Compricer - jämför lån upp till 500 000 kr

När du låter Compricer jämföra lån åt dig, är det helt kostnadsfritt för dig som kund. Det tillkommer inga extra avgifter och det lån du erbjuds, påverkas inte heller på något sätt.
Att låta Compricer förmedla lån till dig är effektivt och tidsbesparande och dessutom slipper du onödiga UC kontroller eftersom det bara görs EN enda UC kontroll trots att det är många olika banker som får din ansökan.
Sök lån utan krav på säkerhet genom Compricer och använd pengarna till vad du vill.

Att söka lån genom Compricer ger massor av fördelar

Compricer kostnadsfri låneförmedlare
Compricer kostnadsfri låneförmedlare

Snabba svar från många olika banker samtidigt när du söker lån genom Compricer. Låna pengar till vad du vill. Inga krav på säkerhet för lånet!

Olika krav för olika lånebelopp hos Compricer
Grundkrav för lån över 30 000 kr
✓ Vara minst 18 år
✓ Vara folkbokförd och skriven i Sverige
✓ Har en fast inkomst från arbete eller pension
✓ Årsinkomst på minst 110 000 kr
✓ Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Grundkrav för lån under 30 000 kr
✓ Vara minst 18 år
✓ Vara folkbokförd och skriven i Sverige
✓ Har en fast inkomst från arbete eller pension
✓ Årsinkomst på minst 110 000 kr

Vilka banker samarbetar Comricer med

Vilka banker Compricer samarbetar med, kan i likhet med andra låneförmedlare variera över tid. De senast aktuella uppgifterna om vilka banker som får din ansökan genom Compricer är följande:

 • Avida Finans
 • Bigbank
 • Collector
 • Credento
 • Euroloan
 • Forex Bank
 • Ikano Bank
 • Konsumentkredit
 • Marginalen Bank
 • Med Mera Bank
 • MoneyGo
 • Nordax
 • Resurs Bank
 • Santander
 • SevenDay
 • Svea Ekonomi
 • Swedbank
 • Villabanken
 • Wasa Kredit

Hur fungerar en låneförmedlare

En låneförmedlare har ett samarbete med många olika banker. Ofta handlar det om att mellan 20 - 30 olika banker som kommer att få din ansökan via låneförmedlaren.
Låneförmedlaren (i det här fallet Compricer) kommer att begära EN enda UC-kontroll och de banker som de samarbetar med kommer att få en så kallad "omfrågandekopia" av UC kontrollen. På så sätt kan du genom en enda UC förfrågan, ändå få svar från jättemånga banker samtidigt.

Det är helt kostnadsfritt för dig som presumtiv låntagare att ta del av tjänster hos Compricer. Affärsidén bygger på att det sedan är den bank du väljer som får betala en avgift till Compricer för att de har förmedlat ett lån till en blivande kund. Du själv får inte sämre villkor eller dyrare lån på det här sättet. Tvärtom är det ett enkelt sätt att få bankerna att "tävla om dig som kund" genom att de måste lämna så bra låneerbjudanden som möjligt.
Det finns i princip bara fördelar med att söka lån genom en låneförmedlare.
 

Kort fungerar det på detta sätt
1. Ansök om privatlån via Compricer.
2. Din ansökan skickas till de banker/kreditinstitut vars grundkrav du uppfyller.
3. Du får svar från bolagen och går vidare med det alternativ som passar dig bäst. Eller om du inte är nöjd med något av förslagen så väljer du helt enkelt att tacka nej. Du förbinder dig nämligen inte till något genom att skicka en ansökan.
4. Det bolag du har valt kontaktar dig med handlingar och utbetalning av lån. Därefter sker all kommunikation med det bolaget.

Låneförmedlare Compricer och säkerhet

Compricer är ett väl etablerat företag och du kan tryggt och säkert lämna dina personliga uppgifter till dem när du gör din ansökan. Hela processen omfattas av banksekretess och det är lika säkert som om du skulle ha besökt din vanliga bank för att göra en låneansökan.

Låneförmedlare och uc kontroll

Med något enstaka undantagsfall, anlitar i princip alla låneförmedlare med UC (Upplysningscentralen AB). Det innebär att det kommer att skickas en UC-förfrågan om dig. Den här UC kontrollen kommer sedan att förmedlas vidare till de banker som dina låneönskemål passar in på. UC kontrollen skickas vidare i form av en kopia, vilket gör att det endast görs EN UC istället för att det görs en för varje bank som ska få din ansökan. Det här är en klar fördel för dig eftersom för många UC kontroller sänker din kreditvärdighet under den kommande 12-månadersperioden från det att den gjordes.
Att hela konceptet med endast en UC trots att många banker får din ansökan är en stor fördel är lätt att se. Särskilt bra är det för de personer som kanske redan har några UC kontroller och vill begränsa antalet framöver.

Om du redan har jättemånga UC kontroller registrerade på dig det senaste året, kanske det passar bättre att söka lån som inte anlitar UC i sin kreditupplysning.

Låneförmedlare Compricer och betalningsanmärkning

Det finns ett antal låneförmedlare som förmedlar lån trots att du har betalningsanmärkning och en av dessa är alltså Compricer. När du har betalningsanmärkning är oftast det möjliga totala lånebeloppet, lägre än normalt (generellt sett upp till 150 000 - 200 000 kr men det kan skilja sig mellan olika låneförmedlare).
Har du betalningsanmärkning får du i princip alltid räkna med att räntorna du erbjuds, i allmänhet är högre eftersom banken anser att de tar en högre risk när de godkänner lån till personer med betalningsanmärkning.
Ibland kan ett bättre alternativ vara att söka lån direkt hos banker som godkänner lån trots betalningsanmärkning eftersom det finns många sådana som inte använder UC alls.

Skuldfinansiering med hjälp av Compricer låneförmedlare

I allmänhet lämpar sig större lån mycket bra för skuldfinansiering. Allt beror förstås på hur mycket pengar du behöver låna för att samla ihop dina befintliga lån och krediter. Att låna genom låneförmedlare kan vara extra lämpligt eftersom du kommer att få jämföra alla de lån som du blir erbjuden, för att sedan välja det bästa och billigaste lånet. Det är enkelt att se vilka lån som är mest fördelaktiga utifrån de önskemål och krav som just du ställer på lånet. Om de lån som du blir erbjuden inte passar dig, behöver du självklart inte välja att tacka ja till dem.

Vad skiljer Compricer från andra låneförmedlare

Det finna många låneförmedlare i Sverige och det kan kännas lite förvirrande i frågan om vad det egentligen är för skillnad mellan dem. Skillnaden mellan olika låneförmedlare kan tyckas marginell men det är ändå ganska viktigt att ha kännedom om vad skillnaderna egentligen består av.
Det som avgör skillnaderna när du vill jämföra olika låneförmedlare, är vilka banker som låneförmedlaren samarbetar med. I grunden är låneförmedlarens villkor satta utifrån vad de banker de samarbetar med, har för generella krav för sina lån. Det som främst brukar skilja mellan olika förmedlare är lånebelopp, ålderskrav, tröskel för kreditvärdighet och inkomstkrav.
Det kanske inte känns så lätt att jämföra olika låneförmedlare men det kan vi hjälpa till med.

Compricer jämför bilförsäkring åt dig - helt kostnadsfritt

Compricer är stora inom olika jämförelser av varor och tjänster och en annan populär tjänst som många är intresserade av är bilförsäkringar.

Compricer hjälper dig att jämföra bilförsäkringar så att du kan tjäna/spara mycket pengar på att få ner dina försäkringskostnader. Testa tjänsten helt gratis och se hur mycket du kan tjäna på att byta bilförsäkring.

Givetvis förbinder du dig inte till något utan väljer själv om du vill byta försäkringsbolag eller inte.
Compricer kan även hjälpa dig att jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Compricer allmän fakta

Compricer är en jämförelsesajt som startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal av olika slag, för din privatekonomi. Compricer nischade sig för att hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer.
Compricer jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Alla jämförelser hos Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får Compricer betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer har alltså ingen koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag.

Vilka äger Compricer?
Compricer ägs sedan hösten 2013 av Schibsted. Schibsted är en norsk mediekoncern som är aktiv ägare i många företag. Exempelvis Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Hitta.se med flera.

Kontaktinformation Compricer
Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
Tel. rådgivare: 08-5000 2000
Växel: 08-586 122 70.

Den här sidan uppdaterades senast 2017-11-04.

Hitta de bästa lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Vi arbetar för trygghet och säkerhet

Du ska alltid känna dig trygg när du använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering