Kreditkontot - lån på 20000 kr utan uc

Kreditkontot lånar ut upp till 20000 kr med flexibel återbetalningstid. Bestäm själv hur mycket du vill betala tillbaka varje månad! Som ett sms lån med lång avbetalningstid fast bättre eftersom du bestämmer avbetalningstakt helt själv. Snabb kredit för dig som behöver låna 20000 utan uc kontroll!

Kreditkontot.se
- Låna 3000 - 20000 kr utan uc kontroll
- Återbetalningstid, valfritt (amortera minst 49 kr per månad)

Villkor för lån utan uc hos Kreditkontot
- Årsinkomst min 120 000 kr / år
- Inga betalningsanmärkningar

Övrigt/Tips:
- Låna utan säkerhet
- Låna utan uc kontroll
- Svar direkt på ansökan
- Välj själv hur mycket du vill betala per månad
- Snabb hantering av ansökan

Ansökan hos Kreditkontot:
Ansökan gör du snabbt och enkelt online alla tider på dygnet. Svar direkt på skärmen om du blir beviljad lånet eller inte.

Prisexempel: Låna 20000 kr = Betala enbart 49 kr + ränta (986 kr) per månad så länge du själv önskar

Utbetalning av pengar efter godkänt lån:
Snabb kredit med direkt hantering av din ansökan och utbetalning sker snabbt därefter att din ansökan blivit beviljad.

Ingen UC kontroll, låna pengar utan uc.
Lågt belopp att betala per månad - lång återbetalningstid!

FAKTA - Kreditkontot.se
Kreditkontot är en onlinekredit med flexibel återbetalningstid. Det kan liknas med ett sms lån med lång avbetalningstid.

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte.
Ansökan dygnet runt alla dagar  i veckan.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. (Utgå ifrån respektive långivares kundtjänst's öppettider)

Hur lång tid det sedan tar innan du har pengarna på ditt konto, beror på vilken veckodag och tid du skickar din ansökan, samt i förekommande fall även på vilken bank du själv har (det konto du vill få pengarna utbetalda till).

Fördelar med kreditkontot

De största fördelarna med att ansöka om lån hos kreditkontot är att du själv kommer att kunna styra över hur lång din återbetalningstid skall vara för att avbetala på din kredit. Minsta beloppet att betala per månad är endast 49 kr + ränta. Räntan sjunker givetvis allt eftersom du amorterar på ditt kreditbelopp så detta är mycket bättre än ett sms lån eftersom du får längre avbetalningstid och återbetalar i din egen takt.

Kreditkontot använder sig inte heller av uc  kontroll, vilket gör att din kreditvärdighet inte påverkas för framtida behov av att ansöka om olika lån. Att du kan låna utan uc kontroll medför även den fördelen att även du som har låg kreditvärdighet eller många förfrågningar hos uc har lättare att bli beviljad lån hos kreditkontot.
 

Vad särskiljer kreditkontot från andra snabblån?

Kreditkontot är inte som den sortens kontokrediter som finns i övrigt. Ett snabblån genom Kreditkontot är lite annorlunda eftersom upplägget i stort liknar ett vanligt snabblån men med den skillnaden att själva avbetalningsupplägget istället liknar det sätt som normalt sett tillämpas på kontokrediter.
Egentligen är det mer korrekt att kalla Kreditkontot för ett snabblån med flexibla återbetalningsvillkor.
Att låneprodukten heter Kreditkontot, betyder alltså inte att det är vad som definieras som ett kreditkonto med fria uttag upp till en på förhand bestämd kreditlimit.
 

Snabb kredit med lång återbetalningstid

Söker du efter en snabb kredit med lång återbetalningstid så är Kreditkontot ett bra och mycket populärt lån. Det är väldigt många som blir godkända för lån och dagligen görs massvis med ansökningar. Så länge du inte har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden, är möjligheten att bli godkänd för lån mycket stor.

Om du är ute efter en kredit där du kan göra många uttag när du vill och behöver, är inte Kreditkontot det rätta alternativet. Det finns andra lösningar som nästan är som ett kreditkort online som kan fungera som ett fullvärdigt alternativ till tröstlösa sökningar efter exempelvis kreditkort utan UC, vilket för övrigt inte finns att söka i Sverige.

Kreditkontot utbetalningar

Kreditkontot utbetalningar, sker direkt när handläggningen av ditt lån är färdig och under deras öppettider. Hela ditt lånade belopp kommer att betalas ut vid ett och samma tillfälle och sedan kan du själv välja hur mycket du ska amortera varje månad.
Du behöver amortera minst 1% av skulden eller minst 49 kr per månad.

Kreditkontot för skuldfinansiering

Har du bara några små lån eller sms lån som du vill lösa kan kreditkontot vara ett alternativ för skuldfinansiering men som regel får du ännu bättre villkor för skuldfinansieringslån hos andra banker som beviljar banklån utan säkerhet för privat skuldfinansiering.
Ofta är söker man efter lite större lån när man letar efter en form av nystart i sin ekonomiska situation. Nystartslån ska dessutom gärna ha lägre ränta än den som Kreditkontot kan erbjuda dig. Därmed är inte det här lånet det som vi i första hand skulle rekommendera för att samla dyra lån och krediter.

Kreditkontot eller andra snabblån

Om du av någon anledning inte tycker att just Kreditkontot uppfyller dina önskemål om en snabb och enkel kredit utan uc kontroll, kan du alltid söka andra snabblån och sms lån utan uc kontroll och det finns även lån för dig som har en eller flera betalningsanmärkningar. Kreditkontot är populärt när det handlar om att låna 20000 utan UC och med lång återbetalningstid men faktum är att det finns ett helt gäng med liknande lånelösningar som kanske passar dig ännu bättre om du behöver låna 20000 utan UC.
Vill du ansöka om större banklån utan säkerhet eller årslån utan uc kontroll så finns det även möjlighet till det.

Om Kreditkontot och företaget som står bakom det

Företaget som äger låneprodukten "Kreditkontot" heter Swedish Credit Group AB. Förutom Kreditkontot, har företaget även flera lån. De andra lånen är: Kortlån och Extrakredit och du kommer att ha en sammanlagd max kreditlimit gemensamt för dessa tre lån. Lånegränsen är nämligen 20000 kr totalt men du kan ha lån genom alla tre lånen samtidigt så länge det är på max 20000 kr sammanlagt för alla lånen totalt.
 

Företag:
Swedish Credit Group AB
Org. nr: 556837-5124

Adress:
Trädgårdsgatan 15 B
Box 396
541 28 SKÖVDE

Öppettider:
Vardagar 8:00 - 17:00 (lunchstängt 12:00 - 13:00) |

Telefon: 08-212 311
E-mail: info@kreditkontot.se |

Den här sidan uppdaterades senast 2018-01-01.

Alltid på www.kontanter.nu

Låna pengar snabbt utan säkerhet. Jämför lån och få svar direkt på skärmen. Större lån, årslån, mindre lån, snabblån, sms lån, låna pengar utan uc kontroll och annat som har med privatekonomi och lånerelaterat att göra. Vi hjälper dig att välja rätt lån utifrån just dina individuella förutsättningar.

Vill du få erbjudanden om lån från flera olika banker på en och samma gång med endast EN uc kontroll, kan du helt kostnadsfritt få hjälp att välja och jämföra olika privatlån genom en låneförmedlare.

Återgå till startsidan för att låna pengar snabbt eller sök bland alla privatlån utan säkerhet med snabb ansökan online.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån