Svea Ekonomi, låna med låg kreditvärdighet

Svea Ekonomi

Hos Svea Ekonomi behöver inte låg kreditvärdighet vara ett hinder för att få ett privatlån utan säkerhet. Svea Ekonomi har både tjänster för privatpersoner och företag. Lån, bolån, skuldfinansiering och sparande är de tjänster som används frekvent av massor av människor i Sverige varje dag. Du kan till och med låna pengar med betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

Svea Ekonomi är helt enkelt lite bättre för dig med låg kreditscoring eller om du har dålig kredithistorik med dig i bagaget.

Flera olika lånetyper hos Svea Ekonomi

Svea Ekonomi är på flera sätt lite unika i jämförelse med många andra banker. Framför allt handlar det om att de kan hjälpa personer som har svårt att få lån hos andra kreditföretag. Här följer bara några av de unika lånelösningar som Svea kan erbjuda dig som privatkund.

  • Stora privatlån utan säkerhet på upp till 400000 kr
  • Låna upp till 200000 kr med betalningsanmärkning
  • Låna mer än 200000 kr med betalningsanmärkning om du har en medsökande till lånet.
  • Skuldfinansiering för dig med tung skuldbörda
  • Skuldfinansiering för överskuldsatta
  • Skuldfinansiering med skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • Hjälp med att ta dig ur skuldfällan

Svea Ekonomi en nischbank för skuldsatta

Svea Ekonomi passar alla plånböcker eftersom det inte spelar någon roll om du har bra kreditscoring eller en dålig sådan. Hos Svea är alla låneansökningar välkomna och ett gott bemötande med personlig servicer kommer göra att du känner dig bättre till mods än hos många andra banker.

Egentligen kan man säga att Svea tillhör de få som verkligen försöker att ta ansvar för att hjälpa även de mest utsatta personerna som kanske inte har kunnat få lån hos någon annan bank eller kreditföretag.
Svea Ekonomi räknar inte sig själva som en storbank men en sak verkar helt säker och det är att genom sina lånelösningar, kommer de antagligen att växa sig större på lite sikt.

Även om du är sjukskriven eller överskuldsatt, kan du få lån hos Svea Ekonomi. Tidigare betalningssvårigheter är inte det primära, det är snarare hur det kan komma att se ut framöver som är väsentligt.
 

Amorteringsfria lån för dig som har det behovet

Som en av få banker, erbjuder Svea sina lånekunder att ansöka om amorteringsfria lån. Du ansöker om att få ett amorteringsfritt lån i samband med din låneansökan. Alternativen du kan välja är att söka lån fritt från amorteringar i 3, 6 eller 12 månader. Efter att den amorteringsfria perioden är över, kommer du att börja betala både ränta och amortering som vilket annat lån som helst.

För de flesta andra lån måste du redan från början både betala ränta och amortering och möjligen kan du söka betalningsfria månader men det är inte alls samma sak som att söka ett amorteringsfritt lån. Under den amorteringsfria tiden betalar du bara den ränta som lånet kostar.
 

Banken som kan ge en nystart

Söker du efter en nystart i din ekonomi och kanske i livet som helhet, kan Svea Ekonomi vara din räddare i nöden. Det finns i princip inga andra jämförbara alternativ till Svea och det kommer du strax att upptäcka när du läser om deras olika lånelösningar.

Att ansöka om lån genom dem är också väldigt enkelt och genom ansökan online kommer du att komma i kontakt med dem väldigt snabbt och få svar på ansökan och dina frågor i övrigt. Det är definitivt värt att ge den här banken en chans att visa framfötterna.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-10.

Fatta väl avvägda beslut om vilket lån du ska söka

Att få tillräcklig vägledning för att kunna fatta kloka och väl avvägda beslut som grundar sig på sakliga fakta, är viktigt för egenmakten. Att tillhandahålla saklig och opartisk information om fördelar och nackdelar med olika låneföretag och banker, är vår uppgift.

Vi har samlat de bästa lånen som du kan söka, vilket gör att du slipper söka runt och gissa dig till vilka lån som bör jämföras med varandra.
 

Snabblån
Lån utan UC kontroll
Smslån
Skuldfinansiering samla lån

Sök bara lån genom seriösa kreditföretag

Sök aldrig lån från andra privatpersoner på nätet, det handlar ofta om nätbedrägerier och försök till ID-kapning, vilket vi inte vill att någon ska riskera att utsätta sig för. Genom att söka lån genom banker och kreditföretag som är seriösa och står under myndighetstillsyn, kan du känna dig trygg när du ska låna online.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån