Klicklån - låna 40000 kr snabbt

Klicklån tillhör "familjen" Thorn Svenska AB som numera har en mängd olika lån att erbjuda. Hur alla dessa lån skiljer sig åt, beskriver vi längre ner på sidan. Genom Klicklån kan du snabbt och lätt göra en ansökan om att låna 40000 kr utan krav på säkerhet för lånet. Återbetalningstiden är förhållandevis lång och
du gör din ansökan direkt på skärmen och därefter får du snabbt svar direkt på skärmen. Signerar du ditt godkända lån med BankID, sker utbetalning samma dag.

Villkor för snabblån upp till 40000 kr hos Klicklån

En viktig förändring på sistone är att Klicklån sänkt sina ålderskrav från att tidigare haft 21 år som krav, till nuvarande ålderskrav på 20 år. Det tyder på att Klicklån följer med marknaden i övrigt där de flesta lån inom den här kategorin har åldersgränser på 18-20 år. Att kunna välja så lång återbetalningstid som Klicklån erbjuder är en klar fördel jämfört med andra liknande lån, särskilt med tanke på att det går att välja lång återbetalningstid redan från de lägsta möjliga lånebeloppen. Att jämföra Klicklån med övriga lån från Thorn Svenska AB är att rekommendera eftersom något av de andra lånen kan passa dig ännu bättre.

Klicklån - låna 40000 kr snabbt

Klicklån med lång återbetalningstid
Klicklån med lång återbetalningstid

Exempel på månadskostnad för Klicklån

Låna 10 000 kr i 72 månader = 196 kr/månad
Låna 20 000 kr i 72 månader = 380 kr/månad
Låna 30 000 kr i 72 månader = 565 kr/månad
Låna 40 000 kr i 72 månader = 749 kr/månad

Individuell ränta
Hos Klicklån kommer du att erbjudas individuell ränta, vilket betyder att alla personer får olika erbjudanden. Som grund för vilken ränta just du kommer att få, ligger din kreditvärdighet. Ju högre eller bättre kreditvärdighet du har, desto billigare lån kommer du att få erbjudande om.

Klicklån för dig med lite lägre kreditvärdighet

Ett utmärkande drag hos lån som man kan bli godkänd för trots att man har låg kreditvärdighet, är att räntan ofta är lite högre än för andra lån. Många som till exempel vet med sig att de har lite för många förfrågningar hos UC sedan tidigare, blir positivt överraskade av att bli godkända för lån hos Klicklån eller någon av Thorn Svenska AB's andr låneprodukter. Du kan däremot inte bli godkänd för lån hos Klicklån om du har betalningsanmärkning. Men du kan vara lugn, det behöver inte vara omöjligt att få lån ändå. Det finns andra lån som man kan få med betalningsanmärkning.

Jämför Klicklån med Thorn's övriga lån

Uppriktigt sagt finns det inte något särskilt som talar för Klicklån framför de andra lånen som Thorn Svenska AB har. Egentligen är det lite märkligt att Klicklån kan konkurrera med de andra lånen eftersom det varken är billigare eller mer förmånligt på något märkbart sätt. Viktigt att notera är att om du fått avslag på ett av lånen inom Thorn, kommer du att få avslag från de övriga också om du inte ändrar dina förutsättningar väsentligt. För att ett sådant försök ska vara värt att pröva bör det skilja mycket i den kalkyl som beräknar din återbetalningsförmåga av det lån du ansöker om.
Det här talar verkligen för att du ska välja rätt lån från början. Här finns en enkel och överskådlig jämförelse som sätter Klicklån i ett sammanhang där ett par av Thorn's andra lån faktiskt visar sig vara mer förmånliga. Avgör själv.

Jämför Klicklån med 7 andra lån hos Thorn Svenska AB
Jämför Klicklån med 7 andra lån hos Thorn Svenska AB

Som du kan se av bilden jämför vi Klicklån med 7 andra lån hos Thorn Svenska AB. Det som tyvärr framkommer är att de största fördelarna kan man få genom Thorn Pauslån.

Vart inhämtar Klicklån sin kreditupplysning

Sedan flera år tillbaka använder Klicklån UC som kreditupplysningsleverantör. UC är som många redan känner till, ett av flera olika kreditupplysningsföretag som finns i Sverige. De flesta känner också till att för många UC förfrågningar inom en 12-månadersperiod sänker din kreditvärdighet rejält och kan i värsta fall leda till automatiserade avslag på låneansökningar där UC används.
Vad som exakt finns i en UC kontroll och vilken information finns i en UC kontroll kan du läsa mer om.

Thorn Svenska AB
Vretenvägen 13
SE-171 54 Solna
Org nr. 556136-8480

Kundservice
Tel. 020-242424
info@klicklan.se

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-16.

Hitta ett riktigt bra och billigt lån hos oss på www.kontanter.nu

Vår huvudsakliga verksamhetsidé bygger på tillgodose privatpersoner med relevant och regelbundet uppdaterad information om olika lån man kan söka på nätet. Vi tänker att fördelarna med att slippa besöka en vanlig bank i kombination med det stora och breda utbudet kommer att spara tid energi och pengar åt dig. De lån som finns omnända på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Passade inte Klicklån dig? Då kan vi säkert ändå hjälpa dig att få lån hos en annan bank eller långivare, allt beroende på vilken kategori av lån du söker men givetgvis också utifrån hur bra kreditvärdighet du har. Det finns till exempel många lån man kan blir godkänd för med låg kreditvärdighet.

Snabblån

Snabblån på nätet en mängd olika lån att välja mellan.

Lån utan UC kontroll
Smslån

Traditionella SMS-lån som du kan söka och få genom att skicka SMS.

Skuldfinansiering samla lån

Skuldfinansieringslån för dig som vill få bättre ekonomi.

Din trygghet och säkerhet är viktig för oss

Att veta att det är seriösa lån och att man kan identifiera sig tryggt och säkert när man lånar pengar online är viktiga saker för oss. Att de lån man söker också är seriösa lån med problemfri ansökan, är också viktigt i valet av olika lån på nätet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån