EverydayPlus kreditkonto med bra ränta

EverydayPlus är ett billigt snabblån i form av ett kreditkonto som du snabbt och enkelt för över pengar från till ditt vanliga konto. Den största fördelen är att du alltid vet att du har pengarna tillgängliga för uttag men du betalar bara ränta för den del av kreditkontot som du faktiskt har utnyttjat. EverydayPlus blir därför som ett flexibelt snabblån med bra villkor. Ansök om en kredit på upp till 25000 kr och låna pengar snabbt utan uc kontroll. Har mobilapp för enkla och direkta uttag och överföringar.

Snabblån utan uc hos EverydayPlus

Grundvillkor för att ansöka om kreditkonto och snabblån hos EverydayPlus
Minsta lånegräns (kreditutrymme): 3000 kr
Maximal lånegräns (kreditutrymme): 25000 kr
Återbetalningstid: En gång per måna med flexibelt/valfritt belopp, dock minst en femtedel av föregående månads skuld.
Åldersgränser: Vara i åldern 20 - 75 år gammal
Inkomstkrav: Individuell bedömning men även du som upplever att du har svårt att få lån, kan mycket väl bli godkänd för lån hos EverydayPlus.
Lån utan uc kontroll: Ja, låna utan uc kontroll.
Låna med betalningsanmärkning: Nej, EverydayPlus godkänner inte låntagare som har en eller flera betalningsanmärkningar. Däremot kan du få kreditkonto beviljat om du har låg eller dålig kreditvärdighet i övrigt.
Låna med BankID: Ja låna med BankID eller identifiera dig snabbt och enkelt genom att logga in på din internetbank.
Låna med medsökande: Nej
Övriga villkor:
- Du behöver ha ett mobilnummer
- Du behöver ha en e-post adress
- Du skall kunna signera låneavtalet med BankID, Mobilt BankID eller e-legitimation.
- Svensk medborgare
- Folkbokförd i Sverige
- Bankkonto och internetbank
 

Fördelar och nackdelar med EverydayPlus

Fördelar med EverydayPlus:
- Flexibelt snabblån, betala bara ränta för det du utnyttjar men ha pengarna tillgängliga när du vill
- Minsta uttag 200 kr så du behöver inte betala ränta för mer om du vill göra ett litet uttag
- Välj själv hur mycket du vill återbetala varje månad (minst 1/5 del)
- Billigt jämfört med många andra snabblån
- Låna utan uc kontroll

Nackdelar med EverydayPlus:
- Kan vara lite knepigt att förstå vilken ränta som gäller för vilken period men du behöver inte hålla reda på det själv om du inte vill
- Max lånebelopp 15000 kr så den som vill låna mer ska söka ett annat snabblån
 

EverydayPlus kostnader för snabblån

Uttagsräntan är 15% som gäller de första 10 dagarna. Därefter följer en räntefri period. Från och med den andra 30-dagarsperioden och framåt uppgår räntan till 5 % vilket är en låg ränta i förhållande till andra varianter av både snabblån och kontokrediter online.

Det här gör EverydayPlus till ett i längden, relativt billigt snabblån i jämförelse med större delen av andra snabblån och kreditkonton.

SNABBFAKTA OM ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt kreditkonto blivit godkänt eller inte.

Att göra en ansökan om lån medför inte någon kostnad. Det är gratis att ansöka om kreditkonto.
När du har ett kreditkonto kan du sedan göra uttag dagligen om du vill. Sök kreditutrymme på mellan 3000 - 25000 kr.
 

UTBETALNING
Kreditkontot fungerar på det sättet att du för över pengar från ditt kreditkonto till din bank. Banköverföringsperioden beror sedan på vilken bank du har ditt konto hos. Om du har Nordea förs pengar vanligtvis över inom en kvart (under öppettider kl. 07.00 - 21.00 alla dagar).

Om du har någon annan bank så förs uttag gjorda innan kl. 13.30 på vardagar över senare samma dag innan kl. 18. Gör du uttag efter kl. 13.30 får du pengarna nästkommande bankdag, om du har en annan bank än Nordea.
 

KATEGORI
- Låna utan uc kontroll
- Snabblån
- Låna med BankID eller e-leg
- Kreditkonto
- Flexibel kredit

Snabblån hos EverydayPlus
Snabblån hos EverydayPlus

Låna pengar utan uc hos EverydayPlus

Att låna pengar utan UC är en fördel för den som har låg eller dålig kreditvärdighet men också för den som bara vill undvika att få UC kontroller gjorda. Varje UC kontroll ligger kvar och sparas hos UC i 12 månader och att ha för många UC kontroller inom loppet av 12 månader kan påverka kreditvärdigheten mycket negativt. Det kan till och med innebära automatiserade avslag om du har för många UC förfrågningar registrerade på dig det senaste året.

Det finns många snabblån utan uc kontroll och vill man låna mer än 20 000 kr som EverydayPlus kan erbjuda som max lånebelopp, kan man välja bland över 40 olika lån utan uc kontroll. Du kan låna stora belopp utan kreditupplysning genom UC om du väljer att ta flera lån samtidigt.

För den som det inte spelar så stor roll för huruvida det tas en uc kontroll eller inte, kan det vara värt att titta på snabblån i stort, då det finns många olika snabblån för olika individuella behov. Värt att notera är att lån som använder UC ofta (inte alltid) är billigare i ränta och öppnar upp för möjligheten till avsevärt längre återbetalningstider eller så kallade löptider.
 

Låna pengar med betalningsanmärkning

Om du har betalningsanmärkning kommer du inte att bli godkänd för kontokredit hos EverydayPlus. Däremot finns det mängder av andra lån och kreditkonton som man kan bli godkänd för även om man har betalningsanmärkning. Likaså finns det massor av snabblån och smslån som man kan få även om man har en eller flera anmärkningar i sin kredithistorik.
Betalningsanmärkning är den sak som enskilt kan sänka din kreditvärdighet mest av allt när företaget du vill låna pengar av gör sin kreditupplysning.

Låna med betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten

Lån med föreläggande hos Kronofogden är inte att rekommendera. EverydayPlus tillhör inte heller de långivare som kan ge lån om du har skuld hos Kronofogdemyndigheten. Det finns dock ett fåtal banker och långivare som under väldigt speciella omständigheter kan ge lån med skuld hos Kronofogden.
 

Låna utan inkomst av tjänst

I den kreditupplysning som görs när du ansöker, framgår bland annat hur din inkomst ser ut i dagsläget och bakåt i tiden de senaste åren. Har du en låg deklarerad inkomst eller exempelvis är ung och inte har hunnit deklarera inkomst den senaste gången det var dags att deklarera, kan du i vissa fall bli ombedd att komplettera dina uppgifter och styrka att du ha någon form av inkomst. Vanligtvis gör man det genom att skicka in en kopia på sitt anställningsbevis eller lönespecifikation.
Om det inte står att det krävs just inkomst av tjänst, betyder det oftast att du kan söka lånet även om din inkomst inte i huvudsak kommer från arbete eller egenföretagande. Det är nämligen så att många lån godkänner deklarerad inkomst snarare än att de kräver att det måste komma från anställning.
 

Låna räntefritt utan ränta och avgifter, alternativa lösningar

Hos EverydayPlus betalar du alltid ränta för de pengar du utnyttjat på ditt kreditkonto. Uttagsräntan hos EverydayPlus är 15% men därefter är månadsräntan bara 5% vilket gör att det är en extremt konkurrenskraftig ränta i förhållande till de snabblån som finns att välja mellan.
Vill du låna räntefritt utan uttagsränta är ett mer traditionellt kreditkort att föredra men när du ansöker om sådana, görs dels vanligvis en kreditupplysning genom uc och dels kan det vara andra villkor som gäller i övrigt.
 

Everyday+ i jämförelse med andra snabblån och kreditkonton

Everyday+ är ett mycket tilltalande alternativ till snabblån och andra kreditkonton. Framför allt är det upplägget med en hög andel amortering vid varje inbetalning, som gör Everyday+ till ett billigt alterntiv till andra snabblån. Många kanske reagerar över att den månatliga inbetalningen är relativt hög i förhållande till skulden men det är faktiskt bara en fördel för dig som kontoinnehavare. Eftersom du betalar in 1/5 del av din aktuella skuld, minskar skuldsaldot i rask takt och det betyder mindre pengar att betala i ränta i det långa loppet.

I övrig är kontokrediter online något som vi kommer att se ett utökat utbud av framöver eftersom de små kortfristiga snabblånen som inte har så flexibel avbetalningstid, antagligen kommer att försvinna helt framöver.
EverydayPlus är dessutom likt ett kreditkort i mobilen eftersom det finns en app som gör att du lätt kan hantera ditt elektroniska kreditkonto direkt i din smartphone. Att tillhandahålla en mobil app är Everyday+ den första att lansera i Sverige och det ligger i tiden att kunna hantera sina krediter i fler digitala kanaler, vilket man förstår att den här långivaren har tagit fasta på.
 

Fakta om Everyday+

EverydayPlus är ett varumärke inom alternativa snabblån som drivs av OPR-Finance AB som är ett svenskt kreditmarknadsbolag med tillstånd att bedriva finansieringsrörelse. Tillstånds- och tillsynsmyndighet för Everyday+, är Finansinspektionen.
OPR-Finance AB i sin tur, ägs av OPR-Vakuus Oy vilket är ett väletablerat finansieringsbolag med gott rykte som har sitt säte i Helsingfors, Finland.

OPR-Finance AB
Gamla Brogatan 11
111 20 Stockholm
Org.nr: 556707-7044
 

Kundtjänst öppettider:
Vardagar 9-20
Helger 10-16

Telefon: 08-225 115
E-post: kundtjanst@everydayplus.se

Den här sidan uppdaterades senast 2018-04-02.

Bäst när det gäller förslag på olika lån du söker på nätet

Att söka onlinekrediter, kreditkort, små lån och stora lån utan krav på säkerhet direkt online på nätet är mycket vanligt numera. Det medför också att det finns allt fler sidor på nätet som vill göra anspråk på att ha de bästa tipsen på lån. Vår verksamhetsidé bygger på att försöka ha så färsk information om lån som möjligt för att eftersträva korrekt och uppdaterad låneinformation för dig som besökare.

Snabblån

Snabblån online med svar direkt på skärmen.

Smslån
Skuldfinansiering samla lån

Samla gamla lån och krediter för att få mer pengar i plånboken.

Bästa stödet när det handlar om kreditkonton och lån online

Oavsett om du letar efter en kontokredit online eller ett större privatlån utan krav på säkerhet, kommer du att hitta passande alternativ här på www.kontanter.nu. Här finns bara seriösa banker och långivare som du kan känna dig helt lugn och säker på att de följer riktlinjer och råd för utlåning i Sverige. Välj bara välkända banker och lån som du hittar hos oss istället för att riskera att bli lurad av nätbedrägerier som handlar om lån mellan privatpersoner i olika gästböcker och bloggar.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån