Nanokredit - snabblån utan UC 20000 kr

Hos Nanokredit kan du antingen ta ett kortare snabblån eller ett årslån utan UC kontroll med så lång återbetalningstid som upp till 2 år.
Nanokredit har utvecklat sina varumärken under de senaste åren och är ett bra lån till konkurrenskraftiga villkor om du söker efter lån med liknande egenskaper.

Villkor för Nanokredits två olika snabblån

Villkoren skiljer sig beroende på hur mycket pengar du vill låna. Även om Nanokredit sannolikt hör till de snabblån som med nya regelverk och annat kanske kommer att förändra sina lånevillkor under 2018. Just nu kan man söka lån på upp till 10 000 kr eller lån på upp till 20 000 kr.

Nanokredit lån på upp till 10000 kr
Nanokredit lån på upp till 10000 kr

När du lånar mellan 1000 - 10000 kr hos Nanokredit kan du välja max 90 dagar som återbetalningstid. Du kan välja även kortare tid för de belopp som är upp till max 6000 kr, om du vill. Valmöjligheten du har då är 30, 60, 90 dagar.

Den effektiva årsräntan är för ett lån på 10000 kr i 90 dagar, vilket förändras om du lånar mindre belopp på kortare tid.

Nanokredit lån på upp till 20000 kr
Nanokredit lån på upp till 20000 kr

Tar du ett lån på 11000 kr eller ända upp till 20000 kr så blir det inte bara billigare ränta, utan flera andra krav och villkor förändras också. För lån på över 10000 kr kan du välja återbetalningstid på upp till 2 år.

Den effektiva räntan som vi anger här, är för ett lån på 20000 kr i 2 år. Tar du kortare återbetalningstid, förändras räntesatsen.

Nanokredit snabblån med enkel ansökan

Ansökan om lån hos Nanokredit går snabbt och smärtfritt och du behöver bara fråga på ett fåtal frågor innan du sänder iväg ansökan elektroniskt direkt från din dator eller mobila enhet. Du väljer det belopp och den återbetalningstid du önskar på lånet. Signeringen sköter du lämpligast elektroniskt om du vill att låneprocessen ska gå riktigt snabbt. Kan du inte signera elektroniskt så kan du klicka i att du inte använder e-legitimation och då kommer du bli kontaktad av en handläggare för identifiering efter det att du skickat in din låneansökan.

Nanokredit lån utan UC kontroll även på större belopp

Tidigare ett tag tillbaka i tiden använde Nanokredit UC på lån från 11000 kr och uppåt. Löptiden på lånen var också längre. Numera är alla Nanokredits lån utan UC då de använder sig av Bisnode som upplysningsföretag. Det här gör att Nanokredit kan slå sig in och konkurrera om de kunder som inte anser att korta små lån med bara 3 månaders återbetalningstid passar dem.
Nanokredit årslån utan UC kontroll kommer antagligen att öka i populäritet allt eftersom fler upptäcker att det är ett så pass stort lån utan UC i jämförelse med deras tidigare villkor.

Att lån utan UC kontroll medför ett antal fördelar är det allt fler som upptäcker och därför blir lån som inte anlitar UC mer och mer populära för varje månad som passerar. De största konkurrenterna hittar man egentligen bland andra snabblån som inte ställer så orimligt höga krav på kreditvärdighet men som ändå använder UC.

Den som är uppmärksam har säkert redan lagt märke till att Nanokredit exempelvis inte godkänner lån till personer som har en eller flera pågående betalningsanmärkningar. Lån som man kan få trots betalningsanmärkning är också en helt egen kategori inom snabblån.

Nanokredit i jämförelse med andra liknande lån

Som vi redan varit inne på är Nanokredit ett förhållandevis bra lån när man jämför med andra lån med motsvarande lånebelopp och löptider. Nanokredit har också varumärket/lånet Nanoflex som är mer likt ett smslån eller mikrolån där du kan låna belopp mellan 500 - 10 000 kr men max under 90 dagar. Räntan för ett sådant lån är dyrare än ett årslån hos Nanokredit.
Jämför gärna Nanoflex med andra lån utan UC kontroll och i samma storleksklass.

Har du inte uppnått Nanokredits ålderskrav på 20 år, finns det andra bra lån utan UC med åldersgräns på 18 år.

Lån med svar på ansökan dygnet runt hos Nanokredit

Du ansöker kostnadsfritt om lån hos Nanokredit när som helst på dygnet och alla dagar i veckan. Du kommer att få ett preliminärt svar direkt på skärmen och sedan ett slutligt svar under kundtjänsts öppettider. Att göra ansökan även under dagar och tider som inte kundtjänst har öppet, behöver inte vara någon nackdel. Snarare tvärtom eftersom din ansökan kommer att ligga och vänta på behandling direkt när kundtjänst öppnar. Nanokredit är angelägna om att hålla korta handläggningstider och därför kan du normalt sett förvänta dig att din ansökan hanteras i prncip omgående när de öppnar.
 

Hur snabbt kommer pengarna från Nanokredit

Om du har ditt konto som du vill ha pengarna utbetalda till, i Nordea har du pengarna inom 2 timmar under Nanokredits öppettider. Har du ditt konto i en annan bank har du pengar på kontot senast kl. 17.00 samma dag, om din ansökan beviljats senast kl. 14.00. Vid beviljad ansökan efter kl. 14.00 kommer du att ha dina pengar på kontot senast kl. 10.00 nästkommande bankdag.

Fakta om Nanokredit

Nanokredit och Nanoflex är två varumärken som är dotterbolag till Na No Invest & Finans AB. Du kan ha lån hos både Nanoflex och Nanokredit samtidigt om du vill. Hos Nanoflex är max lånebeloppet 10 000 kr och hos Nanokredit kan du låna upp till 20000 kr.

Na No Invest & Finans AB
Org. nr: 556761-2162

Kundtjänstens öppettider är:
Vardagar 08:00 - 17:00.
Under helgdagar håller kundtjänst stängt.

Telefon kundtjänst:
08-590 757 00
Fax: 0735 275 071
E-post: info@nanokredit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-26.

Färsk och uppdaterad information om lån

Vi inser vikten av att ha färsk och frekvent uppdaterad information om de lån vi ger information om här på vår webbsida. Att nätet fullkomligen svämmar över av lånesidor, kan knappast ha ungått någon som googlat lite på olika typer av lånelösningar. Man måste dock alltid se upp med inaktuella sajter som inte längre uppdaterar sin information regelbundet eftersom man kan göra misstag att välja något lån som ändrat sina villkor.
Du själv har förstås det yttersta ansvaret att kontrollera att dina villkor stämmer överens med önskemålen och förväntningarna du har på lånet.

Lån utan UC kontroll
Smslån
Skuldfinansiering samla lån

Gör bra och väl avvägda val av lån med hjälp av www.kontanter.nu

Genom saklig och relevant information försöker vi lotsa dig mot trygga val där din egenmakt att välja rätt lån ändå är avgörande. Många behöver ändå lite hjälp på vägen i sina val och vi har kompetens och förmåga att vägleda dig inför dina slutliga val.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån