Frogtail - låna 40000 kr utan uc kontroll

Frogtail privatlån utan UC kontroll Frogtail privatlån utan UC kontroll

Frogtail tillhör de billigaste snabblånen i sin kategori och tillämpar individuellt satt ränta så det finns möjlighet till ett riktigt billigt lån med nästan lika låg ränta som mer traditionella (större)privatlån utan säkerhet.
Låna mellan 1000 och 40000 kronor utan säkerhet.

Frogtail passar dig som har många förfrågningar hos uc eller av andra skäl har låg kreditvärdighet. Låna 40 000 kr * i upp till 36 månader, vilket innebär ett bra och billigt snabblån med lång återbetalningstid.

* Frogtail har nyligen uppdaterat sina allmäna villkor och max belopp att låna är numera 40 000 kr. (juni 2017)

Här kan du ansöka om ett bra lån utan UC kontroll!

Frogtail snabblån utan UC - villkor för lån

Frogtail - billigt snabblån utan uc kontroll 1000 - 40000 kr
Minsta lånegräns hos Frogtail: 1000 kr
Maximal lånegräns hos Frogatil: Låna 40000 kr utan UC kontroll!
Återbetalningstid för Frogatil-lån: Upp till 3 år, lång återbetalningstid!
Åldersgräns för att låna: Minst 18 år gammal
Inkomstkrav: Ha en taxerad inkomst av något slag, individuell bedömning görs. Även a-kassa, sjukpenning och andra "bidrag" som du betalar skatt för räknas som deklarerad inkomst.
Tar Frogatil UC: NEJ, låna utan UC hos Frogtail. Ett av de största lånet på marknaden som inte använder UC kontroll.
Låna med betalningsanmärkning: Ja, ansök om att låna pengar trots betalningsanmärkning.
Låna med BankID: Du identifierar dig genom inloggning på din internetbank och genom att svara på ett sms som skickas till dig. Mycket enkelt!
Låna med medsökande: Nej, men det finns goda möjligheter att bli ensamt godkänd för lån trots relativt låg kreditvärdighet.

Övriga krav:
- Vid ansökan vara folkbokförd i Sverige. Folkbokförd innebär att du är så kallat mantalsskriven på en adress i Sverige, vilket alla som är stadigvarande bosatta i Sverige är.
- Du har inget skuldsaldo hos Kronofogden

Tips:
Hos Frogtail får du individuellt förslag på ränta och avbetalningsplan.
Ju bättre kreditvärdighet du har, desto bättre ränta blir du erbjuden. Lån från 9,9% i ränta gör detta till ett billigt lånealternativ.
 

Fördelar och nackdelar med Frogtail

Fördelar med snabblån utan UC hos Frogtail:
- Stort lån utan UC kontroll
- Billigt med individuellt satt ränta
- Lång återbetalningstid på upp till 3 år
- Snabb och enkel hantering online
- Pengarna samma dag om du ansöker före kl. 13.00

Nackdelar med snabblån utan uc hos Frogtail:
- Krävs ett fungerande mobilnummer för att fullgöra låneprocessen, vilket känns lite omodernt men ändå enkelt. De flesta har ju en mobiltelefon.
- Du kan få ett alternativ där du enbart erbjuds att låna 5 000 kr. Allt beror på din kreditvärdighet.
 

Kostnader för lån utan uc hos Frogtail

Låna pengar utan uc kontroll hos Frogtail
Snabblån utan uc kontroll hos Frogtail är oftast ett billigare alternativ än många andra snabblån. I förhållande till andra snabblån där du kan låna pengar utan uc kontroll, går det sällan att hitta ett ännu billigare alternativ till snabblån hos just Frogtail.

Räntan bestäms från fall till fall så du får en personlig ränta som bestäms efter en kreditprövning och den exakta månadskostnaden kommer du att se på skärmen medan din ansökan behandlas.

Personlig och individuell ränta baseras på din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto billigare ränta kommer du att erbjudas av Frogtail.

Frogtail erbjuder idag en årsränta mellan 9% och 37% (reviderades nyligen och lägsta räntan höjdes från 4% till 9%) på lån med 36 månaders återbetalningstid. Och någonstans däremellan hamnar alltså du som godkänd kund. Detta är ett mycket billigt snabblån om man jämför med andra lån i samma kategori där du i princip inte kan få lån med så låg ränta.
 

Prisexempel för lån hos Frogtail
Här följer ett enkelt prisexempel som visar betalningsplan och månadskostnad. Glöm bara inte att det är just din ekonomi som styr hur betalningsplanen och räntekostnaden kommer att se ut. Här i exemplet, har vi tagit i med en mycket hög ränta för att det inte ska bli så missvisande ifall även du blir erbjuden en hög ränta.

Om vi antar ett lån på maximala 20 000 kronor i 12 månader och årsränta på 27%, blir kostnaden 1965 kronor per månad.

Dessa 1965 kronor består av amortering, årsränta på 27%, del av uppläggningsavgift (350 kr) och fakturaavgift på 15 kr per utskickad låneavi. Den effektiva räntan, dvs ränta och avgifter, blir då 37,0%.

När lånet är slutamorterat har du efter ett år betalat 23 575 kronor (12 x 1965 kr) om du skött betalningarna och undvikit förseningsavgifter.
 

FAKTA
Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som grundades 2006 och är ett licensierat finans- och kreditbolag som står under tillsyn både av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge. Folkefinansgruppen har även det populära lånet Monetti som passar personer med låg kreditvärdighet. Även Kredit365, ingår i Folkefinansgruppen.

Du kan ha lån både hos Frogtail och Monetti samtidigt.

Frogtail tillhandahåller seriösa lånelösningar med personlig ränta.

Frogtail snabblån och smslån med lång återbetalningstid..

OBS! Lånegränsen höjdes under vintern 2016 från 25000 kr till 50000 kr, för att sedan sänkas igen till 40000 kr under våren 2017.
 

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt.
Utbetalning hos Frogtail, sker omgående efter godkänd ansökan. Pengarna kommer att finnas på ditt konto samma dag på vardagar vid ansökan före kl. 13.00.

Gör ansökan närsomhelst på dygnet i din mobil eller dator. Handläggningen av låneansökningar sker dagtid vardagar 09.00-20.00 och helger 12.00-17.00.
 

KATEGORI
- Snabblån utan uc kontroll
- Årslån utan uc kontroll
- Billigt snabblån
- Snabblån med betalningsanmärkning
- Billigt smslån
- Smslån med lång återbetalningstid

Frogtail lån trots låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar.
Frogtail lån trots låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar.

Kreditvärdighet är alltid ett relativt begrepp och avgörs av en mängd sammanvägda faktorer.
Hos Frogtail kan du bli godkänd för lån om du har hög kreditvärdighet eller om du har mycket låg kreditvärdighet.

Det är mycket lätt att fylla i ansökan om lån hos Frogtail och du kommer att uppleva att det är lätt och smidigt att göra din ansökan online på dator, mobil eller surfplatta.

Kanske kan det kännas lite gammalmodigt med SMS-lån av det här slaget. Det går till så att du ska mata in ditt mobilnummer och gör sedan likadant med koden som de skickar till din telefon. Oavsett vilket så är det ingen stor fråga eftersom de flesta har en mobil nu för tiden så det är inget man behöver hänga upp sig på.
Är du ny hos Frogtail kommer du till Trustly där du anger vilket bankkonto du vill ha lånet utbetalt till.

Du fyller i svaret på några enkla frågor som handlar om din ekonomi och sedan är du nästan klar. Frogtail kommer att ge dig låneförslag och du väljer att godkänna eller att söka ett annat lån. Godkänner du, betalas pengarna till ditt bankkonto så snart som möjligt. Ansöker du om lånet före kl. 13.00 kommer pengarna samma dag. Hela processen sker tryggt och smidigt över internet och du behöver inte skicka in några handlingar. Frogtail har öppet 7 dager per vecka och det kostar förstås ingenting att göra ansökan.

Till toppen och ansökan om lån.

Frogtail är till för dig som behöver lite extra kapital för speciella inköp. Har du en regelbunden inkomst kan du låna 1 000-40 000 kronor utan säkerhet. Du behöver inte berätta vad pengarna ska gå till.
Beroende på din beräknade återbetalningsförmåga (kreditvärdighet), kommer du att erbjudas så högt lån som möjligt enligt Frogtails sätt att se på din kreditvärdighet.
Blir du erbjuden ett lägre lån än du har behov av kan du antingen välja att godkänna det ändå, eller att helt enkelt tacka nej till det.

Till toppen och ansökan om snabblån hos Frogtail.

Hos Frogtail söker du lån utan krav på säkerhet. Privatlån utan säkerhet brukar också kallas blancolån och det betyder i korthet att det inte krävs att du sätter något som säkerhet för lånet. Du kan använda pengarna till vad du vill oavsett om det är för att köpa något som du vill ha eller om det är för att samla ihop lite andra smålån och krediter.

Frogtail lån utan uc kontroll Frogtail lån utan uc kontroll

Frogtail använder inte kreditupplysning genom företaget UC (Upplysningscentralen AB).
Det är nämligen en vanlig fråga att undra, tar Frogtail UC och svaret på den frågan är alltså NEJ.

Detta innebär i korthet att du inte får en så kallad UC kontroll registrerad på dig. Att låna utan UC kontroll kan vara ett lämpligt och bra alternativ för den som av olika skäl inte vill att UC skall registrera kreditupplysningar, inför framtida kreditvärdighet eller att du helt enkelt av olika skäl fått nej på låneansökningar där långivaren tar UC kontroll.

Att låna pengar utan UC kontroll är inte detsamma som att ingen kreditbedömning görs. Det är en felaktig uppfattning som många tror stämmer, vilket det alltså inte gör. Alla seriösa långivare oavsett om lånet avser privatlån, snabblån, smslån eller annat, gör alltid någon form av kreditbedömning där en kreditupplysning vanligtvis ingår som en del av kreditbedömningen. Det är för övrigt vad Finansinspektionen även har i sina allmänna råd, att kreditgivaren ska göra en kreditupplysning hos ett kreditupplysningsföretag.
Om du på nätet hittar information om lån utan kreditupplysning skall du med andra ord vara på din vakt eftersom det kan innebära att informationen i de allra flesta fall är helt felaktig.

Vad är uc kontroll?
Som vi nämnt är uc kontroll en kreditupplysning som görs hos företaget Upplysningscentralen AB, vilket ägs av sex stora Svenska banker och ett försäkringsbolag. UC är bara ett av flera olika företag som tillhandahåller tjänster inom kreditupplysning. Andra vanliga kreditupplysningsföretag som framförallt verkar samarbeta med långivare inom snabblån, smslån, mikrolån och annat är Bisnode, Creditsafe och Bisnode. Fler kreditupplysningföretag är på frammarsch i Sverige och de här ovan nämna är bara några av de vanligaste just nu.

Tillbaka till toppen och snabb ansökan med svar direkt!

Hos Frogtail kommer din ansökan att bli behandlad utifrån din kreditvärdighet. Kreditvärdigheten sänks och blir lägre om man har en eller flera betalningsanmärkningar. Frogtail gör en bedömning utifrån hur du beräknas kunna klara av dina ekonomiska åtaganden framåt i tiden så att söka lån med betalningsanmärkning går bra hos Frogtail.
Hur många betalningsanmärkningar du kan ha och fortfarande bli godkänd för lån hos Frogtail, beror på hur din kreditvärdihet i övrigt ser ut.

En deklarerad inkomst är alla de inkomster eller bidrag som du betalar skatt för. Det kan alltså vara andra inkomster än just lön för arbete. Om du är osäker på vad du har i deklarerad inkomst kan du ändå pröva att söka lån hos Frogtail. Det enda som händer om Frogtail inte anser dig vara kreditvärdig nog för deras lån, är att du antingen blir erbjuden ett lägre lånebelopp än det du sökt, eller inte blir erbjuden något lån alls.

Även a-kassa, sjukpenning och andra "bidrag" som du betalar skatt för räknas som deklarerad inkomst!

Tillbaka till toppen och ansökan om lån utan inkomst av arbete.

Jämför lån hos Frogtail med andra långivare

Frogtail är som vi redan beskrivit en unik lånelösning för den som vill låna upp till 40 000 utan uc kontroll. Det är ingen annan seriös långivare på den Svenska lånemarknaden online, som erbjuder samma möjlighet och dessutom med individueell ränta, vilket säkerställer att du får billigast möjliga snabblån utifrån dina egna förutsättningar.
Frogtail lämpar sig bra för den som har låg eller dålig kreditvärdighet och Frogtail har även en bedömning där du kan räkna andra inkomster än lön som inkomst. Frogtail är ett av de mest populära snabblånen i Sverige men vill du söka efter andra snabblån utan uc kontroll så finns det mängder att välja mellan. För att söka snabblån med lång återbetalningstid oavsett om de använder uc eller inte, finns några alternativa lösningar i kategorin snabblån.

Skuldfinansiering hos Frogtail

Skuldfinansiering via Frogtail kan vara ett bra alternativ om du vill samla lån på upp till 40000 kr. Frogtail erbjuder ett högt max lånebelopp när det gäller att låna pengar utan uc kontroll men om du vill låna mer än 40000 kr ska du söka efter andra långivare med högre max lånebelopp än så. Hitta lämpliga skuldfinansieringlån och ansök direkt.

Om du avser att låna pengar till lån för att täcka de månatliga kostnaderna så rekommenderar vi inte att du lånar pengar till detta. Det är alltid bättre att få ordning på sin ekonomi på lite längre sikt, vilket skuldfinansiering kan hjälpa till med. Att låna till lån behöver alltså inte vara fel så länge syftet är att förbättra privatekonomin på längre sikt än bara för en enstaka månad.
Frogtail är ett av många olika årslån där du erbjuds en längre återbetalningstid än många andra snabblån av det här slaget.

Vad händer om man inte kan betala sitt Frogtail lån i tid

Om du av någon tillfällig anledning inte betalar ditt lån hos Frogtail i tid kommer du att påföras en påminnelseavgift på 60 kronor. Om det går mer än ett par dagar efter den dag du skulle ha betalat ditt lån, kan ditt ärende skickas vidare inkasso med fler avgifter som följd. Visst kan det hända vem som helst att man glömmer någon räkning eller att man av någon anledning missat att ha tillräckligt med pengar på sitt konto vid autogiro men det kan vara väldigt vanskligt att missköta sina avbetalningar för snabblån eftersom många lån har en mycket låg toleransnivå gentemot försenade inbetalningar.

Om Frogtail

Frogtail är en del av Folkefinansgruppen, en av de största aktörerna inom sms-lån. Andra kända varumärken som ingår är bland annat Monetti, tidigare kända som Folkialånet och Kredit365.
Frogtail är en seriös långivare med bra villkor såsom individuell ränta, vilket är förhållandevis ovanligt när det handlar om snabblån utan uc kontroll av det här slaget.

Den största skillnaden mellan Frogtail och Monetti är att Frogtail till större delen använder sig av individuella räntor. Frogtail har också ett högre max lånebelopp än Monetti, vilket givetvis ger fördelar för den som behöver ett större lån utan kreditupplysning hos UC.

Folkefinansgruppen är ett licensierat finans- och kreditbolag under tillsyn av Finanstilsynet och Finansinspektionen.

Företag:
Folkefinans AS Norge Filial Sverige
Medborgarplatsen 3
Söderhallarna, plan 10
Box 4285
102 66 Stockholm

Org.nr: 516404-7044

Kundtjänst öppettider:
Måndag - Fredag
08:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 15:00
Söndagar samt helgdagar
10:00 - 15:00

Sidan uppdaterades senast 2017-10-29.

Alltid på www.kontanter.nu

Låna pengar snabbt utan säkerhet. Jämför lån och få svar direkt på skärmen. Större lån, årslån, snabblån, sms lån, låna pengar utan uc kontroll och annat som har med privatekonomi och lånerelaterat att göra. Vi hjälper dig att välja rätt lån utifrån just dina individuella förutsättningar.

Återgå till startsidan för att låna pengar snabbt eller sök bland alla privatlån online.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån