Nätlån - smslån utan uc kontroll 4000 kr

Behöver du ett snabbt akut smslån på mellan 1000 - 4000 kr så passar Nätlån bra för de flesta låntagare.
Nätlån är ett bra smslån för den som tror sig ha svårt att bli godkänd för större lån med längre löptid.

Nätlån - låna upp till 4000 utan uc

Låna belopp mellan: 1000 - 4000 kr utan uc kontroll
 

Grundvillkor för att ansöka om smslån hos Nätlån

Ålderskrav: 18 år
Återbetalning: 33 dagar
Inkomstkrav: En individuell bedömning görs av Nätlån
Låna med betalningsanmärkning: Ja, du kan ansöka om lån med betalningsanmärkning. Ingen automatisk utsortering av låntagare som har betalningsanmärkning.
Lån utan uc kontroll: Ja, låna pengar utan uc kontroll.
Ansökan: Ansökan gör du snabbt och enkelt genom att registrera dig online med svar direkt på skärmen!
 

Prisexempel för smslån hos Nätlån:

Låna 1000 kr och återbetala totalt = 1365 kr (kostar dig 365 kr)
Låna 2000 kr och återbetala totalt = 2480 kr (kostar dig 480 kr)
Låna 3000 kr och återbetala totalt = 3665 kr (kostar dig 665 kr)
Låna 4000 kr och återbetala totalt = 4765 kr (kostar dig 765 kr)

Det kostar med andra ord 765 kr att låna 4000 kr i 33 dagar. De 765 kronor utgörs av både ränta och den avgift som Nätlån tar ut när du lånar pengar. Räntan är förstås avdragsgill i din deklaration.
 

SNABBFAKTA
Nätlån
Låna: Upp till 4000 kr
Låneperiod: 33 dagars återbetalningstid
Åldersgräns: 18 år
Inkomst: Individuell bedömning
Lån utan uc kontroll: Ja
Lån med betalningsanmärkning: Ja
Låna trots skuld hos Kronofogden: Nej
 

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte.

Att göra en ansökan om lån medför inte någon kostnad. Det är alltid gratis att ansöka om smslån hos Nätlån.
 

KREDITUPPLYSNING
Utan kreditupplysning genom företaget UC.
 

KATEGORI
- Låna utan uc kontroll
- Snabblån utan uc
- Smslån, sms lån utan uc
- Mikrolån
- Mikrokredit
 

Låna pengar när du har betalningsanmärkning

En av de enskilt viktigaste och tyngsta faktorerna som avgör hur din kreditvärdighet ser ut är om det finns några betalningsanmärkningar registrerade på dig eller inte. En betalningsanmärkning kan jämföras med ett ärr i din kredithistorik med den skillnaden att betalningsanmärkningar försvinner efter 3 år. Det är dock 3 år efter att du reglerat skulden som var upphov till betalningsanmärkningen så om man av någon anledning hamnar i en situation då en betalningsanmärkning uppstår, är det av stor vikt att göra sig av med den snabbast möjligt.
Hos Nätlån kan du bli godkänd för lån trots att du har gamla betalningsanmärkningar men det finns också andra bra lån som du kan söka med betalningsanmärkning.
Nätlån är ett bra mikrolån om du inte behöver låna så mycket och om du avser att betala tillbaka inom 33 dagar, vilket kan kännas som lite kort tid för många.

Lån med skulder hos Kronofogdemyndigheten

Lån med föreläggande och skulder hos Kronofogden är mycket svårt att få. Många anser att det aldrig är att rekommendera att man söker lån om man har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Detta medan vi anser att var och en har en egenmakt och full kapacitet att själva avgöra om situationen kräver ett lån eller inte. Hur som helst så är inte Nätlån det rätta valet så som vi ser det. Det finns dock ett fåtal banker och långivare som under väldigt speciella omständigheter kan ge lån med skuld hos Kronofogden.

Låna utan inkomst av tjänst / arbete

Till taxerad inkomst hör alla möjliga typer av inkomster och du kan vanligtvis slå samman alla inkomster som du ser i din inkomstdeklarartion och få räkna dem som taxerad inkomst. Taxerad inkomst är med andra ord samma sak som deklarerad inkomst. Om man inte hunnit jobba så pass länge att man kan redogöra för en deklarerad inkomst det föregående året, kan det gå bra att skicka in andra handlingar som styrker att man har ett jobb och en regelbunden inkomst. Hos Nätlån görs en individuell bedömning av din inkomst och betalningsförmåga. Om det inte krävs inkomst av tjänst, räknas exempelvis a-kassa, sjukpenning m.m.
 

Låna räntefritt utan ränta och avgifter

Hos Nätlån betalar du både en avgift och ränta när du kommer till låneavtal om att låna pengar. Det tillkommer dock inte några andra dolda avgifter. Vill du låna räntefritt är ett mer traditionellt kreditkort att föredra men när du ansöker om sådana, görs dels vanligvis en kreditupplysning genom uc och dels kan det vara andra villkor som gäller i övrigt. Avdrag för ränta kan du göra i din deklaration senare, så blir lånet i praktiken billigare eftersom du får tillbaka en del av de pengar du betalat i ränta.
Andra mikrolån och minilån utan ränta finns också och de är alla kortfristiga i likhet med Nätlån.
 

Ångra lånet eller lösa lån i förtid

Du har rätt att ångra lånet eller lösa lånet i förtid. Distansköplagen gäller lån tagna online och distansköplagen innebär i korthet att du har 14 dagar på dig att ångra lånet. När det gäller den här typen av korttidslån som Nätlån tillhandahåller är det dock ovanligt att man ångrar lånet.
 

Låna till lån passar sämre genom Nätlån

Att låna pengar för att betala andra lån är endast att rekommendera om det handlar om att så kallad skuldfinansiering. Skuldfinansiering kallas ibland också för skuldsaneringslån, vilket innebär att man själv tar ett större lån för att lösa andra gamla lån och krediter i förtid och därmed bara ha ett enda lån kvar iställer för många smålån och krediter. Skuldfinansiering ska vara lönsamt och vi kan inte i dagsläget föreställa oss situationer då just Nätlån skulle passa särskilt bra för just det här ändamålet.
Nätlån passar istället för den som är i ett behov av ett snabbt nätlån utan uc kontroll, kanske med anledning av ett akut behov av extra pengar av olika skäl.

Utebliven betalning, konsekvenserna hos Nätlån

Det är för de allra flesta en självklarhet att man ska betala sina räkningar i tid. Med "i tid" menas att man betalar senast det datum som räkningen eller fakturan har som förfallodatum. Med i beräkningen bör man också ta att det kan ta någon eller ibland ett par dagar innan en betalning når betalningmottagaren, det beror oftast på din egen bank.
Vid utebliven betalning när du lånat pengar hos Nätlån, utgår en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift om 60 kronor samt även en tillkommande en förseningsavgift på mellan 95 och 245 kronor beroende på vilket lånebelopp du har. Om betalningen ändå inte inkommer och kan registreras, skickas ärendet vidare till inkasso, vilket medför ännu fler avgifter. Om ditt ärende skickas vidare till inkasso tillkommer det en inkassoavgift som är 180 kronor samt ännu mer ränta. Årsräntan är 30% på förfallet betalningsbelopp. Om du har även får svårt att återbetala ett inkassokrav kan du hos inkassohandläggaren försöka med att ansöka om en avbetalningsplan. Att försätta sig i den här situationen är mycket olyckligt när det handlar om din kreditvärdighet och för att undvika det, ska man alltid ta ansvar för att låta bli att låna pengar om man inte är tvärsäker på att man kommer att kunna återbetala sitt lån inom avtalad tid.
NätLån följer Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer.

Fakta om Nätlån och företaget som står bakom varumärket

Nätlån ägs av företaget Catalunia Capital AB, som är en populär och seriös långivare som erbjuder traditionella smslån med en riktig kort löptid. Även om den här typen av korta lån är på väg att sakta men säkert försvinna från den Svenska lånemarknaden så är Nätlån är än så länge en stabil och seriös långivare. Nätlån passar bra om du är i behov av mindre lån av akut karaktär.

Nätlån
Org.nr: 556812-9414

Catalunia Capital AB
Box 5347
102 47 Stockholm

Catalunia Capital AB
Nybrokajen 7
111 48 Stockholm

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-04.

Låna pengar snabbt på www.kontanter.nu

Genom den information du hittar på våra sidor, är det meningen att du ska kunna få tillräckligt med underlag för ditt beslut om val av vilket lån du vill söka. Att ta ett lån på nätet är mycket enklare och smidigare än att besöka en landbaserad "traditionell" bank med ett bankkontor i din stad eller med omnejd.
Eftersom både ansökan och hela den övriga låneprocessen går snabbt på nätet kommer resultatet bli överraskande snabb utbetalning till ditt konto också.

Snabblån
Lån utan UC kontroll
Smslån
Skuldfinansiering samla lån

Oavsett vilka sorters lånebehov du har

Vi strävar efter att ha korrekt och saklig information som riktar sig främst till privatpersoner som är trötta på alla oseriösa sidor på nätet med allt för gammal information om olika lån. Givetvis kan inte heller vi lämna några garantier för att information kan vara inaktuell. I de fallen detta eventuellt inträffar, handlar det uteslutande om att vi inte hunnit få information om villkorsförändringar som olika långivare gör utan att det kommer till vår kännedom. Det är alltid ditt eget ansvar att kontrollera villkoren för det lån du söker.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån