Onea - låna 40000 kr utan uc

Just nu (2018-06-03) avvaktar vi med att rekommendera Onea. De bästa alternativa snabblånen är Tryggkredit snabblån och Frogtail snabblån. Du kan också söka bland alla lån som är i samma kategori, det vill säga enkla lån utan UC.

Denna information gäller tills vidare om inte annat anges här!
 

Låna utan UC kontroll hos Onea Låna utan UC kontroll hos Onea

Onea är en av få långivare som beviljar snabblån utan kreditupplysning genom företaget UC (Upplysningscentralen AB), i synnerhet när det handlar om så stora lånebelopp som upp till hela 30000 kronor. Låna mellan 500 - 40000 kr genom snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen. Hos Onea söker du lån utan uc kontroll och du kan också bli godkänd för lån trots betalningsanmärkning. Säker och snabb identifiering!

Villkor för att få snabblån hos Onea

Villkor för ansökan om snabblån utan uc hos Onea:
Minsta lånegräns: 500 kr
Maximal lånegräns: 30000 kr (40 000 kr för återkommande kunder)
Återbetalningstid: Upp till 2 år, lång återbetalningstid (går även att förlänga). OBS! På lån upp till 5000 kr är max återbetalningstid 3 månader.
Åldersgräns för ansökan om lån: Du ska vara 20 år gammal
Inkomstkrav: Individuell bedömning från person till person. Kan variera beroende på önskat lånebelopp.
Lån utan uc kontroll: Ja, låna utan uc kontroll
Låna med betalningsanmärkning: Ja, ansök om lån trots betalningsanmärkningar. (Du kan till och med ha flera stycken).
Låna med BankID: Du identifierar dig enklast med Instator, vilket innebär att du bara snabbt och enkelt loggar in via din Internetbank.
Låna med medsökande: Nej du kan bara stå som enskild låntagare men det finns mycket goda möjligheter att bli godkänd trots låg kreditvärdighet.

Övriga krav för snabblån hos Onea:
- Du har ett svenskt personnummer
- Du är folkbokförd i Sverige
- Har ett svensk mobiltelefonnummer
- Har ett svenskt bankkonto.
- Skaffa snabbt och enkelt en profil hos Onea (kostnadsfritt)

Fördelar och nackdelar med Onea

Fördelar med snabblån hos Onea
- Ingen uc kontroll
- Ansök om att låna trots betalningsanmärkning
- Lång återbetalningstid för snabblån
- Skjut fram lånet och förläng lånetiden om du önskar
- Snabb och enkel hantering av ansökan online
- Utbetalning så snart ditt lån blivit beviljat (under kundtjänst's öppettider).
- Onea snabblån är ett av de bästa och mest populära snabblånen på den Svenska marknaden för att  låna pengar snabbt online.

Nackdelar med snabblån hos Onea:
- Högre åldersgräns (20 år) än många andra som har 18 år som åldersgräns.
 

Kostnader för snabblån hos Onea

Räntan på Onea snabblån är relativt låg i förhållande till många andra snabblån. Räntan är inte individuell, vilket betyder att alla låntagare får samma villkor och samma pris på sitt lån. Ju högre lånebelopp, ju lägre ränta.

Här nedan följer några olika exempel på månadskostnader för snabblån hos Onea:

Kostnadsexempel låna 10000 kr i 24 månader = Betala 946 kr per månad
Kostnadsexempel låna 20000 kr i 24 månader = Betala 1892 kr per månad
Kostnadsexempel låna 30000 kr i 24 månader = Betala 2838 kr per månad

FAKTA
Onea.se är en del av 4finance Group, Europas största och snabbast växande koncern för mindre konsumentkrediter.

Andra snabblån inom koncernen är VIVUS som är ett mer kortfristigt lån på upp till 20000 kr med 30 dagars återbetalningstid.

4finance har varit verksamma i Sverige sedan 2008 och är marknadsledande inom snabblån, smslån och mikrolån till privatpersoner.

Onea är en snabb och säker lånetjänst där du får svar direkt på skärmen.

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb, säker och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte.
 

UTBETALNING
Utbetalnings sker samma dag som lånet beviljas. Beroende på tid på dygnet har du pengarna på ditt konto samma dag eller vanligtvis absolut senast dagen efter att ditt lån blivit godkänt.

OBS! Har du konto hos Nordea får du pengarna insatta direkt på ditt konto under Onea Kundtjänsts öppettider.

Kundtjänst öppettider:
Måndag - Fredag
08:00 - 17:00
Helger - stängt men utbetalningar sker även på helger.
 

Onea snabblån utan uc
Onea snabblån utan uc

Det är lätt att söka lån hos Onea

När du ska söka lån hos Onea börjar du med att skapa en profil på Oneas hemsida. Det här är en snabb och enkel process som bara tar någon minut att genomföra. Du svarar också på några enkla frågor som handlar om din civila status, inkomster och utgifter. Sedan fyller du i ditt kontonummer och skickar iväg din låneansökan elektroniskt utan krångel.
Du kommer att få svar direkt på skärmen bara inom några sekunder efter att du har sänt iväg din ansökan och om du blir godkänd för lånet, sker utbetalningen ofta mycket snabbt. Hur snabbt du får pengarna på ditt konto, beror till viss del på i vilken bank du har det konto som du vill ha ditt lån överfört till.
Onea tillhör 4finance group där även VIVUS ingår. VIVUS är ett lån som är ännu lättare att bli godkänd för men nackdelen med VIVUS är att det är kortare återbetalningstid, vilken i och för sig kan förlängas men det blir ganska dyrt i längden. Därför är Onea snabblån ett bättre val för dig som inte vill se fram emot jättehöga förlängningsavgifter varje månad.

Hur många förfrågningar hos UC kan man ha sedan tidigare

När du söker snabblån hos Onea, spelar det ingen roll hur många UC kontroller du har sedan tidigare. Tillhör du en av dem som är i akut behov av att låna pengar men har låg kreditvärdighet så kan du ändå ansöka om lån hos Onea. Du kan med andra ord ha ett obegränsat antal UC förfrågningar och ändå bli godkänd för lån hos Onea snabblån.

Låna pengar utan UC kontroll hos Onea

Att låna pengar utan UC kontroll innebär i praktiken att Onea inte använder sig av företaget UC för kreditupplysning. Att ta ett snabblån utan UC kontroll innebär fördelar för dig som låntagare, i synnerhet när det handlar om din kreditvärdighet, som alltså inte påverkas negativt när du väljer att söka lån hos Onea.
Att söka lån hos Onea innebär inte att det inte görs någon kreditbedömning. Det görs alltid av seriösa långivare och Onea tillhör de mest seriösa långivarna på den Svenska marknaden för snabblån. Så om du har tillhört dem som kanske blandat ihop begreppen UC kontroll och kreditupplysning och därmed trott att det går att låna utan kreditupplysning, kan lugnt söka ett lån hos Onea ändå eftersom det är ett stort lån utan UC kontroll vi pratar om när vi talar om Onea snabblån.

De långivare som inte använder sig av något annat kreditupplysningsföretag i Sverige. Bisnode och Creditsafe är exempel på några andra kreditupplysningsföretag.

Onea godkänner lån till personer som de bedömer att de ska kunna återbetala sitt nya lån i tid och den kalkylen görs tillsammans med de andra uppgifter du lämnat som rör din ansökan. Om du redan har mycket utgifter i förhållande till din inkomst, ska du alltid välja så lång återbetalningstid som möjligt eftersom det gör att månadsbeloppet du ska betala blir lägre. Onea kan också godkänna lån trots betalningsanmärkningar eller gamla utmätningsförsök.

Samla lån med många UC förfrågningar

Du kan samla lån och krediter på upp till 30000 kr genom att ta ett lån hos Onea. Behöver du samla gamla lån och krediter på högre belopp än 30000 kr kan du hitta  många bra lån som är passande när det handlar om skuldfinansiering på höga belopp.  Hos Onea går det utmärkt att samla lån trots många förfrågningar hos UC sedan tidigare, eftersom det inte finns några begränsningar hur många tidigare UC kontroller som gjorts.

Det viktigaste du ska tänka på när du vill söka lån för att samla andra gamla lån, är att det du oftast är ute efter är att betala mindre på lån varje månad, för att få mer pengar över till annat. Oftast är det längre lån du ska leta efter i första hand, allt beror förstås på hur mycket pengar du är beredd att betala för lån varje månad.
Vilket som är det bästa alternativet är individuellt och beror på om du är ute efter låg ränta eller om du är ute efter ett lågt månadsbelopp. Det mest idéala är förstås en kombination men det är ganska vanligt att man får lov att dra ner på de kraven, allra helst om du tillhör dem som drabbats av låg eller dålig kreditvärdighet men ändå behöver låna pengar.

Om du av någon anledning vill undvika UC kontroll eller samla lån trots många förfrågningar hos UC, kan du alltid söka fler än ett lån utan UC kontroll samtidigt. Var dock alltid noga med att du räknar ut att du kommer att kunna återbetala dina nya lån på ett bra sätt utan fördröjning. Det är alltid viktigt att låna pengar ansvarsfullt men om alternativet till ett lån, är att få ännu sämre ekonomi eller till och med betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten, kan ett snabblån utan UC hjälpa dig på vägen mot bättre ekonomisk situation.

Gå till lista på alla de bästa lånen utan UC kontroll.

Hur betalar jag av på mitt Onea snabblån?

Du kan välja mellan att betala med hjälp av kortbetalning eller genom att betala via din bank till Oneas plusgiro.

Vill du betala till plusgiro använder du dig utav ditt OCR-nummer och det plusgiro som du hittar på din faktura samt på din profil. Precis som när du betalar dina vanliga räkningar med andra ord.

Vill du betala med kort kan du välja mellan några olika alternativ:

  • Du kan aktivera automatiska kortbetalningar via din profil. Då börjar du med att registrera ett betalkort på din profil och sedan aktiverar du det för automatiska betalningar. Onea kommer då att automatiskt dra den månatliga summan ifrån ditt valda kort. Du kan när som helst inaktivera detta ifall du föredrar en annan betalningsmetod eller av något annat skäl inte vill betala med ditt förvalda kort.
  • Du kan också föranmäla ditt kort men själv välja när du vill betala. Då aktiverar du inte automatiska betalningar utan loggar istället in på din profil när du vill betala från ditt kort och väljer om du vill betala en förlängningsränta, din månatliga summa eller lösa hela lånet. Betalningen dras då direkt från ditt kort när du bekräftat den. Oavsett hur du väljer att betala så får du alltid en bekräftelse ifrån Onea när de mottagit din betalning.
Om din ekonomi förbättras och du vill lösa ditt lån i förtid, är det alltid kostnadsfritt att förtidsinlösa hela eller delar av den lånade summan. Om du förtidsinlöser ett lån hos Onea, betalar du bara ränta fram till och med den dagen som du löser ditt lån.
 

Fakta om Onea snabblån

Onea tillhör företaget 4Finance AB som förutom Onea snabblån och smslån även har varutmärket VIVUS snabblån och smslån. Du kan utan problem, ha lån hos både Onea och VIVUS samtidigt.

Företag:
4finance AB
Org.nr 556790-4189

Koncern:
4Finance Group

4finance AB
Hammarby Allé 47
120 30 Stockholm

Öppettider
Måndag - Fredag : 08:00–17:00

Oneas kundtjänst har stängt för inkommande samtal och mail på helger och kvällar. Utbetalningar av lån genomförs dock även under helger.

E-post: info@onea.se
08-121 111 01

Låna utan uc kontroll

Låna utan att riskera din kreditvärdighet på längre sikt. Låna utan uc kontroll hos Onea.

Hos Onea lånar du tryggt och enkelt utan uc kontroll.

Snabblån utan uc kontroll
Fler lån utan uc kontroll

Om du av någon anledning inte vill låna hos Onea, kan du pröva att ansöka om andra lån utan uc kontroll.

Den här sidan uppdaterades senast 2018-06-03.
 

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån