Smslån utan UC 12000 kr - Expresskredit

Om du letar efter ett smidigt smslån eller snabblån online och är i behov av snabb hantering, kan Expresskredit vara ett bra alternativ för dig. Hos Expresskredit ställs förhållandevis låga inkomstkrav men inkomstkravet ökar om du har betalningsanmärkningar eller på annat sätt ser ut att ha svårt att få ihop din lånekalkyl. Ansökan är lätt att förstå och lätt att fylla i och direkt därefter får du ett svar.

Villkor och krav för lån hos Expresskredit

Expresskredit snabblån utan UC kontroll
Expresskredit snabblån utan UC kontroll

Fördelar med Expresskredit:

Snabb hantering av din låneansökan.
Låga krav på inkomst.
Lån utan kreditupplysning genom UC AB
Ansök även om du har betalningsanmärkning.


Nackdelar med Expresskredit:

Max löptid är 90 dagar 

Vad kostar det att låna hos Expresskredit

Beroende på lånetid och önskat lånebelopp, kommer kostnaderna för lån hos Expresskredit se lite olika ut. Här visar vi på prisbilden som också kompletteras med vad det kostar efter att du fått göra avdrag på skatten i din deklaration.
Bilden visar lånekostnader för olika belopp om du lånar i 90 dagar.

Räntekostnader hos Expresskredit
Räntekostnader hos Expresskredit

Expresskredit i jämförelse med andra liknande lån

Man kan förstås studsa till när man läser att räntan är flera 100 procent men faktum är att det inte behöver vara så giftigt dyrt ändå när allt kommer omkring. Vad som är dyrt eller billigt är förstås en relativ bedömning men för att vara ett lån av den här karaktären är Expresskredit inte särskilt mycket dyrare än många andra alternativa lånelösningar. Såklart går det också att hitta billigare lån men vilket lån du söker och blir godkänd för har i princip alltid sin utgångspunkt i din egen kreditvärdighet.
Har man låg kreditvärdighet, får man vara beredd på att det kanske bara är de dyrare lånen som finns som alternativ. Löptiden däremot, är kanske inte till Expresskredits fördel, eftersom det blir allt mer populärt med mer flexibilitet i frågan om återbetalningstider.

Smslån med betalningsanmärkning hos Expresskredit

Expresskredit kan ge smslån även till dig även om du har betalningsanmärkning. Du kan beviljas smslån trots betalningsanmärkning om din ekonomi i övrigt är god, det ställs dock högre krav på inkomst för varje betalningsanmärkning du har. All prövning sker helt individuellt och det är kostnadsfritt att ansöka om lån även om du inte kommer att bli beviljad. Eftersom det inte görs någon UC kontroll kommer det inte att påverka din kreditvärdighet.

Hur snabbt betalas lån hos Expresskredit ut

Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Expresskredit betalar bara ut pengar under sina öppettider.

Hos Expresskredit gäller följande:
I allmänhet gäller att om du blir beviljad smslån innan kl. 13:00 en vardag har du pengarna innan 17:00 samma dag och om du blir beviljad lånet efter kl. 13:00 har du pengarna senast 09:30 nästkommande vardag.

Kundtjänsts öppettider:
Mån - Fre 08.00 - 18.00

Vad är smslån och snabblån

Smslån och så kallade snabblån har vuxit sig allt större under 2000-talet. Den här sortens kortfristiga lån kan i och för sig vara på utgånde från den Svenska lånemarknaden med anledning av förslag på ny lagstiftning, men än så länge finns de här korta smidiag lånen.

I praktiken kan man säga att snabblån och smslån främst konkurrerar genom att det handlar om snabb hantering genom snabb identifiering. Idag erbjuder de flesta långivare inom smslån och snabblån, identifiering på flera sätt men från början byggde idén på att man skulle identifiera sig genom att skicka sms från ett mobilabonnemang som man hade registrerat på sig själv och på så sätt identifiera sig och/eller bekräfta sitt avtal.

Hos Expresskredit kan du identifiera dig på tre olika sätt: BankID, inloggning via din personliga bank, kopia på ID-handlingar och bekräftelsebrev. Vad det gäller den extremt snabba hanteringen som olika lån inom kategorin oftast kan erbjuda, handlar det helt och hållet om att ansökan går snabbt, identifieringen går snabbt och därmed går det även snabbt att få ansökan hanterad. De flesta långivare till smslån och snabblån kommer att betala ut dina pengar direkt efter att din ansökan är beviljad. Det kan dock skilja sig lite beroende på tid på dygnet för ansökan, veckodag och så vidare.

Om Expresskredit, andra produkter och kontaktinformation

Expresskredit är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag.
GF Money Consumer Finance AB har flera olika varumärken utöver Expresskredit. De andra lånen som tillhör samma företag som Expresskredit är: Smspengar, Strandiafinans och Kundfinans.

Just Expresskredit som varumärke/låneprodukt, har funnits sedan 2008. Lång erfarenhet av smslån och snabblån ger en gedigen erfarenhet av just den här typen av tjänster.
Företaget som står bakom Expresskredit är under tillsyn hos Finansinspektionen, konsumentverket och datainspektionen, vilket borgar för att det här är en seriös långivare som följer allmänna råd och riktlinjer.
 

Företag:
GF Money Consumer Finance AB
Org. nr.  556876-2578.

Postadress:
GF Money Consumer Finance Aktiebolag
ATT: Expresskredit
BOX 1306
75143 UPPSALA

Besöksadress:
Östra Ågatan 31
753 22 Uppsala
 

Kundtjänst öppettider:
Helgfria vardagar 8:00 - 18:00
Helgdagar är kundtjänsten stängd

Telefon: 018-71 00 03
E-post: info@expresskredit.se 

Snabblån och smslån utan UC
Snabblån och smslån utan UC

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-02.

De bästa tipsen på lån för alla olika behov

På vår sida finns några av de allra bästa tipsen gällande att låna pengar snabbt och smidigt på nätet. Allt från akuta lån till långsiktig planering genom skuldfinasieringslån. Fakta om lån och ordbok & begrepp finns också lätt till hands på sidan.

Snabblån

Snabblån för den som är i akut behov av att låna pengar snabbt.

Smslån

De traditionella Smslånen för alla olika behov.

Skuldfinansiering samla lån

Skuldfinansiering och skuldsaneringslån för långsiktig planering.

Säkra lån online hos www.kontanter.nu

Säkra och seriösa lån online, är vad du kan förvänta dig att hitta här på www.kontanter.nu. Vi åtar oss att bevaka lån och långivare så att vi kan sammanställa dem på ett relevant och lättförståeligt sätt för alla typer av låntagare. Självklart kan vi inte lämna några garantier för att vi alltid är först och snabbast med ny uppdaterad information, då lån ibland ändrar sina villkor utan att det kommer till vår kännedom på direkten.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån