Marginalen Bank lån och kreditkort

Marginalen Bank har högt förtroende även för personer som av någon anledning inte har så bra kreditscoring. Detta är en bank som passar många oavsett om du har bra eller dålig kreditvärdighet. Med förmånliga privatlån utan säkerhet, omstartslån, bolån och kreditkort kan Marginalen Bank erbjuda ett brett utbud av finansiella tjänster.

Marginalen Bank privatlån utan säkerhet.
Marginalen Bank privatlån utan säkerhet.
Marginalen Bank omstartslån till skuldsatta.
Marginalen Bank omstartslån till skuldsatta.

Marginalen Bank är känd för framför allt tre saker:

  • Erbjuder privatlån och bolån till privatpersoner som av olika anledningar blivit nekade lån av sin vanliga bank.
  • Erbjuder så kallade omstartslån även till personer som har skuld hos Kronofogdemyndigheten.
  • Erbjuder privatlån som kan användas till vad du även om du har svårt att få lån hos andra banker.

Marginalen Bank's kreditkort

Utöver dina olika privatlån erbjuds även två olika typer av kreditkort. Ett Visa-kort och ett Mastercard. Båda kreditkorten har hög kreditlimit och räntefria krediter upp till 50 dagar.

Marginalen Gold kreditkort
Marginalen Gold kreditkort
Marginalen Traveller kreditkort
Marginalen Traveller kreditkort

Det mest positiva med båda kreditkorten är den höga kreditgränsen, vilket utökar användningsområdena för korten. De har dock en uttagsavgift för kontantuttag på 3% vilket gör att du bör undvika kontantuttag på stora belopp med dessa kort. Det huvudsakliga användningsområdet blir alltså att göra betalningar med kortet oavsett om det är stora eller små betalningar du tänker göra.

Hur Marginalen Bank skiljer sig från andra banker

Marginalen bank skiljer sig från många andra banker eftersom de har olika låneprodukter som är relaterade till din personliga kreditvärdighet. Det är exempelvis bara ett fåtal banker som lånar ut pengar till personer med skulder hos Kronofogden genom omstartslån.
Däremot kan låneprocessen för dig som saknar skuldsaldo hos Kronofogden men vill låna med betalningsanmärkning, tyckas vara onödigt krånglig. Vill du låna trots betalningsanmärkning men utan skuld hos KFM finns det andra enklare lösningar för lån med anmärkning.

Marginalens två olika kreditkort har väldigt hög kreditlimit och du har möjlighet att göra räntefria betalningar i upp till 50 dagar, vilket är några dagar mer än vad som gäller för flera andra liknande kreditkort.

Genom att försöka täcka in många olika behov och lösningsförslag i olika ekonomiska situationer, skiljer sig den här banken lite från mängden. De flesta andra banker har företrädesvis banktjänster för personer med god soliditet medan Marginalen riktar sig till en bredare kundgrupp än så.

Andra banker som erbjuder lånelösningar till personer med skuldsaldo hos Kronofogden:
Nystartfinans - låna pengar med skuldsaldo.
Svea Ekonomi - lån till överskuldsatta.
 

Privatlån för skuldfinansiering hos Marginalen Bank

Maginalen Bank passar mycket bra för skuldfinansiering eftersom de erbjuder både vanliga privatlån och omstartslån. Det betyder att du kan använda det av lånen som passar dig bäst när du vill samla gamla lån och krediter. Enklast är att använda sig av privatlånet men om du har skuldsaldo hos KFM eller betalningsanmärkning är omstartslånet ditt enda alternativ.

Marginalen bank är en av väldigt få banker som kan bevilja lån till dig som har skulder hos Kronofogdemyndigheten. För omstartslån krävs dock att du har säkerhet i form av en bostad som du själv eller någon närstående äger. Du kan även ansöka om omstartslån vid köp av bostad när din vanliga bank har sagt nej till lån. Villkoret för omstartslån är att du även inkluderar att lösa skulder hos inkasso eller Kronofogden.
 

Låna för att betala av skulder hos Kronofogden hos Marginalen Bank

Så länge du har en bostad som säkerhet för lånet kan du göra dig skuldfri hos Kronofogden också. Det kan vara en bostad som du redan äger eller i samband med att du ansöker om lån för att köpa en bostad. Du kan med andra ord få bolån trots skulder hos KFM.
För att göra detta möjligt behöver du i första hand lösa dina skulder hos KFM med det nya lånet. Skälet till det är enkelt för om du har kvar skulderna hos KFM och får ett utslag om löneutmätning, kommer dina pengar inte räcka till för att återbetala ditt nya omstartslån.
 

För dig som inte väljer Marginalen Bank

Om du inte väljer att gå vidare och göra en ansökan hos Marginalen Bank, finns det säkert andra lån som kan passa dina önskemål och behov. Ett banklån ska väljas med omsorg och du ska alltid leta efter det lån som passar dig allra bäst innan du går vidare till ansökan.
Här finns några utvalda kategorier som vi tror kan vara av intresse för dig.

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-15.