Euroloan - kreditkonto online 50000 kr

Euroloan erbjuder bra och förmånliga kreditkonton online, vilket innebär att du får en online kedit som du ansöker om en gång och därefter utnyttjar du den efter eget tycke och behov så länge du inte uppnått din kreditlimit. Räntan är individuell och ligger på mellan 12,95-39,5%.

Den främsta fördelen i jämförelse med ett vanligt lån är att du bara betalar ränta för den del av krediten som du utnyttjar. Du har tillgång till krediten dygnet runt och för över pengar till ditt bankkonto snabbt och smidigt med BankID eller e-leg.
 

Om du får en individuell ränta på över 30% är detta en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Euroloan
Euroloan

Tips:

  • En av få kreditlån där du får individuell ränta.
  • Lägsta räntan ger dig en väldigt prisvärd kredit.
  • Lite för många UC är inget hinder.
  • Ansök även om du har betalningsanmärkning.

Euroloan - kreditkonto med individuell ränta

Jämförbara alternativ till Euroloan finns både inom kategorin snabblån och privatlån utan säkerhet men framför allt bör du sätta Euroloan i jämförelse med andra liknande kontokrediter.

Euroloan är nästan unika inom kategorin kontokrediter eftersom de använder sig av individuell ränta. Med det menas att olika personer får erbjudande om olika räntenivåer, beroende på hur stor pålitlighet din kreditscoring visar. I praktiken innebär detta att du kan bli godkänd för en kredit med väldigt låg ränta på 12,9% eller en kredit med 39,5% i ränta.

Om man jämför med övriga kreditkonton online är 39,5% högre än hos många andra. Får du en ränta på över 30% räknas Euroloan som en högkostnadskredti medan om du får en ränta på 12,95% är Euroloan fullt jämförbart med prisnivåerna på större lån med låg ränta, vilket är mycket ovanligt för den här typen av kreditlösningar.
 

Euroloan trots betalningsanmärkning är fullt möjligt

En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte sätta käppar i hjulen för dig när du ansöker om kredit hos Euroloan. En individuell kreditbedömning och beräkning av din återbetalningsförmåga kommer att avgöra om du får en kontokredit eller inte.

Euroloan är en mycket seriös långivare som värnar om sina kunder och vilken kreditlimit du blir godkänd för, kommer att återspegla din bedömnda kreditvärdighet.
 

Låna utan inkomst av tjänst hos Euroloan

Euroloan preciserar inte några exakta inkomstkrav. Det sker en individuell bedömning av din privatekonomiska situation utifrån den kreditkontroll som görs. När ett kreditföretag beställer en kreditupplysning, är det föregående deklarationsårs inkomst som kommer att anges i upplysningen.

Har du förändrade inkomster, kan du upplysa om det när du gör din ansökan. Större förändringar kan kräva att du skickar in ett kompletterande intyg på att du har högre inkomster än din kreditupplysning kan visa på.
 

Jämför Euroloan med liknande lån eller hitta andra lösningar

Som du kommer att upptäcka, blir det svårt att jämföra Euroloans kostnader innan du prövat att ansöka och vet vilken ränta just du blir erbjuden. Vill du läsa vidare om andra lånelösningar som till villkor och användbarhet liknar Euroloan tror vi att kategorierna här nedanför kan intressera dig.

Euroloans höga kreditlimit ger större möjligheter till frihet

Eftersom Euroloan kan godkänna en kreditlimit på upp till 50000 kronor, är de fullt jämförbara även med vissa kreditkortslösningar. Den här krediten lämpar sig särskilt bra för dig som kanske både behöver göra ett uttag just nu för att lösa en specifik situation och för dig som bara vill ha en bra och billig reservkredit att använda den dagen du kanske är i behov av extra pengar.

Många tycker att det är skönt att veta att de har en löpande kredit som de kan göra återkommande uttag från när behov uppstår och eftersom du bara betalar ränta för uttaget belopp, blir det ofta en billigare lösning än om du tar ett lån som du kanske inte använder hela summan på med en gång.

Om du befinner dig i ett läge då du ibland behöver extra tillskott i kassan är det väldigt skönt att slippa stressen att undra om pengarna kommer att räcka varje månad. Men var noga med att inte låna pengar om du inte vet att du kommer att klara av de återbetalningsvillkor som krediten har. Det kan försätta dig i en besvärlig och obekväm situation om du gör det.

Slappna av med en reservkassa du kan använda

Låna med betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten

Det är ovanligt att bli godkänd för lån och krediter när man har skuld hos Kronofogdemyndigheten. Däremot finns det många kreditföretag som kan ge lån trots tidigare skuldsaldo. Det är särskilt anpassade lån för personer med dålig kreditvärdighet, vilket det finns ganska många av. Om du vet med dig att din kreditvärdighet inte är så bra, ska du i första hand leta efter den sortens lån som har hög acceptans för svag kreditscoring.
 

Ångra lånet eller lösa Eurolån i förtid

Du kan utan extra kostnader, ångra eller förtidsinlösa ett lån du tagit. Ångrar du dig inom 14 dagar är det distansköplagen som träder in och sker det senare, kallas det för att du vill förtidsinlösa ett lån. Du har alltid rätt att göra extra inbetalningar eller förtida inbetalningar. Då sänks räntan eftersom du inte har pengarna den utsatta tiden som räntan i allmänhet avser att täcka.
 

Låna till andra tidigare lån

Vi avråder i princip alltid från att låna pengar för att betala andra lån om det gäller månatliga inbetalningar av räkningar för lån och krediter. Handlar det däremot om att ta ett lån för skuldfinansiering i syfte att samla ihop gamla lån och krediter är det en mycket vanligt förekommande metod för att få mer pengar över till annat som man vill göra.

Euroloan kan fylla en funktion om du vill samla andra gamla krediter eftersom du kan få lägre ränta med Euroloan än du kanske hade för dina andra tidigare krediter. Om du av olika skäl försatt dig i en situation där du måste låna mer pengar till andra lån, skall du istället läsa mer om skuldfinansiering.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-14.