SevenDay stora lån med mycket låg ränta

SevenDay

SevenDay är en bank som konkurrerar med andra banker genom att bland annat erbjuda låg ränta med "lägsta ränta garanti". Du kan söka lån på belopp mellan 10 000 - 500 000 kr och välja en återbetalningstid på mellan 1 - 12 år. SevenDay lån passar dig som har medelgod - mycket god kreditvärdighet.
Hos SevenDay kan du söka lån utan säkerhet, samla lån, låna till bil eller öppna ett fördelaktigt sparkonto.

Privatlån utan krav på säkerhet

SevenDay privatlån utan säkerhet
SevenDay privatlån utan säkerhet

Din inkomst ska komma från anställning, eget företag eller pension. SevenDay tillämpar individuell ränta har en unik "bästa pris garanti".

Billån utan bilen som säkerhet

Billån utan bilen som säkerhet
Billån utan bilen som säkerhet

Köp ny bil, begagnad bil eller lös ett gammalt tidigare billån. Du kan köpa bil privat eller hos bilhandlare. Individuell ränta utifrån kreditbedömningen.

Mer fakta om SevenDays privatlån utan säkerhet

SevenDay är en av de banker som samarbetar med många låneförmedlare i Sverige men att söka lån direkt hos SevenDay, besparar dig väntetiden som det innebär att låna genom en förmedlare. Dessutom gäller "bästa prisgarantin" endast om du sökt lånet direkt hos SevenDay, inte genom en låneförmedlare. Söker du lån hos SevenDay direkt, kommer du att få svar på skärmen omgående efter att du sänt iväg din låneansökan.

SevenDay privatlån utan säkerhet passar mycket bra för den som antingen behöver ett lån för att konsumera på något. Det kan vara precis vad som helst egentligen eftersom lånet är utan krav på säkerhet. SevenDay passar också mycket bra ifall det handlar om att du funderar på att samla gamla tidigare lån och krediter för att få bättre ekonomi. Det är allmänt känt att det är lönsamt att samla ihop lån och krediter till en enda bank istället för att ha dem utspridda hos många långivare.

Mer fakta om SevenDays billån utan bilen som säkerhet

Du kan söka billån utan bilen som säkerhet hos Sevenday. Lån för bil startar på 50 000 kr och upp till 500 000 kr och det krävs ingen kontantinsats från din sida. Det här betyder att du kan låna till hela beloppet och det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan om billån. Ansökan om billån kan göras av en ensam låntagare eller tillsammans med en medsökande. SevenDay är inte den enda banken som har bra billån.

Öka dina chanser med medsökande till lånet

Att ha en medsökande till lånet ökar dina möjligheter både att bli godkänd över huvud taget men också för att få ett riktigt förmånligt erbjudande om lån med låg ränta. Att en medsökande ökar möjligheten att bli godkänd för lån är inte så konstigt eftersom det ger en större säkerhet för SevenDay när de godkänner er tillsammans som låntagare.
Om du ansöker om lån tillsammans med medsökande hos SevenDay, behöver ni båda vara folkbokförda på samma adress. Minst en utav er ska ha tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär. Det blir er sammanlagda kreditvärdighet som avgör vilken "risk" SevenDay anser att de tar när de lånar ut pengar till er.
Det är ALLTID lättare att bli godkänd för lån tillsammans med en medsökande, även om den ena har lite lägre kreditvärdighet än man borde ha för att få låna pengar.

SevenDays krav på kreditvärdighet

Krav för lån hos SevenDay
Krav för lån hos SevenDay

När vi jämför SevenDays krav på kreditvärdighet i förhållande till andra banker som har liknande låneprodukter, ligger SevenDay någonstans i mitten.

Du kan inte låna om du har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och inte heller om du har betalningsanmärkningar. Det som är extra värdefullt med SevenDay i jämförelse med andra är deras priser samt att du kan begära upp till 3 betalningsfria månader per år.

Betalningsfria månader hos SevenDay

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja om du vill få mer pengar över till annat några månader per år. Du kan när som helst bestämma när i tiden du vill utnyttja betalningsfri månad men ett villkor är att du först haft 6 st normala månadsinbetalningar, vilket i praktiken innebär att du inte kan utnyttja din första betalningsfria månad förrän efter ett halvår. Självklart behöver dina 6 inbetalningar ha gjorts enligt plan och utan försening, så att det syns att du är en pålitlig låntagare med ordning och reda på dina räkningar.

Det finns också möjlighet att lägga upp fasta månader som betalningsfria, om du i förväg vet att du alltid vill utnyttja tjänsten under samma återkommande månader. Du kan utnyttja upp till tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod, men inte två månader efter varandra. När du utnyttjar en betalningsfri månad läggs ränta och avgifter till skulden och återbetalningstiden för lånet förlängs. Din totala låneperiod kan som längst vara 12 år men allt eftersom din kvarstående löptid minskar, kan du söka betalningsfria månader även om lånets löptid från början var 12 år. Det faktumet kan tala för att söka betalningsfria månader först efter ett tag och inte redan från start.

Hur fungerar SevenDay  "Bästa pris garanti"

Eftersom SevenDay har "Bästa pris garanti" betyder det att förutsättningarna för att få riktigt bra villkor och bra ränta är goda när du ansöker om privatlån genom dem.
Hur fungerar prisgarantin hos SevenDay då?
Jo, om du skulle erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar de att du får ett lägre pris hos dem.  I praktiken innebär det att du kan känna dig trygg med att SevenDay alltid försöker att pressa ner sina priser på lån så mycket det bara är möjligt utifrån din kreditvärdighet.

Följande krav ska vara uppfyllda för att kunna utnyttja prisgarantin:
Garantin gäller om du har beviljats ett Privatlån hos SevenDay.
Garantin gäller om en annan långivare på marknaden som är bank eller kreditmarknadsbolag har beviljat ett privatlån och detta dokumenterats skriftligen.
Garantin gäller endast om den andre långivaren erbjudit samma typ av lån som SevenDay Finans erbjuder, dvs. ett lån utan säkerhet, i motsvarande ränteläge och i svenska kronor.
Garantin gäller inte lån som är kopplade till viss anställning (garanterade av arbetsgivaren), lån till köp i butik (subventionerade) eller betalande medlemskap (s.k. medlemslån).
Garantin gäller för låneansökan som har gjorts på sevenday.se eller via telefon till SevenDay. Observera att om du tagit lån hos SevenDay genom en låneförmedlare, så gäller inte prisgarantin.
Garantin gäller endast samma lånebelopp och löptid.
Garantin gäller under 7 dagar från det att SevenDay beviljat lånet och du måste åberopa garantin till SevenDay inom denna tid.
Garantin gäller totalpriset - dvs. ränta och avgifter omräknade till effektivränta i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Maximal sänkning till SevenDays lägsta ränta enligt aktuell prislista.

Nackdelen med prisgarantin är att du behöver hitta ett annat lån som erbjuder dig bättre villkor än SevenDay och det kommer att göra att du måste ansöka om andra lån för att kunna bevisa att du får ett låneerbjudande som är bättre än det du fått hos SevenDay. Det här är inget problem om du gör detta i syfte att omförhandla ditt lån hos SevenDay regelbundet eller om du inte har många UC förfrågningar men har du lite för många UC kontroller så blir det svårt att söka andra lån.

Så här använder du SevenDay Prisgaranti:
Kontakta SevenDay inom sju dagar på telefon 0770 - 17 77 70 eller skicka e-post till: kundcenter@sevenday.se.
Sänd inom samma tid in ett skriftligt besked om att du beviljats kredit med lägre effektivränta.

Kontakta SevenDay

SevenDay Finans AB
Organisationsnummer 556728-9219
Institutnummer: 041534
Bolagets säte: Stockholm
Besöksadress: Kista Science Tower
Adress: Box 1171, 164 26 KISTA

Kundcenter -  öppet alla bankdagar mellan klockan 8-18.
Ansökan om lån: 0770 - 17 77 77
Kundcenter: 0770 - 17 77 70
Växel: 0770 - 17 77 00
Faxnummer: 0770 - 17 77 99
MMS sms:a till 72120 och skriv: sevenday i meddelandet
E-postkundcenter@sevenday.se

Den här sidan uppdaterades senast 2017-11-10.

Hitta de bästa lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att bygga upp en bas med relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Snabblån

Snabblån online inom olika kategorier och för olika ändamål.

Lån utan UC kontroll
Smslån

Låna genom att skicka SMS. Traditionella SMS-lån.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter för att få mer pengar över till annat.

Vi arbetar för trygghet och säkerhet

Du ska alltid känna dig trygg när du använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån