Jämför lån - låneförmedlare Zmarta

Zmarta tillhör som namnet skvallrar om Zmarta Group, där även lånetjänster som Freedom Finance och andra lån ingår. Zmarta är en jämförelsetjänst där du kostnadsfritt kan jämföra låneerbjudanden genom en enkel ansökan, en enda UC kontroll men ändå med svar från många olika banker. Snabbt, enkelt och tidseffektivt för den som antingen känner att kompetensen inom lån är lite bristfällig eller för den som bara vill vara bekväm och få lånen serverade utan någon egentlig egen ansträngning.

Grundläggande villkor för lån hos Zmarta

Zmarta jämförelsetjänst med förmedling av lån
Zmarta jämförelsetjänst med förmedling av lån

Förtydligande av vissa av villkoren hos Zmarta:

  • Vara minst år 18 år gammal
  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr (före skatt). Även pensionärer är välkomna att söka lån genom Zmarta jämförelsetjänst.
  • Sök lån trots betalningsanmärkning direkt hos aktuella lån för personer med betalningsanmärkning, istället för genom Zmarta.

Zmarta samarbetar med följande banker:
Avida Finans, BigBank, CashBuddy, Collector, Credento, Credex,  Forex Bank, Haléns Privatlån, ICA Banken, IKANO Bank, KonsumentKredit, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordax Bank, ResursBank, re:member, Santander Consumer Bank, SEB, SevenDay, Spring Finance, Svea Direkt, Swedbank, Villabanken, Wasa Kredit

TIPS! Zmarta är helt klart en smart lånejämförelsetjänst men eftersom Zmarta Group även har andra förmedlingstjänster, ska du se upp så du inte söker hos flera av dem samtidigt, helti onödan. Sök inte hos Zmarta och Freedom Finance samtidigt, det lönar sig inte.

Vad gör Zmarta unikt

I en djungel av olika jämförelsetjänster är det ytterst rimligt att ställa sig frågan vad man kan få hos Zmarta som man inte redan kan få hos andra låneförmedlare. Svaret är väl egentligen att det du alltid ska utgå ifrån när du jämför just låneförmedlingstjänster med varandra, är antalet banker de samarbetar med. Visserligen samarbetar många med näst intill exakt samma partners vilket gör det hela ännu svårare att överblicka.
Tyvärr är det enda du kan göra, att sätta dig ner och jämföra vilka låneförmedlare som samarbetar med vilka banker för att få svaret på den frågan.
De banker som skiljer sig från andra låneförmedlare är framför allt Haléns Privatlån och Credex som du kommer att få svårigheter att hitta hos någon annan motsvarande lånetjänst online.

Svårt att få lån - låneförmedlare är inte din sista möjlighet

Det finns många som plötsligen hamnar i ett läge då det framkommer att de har svårt att få lån. Det kan hända helt oförberett eller så kanske du har haft det på känn länge. Om du har sökt många lån tidigare och fått nej, är det kanske inte låneförmedlare som är din sista möjlighet. De flesta låneförmedlare har väldigt få avtal med banker som godkänner lån till schyssta villkor för personer med mycket låg kreditvärdighet. Det kan få följden att du söker lån genom låneförmedlare och de förmedlar ändå vidar din ansökan till "fel" banker utifrån vad dina behov egentligen består av.
I de här fallen kan det faktiskt visa sig att det är bättre och enklare att själv söka lån som man kan bli godkänd för även om man tidigare har haft svårt att få lån.

En UC kontroll mer eller mindre...? Eller?

Om du vet att du ligger på gränsen till för många tidigare UC kontroller, kan du förstås chansa på att söka lån genom låneförmedlare. Men gör bara det om du ändå har färska nyligen gjorda förfrågningar. Annars fördröjer du bara processen på din väg mot att minska antalet historiska förfrågningar hos UC. Det enda sättet att få dem att försvinna är nämligen att låta tiden gå. I 12 månader finns en förfrågan kvar och det är alltså så lång tid det tar för varje enskild förfrågan att försvinna ur registret.
Så detta innebär att om du redan har för många förfrågningar, kanske du kan testa ytterligare en gång men om det är flera månader sedan din senaste förfrågan, bör du låta bli och låta tiden gå istället.
Som alternativ för mindre och medelstora lån på upp till 40000 kr, kan du söka lån som använder andra än UC som kreditupplysning.

Den här sidan uppdaterades senast 2017-11-18.

Bäst när det gäller - www.kontanter.nu

Bland hundratals olika lånesidor på nätet, vill vi påstå att vi i närtid, kommer att vara bäst när det gäller. Att vi arbetar fortlöpande med vår kvalitetsgranskning och regelbundna uppdateringar är viktigt för att kunna komma med de hetaste nyheterna om olika lån. Håll utkik efter när våra olika sidor senast uppdaterades och jämför oss med andra sidor du hittar på nätet så kommer du nog snart inse att vi ligger i framkant gällande uppdateringsfrekvens. Vi tror inte att det är rimligt att sidor som inte uppdateras mer än knappt en gång per år, kan tillhandahålla de senaste nyheterna.

Snabblån

Snabba lån online med de bästa lånelösningarna.

Lån utan UC kontroll

Få bättre kreditvärdighet genom att slippa UC kontroll.

Smslån

SMS-lån finns fortfarande i de traditionella formerna.

Skuldfinansiering samla lån

Gör din egen skuldsanering med hjälp av god planering.

Tillförlitlighet och kvalitet

Tillförlitlighet och kvalitet är några ledord i vårt arbete. Att kunna känna sig trygg och säker att få de senaste nyheterna när det handlar om privatlån utan säkerhet, är en viktig del i förtroendet mellan oss och våra läsare. Det ska vi inte ändra på utan vi jobbar vidare med kvalitetsutveckling av det vi försöker uppnå med vår sida.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån