Kundfinans - lån upp till 12000 kr snabbt

Söker du efter ett bra lån med snabb hantering för ett kortare akut behov av att skaffa pengar snabbt så kan Kundfinans vara det rätta valet för dig. Hos Kundfinans kan de flesta ansöka om att låna pengar snabbt för att tillgodose ett akut behov av snabblån. Avbetalningstiden är relativt kort, vilket gör att du inte behöver betala ränta för så många månader även om du tar lånet på max återbetalningstid, vilket är 90 dagar.

Kundfinans snabblån utan krav på säkerhet

Akut lån genom Kundfinans
Akut lån genom Kundfinans

Fördelar med Kundfinans:
Lämpar sig bra för akutlån med upp till 3 månaders återbetalningstid
Ingen UC kontroll
Snabb och enkel hantering av ansökan
Inga krav på säkerhet för lånet

Nackdelar med Kundfinans:
Förhållandevis högt månadsbelopp att betala om du väljer ett lån på 12000 kr i 90 dagar eller kortare tid.

 

Akut behov av att låna pengar snabbt, Kundfinans löser det

Frågan om när det passar bäst att ta ett snabbt akut lån av den här karaktären, är egentligen helt individuell eftersom det i grund och botten avgörs av hur bra eller dålig kreditvärdighet du har. Grundprincipen när det handlar om lån, oavasett om det är på nätet eller inte är nämligen att ju bättre kreditvärdighet du har, desto mer förmånliga lånevillkor kan du få. Det betyder i praktiken att motsatsen gäller när man har dålig eller åtminstone lite sämre kreditvärdighet.
Den som har ett akut behov av lån, kanske inte behöver tänka så mycket på de långsiktiga kostnaderna om det faktiskt bara handlar om ett tillfälligt akut behov som inte vanligtvis uppstår. Ett kortfristigt akutlån kan man ofta räkna med att man betalar av på mellan 1-3 månader och då är det antagligen värt den ränta man får betala också.
Allt beror på vad alternativet till att inte låna pengar skulle vara och konsekvenserna av att inte ha tillräckligt mycket pengar den aktuella månaden som behovet uppstår.

Kundfinans är ett lån utan kreditupplysning hos UC AB

Genom att söka ett lån utan kreditupplysning genom UC AB, riskerar du inte att sänka din kreditvärdighet. Många gånger är det lättare att bli godkänd för lån som inte tar UC kontroll eftersom det dels är en helt annan typ av upplysning men framför allt för att UC kontroller i sig, resulterar i en sänkt kreditvärdighet om under de närmast kommande 12 månaderna.
En viktig aspekt att tänka på själv, är förstås att alltid låna ansvarsfullt medan långivarens uppgift är att arbeta med ansvarsfull utlåning. I det ansvaret ligger bland annat att de ska göra en kreditbedömning som är avsedd att ge en bild av om du rimligtvis kommer att kunna betala tillbaka lånet så som du ska enligt det avtal du är på väg att underteckna.

Kundfinans priser i förhållande till allmän prisbild

Kundfinans ligger någonstans i mellanskiktet när det kommer till prisjämförelser i förhållande till andra jämförbara varumärken. Ju högre belopp du lånar, desto lägre ränta men det kostar lite att låna även om det bara är för en 3-månadersperiod. Här kan du se priser för lån som är tagna på 90 dagar.

Priser hos Kundfinans
Priser hos Kundfinans

GF Money Consumer Finance AB ett företag med flera olika lån

Kundfinans tillhör företaget GF Money Consumer Finance AB som förutom Kundfinans även har följande lån:
Expresskredit, Strandiafinans och SMSpengar.
Det är inget konstigt med att ett företag står som huvudman för flera olika varumärken utan det är ett fenomen som man kan se i allt högre utsträckning i Sverige. Konkurrensfördelarna är förstås det främsta skälet till varför olika snabblåneföretag väljer att utöka sin produktportfölj med flera olika lån som tillhör samma företag eller i vissa fall bara samma koncern.

Företag:
GF Money Consumer Finance AB
Org.nr.:556876-2578.

Postadress:
GF Money Consumer Finance Aktiebolag
ATT: Kundfinans
BOX 1306
75143 UPPSALA
 

Kundtjänst Kundfinans öppettider:
Helgfria vardagar 8:00 - 18:00
Helgdagar är kundtjänsten stängd.
Telefon: 08-551 10 933
E-post: info@kundfinans.se

Besöksadress:
Östra Ågatan 31
753 22 Uppsala

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-02.

De bästa lånen på nätet finns på www.kontanter.nu

Oavsett vad du tänker använda pengarna du lånar till, finns det snabba, smidiga och lättillgängliga alternativ på nätet. Vi har som målsättning att förse våra besökare med information om de allra bästa och mest anlitade låneföretagen i Sverige.

Snabblån

Akutlån för den som måste låna pengar riktigt snabbt.

Lån utan UC kontroll
Smslån

De lån som fortfarande kallar sig själva för Smslån.

Skuldfinansiering samla lån

Sanera hushållsekonomin genom skuldfinansiering.

Lång erfarenhet resulterar i den mest relevanta informationen

Med lång och gedigen erfarenhet av lån både med och utan säkerhet, tror vi att vi vet vilken som är den mest relevanta informationen som du behöver för att kunna ta ställning till dina val av lån. Eftersom räntesatser är ett exempel på den information som är mest föränderlig, försöker vi att jobba med prisexempel snarare än exakta räntesatser. Dessutom är räntan ofta en individuell fråga, som ändå inte kan anges i exakta termer så länge den framför allt avgörs av din egen personliga kreditvärdighet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån