Tryggkredit billiga snabblån utan UC

Tryggkredit är företagets S&A Sverige AB's billigaste snabblån och kontokredit. Hos Tryggkredit kan man söka lån och kontokredit på upp till 40000 kr om man är återkommande kund och nya kunder kan söka lån på upp till 25000 kr.

Man kan söka både en kontokredit och ett snabblån men du kan inte ha samma typ av lån genom S&A Sveriges AB's andra låneprodukter samtidigt. (S&A Sverige AB's andra varumärken/lån är: Snabbfinans, Säkerfinans, Mobillån och SMSkredit).
 

Villkor hos Tryggkredit

Billigaste snabblånet hos S&A Sverige AB
Billigaste snabblånet hos S&A Sverige AB

Fördelar med Tryggkredit:

Billigaste snabblånet hos S&A Sverige AB
Flexibel återbetalningstid om du väljer kontokredit.
Ingen kreditupplysning genom företaget UC
Individuell bedömning av din kreditvärdighet


Nackdelar med Tryggkredit:
Du kan "bara" låna upp till 25000 kr om du inte redan är kund. Behöver du större lån kanske ett annat lån är bättre.
Du behöver ha ett mobilabonnemang

Bra priser och låg ränta inom kategorin snabblån

Tryggkredit sticker verkligen ut när det kommer till att vara billigt. Det är få lån som kan jämföras med hur billigt snabblån detta är om man då jämför liknande lån med likvärdiga återbetalningsvillkor, belopp, lån utan uc, låga krav på kreditvärdighet och så vidare.

Hanteringen av din ansökan är mycket snabb och likaså utbetalningen till ditt konto. Vill du ändå jämföra Tryggkredit med andra lån inom kategorin snabblån utan UC kontroll, kan du snabbt och enkelt göra det genom att titta på priser och lånevillkor.
 

Prisexempel för kontokredit med kreditlimiten på 25000 kr och lång avbetalningstid
Om du utnyttjat hela krediten på 25 000 kronor, kommer du att behöva betala minst 700 kr per månad (2,8 % av skulden).
Den låga räntan på 23 - 25 % är näst intill omöjlig att hitta när du söker efter liknande snabblån eller smslån av det här slaget.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Säkerfinans tenderar att vara mycket snabba i sin hantering av lån samt även gällande utbetalningen av pengarna.

Ska man välja snabblån eller kontokredit

En kontokredit är som en onlinekredit som du tillåts att använda när det passar dig att göra uttag och överföringar till ditt vanliga konto. Du kan alltså inte använda kontokrediten i sig som direkt betalningsmedel utan gör uttag med valfria belopp och hur ofta du vill. Så länge du har ett outnyttjat kreditutrymme kan du göra uttag och bara betala ränta för det belopp du är har tagit ut.

Du förväntas förvisso göra månadsinbetalningar när räkningen kommer men vill du dra ner på räntekostnaderna kan du göra extra inbetalningar när det passar dig. Den här sortens onlinekrediter blir mer och mer vanliga eftersom konsumenterna i allt större utsträckning efterfrågar flexibla och enkla lånelösningar som alternativ till de traditionella formerna för snabblån och smslån.

Tryggkredit är dessutom en billig låneform oavsett om du väljer kontokrediten eller snabblånet. När du jämför Tryggkredit med andra kreditkonton, kommer du att snabbt att upptäcka fördelarna med just den här långivaren.
 

Enkelt att få lån utan uc med många förfrågningar sedan tidigare. Det är ett lån utanför uc's register, vilket var min enda chans!

En praktisk och enkel lösning när man behöver låna pengar riktigt lätt och smidigt och utan UC kontroll.

Ränteavdrag för både kontokredit och snabblån

Som med andra utgifter du har för ränta, får du göra avdrag för den i din deklaration när det är dags att deklarera. Ränta för snabblån och kontokrediter är inget undantag utan du får göra avdrag för räntan, vilket kommer att ge dig en återbäring på ca 30% på din inbetalda ränta under året.

Tryggkredit i en rättvis jämförelse med andra lån inom kategorin

Om du vill jämföra Tryggkredit med andra kontokrediter och snabblån online så behöver du jämföra lån och onlinekrediter med samma belopp och likvärdig avbetalningstid. Oavsett vilket kommer de flesta att upptäcka att detta är ett av de billigaste alternativen av kontokrediter som finns i Sverige.

Att Tryggkredit har lång återbetalningstid både på sitt årslån och sin kontokredit har du säkerligen redan lagt märke till. Du kan jämföra med andra lån utan UC kontroll och jämföra olika kreditkonton, Tryggkredit har hög konkurrenskraft.
 

S & A Sverige AB och deras övriga låneprodukter

S&A Sverige AB är ett företag som står bakom flera olika varumärken men med nästan identiska sidor och villkor. Just Tryggkredit är dock en udda fågel bland lånen som finns att välja mellan eftersom det är det absolut mest prisvärda snabblånet bland deras varumärken.

Vi vill bara som ett exempel visa på skillnaderna här men vi vill verkligen inte rekommendera att du väljer något av de andra varumärkena om du inte av outgrundliga skäl har mycket goda argument för det.
Vi listar och jämför bara några av lånen eftersom det är helt klart att samtliga av de andra lånen är mycket dyrare och därför utgår vi ifrån att det inte är ett val du ens är intresserad av att göra.
 

Tryggkredit
Tryggkredit
Säkerfinans
Säkerfinans
Snabbfinans
Snabbfinans

Informationen på den här sidan om Tryggkredit, uppdaterades senast 2018-03-20.

Hitta de bästa lånen och kontokrediterna hos oss

På vår sida kan du alltid känna dig trygg med att vi gör vårt allra bästa för att hålla dig uppdaterad i de nyheter som kommer gällande lånen som finns på våra sidor. Vi kan förstås inte lämna några garantier för att lån ändrar sina villkor men med tät uppdateringsfrekvens och när kontakt med långivare, ligger vi i framkant när det handlar om att ha färsk information om lån och nya snabblån.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Vi arbetar hårt för trygghet och säkerhet

Inga oseriösa långivare som inte utövar god låneverksamhet, kommer att finnas på våra sidor. Du ska alltid känna dig trygg med att vi inte släpper fram några bluff-företag eller blufflån.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån