Moank - snabblån låna 20000 kr

Låna pengar snabbt och enkelt hos Moank snabblån/kontokredit. Du kan ansöka om att låna upp till 20000 kr vid första lånet. När du har varit kund ett tag har du möjlighet att utöka din kreditgräns upp till max 50 000kr. Du kan alltid se i din digitala plånbok vilket outnyttjat kreditutrymme du har. Ränta betalar du enbart för det belopp du utnyttjat.
 

Villkor för Moank kontokredit

Kontokredit hos Moank
Kontokredit hos Moank

Villkor för att söka snabblån hos Moank
Minsta lånegräns: 4000 kr
Maximal lånegräns: 20000 kr för första lånet, därefter kan du låna upp till 50000 kr.
Återbetalningstid: Upp till 2 år inledningsvis men det kan förlängas om du når upp till en viss förmånsnivå där du har bevisat att du sköter ditt lån som du ska.

Övriga krav:
- Vid ansökan vara folkbokförd i Sverige. Folkbokförd innebär att du är så kallat mantalsskriven på en adress i Sverige och normalt sett är alla som inte är stadigvarande bosatta utomlands det.
- Du saknar skuldsaldo hos Kronofogden
- Har svenskt personnummer
- Inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.
- BankID
 

Kostnader för snabblån hos Moank

Från början är den effektiva ränta Moank erbjuder vanligtvis ca 24.90%, vilket motsvarar en nominell ränta om 22,44%.

Du betalar ingen uppläggningsavgift eller aviavgift. Över tid kan din effektiva ränta sjunka till 14.9%, under förutsättning att du sköter ditt lån klanderfritt.

Allt sker utifrån att du visar att du tar ansvar för ditt lån och därmed ökar din kreditvärdighet hos Moank.

FAKTA
Moank lägger mycket energi på att sätta sina kunder i centrum.

När du lånar pengar hos Moank så utgår de från din individuella ekonomiska situation och du gör dina uttag via din egna personliga digitala plånbok.

Som kund, deltar du automatiskt i deras belöningssystem som de kallar för Credification Program.

Genom att du visar att du tar ansvar för ditt lån och din ekonomi, samlar du poäng och får genom det, tillgång till bättre förmånsnivåer med en lägre ränta, en högre kreditgräns och även en längre amorteringstid om du vill.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt.
Du kan räkna med att det tar en bankdag innan du kan se pengarna på det konto du vill ha pengarna överförda till.

Snabblån med BankID och lång återbetalningstid

Återbetalning
Valfri återbetalningstid på mellan 1 - 2 år på alla belopp mellan 4000 - 20000 kronor, vilket gör att du som vill hålla månadskostnaden nere för ditt lån har goda förutsättningar för att göra det. I takt med att du sköter ditt lån kan du få utökad kreditgräns på upp till 50000 kr och även ännu längre återbetalningstid om du vill.

Om du vill kan du givetvis lösa ditt lån i förtid eller göra extra amorteringar. Vi rekommenderar alltid att hellre ta lånet på längre tid än att ta det på för kort tid och riskera att inte klara av månadskostnaden alla månader framöver.

Inbetalningar till Moank sker månadsvis den 26:e varje månad och genom autogiro. Att söka ett lån eller kontokredit med lång återbetalningstid är populärt eftersom det ger en större egenmakt över om och när man vill betala av lånet lite snabbare eller inte.
 

Om signering och utbetalning
Hos Moank behöver du kunna signera din ansökan med BankID/e-legitimation. Detta är faktiskt en fördel för på så vis slipper du underteckna och returnera ett skriftligt avtal.
 

Moanks främsta konkurrenter

Eftersom Moank har en förhållandevis hög åldersgräns på 22 år, finns det gott om knkurrens när det gäller att vända sig till kunder som behöver lån och är under den åldern. Det är för övrigt inte så vanligt att snabblån har så hög åldersgräns då många av snabblånen och kreditkontona har 20 årsgräns eller 18 årsgräns.

Är du inte 22 år finns det med andra ord gott om andra alternativa kontokrediter och lån där du klarar åldersgränsen. När det kommer till just kontokrediter, finns det många bra alternativ och även om många av dem inte initialt kan konkurrera med räntenivåer på 14% så finns det ett antal kontokrediter med låg ränta.
 

Skuldfinansiering hos Moank

De flesta årslån med minst ett par års återbetalningstid, lämpar sig relativt bra för skuldfinansiering men eftersom max lånebeloppet hos Moank är begränsat till 20000 kr inledningsvis, kan det i vissa fall vara så att det inte räcker till skuldfinansiering.

Allt eftersom tiden går kommer du att kunna utöka ditt lån upp till att låna 50000 kr men behöver du låna 50000 kr eller mer redan från start, passar inte Moank dig.
Söker du möligheten att samla gamla lån och krediter till ett sammanlagd belopp som är högre än det Moank kan erbjuda dig, kanske du ska leta vidare bland andra alternativ till ett sådant lån.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-04.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån