EasyCredit - låna upp till 20000 kr snabbt

EasyCredit ingår i Northmill AB som även har flera andra lån. Låna upp till 10000 kr utan UC kontroll eller sök lån på mellan 11000 - 20000 kr om du kan tänka dig att det görs en kreditupplysning genom UC.

För de större lånen kan du välja lång löptid, medan de mindre lånen är mest fördelaktiga att återbetala så snabbt du har möjlighet till.

Villkor för lån hos EasyCredit
Låna pengar utan uc*: 500 - 10000 kr
Låna pengar med uc*: 11000 - 20000 kr
Avbetalningstid/löptid:
Låna utan uc 10000 kr i 3 månader
Lån med uc kontroll (dvs lån på 11000 kr och uppåt) 5 års lån.
Ålderkrav: Minst 18 år gammal
Inkomstkrav: Det kommer att göras en individuell bedömning av din förväntade betalningsförmåga.
Söka lån med betalningsanmärkning: Ja, du kan ansöka om att låna pengar med betalningsanmärkning.
Identifiering: Snabbast hantering om du ansöker genom att använda dig av BankID.

Räntekostnader: Den effektiva årsräntan ligger mellan 254% - 2964%. Billigaste räntan får du om du tar ett större lån och dyrast är det att ta de riktigt små lånen. För en mer rättvisande bild bör du själv kolla vad ett lån i din önskade storlek skulle komma att kosta.

Prisexempel 1 EasyCredit mikrolån:
Låna 5000 kr i 3 månader = Att betala per månad (ränta och amortering) 2100 kr. Ditt totala belopp att betala blir med andra ord 6300 kr, varav ränta 1300 kr. Räntan är själva kostnaden för lånet.

Prisexempel 2 EasyCredit lån utan UC:
Låna 10000 kr i 3 månader = Att betala per månad (ränta och amortering) 4100 kr. Ditt totala belopp att betala blir alltså 12300 kronor, varav räntan för 3 månader blir totalt 2300 kr.


Tips: EasyCredit passar även dig som har svårt att få lån hos din vanliga bank. Tillämpar inte individuell ränta utan ränta och avgifter följer villkoren för snabblån hos EasyCredit i allmänhet.
Till samma företag hör också Credigo och det är fullt möjligt att ha båda lånen samtidigt om du skulle vilja det.

FAKTA
Snabblån utan uc på lån upp till 10000 kr. Använder uc på lånebelopp över det.

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte. Använd BankID så går din ansökan extra snabbt.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt.

Hur lång tid det sedan tar innan du har pengarna på ditt konto, beror på vilken veckodag och tid du skickar din ansökan, samt i förekommande fall även på vilken bank du själv har (det konto du vill få pengarna utbetalda till).

När passar EasyCredit bäst

Alla lån har sina egna villkor och egenskaper. EasyCredit lämpar sig bra för korta mikrolån på upp till 10000 kr om du vill undslippa en kreditupplysning genom just Upplysningscentralen AB. Det här formen av lån är ofta lite dyrare än om du letar efter andra större privatlån utan säkerhet men de har också fördelar. De främsta fördelarna är att du slipper UC och därför påverkas inte din personliga kreditscoring negativt i deras register. Därtill är det oftast lite lättare att bli godkänd för den här kategorin av lånelösningar.

Vill man generalisera lite kan man påstå att priserna (räntekostnaderna) för lån i den här kategorin hänger ihop med de relativt låga kraven som ställs på dig som låntagare. Detta gäller inte enbart EasyCredit utan även andra lån i samma kategori.
 

EasyCredit i jämförelse med andra lån

Vill man göra en rättvis jämförelse mellan EasyCredit och andra lån i samma kategori, ska man jämföra samma lånebelopp och löptid. Att räkna på vad lånet kostar, kan vara svårt om man inte vet hur man ska förhålla sig till alla olika begrepp såsom effektiv årsränta och annat.
För kortfristiga lån kanske inte den effektiva årsräntan ens är den viktigaste parametern. Det som är mest intressant i sammanhanget kanske är den totala summan av ränta som lånet kommer att innebära.
 

Kundtrygghet vid betalningsproblem hos EasyCredit

När man tar ett lån befinner man sig ofta redan i en ekonomiskt utsatt situation. Då kan det vara bra att veta vad som skulle hända om ytterligare något oförutsett händer medan du har lånet. Det kan hända vem som helst och även om du så klart har som avsikt att betala dina räkningar inom utsatt tid, kan det vara bra att känna till att EasyCredit har god trygghet för dig som konsument.

Så här hanterar du en oväntad betalningssvårighet när du har lån hos EasyCredit.
Missar du en betalning kommer du 5 dagar efter förfallodatumet att få betalningspåminnelse. Det kommer att tillkomma en påminnelseavgift på 60 kr samt en förseningsavgift på 120 kr.
Om det går så lång som 15 dagar efter ursprungsfakturans förfallodatum passerat och du inte betalat din påminnelse, går ärendet vidare till inkasso.

Om du får problem med återbetalningen av ditt lån ska du så snart du upptäcker det, istället kontakta EasyCredit för att kanske kunna komma överens om en lösning som passar både dig och dem.

Förlängning av lån upp till 10000 kr.
EasyCredit erbjuder inte någon form av delbetalning av fakturor. Däremot kan lån på upp till 10000 kr förlängas genom att du betalar en förlängningsavgift. På det sättet får du ytterligare 30 dagars förlängning och du får möjlighet att ta dig ur den oväntade situationen du kanske har hamnat i.
När lånet är förlängt får du en bekräftelse via SMS med det nya förfallodatumet.
 

EasyCredit
Northmill AB
Org.nr.  556709-4866
Färögatan 33
164 51 Kista
 

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 21.00
Lördagar 10.00 - 18.00
Söndagar 10.00 - 18.00
 

Kontakt
Chatt på hemsidan
Telefon: 08-212212
E-post: info@easycredit.se

Den här sidan uppdaterades senast 2018-01-21.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån