SMSpengar - bra sms lån utan uc kontroll

SMSpengar är ett snabblån där långivaren kategoriserar sig som ett smslån/sms lån. Du kan låna upp till 12000 kr utan säkerhet och ansökan gör du snabbt och enkelt online med svar direkt. Du kan göra en enkel ansökan och få svar direkt på skärmen. Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder men det påverkar din kreditvärdighet.
 

Sms lån villkor och information

SMSpengar tillhandahåller ett snabblån i form av sms lån utan uc kontroll. Du kan få lån även om du har betalningsanmärkning.
 

Lånebelopp för sms lån hos SMSpengar:
Låna belopp mellan: 500 - 12000 kr
 

Grundvillkor för att ansöka om sms lån hos SMSpengar:
Ålderskrav: Minst 18 år gammal
Återbetalning: Upp till 90 dagar
Inkomstkrav: 100000 kr per år i deklarerad inkomst (före skatt) för lägsta lånet. Inkomstkraven ökar ju högre lånebelopp du ansöker om.

  • För att låna 500 eller 1 000 kr krävs det minst 100 000 kr i deklarerad inkomst
  • För belopp mellan 2 000 till 6 000 kr är kravet minst 130 000 kr
  • För att låna 7 000 kr och mer är kravet minst 170 000 kr
  • För återkommande kunder tar de även hänsyn till din historik hos dem, vilket kan minska kravet för inkomst


Låna med betalningsanmärkning: Ja, lån kan beviljas trots betalningsanmärkning men inga skulder hos Kronofogden accepteras.

Lån utan uc kontroll: Ja, lån utan uc kontroll hos Upplysningscentralen

Övriga villkor:
- Folkbokförd i Sverige de senaste 2 åren
- Svenskt bankkonto
- Giltig e-postadress
- Inte skyddad identitet eller skyddad adress

Ansökan: Ansökan gör du snabbt och enkelt genom att fylla i dina uppgifter online hos SMSpengar. Svar på om du blir godkänd för lån eller inte, får du direkt på skärmen efter ansökan.

Prisexempel för sms lån hos SMSpengar:
Låna 1000 kr i 30 dagar och återbetala 1200 kr inkl. uppläggningsavgift.

Tips: Ränterabatt för nya kunder.

SNABBFAKTA
SMSpengar
Låna: 500 - 12000 kr
Låneperiod: Upp till 90 dagar
Åldersgräns: 18 år gammal
Inkomst: Min 100 000 kr/år
Lån utan uc kontroll:  Ja
Lån med betalningsanmärkning:  Ja
Låna trots skuld hos Kronofogden: Nej
 

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt sms lån blivit godkänt eller inte.
 

UTBETALNING
Efter godkänt och signerat lån betalas pengarna ut under SMSpengars kundtjänst's öppettider.

Må - fr 8.00 - 18.00
Lö 10.00 - 14.00
 

KREDITUPPLYSNING
SMSpengar använder sig av inte av kreditupplysning via UC.
 

KATEGORI
- Sms lån / smslån
- Mikrolån
- Minilån
- Mikrokredit
 

Låna pengar trots betalningsanmärkning

Hos SMSpengar är det fullt möjligt att bli godkänd för lån trots tidigare betalningsanmärkningar. Om du har sådana, kommer dock de övriga kraven på hur din ekonomi ser ut att öka. SMSpengar vill efersträva att vara en ansvarstagande långivare och du i din tur, förväntas ta lån på ett ansvarsfullt sätt.
 

Låna med betalningsföreläggande hos Kronofogden

Hos SMSpengar kommer du inte att bli beviljad ett lån om du har skulder och föreläggande hos Kronofogdemyndigheten. Att få lån med skulder hos Kronofogden är svårt och det finns bara ett fåtal kreditföretag och banker som ger lån i de lägena. Detta handlar ofta om banker som är nischade på att försöka erbjuda lån till personer med mycket låg kreditvärdighet. Ett exempel på en sådan bank är Svea Ekonomi, som kan ge lån trots skulsaldo hos Kronofogden.
 

Låna pengar utan inkomst av tjänst

Inkomst av tjänst krävs inte när du lånar pengar hos SMSpengar men du skall ha en deklarerad inkomst och inkomstkraven ökar ju mer pengar du vill låna. Deklarerad inkomst kan vara andra inkomster än just inkomst av arbete. Med deklarerad inkomst menar man föregående års deklaration så om du inte haft inkomst mer än innevarande år, blir det normalt sett svårt att få lån genom det här kreditföretaget.
 

Ångra lånet eller lösa lån i förtid

Du har alltid rätt att göra extra inbetalningar eller förtida inbetalningar. Då sänks räntan eftersom du inte har pengarna den utsatta tiden som räntan i allmänhet avser att täcka. Om du vill ångra lånet så gäller distansköplagen, vilket betyder att du kan ångra lånet inom 14 dagar efter att du ingått ett låneavtal. I praktiken innebär det inte någon större skillnad jämfört med att förtidsinlösa lånet eftersom du oavsett vad, måste betala ränta för lånet de dagar du haft pengarna.
 

Låna till lån genom SMSpengar

Vi avråder alltid från att låna pengar för att betala andra lån om det inte handlar om att ta ett lån för skuldfinansiering, vilket är en helt annan sak än att låna pengar till de löpande månadskostnaderna för andra tidigare lån. Särskilt vad det gäller SMSlån, är det inte rätt låneform om du letar efter ett skuldfinansieringslån. Om du av olika skäl försatt dig i en situation där du måste låna pengar till andra lån, skall du istället läsa mer om skuldfinansiering för att få ordning och reda på din ekonomi.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-11.

Låna pengar snabbt på www.kontanter.nu

När du behöver låna pengar snabbt online är www.kontanter.nu till stor hjälp för att jämföra och välja det lån som passar just dina personliga förutsättningar allra bäst. Det finns alla möjliga lån att välja oavsett om du har god eller dålig kreditvärdighet. Det finns många olika kategorier av lån, allt utifrån olika situationer i livet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån