Säkerfinans kontokredit och snabblån

Hos Säkerfinans kan du snabbt och enkelt ansöka om snabblån eller kontokredit utan uc kontroll. Du kan låna upp till 25 000 kr om du är ny kund och bli godkänd för lån eller kredit på upp till 40 000 kronor när du redan är kund.

Om du inte redan har lån hos Snabbfinans, Mobillån, Tryggkredit eller Smskredit kan du ha goda möjligheter att bli godkänd för lån med snabb hantering!

Detta är en är högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Säkerfinans grundläggande villkor

Välj mellan snabblån/smslån eller kontokredit. Du kan söka både snabblån och kontokredit samtidigt om du vill. Den stora skillnaden mellan dessa två är framför allt villkoren för återbetalningstid. De flesta brukar tycka att kontokrediten är ett modernare sätt att låna pengar på då det skapar utrymme för flexibilitet.

Säkerfinans snabblån och smslån utan UC kontroll
Säkerfinans snabblån och smslån utan UC kontroll

Nya kunder kan ansöka om snabblån på 25000 kr utan UC kontroll. När du väl är kund (eller varit kund tidigare), kan du söka smslån på upp till 40000 kr.

Säkerfinans enkla lån och krediter utan UC

Du kan alltså välja mellan att söka SMS-lån/snabblån eller kontokredit hos Säkerfinans. Skillnaden mellan dessa är att kontokrediten kommer att bestå som en extra buffert och du kan göra uttag när du vill, medan med ett SMS-lån/Snabblån, kommer du att låna pengar och få hela beloppet utbetalt utan möjlighet att göra fler uttag senare.

Båda alternativen är bra val för den som söker snabba och enkla lån med lång återbetalningstid. Återbetalningstiden avgör hur mycket du amorterar varje månad och detta brukar också kallas för löptid. Vill du sänka dina räntekostnader, ska du amortera så mycket som möjligt varje månad. Ju snabbare du amorterar av din skuld, kommer räntan att sjunka och därför är det bra att ha möligheten att själv styra över vilken ränta du kommer att betala sammantaget när lånet eller krediten är till fullo återbetald.

Säkerfinans gör ingen kreditupplysning genom företaget UC (Upplysningscentralen AB) utan använder sig av Bisnode för att inhämta upplysningar som kompletterar de uppgifter du själv lämnar i samband med själva ansökan.
Många tidigare förfrågningar hos UC kommer inte att påverka dina möjligheter att få lån och krediter hos Säkerfinans. Du kan bli godkänd för lån och kredit hos Säkerfinans även om du har lite sämre kreditvärdiget.

Identifieringen görs genom BankID eller Instantor och det går snabbt att fullfölja ansökningsprocessen. Du får svar direkt på skärmen inom några sekunder efter att du skickat iväg ansökan.
 

Kontokredit från Säkerfinans - så fungerar det

Kontokredit från Säkerfinans är en flexibel låneform för oförutsedda utgifter där du återbetalar i din egen takt. Du väljer själv nivå på din kreditlimit och hur stor del du behöver utnyttja. Säkerfinans har direktutbetalning till de flesta storbanker så pengarna finns tillgängliga när du behöver dom.
En kontokredit fungerar som en buffert som du kan använda när du behöver ett extra tillskott i kassan.

Kontokrediten tillåter flexibel återbetalning. Avisering kommer att ske varje månad och du betalar endast ränta för det utnyttjade beloppet, vilket är en stor skillnad jämfört med SMS-lån/Snabblån. Du kan när som helst göra en extra insättning för att minska din räntekostnad eller helt återbetala din kredit. Det väljer du helt själv men det är skönt att ha friheten att göra det egna valet. Med en kontokredit så betalar du aldrig för krediter du inte utnyttjar.

Om du har ett outnyttjat kreditutrymme kan du logga in på "mina sidor" och göra uttag när du vill. Du får besked direkt. Och överföring till din bank sker omgående efter godkänt uttag.

SMS-lån direkt hos Säkerfinans

Säkerfinans SMS-lån direkt. Säkerfinans SMS-lån direkt.

Det finns många olika anledningar till att man väljer att ta ett smslån. Kanske vill du dryga ut semesterkassan med ett par tusenlappar, en oväntad räkning som du inte kan betala har dykt ner i brevlådan eller så kanske det är ett akut inköp som inte kan vänta.

Ett smslån är ett snabbt och enkelt lån av pengar som du kan använda i vilket syfte du än vill och behöver. Vid ansökan om SMS-lånet, väljer du önskad återbetalningstid på mellan 61 till 360 dagar och du kan låna allt från 1 000 kronor till 40 000 kronor.
När du tagit ditt smslån kommer du få en bekräftelse från Säkerfinans och sedan kommer du att amorteras var 30:e dag. Kostnaderna på smslån skiljer sig beroende på hur mycket du önskar att låna och på hur snabbt du vill betala tillbaka lånet. SMS-lånet är dyrare än kontokrediten om du ser till belopp att betala varje månad.

Om du vill ta ett lån hos Säkerfinans är det inte svårare än att skriva ditt telefonnummer och personnummer i formuläret, välja hur mycket du vill låna och hur snabbt du vill betala tillbaka ditt smslån och sedan klicka på ansök. Efter godkännande, kommer pengarna finnas på ditt konto inom kort.

FAKTA
Kredittjänsten Säkerfinans tillhandahålls av företaget S & A Sverige AB  som även driver Snabbfinans, Mobillån, Tryggkredit och Smskredit.

En låntagare kan bara ha ett lån och/eller en kontokredit hos antingen Snabbfinans, Säkerfinans, Tryggkredit, Mobillån eller Smskredit.

Kunder som redan har ett lån hos ett av dessa varumärken kan alltså inte beviljas lån hos ett av de andra varumärkena. Däremot kan man bli godkänd för ett lån hos ett varumärke och en kontokredit hos ett annat.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Säkerfinans tenderar att vara mycket snabba i sin hantering av lån samt även gällande utbetalningen av pengarna.

SMS-lån och ränta

I de allra flesta fall betalar du en högre ränta på smslån än på vanliga privatlån hos övriga banker. Det finns dock långivare till smslån som ger dig första lånet helt kostnadsfritt utan ränta och avgifter. Säkerfinans priser för smslån är relativt förmånliga i förhållande till många andra smslån. Särskilt om du söker dig till Säkerfinans med anledning av lite sämre kreditvärdighet och därför har svårigheter att få lån hos din vanliga bank.

Räntan är givetvis avdragsgill såsom det alltid är med utgiftsräntor för lån. Du kan göra avdrag med 30% av dina räntekostnader. Mer om avdrag för räntor kan du läsa på Skatteverkets hemsida.

S & A Sverige AB's billigaste varumärke är Tryggkredit som sticker ut i positiv mening då det är ganska mycket billigare än de övriga låneprodukterna.
 

Säkra SMS-lån med banksekretess

Alla långivare som finns på www.kontanter.nu är seriösa och väl etablerade företag. Smslån är lika säkert att ta online som det är att gå till en bank och låna pengar. Banksekretess gäller alla långivare i Sverige och även smslån omfattas av lagen om banksekretess.

Säkerfinans har SKEF trygghetssigill, vilket betyder att de är med i
SKEF, Svenska Konsumentkreditföretagen EF, som verkar för en sund kreditgivning och goda villkor för konsumenter som väljer att ta sms lån. Om du vill ta ett sms lån ska du alltid försöka välja att låna från ett företag som är med i SKEF och har deras trygghetssigill.

SMS-lån hos Säkerfinans som skuldfinansiering

Vi rekommenderar inte att du finansierar gamla skulder med hjälp av smslån. De enda gångerna det är rimligt att finansiera lån med att ta nya lån, är om du söker skuldfinansiering för att samla så många som möjligt av dina skulder och krediter hos en eller max två olika långivare. Om syftet med ditt lån hos Säkerfinans är att finansiera eller lösa andra, gamla lån

Om du behöver skuldifnansiering bör du i första hand leta efter en långivare som beviljar skuldfinansieringslån.

Det finns även långivare som beviljar skuldfinansieringslån utan UC kontroll. Allt beror på hur stort lån du är i behov av att ansöka om. När det gäller lån utan UC, kan man bara låna en begränsad max summa hos en och samma långivare, vilket kan vara både en begränsning och en möjlighet. Givetvis är det upp till var och en om man vill ta flera olika lån samtidigt, om det är just det faktum att kreditföretaget inte anlitar UC som är den allra viktigaste parametern.
 

Var inte Säkerfinas det snabblån som passar dig bäst

Om inte Säkerfinans passar dina önskemål om lånevillkor av en eller flera anledningar, finns det gott om andra snabblån och SMS-lån att välja mellan. Om det är så att du söker lån trots låg kreditvärdighet eller behöver låna med betalnignsanmärkning, kan det finnas andra bra lånelösningar som passar dig och dina förutsättningar.

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-10.

Hitta de bästa SMS-lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att på ett sakligt och opartiskt sätt, tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen. På våra sidor kan du alltid hitta de bästa SMS-lånen och andra lån du kan söka online.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Vi arbetar hårt för trygghet och säkerhet

Våra besökare ska alltid känna sig trygga när de använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån online. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån och SMS-lån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån