Snabbfinans kontokredit och snabblån

Snabbfinans passar dig som har sökt många lån utan framgång så länge du inte har några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

Många förfrågningar hos UC behöver absolut inte vara ett hinder eftersom du snabbt och enkelt kan ansöka om snabblån och kontokredit utan att de tar någon kreditupplysning genom en så kallad UC kontroll. Snabbfinans använder sig istället av Bisnode.

Du kan låna upp till 25 000 kr om du är ny som kund. Har du redan varit kund hos Snabbfinans någon gång, kan du söka kredit och lån på upp till 40 000 kronor.

Detta är en är högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Snabbfinans grundläggande villkor

Snabbfinans enkla lån och krediter
Snabbfinans enkla lån och krediter

Fördelar med Snabbfinans:

  • Lång återbetalningstid (2 år för snabblån och flexibelt för kontokrediten)
  • Lån utan UC kontroll
  • Lån trots många förfrågningar hos UC
  • Lån även med lite sämre kreditscoring


Nackdelar med Snabbfinans:

  • Åldersgräns 20 år
  • Effektiv ränta blir ganska dyr om du drar ut på återbetalningen.

Prisbild hos Snabbfinans

Prisexempel för Snabbfinans snabblån på 25 000 kr.
Om du lånat 25000 kr med en återbetalningstid på 360 dagar kommer du att betala 3 717 kr per månad tills lånet är slutbetalt.

Prisexempel för Snabbfinans kontokredit med kreditlimiten på 25000 kr.
Om du utnyttjat hela krediten på 25 000 kronor, kommer du att behöva betala minst 2750 kronor per månad men du kan göra större inbetalningar om du vill.

Snabbfinans tillhör företaget S&A Sverige AB som har flera olika varumärken i sitt låneutbud. Det mest populära och också det billigaste av alla snabblån som de har, är Tryggkredit som är avsevärt mycket billigare än det lån som de erbjuder genom varumärket Snabbfinans. Här kan du ta en titt på det billigaste snabblånet och kanske välja det istället för detta. Kraven är desamma men det är alltså stor skillnad i pris.
 

Snabbfinans snabblån utan UC kontroll

Snabbfinans ger bra snabblån utan UC. Snabbfinans ger bra snabblån utan UC.

Snabbfinans är mycket konkurrenskraftiga på snabblånemarknaden. De ger bra snabblån utan kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB. Den här sortens lån brukar vanligtvis kallas för "lån utan UC kontroll".

Det mest tilltalande med Snabbfinans kanske är den flexibilitet som erbjuds genom att istället för ett snabblån, ansöka om en kontokredit som du kan förfoga fritt över så länge du har outnyttjat kreditutrymme kvar på din beviljade kredit. Det är för övrigt kontokrediter av det slaget som växer mest när det handlar om populäritet.

Den som till varje pris vill undvika UC kontroll, kan också jämföra Snabbfinans med andra bra lån som inte använder UC som upplysningsföretag. En annan sak som är bra när man jämför Snabbfinans med andra är att de verkar vara generösa i frågan om kreditscoring men de godkänner inte lån till personer med betalningsanmärkningar.
 

Snabbfinans kontokredit på flexibelt belopp

Snabbfinans kontokredit är en flexibel och allt mer efterfrågad låneform för oförutsedda utgifter, där du återbetalar i din egen takt.

Du ansöker om en kreditlimit och väljer därefter själv hur stor del av kontokrediten du behöver utnyttja. Snabbfinans har direktutbetalning till de flesta storbanker så pengarna finns tillgängliga när du behöver dom.

En kontokredit av det här slaget, fungerar som en buffert som du kan använda när du behöver ett extra tillskott i kassan. Kontokredit är en allt mer vanlig och mer efterfrågad form av lån som ett bra alternativ till att ta ett snabblån.

Kontokrediter tillåter en mer flexibel återbetalningsplan. Avisering kommer att ske varje månad och du betalar endast ränta för det utnyttjade beloppet, vilket är den stora skillnaden jämfört med ett snabblån.

Du kan när som helst välja att göra en extra insättning för att minska din räntekostnad eller helt återbetala din kontokredit. Detta väljer du helt själv men det är skönt att ha friheten att göra det egna valet. Med en kontokredit så betalar du aldrig för krediter du inte utnyttjar.

Om du har ett outnyttjat kreditutrymme kan du logga in på "mina sidor" och göra uttag när du vill. Du får besked direkt. Och överföring till din bank sker omgående efter godkänt uttag.

När får du pengarna på ditt konto?
SEB: Snabbfinans har direktutbetalning till SEB.
Övriga banker: För övriga banker är pengarna på ditt konto samma dag under förutsättningen att din ansökan blir beviljad före 13:30 under vardagar. Om ansökan beviljas efter 13:30 är pengarna dig tillhanda under förmiddagen nästkommande bankdag. Detta är en normal tid för snabb utbetalning inom kategorin snabblån.'

Ränteavdrag för snabblån hos Snabbfinans

I de allra flesta fall betalar du en lite högre ränta på snabblån än på vanliga privatlån hos övriga banker som du antingen besöker fysiskt i verkliga livet eller stora privatlån utan säkerhet. Det finns dock långivare till snabblån och smslån som ger dig första lånet helt kostnadsfritt utan ränta och avgifter.

Snabbfinans priser för snabblån är relativt förmånliga i förhållande till många andra smslån men visst finns det andra snabblån som faktiskt är billigare. De snabblån som är billigare är de snabblån som tillämpar individuell räntesättning.

Med individuell räntesättning menas att varje person som söker lån, erbjuds ränta i förhållande till kreditvärdighet. Således blir man erbjuden bättre/lägre ränta om man har god kreditvärdighet medan det blir lika dyr ränta som andra snabblån om man har låg kreditvärdighet.

Snabbfinans passar dig som söker snabblån istället för andra lånelösningar, med anledning av lite sämre kreditvärdighet och därför har svårigheter att få lån hos din vanliga bank.

Räntan är givetvis avdragsgill såsom det alltid är med utgiftsräntor för lån. Du kan göra avdrag med 30% av dina räntekostnader. Detta förutsatt att du inte har årliga räntekostnader på jättehöga belopp eftersom avdragen minskar om du har räntekostnader på över 100000 kr (2018 års uppgifter). Mer om avdrag för räntor kan du läsa på Skatteverkets hemsida.
 

Skuldfinansieringslån hos Snabbfinans

Vi rekommenderar generellt inte att du söker snabblån för att betala din månadsavgift för andra lån och krediter med hjälp av mindre så kallade smslån eller snabblån.
De enda gångerna det är rimligt att finansiera lån med att ta nya lån, är om du söker skuldfinansiering för att samla så många som möjligt av dina skulder och krediter hos en eller max två olika långivare. Om syftet med ditt lån hos Säkerfinans är att finansiera eller lösa andra, gamla lån

Om du behöver skuldifnansiering bör du i första hand leta efter en långivare som beviljar skuldfinansieringslån. Det finns även långivare som beviljar skuldfinansieringslån utan UC kontroll. Allt beror på hur stort lån du är i behov av att ansöka om.
 

Många olika lånealternativ istället för Snabbfinans

Uppfyller inte Snabbfinans dina förväntningar på vilket sorts lån du skulle behöva eller om du inte blev godkänd för snabblån eller kontokredit hos Snabbfinans, finns många andra alternativ. Vanligast och mest populärt är snabblån utan uc kontroll, vilket även Snabbfinans är. Att jämföra och välja lån utan kreditupplysning genom företaget UC är en av de mest populära låneformerna i Sverige när det handlar om att låna pengar snabbt online.

Snabbfinans tillhör S&A Sverige AB som även har Säkerfinans och Tryggkredit som sina varumärken. Dessa två lån har likvärdiga krav och villkor som Snabbfinans med det viktiga undantaget att Tryggkredit har lägre ränta.
 

Vår verksamhetsidé bygger på att på ett sakligt och opartiskt sätt, tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen. På våra sidor kan du alltid hitta de bästa SMS-lånen och andra lån du kan söka online.

Den här sidan om Snabbfinans, uppdaterades senast 2020-02-16.