Låna 5000 räntefritt utan UC hos Loanstep

Loanstep är det idealiska lånet för att låna 5000 utan UC kontroll och helt räntefritt utan andra tillkommande avgifter. Många skulle också kunna påstå att det här är ett gratis lån men den korrekta benämningen är alltså att det är ett lån utan ränta och avgifter. Kostnaden för dig att låna pengar blir 0 kr!
Det är lätt att bli godkänd för lån hos Loanstep och låg kreditvärdighet eller en historik hos Kronofogdemyndigheten behöver inte stå i vägen för den som ansöker hos den här långivaren.

Lätt att bli godkänd för lån hos Loanstep

Loanstep

Loanstep har olika lånelösningar och var och en av dem skiljer sig åt när det gäller villkor och pris. Att bli godkänd för ett mindre lån trots låg kreditvärdighet brukar inte vara något problem. Så här ser Loanstep's olika snabblån ut.

Räntefritt lån i 14 dagar!
Lätt att bli godkänd för.

Låna 5000 utan UC - ingen ränta eller andra avgifter.
Låna 5000 utan UC - ingen ränta eller andra avgifter.

Fördelar med
Loanstep räntefria snabblån.

Fördelar med Loanstep:
Hög godkännandegrad
- Låna räntefritt i 14 dagar och betala 0 kr i ränta och avgifter. Låna 5000 kr och återbetala 5000 kr.
- Går att förlänga i flera månader men då tillkommer en förlängningsavgift.
- Enkla lån med svar direkt!
- Pengarna samma dag om du ansöker före klockan 12.00. Låna på förmiddagen och ha pengarna på ditt konto redan samma eftermiddag.
- Mycket bra och kostnadsfritt akutlån för de flesta.
- Låna 5000 kr utan kreditupplysning genom UC
- Låna utan prickfri historik hos Kronofogdemyndigheten.

Låna 15000 - 50000 kr i 5 år
Lån mellan privatpersoner P2P-lån!

Medelstora P2P lån hos Loanstep
Medelstora P2P lån hos Loanstep

Lån mellan privatpersoner under med Loanstep som "mellanhand".

Så här fungerar P2P lån:
Att låna pengar av privatpersoner är en marknad som ökar i Sverige. Man ska in i det längsta undvika bedrägerier på nätet och istället låna av andra privatpersoner genom en låneförmedlare för P2P-lån som detta kallas för.

Du som låntagare kommer inte att veta vem du lånar pengar av och den som lånar ut pengar kommer inte veta till vem de lånar ut. Loanstep fungerar som en "mellanhand" och det är genom dem du fullgör dina åtaganden som låntagare.

Hur mycket kan man låna hos Loanstep egentligen?

Loanstep håller på och utvecklar sina låneprodukter och man kan också söka lån på större belopp än 5000 kr. I de fallen behöver man uppmärksamma att det är andra villkor som gäller samt att lån på större belopp än 5000 kr kommer att generera en UC kontroll. Loanstep långtidslån är på belopp mellan 15000 - 50000 kr och de förmedlas genom så kallade P2P lån.

De aktuella möjliga lånebeloppen genom Loanstep är med andra ord allt mellan 1000 - 50000 kr. Lån under 5000 kr är utan UC kontroll medan lån därutöver, kommer att generera en kreditupplysning hos UC.

Vilken kreditvärdighet krävs för lån hos Loanstep?

Loanstep gör en kreditbedömning utifrån en individuell bedömning och det är framför allt helheten som avgör om man kan bli godkänd för lån eller inte. I kreditbedömningen ser man till helhetsbedömningen av inkomst, underskott av kapital i förhållande till inkomst och så vidare.

Det bör inte finnas många betalningsförelägganden eller flera skulder hos Kronofogden. Finns det ett betalningsföreläggande om ett större belopp så har det negativ inverkan på chansen att bli beviljad ett lån. Däremot är det inte självklart att ett mindre föreläggande behöver omkullkasta din möjlighet till lån trots föreläggande hos Kronofogdemyndigheten. Det är alltid en individuell bedömning som görs i de här fallen.

Att ha en betalningsanmärkning behöver inte betyda avslag, det är helhetsbedömningen som avgör. Har man betalningsanmärkning ska den allra helst vara från längre tillbaka i tiden (helst mer än 12 månader). 
Känner man sig osäker på om ens kreditvärdighet kommer att vara tillräcklig kan man ändå göra en kostnadsfri ansökan för att se om lånet kan bli godkänt trots dålig kreditvärdighet. Loanstep försöker i majoriteten av fallen att begränsa sig till att personer helst får ha max 1 st anmärkning medan det finns andra lån som godkänner flera betalningsanmärkningar.
 

Låna 5000 utan UC

De flesta känner redan till att det är skillnad på "UC" och "kreditupplysning". Hos Loanstep gör du din ansökan utan att kreditupplysning hämtas från UC (Upplysningscentralen AB). Loanstep använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag som heter Creditsafe.
Genom att låna 5000 utan UC kontroll, försämrar du inte din kreditvärdighet och det kommer inte att synas för andra banker och långivare att du har ett lån hos Loanstep.

Vilka uppgifter som syns för den som inhämtar en kreditupplysning om dig, beror på vilken sorts kreditupplysning som beställs. Ofta kan man utgå ifrån att långivare beställer den enklaste formen av upplysning eftersom upplysningens omfattning också regleras genom kreditupplysningsföretagens prissättning. Långivare vill ogärna betala för stora summor för inhämtadet av själva upplysningen.
Här kan du läsa mer om frågan vad syns i en kreditupplysning?
 

Förlänga lån hos Loanstep (gäller endast lån på max 5000 kr)

Genom att förlänga lånet hos Loanstep, skapar du dig ytterligare utrymme för att lösa din ekonomiska situation där lånebehovet uppstod. Även om din plan från början var att återbetala inom 14 dagar, kanske något oväntat inträffat på vägen och då är det en lättnad att veta att det inte är ett absolut krav att betala inom de här två första veckorna. Se det snarare som en möjlighet som du kan utnyttja om du vill låna 5000 kr med lång återbetalningstid i förhållande till många andra lån i den här storleken.
 

Hur gör man för att förlänga lån hos Loanstep?

När du ansöker om lån på upp till 5000 kr hos Loanstep, har du flera olika alternativ för att återbetala det. Betalar du tillbaka inom 14 dagar så är lånet räntefritt och utan avgifter. Du behöver inte ens betala någon aviavgift.

Är man i en situation där man inte vill eller kan betala tillbaka inom 14 dagar så låter man bara bli att betala tillbaka lånet inom 14 dagar och då blir den automatiska löptiden istället 61 dagar. Den som vill kan även förlänga lånet ytterligare tre tillfällen och du behöver inte själv aktivt göra något.
Vill du göra detta är det bara att låta lånet förfalla så kommer förlängning att ske automatiskt åt dig. I samband med det här kommer du även få ett meddelande både via e-post och SMS. En ny faktura kommer att skickas, där all information om det nya återbetalningsbeloppet finns.
 

Vilka kostnader medför en förlängning av lånet?

Förlängningskostnaden för lån hos Loanstep är 100 kr + 10 % av det utbetalda lånebeloppet. Du har möjlighet att förlänga lånet max 3 gånger och varje förlängning ger dig 30 dagar extra på dig att återbetala lånet.

Prisexempel för förlängningsavgifterna blir således som följer:
Låna 1500 utan UC - förlängningsavgift 250 kr per 30-dagarsperiod.
Låna 2000 utan UC - förlängningsavgift 300 kr per 30-dagarsperiod.
Låna 2500 utan UC - förlängningsavgift 350 kr per 30-dagarsperiod.
Låna 3000 utan UC - förlängningsavgift 400 kr per 30-dagarsperiod.
Låna 4000 utan UC - förlängningsavgift 500 kr per 30-dagarsperiod.
Låna 5000 utan UC - förlängningsavgift 600 kr per 30-dagarsperiod.

Vad är p2p lån?

P2P står för "peer-to-peer" på engelska och den Svenska motsvarigheten blir "person-till-person". Den här typen av lånemarknad växer sig starkare och det innebär att en förmedlare står som en sorts "mellanhand" så att personerna i fråga inte behöver ha kontakt med varandra.

Genom Loanstep kan man både låna ut pengar till andra privatpersoner och låna pengar av andra privatpersoner. I jämförelse med en vanlig bank där du sätter in pengar utan någon direkt riskt, så kan du faktiskt förlora på att låna ut pengar genom P2P men som belöning för att du tar den risken kommer en förmedlare av P2P lån att ge dig mycket högre ränta än en vanlig bank. Risken att en låntagare inte betalar tillbaka sitt lån, fördelas mellan flera olika personer som lånat ut pengarna så i normalfallen, kommer ditt insatta kapital att öka rejält under den tiden du lånar ut pengarna till en bra ränta.

P2P-lån är det enda säkra sättet att låna ut pengar eller låna pengar av privatpersoner och du ska till varje pris undvika bedrägerier på nätet som handlar om erbjudanden om lån från oseriösa långivare.
 

Låna 5000 räntefritt utan ränta och avgifter

Så länge du betalar tillbaka hela lånebeloppet inom 14 dagar, så är lånet helt räntefritt. Inga andra avgifter tillkommer heller så det är det perfekta lånet för den som behöver lån direkt utan kostnad. Ett fåtal långivare i Sverige erbjuder räntefria lån under en begränsad period men då handlar det i de flesta fall om att det bara är nya kunder som aldrig lånat förr som får de här fördelarna.
Hos Loanstep kan man låna utan ränta flera gånger så länge man sköter sina inbetalningar och åtaganden. Om du vill kan du återkomma så många gånger du vill eftersom man kan låna räntefritt som återkommande "gammal" kund också.

Vill du veta mer om vilka andra lån man kan ta utan ränta så finns det några sådana vi kan rekommendera.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-01-05.

Låna pengar snabbt på www.kontanter.nu

När du behöver låna pengar snabbt online är www.kontanter.nu till stor hjälp för att jämföra och välja det lån som passar just dina personliga förutsättningar allra bäst. Det finns alla möjliga lån att välja oavsett om du har god eller dålig kreditvärdighet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån