Moank - stora privatlån utan säkerhet

Moank har stora lån till privatpersoner utan krav på säkerhet och du kan låna upp till 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Extra billiga räntor om du ansluter dig till att betala genom löneavdrag. Särskilt bra för dig som har för avsikt att sänka dina nuvarande lånekostnader och istället samla dina lån hos Moank.

Moank
Moank

Tips:

 • Stora lån trots betalningsanmärkningar.
 • Ränterabatt om du betalar direkt genom löneavdrag.
 • Passar mycket bra för att samla gamla lån och krediter.
 • Rimliga inkomstkrav.
 • Lång återbetalningstid.

Priser för att låna pengar hos Moank

Moank använder sig av individuell räntesättning, vilket betyder att räntan skiljer sig från person till person. Det som avgör hur låg ränta just du får på ditt lån, är din individuella riskprofil. Genom en riskbedömning som går ut på att beräkna hur ekonomiskt stark du är får du ett ränteerbjudande utifrån det.

I klartext kan man också säga att ju bättre kreditscoring du har, destor större möjlighet har du att få de riktigt låga räntenivåerna för ditt lån. Om du dessutom ansluter dig till att göra dina återbetalningar genom löneavdrag, får du ytterligare ränterabatt.

Räkneexempel för lånekostnad vid exempelränta på 5,7%.

Lånesumma 100 000 kr med en återbetalningstid på 10 år = 1099 kronor per månad.
I det ingår ränta och uppläggningsavgift som du får betala om du inte väljer att ha löneavdrag (395 kr).

Totalt återbetalningsbelopp inklusive ränta och avgifter 131 880 kr.

Tips

Tips!
Genom att ansluta dig till automatisk betalning genom löneavdrag får du billigare ränta.

Din arbetsgivare får ingen information om hur mycket pengar du lånat eller vad du ska använda pengarna till, enbart hur mycket pengar som ska dras på din lön varje månad.

Fördelar och nackdelar med Moank

Som alla varumärken inom privatlån har Moank både för- och nackdelar. Fördelarna väger tyngre än nackdelarna så länge du inte vill att lånets löptid skall vara på ännu längre.
 

Fördelar med Moank

 • Stora lån utan krav på säkerhet.
 • Rättvisa räntor.
 • Möjlighet till ränterabatt om du väljer betalning via löneavdrag.
 • Möjlighet till lån även om du har ett par allmänna betalningsanmärkningar.
 • Modernt, tryggt och säkert med möjlighet att själv påverka kostnaderna.


Nackdelar med Moank

 • Längsta möjliga återbetalningstid på 12 år är kortare än hos många andra, vilket är en nackdel om du vill ha låga månadskostnader för lånet.

Vad skiljer Moank från andra liknande lån?

Förutom det mest uppenbara att du kan få ner din räntekostnad bara genom att ansluta dig till löneavdrag så är Moank en mycket generös långivare som har stor tillit till människors vilja att fullgöra sina åtaganden i enlighet med det låneavtal som upprättats. Att du kan bli godkänf för lån även om du har ett par allmänna betalningsanmärkningar är ett av bevisen för detta förtroende.
 

Skuldkonsolidering hos Moank

Moank är ett lån som är speciellt anpassat för att passa personer som vill slå ihop sina tidigare skulder till ett enda större lån. Genom att göra på det sättet, kan du spara mycket pengar som du kan använda till andra saker.

Känner du dig ändå osäker på Moank kan du söka efter andra lämpliga lösningar för att samla gamla lån och krediter.
 

Anslut dig till betalning genom löneavdrag direkt eller senare

Du kan antingen välja detta direkt när du gör din ansökan och i så fall behöver du fylla i uppgifter om din arbetsgivare redan i det här skedet. Vill du avvakta med det kan du ansluta dig till löneavdrag senare och då omförhandlas räntan på ditt lån i samband med det.

När du skickat iväg din ansökan får du snabbt besked på e-post inom en bankdag från att du gjorde din ansökan.
 

Känner du igen Moank från förr?

Kanske tycker du att namnet Moank låter bekant från andra sammanhang? Letar du i ditt minne vart du sett och hört Moank förr?
Faktum är att Moank har funnits under ett antal år men de har gått från att vara ett litet enkelt snabblån till att etablera sig som ett stort och billigt privatlån utan krav på säkerhet. Tidigare var de maximala lånebeloppen mycket lägre och vid en första ansökan som ny kund, kunde du bara söka lån på 20000 kronor. Räntan var förhållandevis hög och du hade bara två år på dig att betala det gamla Moank lånet.

Det nya Moank lånet är stort, konkurrenskraftigt och har låg ränta med unika möjligheter till ränterabatt.
 

Alternativ för dig som inte väljer Moank

Om du inte tycker att kraven och villkoren för lån hos Moank passar dina behov och personliga förutsättningar, finns det ändå goda chanser att hitta det du söker hos någon annan bank med liknande lånebelopp och räntenivåer.
Har du god kreditvärdighet är chansen att få ett billigt lån utan säkerhet mycket stor. Är du i den situationen kan du i princip välja vilket lån du vill. Har du däremot lite sämre eller rent av dålig kreditvärdighet, begränsas dina möjligheter till att få de allra lägsta räntorna.

Här nedanför finns några snabbval som vi tror kan intressera dig att läsa vidare om.

Har du mer än två allmänna betalningsanmärkningar kan du ändå hitta generösa lån som godkänner personer med många betalningsanmärkningar. Även om räntorna kanske inte blir lika låga, finns det trots allt flera banker och kreditföretag som kan hjälpa till med lån även till personer med anmärkning.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-11.