Ferratum - låna 45000 kr utan UC kontroll

Ansök om en löpande kredit med limit på mellan 1000 - 45000 kronor hos Ferratum. Ditt beviljade kreditutrymme använder du sedan när du vill för att göra direktutbetalningar till ditt bankkonto.
Hos Ferratum kan du få kredit även om du har betalningsanmärkningar och Ferratum gör inte sina kreditupplysningar genom UC.
 

Det här lånet är en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Ferratum löpande kredit med hög limit
Ferratum löpande kredit med hög limit

Tips:

 • Hög kreditlimit på upp till 45000 kr.
 • Ingen UC kontroll.
 • Låna med upp till 6 st betalningsanmärkningar.
 • Låga krav på din kreditscoring.
 • Återbetala snabbare för lägre räntekostnader.

Vad kostar Ferratum kredit?

Hos Ferratum får alla samma ränta och vilket belopp du tar ut och hur lång tid det tar innan du återbetalar pengarna, kommer att avgöra vad priset för lånet är. Det postiva är att du kan påverka både räntekostnaderna och din återbetalningstid, vilket gör dig mer flexibel. Minsta belopp att betala per månad är 4% av din aktuella skuld.

Du betalar enbart ränta för de pengar som du faktiskt använt så om du har en godkänd kredit på exempelvis 40000 kronor och bara gjort ett uttag på 1000 kronor kommer du bara betala ränta för 1000 kronor. Månadsräntan är 3,3% så i praktiken kostar ett uttag på 1000 kronor under en månad dig ca 33 kronor i ränta.

Vid utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, blir det totala beloppet att återbetala 12 145 kr, vilket inkluderar både amortering och ränta.
 

Ferratum Credit Flexkredit

Ferratum Credit är enkelt och flexibelt lån i form av ett kreditkonto online. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan när som helst ansöka om ett uttag. Gör uttag så ofta du vill, på valfritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Du sparar tid genom att inte göra upprepade kreditansökningar eller vänta på kreditbedömning.

Ferratum Credit passar perfekt för dig som vill ha pengar till ditt förfogande under valfri tidsperiod, eftersom du till stora delar själv styr hur mycket pengar du återbetalar varje månad.
 

För- och nackdelar med Ferratum

Fördelar med Ferratum:

 • Ferratum Credit ger lång återbetalningstid
 • Ansökan och utbetalningar alla dagar, även kvällar och helger
 • Snabb hantering och stor flexibilitet
 • Låna pengar utan uc kontroll
 • Ansök om lån trots betalningsanmärkningar

Nackdelar med Ferratum:

 • Du kan inte ansöka om lån om du inte har fyllt 21 år.

Smslån på helger och kvällar hos Ferratum

Står du inför en plötslig utgift men saknar tillräckligt med pengar på ditt bankkonto? Med hjälp av Ferratum är ditt problem snart ur världen. Ferratum ger dig nämligen smslån direkt och enkelt – även på helger och kvällar.
Ferratum har generösa öppettider för godkännande av lån och du kan ansöka om lån dygnet runt. Utbetalning sker alla dagar i veckan, även kvällstid.

Din ansökan fyller du i snabbt och lätt genom att fylla i ett formulär online och svaret på din låneansökan får du direkt på skärmen så att du vet om ditt lån blivit godkänt eller inte.

Om du blir beviljad ett snabblån/smslån och har ditt konto som du vill ha pengarna överförda till hos Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt, både på kvällar och på helger.
Har du konto i annan bank, och utbetalningen sker en helgfri vardag gäller följande:
Innan 09:00: pengarna finns på ditt konto samma dag
Mellan 09:00-13:00: pengarna finns på ditt konto nästkommande bankdag, på förmiddagen
Efter 13:00: pengarna finns på ditt konto nästkommande bankdag, på eftermiddagen.
 

Låna trots betalningsanmärkning hos Ferratum Bank

Hos Ferratum kan du ansöka om lån med betalningsanmärkning under förutsättning att den senaste anmärkningen inte är nyare än 6 månader tillbaka i tiden. Du får inte heller ha fler än max 6 st betalningsanmärkningar totalt.
Har man någon gång fått en betalningsanmärkning kan det vara svårt att bli godkänd som låntagare hos många banker och kreditinstitut men Ferratum tillhör alltså en av de banker där du kan bli godkänd för att låna pengar trots betalningsanmärkning.

Fler lån du kan söka trots betalningsanmärkning.
 

Lån med lägre åldersgräns än hos Ferratum

Ferratum tillhör några av de få snabblån med ålderskravet 21 år. Om du inte har åldern inne för att söka snabblån hos Ferratum, finns många andra lån att söka online. Testa till exempel att söka bland snabblån utan uc med åldersgräns 18 år.

Ferratum i jämförelse med andra liknande produkter

Ferratum har ett högre lånebelopp än de flesta andra liknande kreditlån. Det är bara ett fåtal som når upp till den här höga kreditlimitens nivåer. Den här långivaren är också lite extra generös i sina bedömningar kring kreditscoring och det är väldigt många som blir godkända för kredit även om de trodde det var omöjligt att få ett lån.
Den här toleransen visar sig bland annat genom att du kan ha upp till 6 st anmärkningar och ändå få ett godkännande. Däremot kan du inte få lån med skuldsaldo hos KFM.
Lägsta återbetalningskrav på 4% av aktuell skuld är ganska lågt i jämförelse med många andra som kräver att du ska betala mellan 5-10% av ditt totala skuldsaldo.
 

Ferratum är ett typiskt "akutlån"

Ska du göra stora investeringar som du tänker avbetala på längre tid är inte Ferratum den rätta kreditlösningen för dig. Under förutsättning att du är kreditvärdig nog att få andra lån så finns det kreditlån och privatlån med väsentligt lägre räntenivåer än detta.

Är det däremot ett akutlån du är ute efter så passar Ferratum de allra flesta i den situationen. Det är en enkel och okomplicerad kredit som du kan använda när du vill så länge du har kreditutrymme kvar att nyttja.
 

Alternativa kreditlösningar av intresse

Alternativa lösningar som kan vara av intresse för dig som kanske inte har så hög kreditscoring är att titta på andra liknande krediter utan särskilt höga krav på dig som låntagare. Om du tror att du kan få ett billigare lån och kan acceptera att kreditföretaget gör en UC kontroll, kan du hitta de allra lägsta räntorna.

Här finns några av de kredikategorier vi tror kan intresserad dig med utgångspunken att du var intresserad av Ferratum kredit.

Ferratum högkostnadskredit - tänk på detta innan du lånar

Liksom för vilka låneprudukter som helst, gäller det att låna pengar ansvarsfullt och med full övertygelse om att du kommer att kunna återbetala lånet enligt överenskommelse. Hos Ferratum gäller ett minsta möjliga återbetalningsbelopp på 4% av aktuellt skuldsaldo. Tänk på att räntan på krediten också läggs på din totala skuld så när det är dags att betala din månadsräkning är ditt aktuella skuldsaldo både det belopp du tagit ut och den ränta som tillkommit under månaden som gått.

4% kanske låter som lite och det kan det mycket väl vara om du inte gjort så stora uttag från din kredit. Men börjar du komma upp i lånebelopp på låt oss säga 40000 kronor motsvarar 4% en summa på 1600 kronor. Om du sedan lägger på månadsräntan på 3,3% så kan du med enkel matematik räkna ut att om du bara betalar dina 4% kommer det mesta av din inbetalning att gå åt till räntan och amorteringsdelen blir väldigt liten. Det gör att du kan räkna med att löptiden blir lång och de totala räntekostnaderna ganska stora om du väljer att bara betala minsta möjliga återbetalningssumma varje månad.

Vårt tips är att redan från början försöka räkna med att amortera mer än lägsta möjliga belopp. På så sätt blir du skuldfri snabbare och kan hålla räntekostnaderna nere på godtagbara nivåer.
 

Låna pengar av ett utländskt företag Ferratum Bank p.l.c

Ferratum Group är en internationell leverantör av mobila banktjänster och utlåning till konsumenter och små och medelstora företag. Ferratum grundades 2005 med huvudkontor i Helsingfors, och har därefter snabbt expanderat till 25 länder i Europa, Afrika, Syd- och Nordamerika samt Asien-Stillahavsregionen.

Ferratum jobbar med seriös utlåning av snabblån.
 

Ferratum Bank p.l.c.
ST Business Centre 120
The Strand, Gzira
GZR 1027 Malta
VAT: MT 2101-8613

Kundtjänst:
Tel: 020 12 30 30
Öppettider:
Mån-Fre 09.00 - 17.00
Lör-Sön 10.00 - 17.00
E-post Kundtjänst: kundtjanst@ferratumbank.se

Sidan uppdaterades senast 2020-02-14.