FlexLimit kontokredit på 20000 kr

Söker du efter ett prisvärt snabblån eller kontokredit? Då kanske FlexLimit är något för dig. Du kan söka kontokredit på upp till 20 000 kr och därmed få ett flexibelt och förmånligt alternativ till andra snabblån. Notera att du inte kan ha lån både hos Meddelandelån och FlexLimit samtidigt då de är varumärken inom samma företag.

Kreditkonto hos FlexLimit - villkor och krav

Flexibel kontokredit hos FlexLimit
Flexibel kontokredit hos FlexLimit

Övriga villkor:
- Du ska inte vara föremål för skuldsanering
- Inte försatt i konkurs
- Inte stå under förvaltarskap.
- Inte ha skyddad identitet  
- Inga betalningsanmärkningar
- Kunder som redan har ett aktivt (icke-betalt) lån hos Meddelandelån kommer inte att bli godkända hos FlexLimit eftersom dessa två varumärken tillhör samma företag.

Fördelar med FlexLimit:
Valfri och flexibel återbetalningstid, bestäm löptid själv men betala minst 15% av utestående skuld varje månad.
Ingen kreditupplysning genom UC
Signera med BankID

Nackdelar med FlexLimit:
Du kan inte få lån om du har betalningsanmärkning.
Du kan inte få kredit om du redan har ett lån hos systervarumärket Meddelandelån.

De olika kreditgränserna har olika räntor:
3000 kr, fast månadsränta 9,9 %, effektiv årsränta 210,44 %
5000 kr, fast månadsränta 9,9 %, effektiv årsränta 210,44 %
10 000 kr, fast månadsränta 8,7 %, effektiv årsränta 172,12 %
15 000 kr, fast månadsränta 7,4 %, effektiv årsränta 135,53 %
20 000 kr, fast månadsränta 7,4 %, effektiv årsränta 135,53 %

Kreditkonto utan kreditupplysning hos UC

FlexLimit använder inte UC som kreditupplysningsföretag. Däremot följer FlexLimit Finansinspektionens allmänna råd, vilka är att inhämta ett skriftligt underlag för att komplettera de uppgifter du själv lämnade vid ansökningstillfället. De använder sig av Creditsafe för att få en kreditupplysning.

Det här går blixtsnabbt så det är inget du själv behöver fundera över och det tar inte längre tid bara för att man inhämtar en kreditupplysning. Fördelen med elektroniska överföringar av uppgifter mellan långivare och kreditupplysningsbolagen är att det sker direkt och du själv kan få svar direkt på skärmen, huruvida du har passerat långivarens kreditbedömning eller inte.

Ansök om höjd kreditgräns efter några månader

Efter att du har betalat minst 3 fakturor inom utsatt tid (senast på förfallodagen), kan du om du vill ansöka om en högre kreditgärns än den du från början hade. Ansökan om högre kredit gör du genom att logga in på FlexLimit och söka högre kreditgräns. När du söker höjd kreditgräns kommer FlexLimit på nytt att göra en kreditbedömning i form av en kreditanalys i likhet med när du ansökte om kredit första gången. Ansökan behandlas snabbt och du att få beskedet per SMS inom några minuter. Direkt därefter kan du göra nya uttag upp till din nya kreditlimit.
Du kan bara ansöka om höjning för ett steg i taget. De aktuella stegen för kreditgränser är på 3000, 5000, 10000, 15000 eller 20000 kronor.
Eftersom du ansöker utan att det görs kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB (UC) så tar inte din kreditvärdighet skada av att söka höjd kreditgräns.

FlexLimits snabba utbetalningar till ditt konto

Om du har Handelsbanken eller Nordea, kan du förvänta dig blixtsnabb utbetalning där du också ser pengarna på ditt konto inom 15 minuter! Utbetalningar till övriga banker genomförs så snabbt det bara går och så snabbt som respektive banks clearingsystem tillåter. Utbetalningar görs endast under kundtjänstens öppetider, vilket generöst nog är:
måndag-fredag: 08:00 - 21:00
lördag: 10:00 - 17:00
söndagar: 13:00-16:00

Missad inbetalning hos FlexLimit

Om du missar en inbetalning hos FlexLimit, kommer de att skicka en betalningspåminnelse. Kostnaden för en påminnelse är 60 kr och dessutom tillkommer det en förseningsavgift på 100 kr. Det innebär att det kostar 160 kr och även en dröjsmålsränta utgår med en räntesats om referensräntan + 24 %-enheter per år.
Om du inte gör din inbetalning senast på förfallodagen för påminnelsen, kan kreditgivaren också välja att överlämna fortsatta kravåtgärder till inkassobolag för indrivning av fordran, varvid sedvanliga inkassokostnader tillkommer. Vid utebliven betalning efter betalningspåminnelser kan också kreditgivaren välja att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden eller väcka talan vid allmän domstol.
Sammanfattningsvis, slarva inte med dina räkningar, det kan bli en riktigt kostsam affär som du inte alls har något att vinna på.

C Finance AB har FlexLimit och andra produkter

FlexLimit är bifirma till C Finance AB, som är en av de äldsta aktörerna inom små, korta lån (s.k. smslån) på den nordiska marknaden. 
Andra varumärken som finns i C Finance AB's produktportfölj är Meddelandelån. Du kan inte ha lån hos FlexLimit och Meddelandelån samtidigt.

C Finance AB / FlexLimit
Styrmansgatan 8
114 54 Stockholm
Sverige

Org.nummer:
556708-4578

måndag-fredag: 08:00 - 21:00
lördag: 10:00 - 17:00
söndagar: 13:00-16:00
kundtjanst@flexlimit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-03.

Vi hjälper dig att hitta det bästa och mest tillförlitliga lånen

Bra villkor, trygghet och tillförlitlighet är bara några av de egenskaper vi anser är primära när man vill låna pengar snabbt online. Att hitta relevant och uppdaterad information i kombination med att känna trygghet med anledning av att slippa nätbedrägerier, är också viktiga komponenter när man vill hitta de bästa och mest prisvärda lånen.

Snabblån

Snabblån med BankID eller andra säkra identifieringmetoder.

Lån utan UC kontroll

Har du för många UC förfrågningar? Testa lån som inte tar UC kontroll.

Smslån

Låna genom SMS hos de traditionella smslånen på nätet.

Skuldfinansiering samla lån

Skuldfinansieringslån för privatpersoner som vill få bättre ekonomi.

Proffs på lån som man kan söka på nätet

Erfarenhet och relevant kompetens inom området gör oss till proffs på sådant som handlar om lån man kan söka på nätet och som inte kräver någon säkerhet. Alla lån skiljer sig åt när det handlar om villkor, krav och sådant du kanske inte själv tänkt på om du är "nybörjare" på att ta lån på nätet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån