Ferratum - låna 25000 kr utan UC kontroll

Låna snabbt och säkert hos Ferratum bank. Ferratum erbjuder flera olika låneprodukter för alla olika behov. Du kan söka microlån eller Ferratum kredit.
Ferratum kredit är den mest populära lånelösningen som många privatpersoner söker hos Ferratum. Med Ferratum kredit väljer du själv när du vill göra dina uttag och hur mycket du vill återbetala varje månad. En flexibel lösning ovsett om du vill låna lite pengar eller om du vill låna 20 000 kr utan uc kontroll.

Ferratum snabblån och smslån

Ferratum - låna upp till 25000 kr utan uc
Snabblån utan uc på belopp mellan: 500 - 25000 kr
Avbetalningstid: Flexibelt/valfritt på flexkreditlånet, lång återbetalningstid
Åldergräns: 21 år gammal
Inkomstkrav: Individuell bedömning görs. Du ska ha en deklarerad inkomst.
Låna utan uc: Ja, hos Ferratum kan du låna pengar utan uc kontroll. Ferratum använder Creditsafe.
Lån med betalningsanmärkning: Ja, ansök om att låna även med betalningsanmärkning. Den senaste anmärkningen får inte vara färskare än 6 månader. Du kan ha upp till 6 st betalningsanmärkningar.
Låna med skuld hos Kronofogdemyndigheten: Nej, du kan inte bli godkänd för lån om du har skuldsaldo hos Kronofogden.
Övriga villkor: Du ska vara folkbokförd i Sverige. (Vara skriven på en Svensk adress).
BankID.
Tips: Med Ferratum flexkredit, flexibel/valfri, lång återbetalningstid!

Prisexempel snabblån 4000 kr i 30 dagar = återbetala 5000 kr.
Prisexempel flexkredit låna 15000 kr = Återbetala 1500 kr per månad.

Ferratum Credit Flexkredit

Ferratum Credit är enkelt och flexibelt lån i form av ett kreditkonto online. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan när som helst ansöka om ett uttag. Gör uttag så ofta du vill, på valfritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Du sparar tid genom att inte göra upprepade kreditansökningar eller vänta på kreditbedömning.

Ferratum Credit passar perfekt för dig som vill ha pengar till ditt förfogande mer än 30 dagar.

Ferratum Credit är mer förmånligt än ett smslån eftersom det fungerar i princip på samma sätt men istället för att betala tillbaka hela det lånade beloppet inom 30 dagar, har du lång återbetalningstid med flexibilitet.
 

Ferratum micro - smslån

Ferratum Micro är ett lån på en mindre summa med fast återbetalningstid på 30 dagar. Du kan låna upp till 4000 kr genom att fylla i ett formulär eller om du är återkommande kund, skicka ett sms för att söka smslån. Detta är ett av få smslån som fortfarande fungerar genom att skicka sms.
 

FAKTA FERRATUM
Ferratum SE är ett seriöst snabblåneföretag som tillhandahåller lånelösningar som passar de flesta som inte har skuldsaldo hos Kronofogden.
Man kan ansöka om små mikrobelopp eller en flexibel kredit på upp till 20 000 kr att disponera fritt.
 

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen på din dator eller mobila enhet, om huruvida ditt lån blivit godkänt eller inte.
När du väl har fått exempelvis din flexkredit godkänd, har du fria uttag upp till max beloppet.
 

UTBETALNING
Utbetalning av pengar efter godkänt lån:
När du skickat bekräftelsen ”JA” för att acceptera lånebeslutet överförs lånebeloppet direkt till ditt bankkonto. Har du Nordea så görs direktöverföring av ditt lån till ditt konto. Till övriga banker tar det upp till en bankdag.

Öppettider för eventuella behov av manuell hantering:
Måndag-fredag mellan kl 08:00 och 21:00 och mellan 11:00 och 18:00 på helger.

Ferratum lån med lång återbetalningstid.
Ferratum lån med lång återbetalningstid.

Ferratum lån utan uc kontroll

Hos Ferratum kan du ansöka om lån utan uc kontroll, vilket är en fördel för din personliga integritet. För många uc kontroller kan skada din kreditvärdighet och därför finns det många skäl till varför ett lån utan uc kontroll ofta är bättre att söka.
 

Smslån på helger och kvällar hos Ferratum

Står du inför en plötslig utgift men saknar tillräckligt med pengar på ditt bankkonto? Med hjälp av Ferratum är ditt problem snart ur världen. Ferratum ger dig nämligen smslån direkt och enkelt – även på helger och kvällar.
Ferratum har generösa öppettider för godkännande av lån och du kan ansöka om lån dygnet runt. Utbetalning sker alla dagar i veckan, även kvällstid.
Din ansökan fyller du i snabbt och lätt genom att fylla i ett formulär online och svaret på din låneansökan får du direkt på skärmen så att du vet om ditt lån blivit godkänt eller inte.
 

När får man pengarna utbetalda genom Ferratum

Om du blir beviljad ett snabblån/smslån och har ditt konto som du vill ha pengarna överförda till hos Nordea, finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt både på kvällar och på helger. Om du har en annan bank och blir beviljad lån på en vardag har du pengarna antingen samma dag innan klockan 17 eller dagen därpå – detta beror på om din utbetalning har blivit beviljad före eller efter klockan 13.
Med Ferratum flex väljer du själv när och hur mycket pengar du vill utnyttja på din flexkredit, utan att ny ansökan behöver göras för varje gång du vill göra ett uttag.

Fördelar och nackdelar med Ferratum

Fördelar med Ferratum:
- Ferratum Credit ger lång återbetalningstid
- Ansökan och utbetalningar alla dagar, även kvällar och helger
- Snabb hantering och stor flexibilitet
- Låna pengar utan uc kontroll
- Ansök om lån trots betalningsanmärkningar

Nackdelar med Ferratum:
- Du kan inte ansöka om lån om du inte har fyllt 21 år.
 

Låna trots betalningsanmärkning hos Ferratum Bank

Hos Ferratum kan du ansöka om lån med betalningsanmärkning under förutsättning att den senaste anmärkningen inte är nyare än 6 månader tillbaka i tiden. Du får inte heller ha fler än max 6 st betalningsanmärkningar totalt.
Har man någon gång fått en betalningsanmärkning kan det vara svårt att bli godkänd som låntagare hos många banker och kreditinstitut men Ferratum tillhör alltså en av de banker där du kan bli godkänd för att låna pengar trots betalningsanmärkning.

Fler lån du kan söka trots betalningsanmärkning.

Lån med lägre åldersgräns än hos Ferratum

Ferratum tillhör några av de få snabblån med ålderskravet 21 år. Om du inte har åldern inne för att söka snabblån hos Ferratum, finns många andra lån att söka online. Testa till exempel att söka bland snabblån utan uc med åldersgräns 18 år.

Hitta de bästa lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Vi arbetar för trygghet och säkerhet

Du ska alltid känna dig trygg när du använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån

Sidan uppdaterades senast 2017-09-01.