EasyCredit - låna upp till 20000 kr snabbt

Easycredit är en enkel onlinekredit där du kan ansöka om en kreditlimit på mellan 1000 - 20000 kronor. Den limit du blir godkänd för, förfogar du sedan över och gör uttag när du själv tycker att du behöver. Eascredit är en snabbkredit som inte beställer kreditupplysning från företaget UC och du kan ansöka om lån även om du har betalningsanmärkningar.
Easycredit - ett av Northmill AB's lån
Easycredit - ett av Northmill AB's lån

Tips:

  • Kredit utan höga krav på bra kreditscoring.
  • Använder inte UC kontroll.
  • Ansök om kredit trots att du har betalningsanmärkningar.
  • Förhållandevis låg ränta i jämförelse med andra liknande låneprodukter.

Så här mycket kostar en kredit hos Easycredit

Du får betala en uttagsagift på 295 kronor, vilket gör det mest förmånligt med större uttag snarare än många mindre uttag. Månadsräntan är förhållandevis låg i jämförelse med liknande lån med ungefär samma krav och villkor som Easycredit.

Exempel 1 - låna 5 000 kronor

Månadsränta = 1,24%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 475 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 2 - låna 10 000 kr

Månadsränta = 1,66%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 950 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 3 - låna 15 000 kr

Månadsränta = 1,83%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 1 250 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 4 - låna 20 000 kr

Månadsränta = 1,91 %
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 1 450 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Tips för att sänka dina räntekostnader när du lånar hos Easycredit:
Ju snabbare du nollställer ditt skuldsaldo, desto mindre pengar kommer du att betala i ränta. Uttagsavgiften är dock lika stor oavsett vilket belopp du tar ut.

Du kan till exempel låna 10000 kronor i en månad och återbetala totalt 10000 kronor i amortering plus 295 kronor i avgift samt 166 kronor i ränta. Det innebär att priset för att låna 10000 kronor blir 461 kronor och därför återbetalar du totalt 10461 kronor för ett 1-månadslån.
Den typen av väldigt korta lån kanske inte är så vanligt men vi ville ändå visa på ett prisexempel på hur priset för korta lån blir.

EasyCredit lämpar sig bäst för större uttag så att du slipper betala uttagsavgiften för att du tar ut små belopp. Om du tar ut 1000 kronor blir uttagsavgiften ändå 295 kronor och även om den faktiskta nominella räntan nästan blir marginell för ett så litet lån så blir den effektiva räntan där även uttagsavgiften räknas in hög.

Credway av Northmill AB
Credway av Northmill AB

Kundtrygghet vid betalningsproblem hos EasyCredit

När man tar ett lån befinner man sig ofta redan i en ekonomiskt utsatt situation. Då kan det vara bra att veta vad som skulle hända om ytterligare något oförutsett händer medan du har lånet. Det kan hända vem som helst och även om du så klart har som avsikt att betala dina räkningar inom utsatt tid, kan det vara bra att känna till att EasyCredit har god trygghet för dig som konsument.

Så här hanterar du en oväntad betalningssvårighet när du har lån hos EasyCredit.
Missar du en betalning kommer du 5 dagar efter förfallodatumet att få betalningspåminnelse. Det kommer att tillkomma en påminnelseavgift på 60 kr samt en förseningsavgift på 190 kr.
Om det går så lång tid som 15 dagar efter ursprungsfakturans förfallodatum passerat och du inte betalat din påminnelse, går ärendet vidare till inkasso.

Om du får problem med återbetalningen av ditt lån ska du så snart du upptäcker det, istället kontakta EasyCredit för att kanske kunna komma överens om en lösning som passar både dig och dem.
 

Northmill AB's olika lån i jämförelse med andra företag

Vill man göra en rättvis jämförelse mellan Northmill AB's olika varumärken och andra lån i samma kategori, ska man jämföra samma lånebelopp och löptid. Att räkna på vad lånet kostar, kan vara svårt om man inte vet hur man ska förhålla sig till alla olika begrepp såsom effektiv årsränta och annat.
För kortfristiga lån kanske inte den effektiva årsräntan ens är den viktigaste parametern. Det som är mest intressant i sammanhanget kanske är den totala summan av ränta som lånet kommer att innebära.

Här har vi valt ut några kategorier av lån där du hittar varumärken som är relevanta att jämföra med.

Easycredit lämpar sig inte för att samla lån

Om du är ute efter att låna pengar för att samla ihop andra lån är det förmodligen en annan typ av lån du främst söker efter.
Den här typen av mindre krediter kan visserligen fungera om det handlar om mycket små dyra smslån som du vill bli fri från men har du lite blandade krediter och lån som du vill förtidsinlösa passar ofta andra lån bättre.
Det är dina personliga förutsättningar som kommer att avgöra vilken typ av lån du kan bli godkänd för, hur stort det kan var och vilket pris du blir erbjuden.

Läs mer om hur du kan tänka och vad du kan föra för att ta ett lån för att förtidsinlösa gamla lån och krediter.
 

EasyCredit
Northmill AB
Org.nr.  556709-4866
Färögatan 33
164 51 Kista
 

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 21.00
Lördagar 10.00 - 18.00
Söndagar 10.00 - 18.00
 

Kontakt
Chatt på hemsidan
Telefon: 08-212212
E-post: info@easycredit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-14.