och helger.

Skuldfinansiering samla lån

Stora lån utan säkerhet med snabb utbetalning till kontot.

Vi arbetar för din trygghet och säkerhet när det gäller information

Att försöka uppdatera så snart som möjligt när ny information om olika lån kommer, är vår absoluta strävan. Det är svårt att garantera att vi alltid har den absolut senaste och uppdaterade informationen om olika lån men vi ligger ändå i tätklungan när det handlar om att uppdatera så fort vi får kännedom om några förändrade villkor hos de långivare vi exponerar på www.kontanter.nu.
 

Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering