GoodCash ansök om att låna 50000 kr

GodCash har enkla lån på mellan 5000 - 50000 kronor och du kan välja lång återbetalningstid. Vill du slippa oroa dig för höga räkningar för ett lån varje månad, passar GoodCash kanske dina behov bra eftersom ett lån på 50000 kronor inte behöver kosta mer än 1 233 kronor per månad. Dessutom är detta ett lån som inte ställer krav på att du ska ha ett prickfritt förflutet, istället kan du bli godkänd för lån trots många förfrågningar och med många betalningsanmärkningar.

GoodCash
GoodCash

Tips:

  • Bra lösning för dig med betalningsanmärkningar.
  • Låna stora belopp trots dålig kreditvärdighet.
  • Lång återbetalningstid ger dig chansen att återhämta din ekonomi med låga månadsbetalningar.
  • Många förfrågningar hos UC behöver inte alls vara ett hinder.

Priser och månadsåterbetalningar för GoodCash snabblån

Möjligheten till många års återbetalningstid gör det möjligt för dig att hålla månadsbeloppet som du måste betala, nere på rimliga nivåer i jämförelse med många andra liknande lån. Ett tips är att ansöka om så lång återbetalningstid som möjligt för att sedan istället göra extra inbetalningar de månader du har ekonomiskt utrymme för det. På så sätt kommer du att få ännu billigare ränta än du räknat med från början.

Prisexempel 1 - låna 50000 kronor i 8 år:
 

Betala totalt 1 233 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Prisexempel 2 - låna 50000 kronor i 5 år:
 

Betala totalt 1 489 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Prisexempel 3 - låna 50000 kronor i 3 år:
 

Betala totalt 2 008 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Prisexempel 4 - låna 30000 kronor i 8 år:
 

Betala totalt 740 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Prisexempel 5 - låna 30000 kronor i 5 år:
 

Betala totalt 894 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Prisexempel 6 - låna 30000 kronor i 3 år:
 

Betala totalt 1 205 kr per månad inklusive ränta (25,74%)

Fördelar och nackdelar med lån hos Goodcash

Fördelar med GoodCash

  • Lång återbetalningstid även för lägre lånebelopp.
  • Inga dolda avgifter.
  • Ansök om lån trots betalningsanmärkningar.
  • Många förfrågningar hos UC behöver inte vara ett problem.


Nackdelar med GoodCash

  • Använder UC kontroll (kan vara en nackdel om du absolut måste  undvika sådana).
  • Inte individuelll ränta, samma ränta för alla oavsett kreditvärdighet.

Låna pengar trots betalningsanmärkning hos GoodCash

GoodCash har en generös syn på sina låntagare även om de inte har en "perfekt" kredithistorik. Du kan ha ett antal betalningsanmärkningar och kanske även tidigare skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och ändå bli godkänd för lån hos GoodCash. Däremot får du inte ha ett aktuellt skuldsaldo just nu om du vill ansöka om lån hos dem.

En individuell bedömning av återbetalningsförmågan, kommer att avgöra om du får låna och hur mycket. Har du låg eller dålig kreditvärdighet, kan detta vara en lämplig lånelösning att testa. Inte heller många förfrågningar hos UC, behöver vara ett hinder. GoodCash hjälper även personer som bedöms ha ett lågt förtroende hos andra banker.
 

Likvärdiga alternativ till GoodCash

När vi jämför GoodCash med andra likvärdiga lånealternativ, är det här lånet mycket konkurrenskraftigt både när det gäller ränta och övriga villkor. För den som behöver låna 50000 utan UC kontroll är det dock andra varumärken som gäller. Det är egentligen en onödighet om du absolut måste undvika UC eftersom ett lån på 50000 utan kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB ofta visar sig vara dyrare alternativ.

GoodCash utmärker sig lite då de är kända för att vara generösa i kreditbedömningen även gentemot dig som har svag kreditvärdighet. Det är ett förhållandevis billigt lån för den som har många betalningsanmärkningar eftersom just de lånen i allmänhet är kända för att vara lite dyrare än andra lån för personer med god kreditscoring.
 

Ångra lånet eller lösa GoodCash lån i förtid

Du har liksom vid andra lånelösningar, alltid rätt att ångra lånet eller lösa lånet i förtid. Distansköplagen gäller lån tagna online och distansköplagen innebär i korthet att du har 14 dagar på dig att ångra lånet. Om du ångrar dig senare än efter två veckor kan du istället förtidsinlösa lånet utan extra kostnader.

Skillnaden mellan att ångra och förtidsinlösa ett lån är i princip inte märkbar genom GoodCash och i båda fallen måste du ändå betala ränta för de dagar du haft pengarna.
 

Låna till lån genom GoodCash

Att låna pengar för att betala löpande räkningar någon månad så lönen kanske inte räcker till, är som regel ingen fara att göra. Om du däremot måste låna pengar för att betala dina månatliga räkningar för andra lån och krediter är det bättre att ta ett större omtag kring situationen.

Eftersom GoodCash erbjuder förhållandevis stora lån på upp till 50000 kr är det inte helt uteslutet att du kan söka lån hos dem för att samla ihop andra mindre krediter och lån.
Många gör detta någon gång då och då, vilket också ofta kallas för att man söker ett lån för skuldfinansiering.
 

Andra lån som kan konkurrera med GoodCash

Även om GoodCash utgör ett bra val för de allra flesta, finns det trots allt billigare lån att söka. Vill du testa något annat innan du väljer GoodCash så kan du göra det och då tror vi att du först vill jämföra GoodCash med lånen som finns i nedanstående kategorier.
 

Låna till vad du vill hos GoodCash

Hos GoodCash lånar du pengar snabbt och enkelt och använder dem till precis vad du vill. Det spelar ingen roll om du ska investera i något värdefullt eller om du ska använda pengarna till konsumtion, köpa en resa, betala veterinärräkningen eller använda dem till övriga nöjen.
Det är din ensak vad pengarna ska användas till och det krävs ingen säkerhet för att få ett lån.

Det finns trots allt tillfällen i livet då du kanske varken vill eller kan vänta tills du har sparat ihop pengarna du behöver.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-11.