Daypay snabblån på upp till 20000 kr

Daypay snabblån är ett lån för dig som behöver låna pengar snabbt och enkelt online. Du kan ta enkla snabba lån på belopp mellan 1000 - 20000 kr och när du ansöker om att låna upp till max 10000 kr, kommer du kunna låna pengar utan uUC kontroll. Du får besked direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte och pengarna får samma dag om du ansökt före kl. 12.00. Snabbt, enkelt och smidigt helt enkelt.

Låna pengar utan uc hos Daypay

När du ansöker om att låna 1000 - 10000 kr kommer du att kunna låna pengar utan uc hos Daypay. På lånebelopp över 10000 kr används UC som kreditupplysningsmetod.

Snabbån utan uc kontroll: 1000 - 10000 kr hos Daypay

Ålderskrav: 20 år

Återbetalningstid lån upp till 10000 kr: 1- 3 månader för snabblån upp till 10000 kr.

Återbetalningstid lån upp till 20000 kr: 1, 3 eller 3 år

Inkomstkrav: Beroende på önskat lånebelopp.
Låna 1000 - 4000 - inkomstkrav 50000 kr per år före skatt
Låna 6000 - 10000 kr - inkomstkrav 100000 kr per år före skatt
Låna 11000 - 20000 kr - inkomstkrav 150000 kr per år före skatt

Låna pengar utan uc kontroll: Ja, hos Daypay kan du ansöka om lån utan uc kontroll på belopp upp till 10000 kr. När du ansöker om lån på 11000 kr eller mer, används uc kontroll.

Låna med betalningsanmärkning: Ja, det finns möjlighet att bli godkänd för att låna trots betalningsanmärkning. En individuell bedömning kommer att göras. Men det är framför allt din framtida betalningsförmåga som bedöms.

Övriga villkor för lån utan uc hos Daypay:
- svensk medborgare

Tips: Ansök om lån och signera med BankId.

Låna pengar med betalningsanmärkning

En av de enskilt viktigaste parametrarna när en långivare bedömer en blivande kunds återbetalningsförmåga och kreditvärdighet, är att de tittar på om det finns några betalningsanmärkningar. Hos Daypay kan du bli godkänd för lån trots tidigare betalningsanmärkningar men om du inte blir godkänd för lån hos Daypay kan du söka bland flera långivare som kan godkänna lån trots betalningsanmärkningar.
 

Låna utan inkomst av tjänst

Med inkomst av tjänst menar man vanligtvis att inkomsterna man har skall komma från anställningar med lön. Om det inte anges att inkomst skall vara av tjänst, innebär det ofta att även andra inkomster kan godkännas som årsinkomst. Inkomster som du betalar skatt på och därmed också deklararerar för, räknas ofta som godkända inkomster om inte långivaren uttryckligen beskriver att inkomst ska komma av tjänst. Exempel på inkomster som inte är "av tjänst" är ofta sjukpenning, arbetslöshetsersättning och andra liknande inkomster som du betalar skatt för.
 

SNABBFAKTA
Daypay snabblån
Lån utan uc: 1000 - 10000 kr
Lån med uc: 11000 - 20000 kr
Åldersgräns: 20 år
Återbetalning:
1 - 3 månader på mindre lån
1 - 3 år på lån större än 10000 k
Inkomstkrav: Från 50000 kr till 150000 kr, beroende på sökt lånebelopp.
Lån med betalningsanmärkning: Ja, det finns en möjlighet att bli godkänd för lån trots anmärkning.
Lån med skuld hos Kronofogden: Nej
Övriga villkor:
- Svensk medborgare
- BankID
 

ANSÖKAN OM LÅN
Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte.
Använd BankID för säker, snabb och enkel hantering av ditt lån.
Få svar på ansökan direkt på skärmen!

SNABB UTBETALNING
Utbetalning sker som regel direkt när ditt lån genomgått hela ansökningsprocessen och lånet är signerat och klart. Har du sökt lånet före kl. 12.00 kommer du vanligtvis att ha pengarna på ditt konto samma dag.
 

KREDITUPPLYSNING
Daypay använder sig inte av företaget UC om du lånar upp till max 10000 kr. På lån mellan 11000 - 20000 kr sker däremot en uc kontroll.
 

Låna till lån och räkningar - helt rätt om det är tillfälligt

Vi avråder alltid att låna pengar för att betala andra lån om det inte handlar om att ta ett lån för skuldfinansiering, vilket är en helt annan sak än att låna pengar till de löpande månadskostnaderna för andra tidigare lån. Att låna pengar till räkningar är en tänkbar utväg om pengarna av någon anledning inte räcker till någon månad men ska inte användas som en metod att lösa ett långsiktigt behov av att få ordning på sin ekonomi.

Självklart kan det finnas situationer då detta ändå är en bra utväg om det handlar om att undvika betalningsanmärkningar för att pengarna helt enkelt inte räcker till utan att man lånar pengar.
Att ansöka om skuldfinansieringslån kan man göra om man vill ha lägre kostnader för lån under en längre tid framöver, snarare än att lösa en akut kris som uppstått under en specifik månad.

Om du av olika skäl försatt dig i en situation där du måste låna pengar till andra lån, skall du istället läsa mer om skuldfinansiering för att få ordning och reda på din ekonomi.
 

Så bedöms din kreditvärdighet hos DayPay

Kraven på kreditvärdighet varierar beroende på vilket belopp du ansöker om att få låna. Hos DayPay kan du ansöka om att låna från 1000 kr till 10 000 kr på 30, 60 eller 90 dagars löptid. Eller 11 000 till 20 000 kr i 1, 3 eller 5 år.
Du bör helst inte ha några betalningsanmärkningar men du kan pröva att ansöka även om du har det. Du skall ha en fast inkomst och inte för många andra skulder.

Lån trots betalningsanmärkning, är det någon idé att söka?

Har du fått en eller flera betalningsanmärkningar behöver det inte betyda att du automatiskt får avslag på din ansökan. Det viktigaste hos DayPay är att betalningsanmärkningen inte är av ”fel typ". Med det menas att ett mönster av icke betalda löpande utgifter såsom utebliven betalning för snabblån eller böter för något man gjort fel inte ser så bra ut. Däremot kan de ha överseende med exempelvis en anmärkning på obetald TV-licens eller parkering. Du får däremot inte ha något oreglerat skuldsaldo hos Kronofogden. I just det här avseendet skiljer sig inte DayPay nämnvärt från andra långivare även om det finns andra lån som du kan få oavsett vad din betalningsanmärkning har sitt ursprung i.
 

Ångra lånet eller lösa lån i förtid

Oavsett vilket lån du tar, har du alltid rätt att göra extra inbetalningar eller förtida inbetalningar när du ansöker om och tar lån online. Att lösa ett lån helt och hållet, innan löptiden gått ut är bra om du plötsligen får så bra ekonomi att den möjligheten över huvud taget uppstår. Svaret på frågan varför det är bra att lösa lånet helt eller delvis i förtid, är enkelt. Du slipper betala ränta och därför kommer du att få mer pengar över än om du låter lånet löpa på trots att du egentligen har råd att amortera av det.

Lån tagna online omfattas av distansköplagen. Om du ångrar ditt lån skall du göra det inom 14 dagar men ångrar du dig senare så handlar det snarare om att förtidsinlösa lånet. Skillnaden mellan att ångra och förtidsinlösa, är marginell eftersom du måste betala ränta för de dagar du haft lånet oavsett om du ångrar dig eller förtidsinlöser lånet.

Om du ansöker om lån på lite längre tid, minskar månadsbeloppet du skall betala och ofta är det bättre att söka lånet på längre tid och sedan förtidsinlösa lånet eller göra extra inbetalningar om man märker att man kan och vill återbetala lånet snabbare. Det är säkrare och tryggare att veta att man har råd med den månatliga summa som man ska betala än att vara osäker på om man klarar tillfälliga och oväntade utgifter utan att hela hushållsekonomin spricker direkt.
 

Bra och ambitiös klagomålshantering

Hantering av klagomål hos DayPay sker på ett systematiskt sätt eftersom de har som målsättning att deras kunder ska vara 100% nöjda, vilket är en mycket ambitiös målsättning som vi gillar. För att hjälpa DayPay att infria sina målsättningar, är det bra att du hör av dig till dem om du är missnöjd. Att framföra synpunkter och klagomål på ett konstruktivt sätt, kan tyckas vara en självklarhet men det är långt ifrån alla kreditgivare som har en sådan hög målsättning.

Som kund kan du alltid vända dig till DayPay's kundtjänst för att framföra dina synpunkter. Om du sedan fortfarande inte är tillfredsställd med det svar du fått, kan du vända dig till en klagomålsansvarig. När du gör det startar en utredning och du kan förvänta dig ett skriftligt svar omgående och senast 14 dagar efter att DayPay har mottagit ditt ärende. Det svar som du får från den som är klagomålsansvarig innebär det slutliga beskedet.

Om du efter kontakt med klagomålsansvarig, fortfarande inte är nöjd med det besked du fått, har du alltid en möjlighet att vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, Konsumentverket eller Finansinspektionen för att fortsätta driva ärendet.
Det är dock inte troligt att du blir missnöjd med DayPay eftersom en förträfflig servicenivå och sakliga svar, präglar deras klagomålshantering.

Fakta om Ambrion Finans AB och DayPay lånet

Företaget bakom varumärket "Daypay" heter Ambrion Finans AB. Daypay grundades så sent som 2011 och är därför en modern kredittjänst för krediter från 30 dagar till 5 år.
Daypay är en seriös låneprodukt och följer självklart Konsumentverkets riktlinjer för ansvarsfull kreditgivning samt har tillstånd från Finansinspektionen.
Krypterad datatrafik för all hantering av person- och kontouppgifter gör att du kan känna dig trygg och säker på att slippa oönskade följder efter att du sänt iväg din ansökan ut i cyberspace.

Ambrion Finans AB.
Org nr: 556673-8695

WTC, Södra Järnvägsgatan 4
352 31 VÄXJÖ

Öppettider:
Måndag - Fredag: 09:00-19:00
Lördag - Söndag: 11:00-18:00

Telefon: 08-20 83 00
E-post: info@daypay.se

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-10.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån