Euroloan - kreditkonto online 50000 kr

Euroloan erbjuder bra och förmånliga kreditkonton online, vilket innebär att du får en online kedit som du ansöker om en gång och därefter utnyttjar du den efter eget tycke och behov så länge du inte uppnått din kreditlimit. Den främsta fördelen i jämförelse med ett vanligt lån är att du bara betalar ränta för den del av krediten som du utnyttjar. Du har tillgång till krediten dygnet runt och för över pengar till ditt bankkonto snabbt och smidigt med BankID eller e-leg.
 

Kreditkonto villkor och information

Euroloan online kredit är som ett kreditkort utan kort. Istället för du över det belopp du behöver till ditt vanliga bankkonto.
 

Lånebelopp för online kredit hos Euroloan
Gör överföringar och uttag på min. 10 kr och max 50000 kr. Beror förstås på hur hög max kredit du har ansökt om att få.
Låna upp till 50000 kr.
 

Grundvillkor för att ansöka kreditkonto hos Euroloan
Ålderskrav: Minst 18 år gammal

Återbetalning: Beror på utnyttjat belopp. Vilket datum i månaden du vill att krediten skall betalas får du själv välja.

Inkomstkrav: Inga särskilt angivna inkomstkrav, ansökan bedöms utifrån individuella förutsättningar

Låna med betalningsanmärkning: Inga särskilt angivna krav men du skall "klara en kreditprövning" och ett av skälen till eventuellt avslag kan bland annat vara att du har betalningsanmärkningar. Individuell bedömning tillämpas.

Lån utan uc kontroll: Nej, kreditupplysning sker antingen hos UC eller Soliditet AB vilket inte kan garantera lån utan uc.

Övriga villkor:
- Svenskt personnummer
- Klara en kreditprövning
- Tillgång till BankID, Mobilt BankID eller e-leg

Ansökan: Ansökan gör du snabbt och enkelt genom att fylla i dina uppgifter online hos Euroloan. Svar på om du blir godkänd för lån eller inte, får du direkt på skärmen efter ansökan.
 

Jämförbara alternativ till Euroloan finns både inom kategorin snabblån och privatlån utan säkerhet men framför allt bör du sätta Euroloan i jämförelse med andra liknande kontokrediter.
Kontokrediter av det här slaget är den kreditform som ökar mest eftersom allt fler inser vilka fördelar det är att bara betala ränta för just exakt det belopp man behöver utnyttja.
 

SNABBFAKTA
Euroloan kreditkonto
Låna max kredit: 50000 kr
Min. uttag: 10 kr
Låneperiod: Flexibelt utifrån utnyttjad kredit.
Åldersgräns: Minst 18 år
Inkomst: Individuell bedömning
Lån utan uc kontroll: Nej, använder sig av UC alternativt Soliditet.
Lån med betalningsanmärkning: Ja, du kan bli godkänd för kredit trots betalningsanmärkning.

Övriga minimi krav:
- svenskt personnummer
- klara en kreditprövningt
 

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt kreditkonto blivit godkänt eller inte.

Att göra en ansökan om kreditkonto medför inte någon kostnad. Det är gratis att ansöka om kreditkonto hos Euroloan.
Ansökningar om kreditkonto behandlas mån - fre kl. 09.00 -18.00
 

UTBETALNING
Överföringar mellan ditt kreditkonto och ditt banliga bankkonto sköter du själv med BankID eller e-leg.
 

KREDITUPPLYSNING
Euroloan använder sig av UC eller Soliditet AB och därför kan man inte garantera att det inte görs via UC.
 

Låna pengar med betalningsanmärkning är fullt möjligt

En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte sätta käppar i hjulen för dig när du ansöker om kredit hos Euroloan. En individuell kreditbedömning och beräkning av din återbetalningsförmåga kommer att avgöra om du får en kontokredit eller inte.
Euroloan är en mycket seriös långivare som värnar om sina kunder och vilken kreditlimit du blir godkänd för, kommer att återspegla din bedömnda kreditvärdighet.
 

Låna med betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten

Det är ovanligt att bli godkänd för lån och krediter när man har skuld hos Kronofogdemyndigheten. Däremot finns det många kreditföretag som kan ge lån trots tidigare skuldsaldo. Det är särskilt anpassade lån för personer med dålig kreditvärdighet, vilket det finns ganska många av. Om du vet med dig att din kreditvärdighet inte är så bra, ska du i första hand leta efter den sortens lån som har hög acceptans för svag kreditscoring.
 

Låna utan inkomst av tjänst

Euroloan preciserar inte några exakta inkomstkrav. Det sker en individuell bedömning av din privatekonomiska situation utifrån den kreditkontroll som görs. När ett kreditföretag beställer en kreditupplysning, är det föregående deklarationsårs inkomst som kommer att anges i upplysningen.

Har du förändrade inkomster, kan du upplysa om det när du gör din ansökan. Större förändringar kan kräva att du skickar in ett kompletterande intyg på att du har högre inkomster än din kreditupplysning kan visa på.
 

Låna räntefritt utan ränta och avgifter

Nej, hos Euroloan betalar du ränta för det belopp du utnyttjar av din kontokredit. Men till skillnad från ett vanligt lån så finns mer pengar tillgängliga även om du inte utnyttjar dem just för tillfället. Om du vill låna helt räntefritt, är du hänvisad till korta lån utan ränta och avgifter. Ofta handlar det om lån på mellan 14-30 dagar och om du inte har återbetalat ditt lån inom den tiden, kommer du att få betala ränta som för vilket lån som helst.
 

Ångra lånet eller lösa lån i förtid

Du kan utan extra kostnader, ångra eller förtidsinlösa ett lån du tagit. Ångrar du dig inom 14 dagar är det distansköplagen som träder in och sker det senare, kallas det för att du vill förtidsinlösa ett lån. Du har alltid rätt att göra extra inbetalningar eller förtida inbetalningar. Då sänks räntan eftersom du inte har pengarna den utsatta tiden som räntan i allmänhet avser att täcka.
 

Låna till andra tidigare lån

Vi avråder i princip alltid från att låna pengar för att betala andra lån om det gäller månatliga inbetalningar av räkningar för lån och krediter. Handlar det däremot om att ta ett lån för skuldfinansiering i syfte att samla ihop gamla lån och krediter är det en mycket vanligt förekommande metod för att få mer pengar över till annat som man vill göra.

Om du av olika skäl försatt dig i en situation där du måste låna pengar till andra lån, skall du istället läsa mer om skuldfinansiering för att få ordning och reda på din ekonomi.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-04.

Låna pengar snabbt på www.kontanter.nu

När du behöver låna pengar snabbt online är www.kontanter.nu till stor hjälp för att jämföra och välja det lån som passar just dina personliga förutsättningar allra bäst. Det finns alla möjliga lån att välja oavsett om du har god eller dålig kreditvärdighet. Givetvis finns också flera olika kreditkonton att välja på om Euroloan inte passar dig.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån