Smslån 5000 utan UC kontroll - Kredit365

Kredit365 sms lån Kredit365 sms lån

Kredit365 ger smslån utan uc kontroll, även till dem som har svårt att få lån hos bankerna i vanliga fall. Du kan även få smslån även om du har betalningsanmärkning. Smslån på upp till 5000 kr även med låg kreditscoring och dålig kreditvärdighet.
En möjlighet till ett snabbt och enkelt lån som lämpar sig allra bäst för akuta behov av att skaffa pengar snabbt och smidigt. Låga krav på kreditvärdighet gör det lätt att bli godkänd men lånet hör inte till de billigaste sms lånen.

För vem passar Kredit365 sms lån?

Kredit 365 har som affärsidé att ge små mikrolån med kort återbetalningstid. Mest utmärkande för Kredit365 är att de ofta godkänner lån till dem som vanligtvis skulle nekas lån av bankerna. Betalningsanmärkning behöver inte vara ett problem när man ansöker om lån hos Kredit 365.
 

Sms lån trots låg kreditvärdighet och betalningsanmärkning
Sms lån trots låg kreditvärdighet och betalningsanmärkning

Främsta fördelarna med Kredit365:

  • Hög godkännandegrad
  • Kräver inte hög kreditvärdighet
  • Snabb hantering och låga inkomstkrav


Nackdelar med Kredit365:

  • Förhållandevis dyr ränta om du lånar mycket små belopp.
  • Uppläggningsavgift på 350 kr oavsett lånebelopp
     

Smslån med betalningsanmärkning

En av nackdelarna med att ha betalningsanmärkningar, är att det är svårt att få de där riktigt billiga lånen. Att ha betalningsanmärkning gör att din kreditvärdighet anses som låg men flera långivare ser ändå mer till din framtida förmåga att betala än om du råkar ha prickar i ditt kreditregister.
Kredit365 tillhör de kreditföretag som trots att de är ett seriöst bolag, kan ge enkla lån under kortare tid, till personer med låg scoring.

Att ta ett kortare lån av det här slaget innebär att du gör en enda amortering och att kreditföretaget ska få in täckning både för sina kostnader, risken de tar när de lånar ut pengar till dig och givetvis även ränta.

Däremot kommer du att bli nekad lån om du har ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Det finns ett fåtal kreditföretag och banker som ger lån trots skuldsaldo hos Kronofogden. Det är en helt annan process än den enkla ansökan du gör när du söker smslån.
 

Smslån och ränta & avgifter

Du får göra avdrag för upp till 30% av räntan, däremot får du normalt sett, inte göra avdrag för övriga administrativa avgifter såsom uppläggningsavgift och fakturaavgifter. Tar man ett mycket litet lån kan kostnaden och den effektiva räntan tendera att bli hög eftersom det är ett kortfristigt lån på 30 dagar och den effektiva räntan alltid beräknas på årsbasis.

Skatteverkets sida kan du läsa mer om avdragsgill ränta om du känner dig osäker.
 

Alternativ till Kredit365

Faktum är att det finns många väldigt konkurrenskraftiga alternativ till Kredit365. Att söka ett annat av alla de lån som är mindre och har låga krav på kreditvärdighet men med längre återbetalningstid är ett alternativ som tilltalar många.
Om du exempelvis vill låna 5000 kr och ska betala tillbaka hela summan direkt efter 30 dagar, blir det en rejäl räkning som kan äta hål i din budget om du inte ser upp.
Vi vill rekommendera att du tittar lite på alternativa lånelösningar innan du bestämmer dig fullt ut för vilket lån du ska välja.
Bra alternativ till just det här lånet är att söka lån utan UC kontroll med BankID.

Kredit365 tillhör företaget Folkefinans som har flera varumärken inom snabblån och smslån. Även om detta lån är det mest "tillåtande" när det kommer till bedömningen av betalningsförmåga, kan det ändå vara intressant att titta på deras andra lånelösningar som är Frogtail snabblån på upp till 40000 kr och Monetti årslån på upp till 20000 kr.
 

Små smslån som skuldfinansiering

Sök inte smslån av den här typen om det handlar om att låna pengar för att betala en enstaka månads räkning för ett annat lån. Ett sådant beteende kommer att skada din ekonomi och det är bättre att du försöker lösa din ekonomi på ett mer hållbart sätt.

Det är många som väljer att istället söka ett större lån för skuldfinansiering för att ta ett helhetsgrepp kring sin hushållsekonomi, vilket är ett mer hållbart alternativ på lång sikt. Visst kan man frestas att ta ett akut lån av den här typen och det behöver inte vara något fel med det så länge man har full kontroll över situationen.
En tillfällig betalningssvårighet eller akut oförutsedd händelse kan få vem som helst att ta ett mindre smslån.

Att läsa mer om hur du ska göra för att få ett stort lån för skuldfinansiering är åtminstone ett alternativ de flesta behöver överväga om det handlar om att få ordning på ekonomin på ett mer hållbart sätt.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-11.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån