Credway - låna 30000 kr utan UC kontroll

Hos Credway kontokredit online passar för dig som vill ha en snabb och säker lånelösning med flexibla återbetalningsvillkor. Du kan söka en kreditlimit på mellan 1000 - 30000 kronor och du betalar bara ränta för det belopp du verkligen har använt på din kredit. Credway hör till de billigare alternativen eftersom de inte har några uppläggningsavgifter eller andra dolda kostnader.

Credway enkla och snabba lånelösningar
Credway enkla och snabba lånelösningar

Tips:

 • Ingen uppläggningsavgift.
 • Inga fakturaavgifter.
 • Inga uttagsavgifter.
 • Månadsränta 2,17 %.
 • Ingen UC kontroll.
 • Låna med betalningsanmärkning.
 • Lån med låg ränta trots låg kreditvärdighet.
 • Godkänner många.

Billig kredit utan avgifter hos Credway

Hos Credway lånar du utan startavgifter, uppläggningsavgifter, aviavgifter eller andra dolda kostnader.
Om du te.x. lånar 20 000 kronor kommer du att behöva betala minst 1000 kronor per månad. Den första månaden är 433 kronor av dem, ränta som sedan sjunker i takt med att din skuld minskar. Du kan när som helst göra extra amorteringar utan extra kostnader, vilket gör att räntan blir ännu lägre.

Prisexempel 1 - låna 5000 kronor
Betala minst 250 per månad.
Månadsränta första månaden 108 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Prisexempel 2 - låna 10000 kronor
Betala minst 500 kronor per månad.
Månadsränta första månaden 217 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Prisexempel 3 - låna 15000 kronor
Betala minst 750 kronor per månad.
Månadsränta första månaden 325 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Prisexempel 4 - låna 20000 kronor
Betala minst 1000 kronor per månad.
Månadsränta första månaden 433 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Prisexempel 5 - låna 25000 kronor
Betala minst 1250 kronor per månad.
Månadsränta första månaden 542 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Prisexempel 6 - låna 30000 kronor
Betala minst 1500 kronor per månad.
Månadsränta första månaden 650 kronor som sedan sjunker i takt med att skulden minskar.
Inga avgifter utöver räntan.

Credway hör till de billigaste alternativen inom kategorin snabblån utan UC med betalningsanmärkning. Det är faktiskt få andra kreditkonton online som kan mäta sig med Credway eftersom de håller priserna nere med hjälp av att de inte tar några som helst avgifter, vilket många andra liknande lån och krediter gör.

Fördelar och nackdelar med Credway

Fördelar med Credway snabblån

 • Ingen uc kontroll.
 • Ansök om lån trots många förfrågningar hos UC.
 • Ansök om lån trots betalningsanmärkning.
 • Lån med humana krav på din kreditvärdighet.
 • Mycket billigt snabblån/smslån/kreditlån.


Nackdelar med Credway snabblån

 • Egentligen inga nackdelar alls förutom att de inte når ända ner till samma räntenivåer som stora lån har men det är fullt normalt för den här lånekategorin. Så den förväntningen är ändå inte rimlig.

Credway - lån utan UC med betalningsanmärkning och låga krav

Credway är en generös långivare med låga krav. Det enda kravet som anges är att du måste vara 18 år gammal. I övrigt sker bedömningen helt och hållet utifrån individuell bedömning av din återbetalningsförmåga. Credway är seriösa som långivare och följer alla lagar och riktlinjer men du behöver verkligen inte ha bra kreditscoring för att bli godkänd för lån hos dem.
 

Företaget Northmill's andra lån och varumärken

Liksom många andra kreditföretag, har Northmill fler än ett varumärke. De står även bakom snabblånen Easycredit och Credigo som du kan jämföra här nedanför. De varumärkena liknar varandra väldigt mycket men skiljer sig från Credway-krediten.

Credigo en del av Northmill
Credigo en del av Northmill
Easycredit en del av Northmill
Easycredit en del av Northmill

Helt andra alternativ till Credway

Även om Credway sannolikt är den billigaste krediten när du tittar på jämförbara lån, kan du vilja titta på olika alternativa lånelösningar. Motsvarigheter och liknande lån finns framför allt bland olika kontokrediter online eftersom det är ett sådant detta är. Med en kredit online, har du större frihet att nyttja ditt kreditutrymme vid behov, även om du bara ansöker om krediten vid ett tillfälle.

Så länge du har kreditutrymme kvar upp till din godkända kreditgräns, kan du göra hur många uttag du själv önskar. Inga avgifter tillkommer och Credway är INTE en högkostnadskredit.

Det finns också flera olika snabblån där du kan söka efter alternativ till Credway och då finns de framför allt att hitta bland snabblån 30000 kr eller mer.
Här nedanför har vi valt ut några olika kategorier av lån som vi tror kan intressera dig att läsa lite mer om.

Pengar som du lånar utan säkerhet, gör du vad du själv vill med. Det finns inga som helst krav eller kontroller på vad du använder pengarna till, det är helt och hållet din ensak.
Självklart ska du vara försiktig med att låna pengar om du känner dig det minsta osäker på hur du kommer att klara av återbetalningarna. Din roll är att låna ansvarsfullt medan långivarens uppdrag är att låna ut pengar enbart om du ser ut att kunna klara av att betala skulden.
 

Kreditkonto för att betala andra lån

Vi avråder alltid att låna pengar för att betala andra lån om det inte handlar om att ta ett lån för skuldfinansiering, vilket är en helt annan sak än att låna pengar till de löpande månadskostnaderna för andra tidigare lån. Kreditkonton lämpar sig bäst att ha som en sorts buffert att göra uttag från vid särskilt behov av extra pengar utöver din lön.

Att ansöka om skuldfinansieringslån kan man göra om man vill ha lägre kostnader för lån under en längre tid framöver, snarare än att lösa en akut kris som uppstått under en specifik månad.

Om du av olika skäl försatt dig i en situation där du måste låna pengar till andra lån, skall du istället läsa mer om skuldfinansiering för att få ordning och reda på din ekonomi.
 

Företaget som står bakom Credway

Credway är en del av Northmill som också har andra varumärken. Northmill är ett svenskt bolag som finns i tre länder. Northmill står under Finansinspektionens tillsyn och de övriga lånen som Northmill har är Credigo och Easycredit.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-13.