Nanokredit - snabblån utan UC 25000 kr

Nanokredit är ett av Na No Invest & Finans AB's olika varumärken. Nanokredit är ett snabblån utan UC kontroll som inte tar någon kreditupplysning genom företaget UC (Upplysningscentralen AB) när du ansöker om enkla lån hos dem. Du kan låna mellan 2000 - 25000 kronor med en maximal återbetalningstid på 9 månader.
Nanokredit är ett lån som många blir godkända för och du använder pengarna till precis vad du vill.
 

Det här lånet är en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Nanokredit
Nanokredit

Tips:

  • Enkla lån utan kreditupplysning hos UC.
  • Låga inkomstkrav.
  • Låna utan UC med BankID.
  • Förtidsinlös lånet om du vill.
  • Snabb och enkel ansökan med svar direkt!

Priser för snabblån hos Nanokredit

Nanokredit har både en uppläggningsavgift på 395 kronor och en aviseringsavgift på 60 kr per gång, vilket höjer den effektiva räntan en del. Den nominella räntan är dock 39%. Att lägga till uppläggningsavgift och aviavgift är inte så ovanligt för den här typen av förhållandevis korta lån.

Prisexempel 1 - låna 3000 i 3 månader.
Betala 1 278 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp 3 834 kronor varav 834 kr i ränta och avgifter.

Prisexempel 2 - låna 5000 kr i 3 månader.
Betala 1 999 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp 5 997 kronor varav 997 kr i ränta och avgifter.

Prisexempel 3 - låna 10000 kr i 9 månader
Betala 1 1430 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 12 870 kronor, varav 2 870 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 4 - låna 15000 kr i 9 månader
Betala 2 090 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 18 810 kronor, varav 3 810 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 5 - låna 20000 kr i 9 månader
Betala 2 750 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 24 750 kronor, varav 4 750 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 6 - låna 25000 kr i 9 månader
Betala 3 410 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 30 690 kronor, varav 5 690 kr är ränta och avgifter.

Den som är i akut behov av ett snabbt och enkelt lån utan så höga krav, tycker ofta att det är månadskostnaden som är allra viktigast även om den totala lånekostnaden blir lite dyrare än om du skulle ta ett vanligt banklån. I sådana här akuta situationer är det bara du själv som kan avgöra om det är värt att ta lånet eller inte.

Hur snabbt kommer pengarna från Nanokredit

Om du har ditt konto som du vill ha pengarna utbetalda till, i Nordea har du pengarna inom 2 timmar under Nanokredits öppettider. Har du ditt konto i en annan bank har du pengar på kontot senast kl. 17.00 samma dag, om din ansökan beviljats senast kl. 14.00. Vid beviljad ansökan efter kl. 14.00 kommer du att ha dina pengar på kontot senast kl. 10.00 nästkommande bankdag.

Nanokredit i jämförelse med andra liknande lån

Nanokredit liknar i stort sett många andra lån i samma kategori men skiljer sig från mängden gällande längsta möjliga återbetalningstid. Det finns mer flexibla lånelösningar där du kan få ner månadskostnaderna ännu mer om det är en viktig detalj för dig, vilket det är för många.

Företaget som står bakom Nanokredit har förutom detta lån, även två andra snabblån. Det ena är Nanoflex som har nästan identiska villkor som Nanokredit (marginell skillnad i löptid för de lägsta beloppen) och Cash Republic som tillhör en annan kategori av snabblån än de båda andra.

Nanoflex
Nanoflex
Cash Republic
Cash Republic

Som du ser, skiljer sig Cash Republic kraftigt från de båda Nano-lånen. Det är ett billigare lån med längre återbetalningstid men det ställer också högre krav på dig som låntagare. Dessutom används UC när du ansöker om ett Cash Republic lån.

Om Nanokredit inte uppfyller dina krav och önskemål

Det är fullt möjligt att Nanokredit inte alls uppfyller dina krav och önskemål på hur ditt lån ska vara utformat. Kanske är det dina egna personliga förutsättningar som gör att du ändå blev nyfiken på Nanokredit. Även om du har låg kreditscoring eller betalningsanmärkningar så finns det andra bra alternativ som kanske passar just dig ännu bättre. Här är några kategorier av lån som vi tror kan intressera dig.

När du lånar utan krav på säkerhet gör du precis vad du vill för pengarna men det finns ändå konkreta tillfällen då vissa kategorier av lån passar bättre än andra och vise versa. Vilken situation du befinner dig i just nu, kan också ha en avgörande betydelse för vilka långivare som har de mest förmånliga lånen för dig.
Känner du dig osäker på hur du ska tänka kan vi hjälpa dig med några enkla tips på hur du väljer rätt lån redan från början.
 

Nanokredit är inte lämpligt att ta för att lösa andra lån med

Nanokredit tillhör definitivt inte den typen av lån som är lämpliga att använda till att förtidsinlösa andra gamla lån och krediter med. Det är egentligen bara vid ett fåtal tillfällen som vi föreställer oss att det ändå kan vara försvarbart att göra det och då ska det handla om extremt akuta situationer som gör att du undviker att få betalningsanmärkning eller något annat väldigt allvarligt.

Om du behöver ta ett lån för att förtidsinlösa gamla skulder ska du istället försöka hitta helt anda lösningar. Vissa av lånelösningarna kräver att du har lite mer ordning på privatekonomin än det krävs för många snabblån men många blir förvånade över hur många möjligheter det ändå finns. Det finns till exempel ganska billiga lån för personer med betalningsanmärkning och det finns till och med nystartslån för personer med skuld hos Kronofogden.

Kanske är det obekant för dig att det är många som får en total omstart genom att på ett planerat sätt samlar ihop alla sina skulder och får hjälp av en bank som ger lån till skuldsatta. De personer som gör detta kan få en frihet de inte känt på länge och det är inte ovanligt att de får massor med pengar över till andra saker varje månad. Lär dig mer om vilka lån du kan söka om du vill låna för att förtidsinlösa gamla skulder.
 

Ekonomisk frihet

Låna alltid pengar på ett ansvarsfullt sätt

Alla som är 18 år fyllda kan låna pengar under förutsättning att de uppfyller de krav och villkor som långivaren satt upp. Det följer också med ett stort ansvar att låna pengar. Du måste nämligen känna dig säker på att du kommer att kunna fullfölja dina låneåtaganden på det sätt som du och långivaren kommit överens om i låneavtalet som du signerar.
Visst kan det inträffa oförutsedda händelser som gör att du plötsligen tappar din betalningsförmåga tillfälligt men du ska helst se till att ha lite marginaler så att du inte hamnar i en situation då du helt enkelt inte klarar av att betala dina räkningar för lånet.
Är du på väg att hamna i en skuldfälla är det dags att ta tag i problemen och försöka göra vad du kan för att rädda ekonomin både på kort och lång sikt.
 

Fakta om företaget som står bakom Nanokredit

Na No Invest & Finans AB heter företaget som står bakom Nanokredit, Nanoflex och även Cash Republic. Det är ganska vanligt att kreditföretag har många olika lån under olika varumärkesnamn, så det är inget konstigt med detta.
 

Na No Invest & Finans AB
Org. nr: 556761-2162

Telefon kundtjänst:
08-590 757 00
Fax: 0735 275 071
E-post: info@nanokredit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-12.