Consector jämför lån utan säkerhet

När du skickar en ansökan om lån genom Consector, kommer många olika banker svara på din låneansökan även fast det bara görs EN enda UC kontroll, vilket innebär en fördel för dig som inte vill få många förfrågningar hos UC eller för dig som redan har lite för många UC-förfrågningar.
Ansök om bolån, privatlån eller kreditkort och välj de bästa alternativen utifrån vad du blir erbjuden. Allt är kostnadsfritt för dig och du får ofta bättre ränta och villkor än om du inte jämför genom en låneförmedlare.

Grundläggande villkor för lån genom Consector

Kostnadsfri låneförmedling genom Consector
Kostnadsfri låneförmedling genom Consector

Snabbt och enkelt med de första svaren bara inom några minuter från det att du skickat iväg din låneansökan. Kostnadsfria tjänster hos Consector!

Consector tjänster:
Enkelt, tryggt och smidigt att ansöka om lån hos Consector. Erbjuder personlig och kostnadsfri rådgivning om du känner dig osäker på hur du ska tänka kring ditt nya lån.

Övrigt: Ansök om mer än 85% i bolån genom att låna utan säkerhet.

Kategorier av lån: Bolån, privatlån, skuldfinansiering, låneförmedlare, lån utan säkerhet
 

Consector samarbetar med många olika banker

Consector samarbetar med ett stort antal banker och låneinstitut men vilka det är, varierar en del över tid. Att Consector har många samarbetspartners går inte att ta miste på och du kan lugnt förlita dig på att Consector kommer att göra vad de kan för att hjälpa dig med ditt kommande lån.

De kreditgivare avseende bostadskrediter som Consector för närvarande samarbetar med är:
Bluestep Bank
Marginalen Bank
Skandiabanken
Ålandsbanken

För övriga lån och krediter samarbetar Consector med:
Avida Finans
Collector Bank
Euroloan
Forex Bank
KonsumentKredit
Marginalen Bank
MoneyGo
Nordnet Bank
Santander Consumer Bank
Sevenday Finans
Spring Finance
TF Bank
Wasa kredit

Samarbeten avseende kreditkort har Consector samarbeten med:
Supreme Card/Resurs Bank
American Express
Collector Bank

Hur fungerar en låneförmedlare egentligen

En låneförmedlare tecknar överenskommelser med banker och olika långivare som kan vara intressanta för dig som eventuell lånekund. I avtalet ingår oftast att låneförmedlaren skall ha en jämförelsetjänst som går ut på att du som konsument, ansöker om lån en enda gång och med en enda UC kontroll, varpå de olika bankerna får "tävla" om att få dig som kund. Såklart är detta en form av konkurensutsättning som gör att bankerna som lämnar förslag på lån till dig, pressas att lämna så bra förslag som möjligt, vilket är en fördel för dig som kund.
Det kostar inte dig någonting att utnyttja tjänster hos en låneförmedlare och dina lån eller villkor för lån kommer inte heller att påverkas.
Affärsidén bygger på att om du väljer ett lån som Consector har förmedlat till dig, kommer den bank du har valt att betala en avgift till Consector för förmedlat lån.

Hur kan det bara bli en enda UC kontroll hos Consector

Nästan helt uteslutande, beställer låneförmedlare sin kreditupplysning genom företaget UC (Upplysningscentralen AB). Skillnaden mot om du själv skulle göra en enskild ansökan hos flera banker samtidigt är att då skulle det göras en UC kontroll för varje bank du söker lån hos. Detta förutsatt att du inte företrädesvis söker bland lån som inte tar UC kontroll alls förstås.
När du söker lån genom en låneförmedlare såsom Consector, kommer det göras en UC kontroll och i samma stund som den görs, skickas en kopia på denna till de banker som Consector samarbetar med. Detta innebär att du slipper flera onödiga UC kontroller och kan söka långt fler lån samtidigt eftersom det bara behövs en UC även fast du får svar på ansökan från upp till ett 20-tal olika banker samtidigt.
 

Förmedlar Consector lån trots betalningsanmärkningar

Consector samarbetar även med banker och låneinstitut som kan acceptera dig som låntagare trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Det finns dock ett antal begränsningar som gör att det i de flesta fall rent generellt sett, ofta är bättre att själv söka lån direkt hos de långivare som kan godkänna lån trots betalningsanmärkning. Skälet till detta är att du får bättre kontroll över dina ansökningar om du till exempel får nej och vill söka vidare efter ett lämpligt lån man kan få med betalningsanmärkning.
Det är nämligen så att ofta samarbetar låneförmedlaren endast med några få banker som accepterar anmärkningar och det är svårt för dig att hålla koll på vilka det är och att det inte är lån du redan sökt men fått nej på ansökan.
Många som vill söka lån med betalningsanmärkning har lättare att få det om de målmedvetet söker lån utan uc kontroll med betalningsanmärkning och noga noterar vilka lån de söker. Söker man lån utan UC kan man söka hur många olika lån som helst utan att försämra sin kreditvärdighet ännu mer, vilket kan tyckas vara ganska onödigt i sådana sammanhang.
 

Skillnaden mellan Consector och andra låneförmedlare

Det är inte bara svårt att jämföra olika banklån, det är också lite svårt att veta vad det är som särskiljer olika låneförmedlare åt också. Detta är något som kanske spelar störst roll om du redan prövat att söka lån direkt hos flera olika banker för då spelar det störst roll, exakt vilka banker den låneförmedlare du väljer faktiskt samarbetar med. Har du redan börjat att söka lån direkt hos några av de mest populära bankerna kanske det är en låneförmedlare som samarbetar med lite mer ovanliga banker som du egentligen söker. Att jämföra olika låneförmedlare med varandra är lättare sagt än gjort och det finns stor risk att man tröttnar ganska snabbt och kanske bara skickar iväg sin ansökan helt oövertänkt.
Hos oss på www.kontanter.nu kan du jämföra lån av alla de slag och vill du ställa olika låneförmedlare mot varandra i en jämförelse mellan dem, är det bästa stället att göra det på vår sida som har en sammanfattning av alla låneförmedlare och deras villkor.

Skuldfinansieringslån och låneförmedlare såsom Consector

Skuldfinansiering handlar ofta om att samla de lån och krediter som man redan har till ett enda större lån. Vanligtvis är det primära syftet att få lägre månadskostnad och billigare ränta. Eftersom du får förslag på lån från alla banker som kan tänka sig att godkänna just dig som låntagare, passar det bra att leta efter bra skuldfinansieringslån genom en låneförmedlare.

Fakta om Consector

Consector är ett privatägt bolag där styrelsen bestr av ett gäng mycket kompetenta personer med lång erfarenhet inom finansvärlden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen, Verdane Capital och Optimizer Invest.

Den här sidan uppdaterades senast 2017-11-04.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering