Meddelandelån - låna 30000 kr utan UC

Letar du efter ett smslån med extra lång återbetalningstid, då kanske Meddelandelån är det rätta valet för dig.
Hos Meddelandelån kan du snabbt och enkelt låna mellan 500 - 30000 kr.

Den maximala återbetalningstiden beror på vilket belopp du vill låna. När du lånar över 10000 kr får du välja upp till 3 års lång avbetalningstid, vilket är förhållandevis förmånligt i kategorin smslån. Du kan inte ha lån hos FlexLimit samtidigt som du lånar hos Meddelandelån, eftersom de tillhör samma företag.

Villkor och krav för Meddelandelån

Meddelandelån utan UC kontroll
Meddelandelån utan UC kontroll

Fördelar med Meddelandelån:
Enkel ansökan
Smslån med lång återbetalningstid
Förhållandevis bra räta inom kategorin
Lån utan UC kontroll

Nackdelar med Meddelandelån:
Om du redan har en kontokredit hos FlexLimit kan du inte söka lån hos Meddelandelån eftersom de tillhör samma företag.
 

Meddelandelån utan UC kontroll

Att Meddelandelån är populärt, går inte att ta miste på och delvis kan det bero på att du kan låna pengar utan UC kontroll. Meddelandelån använder nämligen inte UC för sina kreditupplysningar, vilket väldigt många ser som en stor fördel. När du lånar utan UC, påverkas inte din kreditvärdighet och det syns inte heller i kreditupplysningsföretagens register vilka långivare du har lån hos. Det som däremot syns i alla kreditupplysningar är föregående års deklarerade underskott av kapital. Behöver du veta mer om vad som syns i en kreditupplysning, kan du fördjupa dig i det ämnet.

Smslån med direkt utbetalning även på helger och kvällar

Du kan ansöka om lån hos Meddelandelån alla dagar i veckan, dygnet runt. I likhet med de flesta andra lån som du söker online, får du svar direkt på skärmen och sedan följer en kort handläggningsprocess som ändå innebär en viss manuell hantering. Du kan räkna med att du har pengarna direkt efter godkännande av lånet om du ansöker under Meddelandelåns öppettider och har Nordea eller Handelsbanken, medan du kan få vänta lite längre om du har en annan bank.
Eftersom Meddelandelån har öppet på kvällar och helger finns det goda förutsättningar att få dina pengar riktigt snabbt efter godkänt lån.

Smslån som går att förlänga

En ganska vanlig situation som många hamnar i är att man hamnar i ofas med förfallodatum för fakturan i förhållande till när lönen kommer. Om du exempelvis har tagit ett smslån och förfallodagen för räkningen är om två dagar men du får din lön utbetald först en vecka senare. Hos meddelandelån kan du förlänga ditt smslån så att det passar bättre ihop med din lön. Att du kan förlänga på förfallodatumet av ett smslån hos Meddelandelån, innebär att du kan ändra på enskilda räkningars förfallodatum 1 gång med 30 dagar. När du gjort detta hamnar du i bättre fas och kan planera din ekonomi bättre. Det är dock inte möjligt att förlänga det kostnadsfria SMSlånet på 500 kr med återbetalningstid på 15 dagar. Det här är en smidig lösning men det kostar lite mer eftersom du skjuter fram lånet. En ännu bättre lösning är om du redan från början, försöker att ansöka om lånet vid ett datum som kommer att passa dig bra att få fakturorna på framöver. Det är nämligen ansöknings- och godkännandedatumet som styr vilken förfallodag du kommer att ha på ditt lån.

Jämför Meddelandelån med andra lån i samma kategori

När man ställer Meddelandelån brevid andra liknande låneprodukter i samma kategori och med ungefär samma villkor, är Meddelandelån i medelklassen när det gäller förmånliga villkor. Man ska alltid välja lån med omsorg och med både sina behov och sin kreditvärdighet i åtanke. Det är oftast din egen kreditvärdighet som kommer att vara avgörande för hur billiga och bra lån du över huvud taget kan ha chansen att bli godkänd för.
Om du vill jämföra Meddelandelån med andra bra lån som inte använder UC kontroll går det bra.

Om företaget som står bakom Meddelandelån

Meddelandelåns moderbolag heter C Finance AB, som är en av de äldsta aktörerna inom små, korta lån (s.k. smslån) på den nordiska marknaden. Förutom Meddelandelån, har företaget kontokreditlösningen FlexLimit i sin varumärkesportfölj. Du kan inte ha lån hos både Meddelandelån och FlexLimit samtidigt så om du har en pågående kredit hos den ena av dem är det således meningslöst att söka hos den andra, det kommer enbart resultera i ett avslag.

C Finance AB / Meddelandelån
Styrmansgatan 8
114 54 Stockholm
Sverige

Org.nummer:
556708-4578

Generösa öppettider:
må — fre 08:00 – 21:00
lö 10:00 – 17:00
sö 13:00 – 16:00

kundtjanst@meddelandelan.se 020-40 00 03

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-27.

Valfrihet och egen makt vid val av snabblån

Att förse våra läsare och besökare med relevant och regelbundet uppdaterad information, är en viktig del av vår verksamhetsidé. Vi ser allt för många sidor på nätet som halkar efter när det handlar om uppdateringsfrekvens och även om vi inte kan garantera att vi är först ut med den senaste informationen, är det en ambition från vår sida att ligga i bra fas när det gäller uppdateringar. Givetvis är det inte alltid så att information om förändrade villkor för olika lån, når oss så snabbt som vi skulle önska men vi gör vårt bästa för att tillgodose våra besökare med färsk information.

Snabblån

Nästan obegränsat antal snabblån med svar direkt på skärmen.

Smslån

Klassiska SMS-lån där du kan ansöka om lån genom mobiltelefonen.

Skuldfinansiering samla lån

Sanera din ekonomi genom att ta ett lån för skuldfinansiering.

Vi är specialiserade på lån som du söker online

Om man är ny i sammanhangen där det handlar om att söka lån via nätet kanske det känns som en hel djungel av olika möjligheter att låna pengar. Vi är specialiserade på lån utan säkerhet i största allmänhet men på lån utan uc kontroll, lån med låg kreditvärdighet och skuldsaneringslån i synnerhet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån