FlexLimit kontokredit på 20000 kr

FlexLimit kredit ebjuder lån på mellan 3000 - 20000 kronor. FlexLimit gör ingen kreditupplysning genom företaget UC. Kraven på dig är inte så höga men du kan inte bli godkänd om du har betalningsanmärkning.
 

Det här lånet är en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Flexlimit
Flexlimit

Tips:

 • Inte så höga inkomstkrav.
 • Ingen UC kontroll.
 • Använd betalningsfri månad om du vill.
 • Ansök om höjd kredit när du varit kund ett 2-3 månader.
 • Direktutbetalningar till många banker.
   

Priser för FlexLimit

När du får en kredit hos FlexLimit får du betala en uppläggningsavgift på 380 kronor. Sedan tillkommer en aviavgift på 45 kronor för varje månad du har en aktuell skuld.
Här är några kostnadsexempel på vad du som minst, måste betala varje månad. I övrigt reglerar du din skuld utifrån flexibla återbetalningar där du själv påverkar din månadskostnad. Lägsta belopp att betala är minst 10% av din aktuella skuld varje månad.

Exempel 1 - låna 20000 kr med maximal återbetalningstid.

Betala månad 1 = 2000 kronor (inkluderar ränta och avgifter).

Betala månad 2 = Minst 10% av aktuellt skuldsaldo.

Månadsräntan är 3,25%.

Exempel 2 - låna 15000 kr med maximal återbetalningstid.

Betala månad 1 = 1500 kronor (inkluderar ränta och avgifter).

Betala månad 2 = Minst 10% av aktuellt skuldsaldo.

Månadsräntan är 3,25%.

Exempel 3 - låna 10000 kr med maximal återbetalningstid.

Betala månad 1 = 1000 kronor (inkluderar ränta och avgifter).

Betala månad 2 = Minst 10% av aktuellt skuldsaldo.

Månadsräntan är 3,25%.

Exempel 3 - låna 5000 kr med maximal återbetalningstid.

Betala månad 1 = 500 kronor (inkluderar ränta och avgifter).

Betala månad 2 = Minst 10% av aktuellt skuldsaldo.

Månadsräntan är 3,25%.

När man jämför FlexLimit med liknande låneprodukter med ungefär samma krav och villkor, ligger FlexLimit något över medel i månadsränta. Det är de tillkommande avgifterna som gör att den effektiva räntan höjs och då skiljer sig mot många andra.
 

Fördelar och nackdelar med FlexLimit

Fördelar med FlexLimit:

 • Valfri och flexibel återbetalningstid, bestäm löptid själv men betala minst 10 % av utestående skuld varje månad.
 • Ingen kreditupplysning genom UC
 • Använd betalningsfri månad om något oförutsett gör att du har lite mindre pengar någon månad.
 • Signera med BankID


Nackdelar med FlexLimit:

 • Du kan inte få lån om du har betalningsanmärkning.
 • Du kan inte få kredit om du redan har ett lån hos systervarumärket Meddelandelån.
 • Detta är en högkostnadskredit med högre ränta än vanliga banklån i normala fall erbjuder.

Flexlimit erbjuder betalningsfri månad vid behov

Flexlimit erbjuder något så ovanligt som betalningsfri månad, vilket det är ganska få snabblån som gör. Du kan inte använda den betalningsfria månaden direkt första månaden utan du måste ha betalat minst 1 månad innan du kan utnyttja den här möjligheten. Det betyder att du inte kan ha två betalningsfria månader i följd.

Du måste ha lite framförhållning om du vill använda betalningsfri månad för det går inte att flytta fram en förfallen faktura. Du fyller i att du vill använda betalningsfri månad genom att logga in på dina sidor på FlexLimit.

Att tänka på innan du använder betalningsfri månad:

 • Det tillkommer en kostnad på 200 kronor varje gång du väljer att flytta fram din faktura.
 • Du betalar ränta för lånet även fast du inte betalar den just den aktuella månaden, räntan läggs på din totala skuld.

Ansök om höjd kreditgräns efter några månader

Efter att du har betalat minst 2-3 fakturor inom utsatt tid (senast på förfallodagen), kan du om du vill ansöka om en högre kreditgärns än den du från början hade. Ansökan om högre kredit gör du genom att logga in på FlexLimit och söka högre kreditgräns.

När du söker höjd kreditgräns kommer FlexLimit på nytt att göra en kreditbedömning i form av en kreditanalys i likhet med när du ansökte om kredit första gången. Ansökan behandlas snabbt och du att få beskedet per SMS inom några minuter. Direkt därefter kan du göra nya uttag upp till din nya kreditlimit.
 

Kreditkonto utan kreditupplysning hos UC

FlexLimit använder inte UC som kreditupplysningsföretag. Däremot följer FlexLimit Finansinspektionens allmänna råd, vilka är att inhämta upplysning från något annat kreditupplysningsföretag, för att komplettera de uppgifter du själv lämnade vid ansökningstillfället.

Det här går blixtsnabbt så det är inget du själv behöver fundera över och det tar inte längre tid bara för att man inhämtar en kreditupplysning. Fördelen med elektroniska överföringar av uppgifter mellan långivare och kreditupplysningsbolagen är att det sker direkt och du själv kan få svar direkt på skärmen, huruvida du har passerat långivarens kreditbedömning eller inte.
 

FlexLimits snabba utbetalningar till ditt konto

Om du har Handelsbanken eller Nordea, kan du förvänta dig blixtsnabb utbetalning där du också ser pengarna på ditt konto inom 15 minuter! Utbetalningar till övriga banker genomförs så snabbt det bara går och så snabbt som respektive banks clearingsystem tillåter. Utbetalningar görs endast under kundtjänstens öppetider, vilket generöst nog är:
måndag-fredag: 08:00 - 21:00
lördag: 10:00 - 17:00
söndagar: 13:00-16:00

Tänkbara alternativ till FlexLimit

FlexLimit konkurrerar med väldigt många andra lån inom samma kategori. Olika kreditlån och flexibla krediter online är nämligen den lånetyp som växer mest. Det finns ett stort utbud av olikan kreditkonton som liknar FlexLimit och därför kan det vara värt att undersöka flera alternativ innan du bestämmer dig.
Här nedanför har vi valt ut några olika lånetyper som vi tror kan intressera dig.

Användningsområden för FlexLimit

FlexLimit är trots allt en högkostnadskredit och användningsområdena för den typen av mindre lån begränsas framför allt av det maximala lånebeloppet. Men du bör också tänka på att du behöver sätta räntekostnaderna i relation till hur viktigt det är att du får ett lån. Det är alltid du själv som avgör om ett lån är prisvärt eller inte utifrån vad det är du behöver låna pengarna till

I akuta lägen är det många som inte anser att räntekostnaderna är de viktigaste, utan att de får in pengar snabbt på kontot.

För alla lån utan krav på säkerhet gäller i allmänhet att du använder pengarna till exakt vad du vill. Det finns vissa undantag om det handlar om att samla lån och du redan vid ansökan preciserat att det är till just det ändamålet du ska låna pengar.
Små snabba högkostnadskrediter lämpar sig inte för skuldkonsolidering eftersom det är sällan du kan tjäna pengar på att ersätta tidigare lån med en högkostnadskredit.
 

C Finance AB har FlexLimit och andra produkter

FlexLimit är bifirma till C Finance AB, som är en av de äldsta aktörerna inom små, korta lån (s.k. smslån) på den nordiska marknaden. 
Andra varumärken som finns i C Finance AB's produktportfölj är Meddelandelån. Du kan inte ha lån hos FlexLimit och Meddelandelån samtidigt.

C Finance AB / FlexLimit
Styrmansgatan 8
114 54 Stockholm
Sverige

Org.nummer:
556708-4578

måndag-fredag: 08:00 - 21:00
lördag: 10:00 - 17:00
söndagar: 13:00-16:00
kundtjanst@flexlimit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-13.

Vi hjälper dig att hitta det bästa och mest tillförlitliga lånen

Bra villkor, trygghet och tillförlitlighet är bara några av de egenskaper vi anser är primära när man vill låna pengar snabbt online. Att hitta relevant och uppdaterad information i kombination med att känna trygghet med anledning av att slippa nätbedrägerier, är också viktiga komponenter när man vill hitta de bästa och mest prisvärda lånen.

Snabblån

Snabblån med BankID eller andra säkra identifieringmetoder.

Lån utan UC kontroll

Har du för många UC förfrågningar? Testa lån som inte tar UC kontroll.

Smslån

Låna genom SMS hos de traditionella smslånen på nätet.

Skuldfinansiering samla lån

Skuldfinansieringslån för privatpersoner som vill få bättre ekonomi.

Proffs på lån som man kan söka på nätet

Erfarenhet och relevant kompetens inom området gör oss till proffs på sådant som handlar om lån man kan söka på nätet och som inte kräver någon säkerhet. Alla lån skiljer sig åt när det handlar om villkor, krav och sådant du kanske inte själv tänkt på om du är "nybörjare" på att ta lån på nätet.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån