Nanoflex - snabblån 25000 kr utan UC

Hos Nanoflex kan du söka enkla snabblån på mellan 2000 - 25000 kronor. Nanoflex har visserligen inte de där riktigt långa löptiderna som man kanske skulle önska men det är ändå tillräckligt lång löptid för att månadskostnaden ska bli rimlig. Allt beror förstås på hur mycket pengar du ska låna. Du kan läsa om priser och kostnadsexempel lite längre ner på sidan.
 

Det här lånet är en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Nanoflex
Nanoflex

Tips:

  • Låga inkomstkrav.
  • Använder inte UC kontroll.
  • Tydlig prissättning så du vet vad du kommer att få betala varje månad.
  • Direkt utbetalning om du blir godkänd före kl. 14.00 en vardag (annars dröjer pengarna till nästa vardag).

Priser hos Nanoflex

Nanoflex har en uppläggningsavgift på 395 kronor som läggs på alla godkända lån. Utöver det tar Nanoflex ut en administrativ fakturaavgift på 60 kronor per avi. Årsräntan på 39% avser helår och utöver det tillkommer de tidigare nämnda avgifterna. Vilken effektiv årsränta det blir kommer att avgöras av summan du lånar och hur länge du väljer att ha lånet.

Prisexempel 1 - låna 3000 kr i 4 månader
Betala 988 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 3 952 kronor, varav 952 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 2 - låna 5000 kr i 6 månader
Betala 1 076 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 6 456 kronor, varav 1 456 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 3 - låna 10000 kr i 9 månader
Betala 1 1430 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 12 870 kronor, varav 2 870 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 4 - låna 15000 kr i 9 månader
Betala 2 090 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 18 810 kronor, varav 3 810 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 5 - låna 20000 kr i 9 månader
Betala 2 750 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 24 750 kronor, varav 4 750 kr är ränta och avgifter.
Prisexempel 6 - låna 25000 kr i 9 månader
Betala 3 410 kronor per månad.

Totalt återbetalningsbelopp blir 30 690 kronor, varav 5 690 kr är ränta och avgifter.

Lånekostnaderna per månad börjar bli högre redan vid 15000 kronor men om det inte är något problem för dig att betala mellan 2000 - 3400 kronor per månad så är du ändå skuldfri efter 9 månader, vilket är en fördel för dig.

Tidigare kunde du bara söka mycket kortfristiga och små lån hos Nanoflex. Något de på senare tid, liksom många andra låneföretag, har ändrat på. Detta är förstås till fördel för dig som låntagare eftersom du både kan låna större belopp men framför allt att du kan välja längre återbetalningstid, vilket håller månadskostnaderna nere.
 

Nanoflex har så kallade annuitetslån, vilket betyder att du betalar samma summa varje månad då fakturan kommer. Vid korta snabblån är annuitetslån det som nästan helt uteslutande används, vilket både medför fördelar och nackdelar. Vill du kunna betala mindre på ditt lån är en kontokredit online ett mer lämpligt alternativ till snabblån hos Nanoflex.

Na No Invest & Finans AB har flera olika lån

Det är inte ovanligt att ett och samma företag har flera olika varumärken i sitt låneutbud. Na No Invest & Finans AB är inget undantag. De står även bakom varumärket Nanokredit som har nästan har identiska villkor som Nanoflex (skiljer sig i dagsläget lite i löptid för de lägsta beloppen) men de har också snabblånet Cash Republic som är deras billigaste lån.

Nanokredit
Nanokredit
Cash Republic
Cash Republic

Som du ser är Cash Republic inte bara billigare utan för att få det lånet ställs också lite högra krav på dig som låntagare, än det gör för Nano-lånen. Lånevillkoren är också helt annorlunda eftersom de använder UC när du ansöker om Cash Republic men återbetalningstiden är mycket längre.

Vad du ska använda lånet till är din ensak hos Na No

Många tycker att det känns integritetskränkande att gå till en bank och berätta att det vill låna pengar. När du möter en person som du ska berätta vad du ska använda lånet till, är det självklart ett mindre intrång i ditt privatliv. Na No bryr sig inte om exakt vad du ska ha pengarna till och eftersom ansökan sker online, behöver du inte träffa någon.

Oavsett om du ska köpa en resa, en bil, en båt, ny tvättmaskin, hoppa fallskärm eller betala en oförutsedd veterinärkostnad så är det du själv som bestämmer när du tar ett lån utan krav på säkerhet. Friheten att kunna göra nödvändiga inköp eller förverkliga drömmar din.

Risker med att låna hos Nanoflex

Som alltid när du lånar pengar, behöver du känna dig säker på att du kommer att kunna betala tillbaka det enligt den plan som du kommit överens med långivaren om. Om du tar lån på mer än du klarar av att betala tillbaka, kan du försätta dig i en mycket besvärlig situation då du riskerar att hamna i en skuldfälla eller till och med att få betalningsanmärkningar.

Känner du dig osäker på om du har råd att låna pengar ska du göra en beräkning på det innan du söker ett lån.
Om du ångrar dig efter att lånet blivit godkänt och utbetalt, kan du kontakta långivaren och be att få ångra lånet (inom 14 dagar) eller att förtidsinlösa lånet direkt.
 

Till dig som vill leta efter alternativ till Nanoflex

Om du av en eller flera anledningar inte gillar Nanoflex villkor och krav eller om det helt enkelt inte passar dig, bör det finnas andra lösningar som du kan läsa vidare om. Det är faktiskt till och med en bra strategi att inte välja första bästa snabblån eftersom det ändå kostar en del pengar i ränta när du tar ett lån. Det är som en affärsuppgörelse och om du har tiden och möjligheten att leta vidare, kanske du hittar ett lån som bättre uppfyller dina förväntningar.
Här är några utvalda kategorier av olika lånetyper vi tror kan intressera dig.

Företaget som står bakom Nanoflex

Kreditgivare när du lånar hos Nanoflex, är Na No Invest & Finans AB (556761-2162) . Företaget har förutom Nanoflex, även varumärkena Nanokredit och Cash Republic.

Kontakta Nanoflex
Tel. 08-400 211 23
E-post: info@nanoflex.se

Box 988
114 79 Stockholm
Nanoflex bedrivs av Na No Invest & Finans AB (556761-2162) med säte i Stockholm.

-Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-12.