Creditstar enkla lån utan UC kontroll

Creditstars enkla mikrolån på upp till 20 000 kr är utan UC kontroll och du ansöker genom snabb och säker ansökan direkt på nätet. Du får svar direkt och om ditt lån blir godkänt uppger Creditstar att de överför pengarna efter ungefär 15 minuter (enligt dem själva).

Ansökan om ett snabbt och enkelt lån hos Creditstar

Creditstar har förhållandevis låga krav på dig som låntagare men inte utan att de ändå jobbar utifrån ansvarsfull utlåning. I det stora hela kommer ändå att vara din kreditvärdighet som avgör om du blir godkänd för lånet eller inte.

Creditstar lånevillkor
Creditstar lånevillkor

Fördelar med Creditstar:
Mycket snabb hantering av din låneansökan när du söker mikrolån.
Utlovar extremt snabb överföring av pengarna direkt efter godkänt lån.
Ingen UC kontroll

Nackdelar med Creditstar:
Förstagångskunder kan bara låna 5000 kr men sedan kan man låna upp till 20000 kr.
Godkänner inte lån om du har betalningsanmärkning.

Creditstar priser

Att ansöka om lån hos Creditstar är kostnadsfritt. Om det är första gången du lånar pengar hos dem kan du söka lån på upp till 5000 kr under en period av 5 - 30 dagar. Är du återkommande kund kan du ansöka om lån på upp till 20 000 kr. Creditstar är ärligt talat, inte det billigaste lånet i sin kategori men det finns även mikrolån som är dyrare. För många personer väger fördelarna med enkla lån hos Creditstar upp den lite dyrare räntan.

Prisexempel för lån Creditstar:
Låna 1000 kr i 30 dagar = återbetala totalt 1 210 kr (pris 210 kr)
Låna 2000 kr i 30 dagar = återbetala totalt 2 420 kr (pris 420 kr)
Låna 3000 kr i 30 dagar = återbetala totalt 3 630 kr (pris 630 kr)
Låna 4000 kr i 30 dagar = återbetala totalt 4 840 kr (pris 840 kr)
Låna 5000 kr i 30 dagar = återbetala totalt 6 050 kr (pris 1050 kr)

Bisnode istället för UC

Bisnode är det kreditupplysningsföretag som många långivare inom snabblån och mikrokrediter väljer att samarbeta med nu för tiden. Att lån som inte använder sig av UC som upplysningsföretag blir allt mer vanliga och växer i populäritet hos svenska låntagare, går inte att ta miste på. Sökningar på nätet efter olika nätlån som inte tar UC kontroll har ökat lavinartat bara de senaste åren. Det här ger definitivt konkurrensfördelar för de lån som använder Bisnode istället för UC kontroll även om andra lån utan UC också använder sig av företaget Creditsafe.

Hos Creditstar försämrar du alltså inte en eventuellt redan dålig kreditvärdighet, utan du påbörjar istället ditt nya liv på väg mot bättre kreditvärdighet om du undviker UC kontroller.

Vill du läsa mer om vad en UC kontroll innehåller och vad som är skillnaden mellan olika kreditupplysningsföretag finns det bra information om det hos oss.

Creditstar enkla lån med expressutbetalning

Creditstar uppger själva att de överför dina pengar ca 15 minuter efter att din låneansökan har blivit godkänd. Våra mystery shoppers har testat sanningshalten i det här påståendet och i just de två fallen stämde det och informationen var alltså helt korrekt. Huruvida Creditstar klarar av att hålla de här snabba utbetalningstiderna i alla sina lånehanteringar kan vi däremot inte säga med säkerhet eftersom vi bara haft två olika tester av Creditstar än så länge. Om du tar ett lån och får ett godkännande, får du mer än gärna lämna ett inlägg i vår gästbok och berätta hur snabbt pengarna överfördes till ditt konto.

Jämför Creditstar med andra lån i samma kategori

Som vi redan nämt är Creditstar inte det billigaste lånet men det är heller inte motsatsen (det dyraste). Det finns gott om olika alternativa mikrolån och mikrokrediter som mycket väl kan hävda sig i konkurrensen om de billigaste lånet.
Det vore dock fel att bara jämföra den här sortens mindre lån utan UC kontroll rakt av med varandra eftersom det i många fall är de krav som långivaren ställer på dig som låntagare som är en del av de avgörande faktorerna i prissättningen. Man kan tydligt se en tendens att långivare som inte ställer så höga krav på dig som låntagare, också i de allra flesta fall är dyrare än lån som har lite högre krav på exempelvis kreditvärdighet.

Visserligen hör Creditstar inte till de långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkning men de ligger ändå i spannet av mikrolån som godkänner många trots lite osäkra förhållanden i kredithistoriken.
Om vill hitta mikrolån trots betalningsanmärkning så finns det många andra lån att välja mellan.

Vill du jämföra lite mer ingående med liknande varumärken i samma katergori, gör det det lämpligast genom att titta igenom samtliga lån utan UC kontroll.

Ibland kanske det inte är just UC kontrollens vara eller icke vara som är det mest avgörande i valet av mikrolån eller snabblån online. Kanske är det betalningsanmärkningar eller många förfrågningar hos UC sedan tidigare som gör att du tvekar kring vilka val du lämpligast ska göra i frågan om bästa lånet för just dig. I många fall finns det en viss nytta med att läsa på lite mer om snabblån rent generellt för att välja utifrån villkor och krav snarare än utifrån förekomsten av UC eller inte. Det finns massvis av bra och tillförlitliga snabblån att söka på nätet.
 

Om du helt plötsligt inte kan betala ditt lån

Om du utan förvarning hamnar i en sits där du helt oplanerat inte har råd att betala ditt lån är det vädligt viktigt att du kontaktar Creditstar omgående för att resonera kring ditt betalningsproblem. Kontakta genast deras kundtjänst för att undersöka möjligheten att lösa situationen på ett för alla godtagbart sätt. Det är aldrig särskilt bra att hamna i en sån här situation men om man helt enkelt inte kan betala, måste man genast ta hand om problemet istället för att bara avvakta och se vad som händer.

Ett alternativ vid betalningsproblem är att ansöka om att förlänga lånet med 5-30 dagar. Det kan du ansöka om genom att logga in på Creditstars webbplats och gå till sidan "Mina aktiviteter". Därifrån kommer du till funktionen som du ska använda för att förlänga låneperioden. Vid den här typen av åtgärder är det alltid viktigt att läsa på om vilka villkor som du har att inrätta dig efter innan du väljer förlängning som det bästa alternativet.
 

Om företaget Creditstar Sweden

Creditstar Sweden Creditstar Sweden

Creditstar Sweden utgör en del av Creditstar Group. Det är en internationell aktör med flera olika väl betrodda varumärken för konsumentkrediter i form av både små och medelstora lån i flera länder inom Europa. Creditstar Group har varit en internationell koncern sedan 2006.
Creditstar är en pålitlig och ansvarsfull långivare som står under tillsyn av Finansinspektionen.
 

Creditstar Sweden
Mästersamuelsgatan 60
111 21 Stockholm

Kundtjänst: 08 525 008 59
Klagomål: 08 525 070 08
Email: kundtjanst@creditstar.se
Mån-Fre 08.00-17.00

Denna sida uppdaterades senast 2018-12-18.

Hitta de tveklöst bästa lånen på www.kontanter.nu

Vi kan skryta med att du alltid kan hitta de som vi anser vara det bästa lånen på nätet här på vår sajt. Uppdateringsfrekvensen på sidan är regelbunden och mycket mer tillförlitlig än många andra liknande sidor. Det här beror till största delen på att vi fokuserar målinriktat på att försöka hålla oss informerade.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Trygghet, säkerhet och banksekretess

Att trygghet, säkerhet och banksekretess är självklara och helt givna delar i allt som handlar om finansiella transaktioner är det säkert många som håller med om. Var alltid vaksam på bedrägerier på nätet och rena nätscam som handlar om att olika inlägg i forum där det finns låneerbjudanden som verkar alldeles för bra för att vara sanna. Färska exempel på sådan nätscam är gästböcker och bloggar där "konstiga" företag och privatpersoner erbjuder sig att låna ut pengar till okända personer till näst intill obefintlig ränta. Självklart är sådana inlägg bluff och vi vill verkligen avråda från att besvara sådana inlägg. Håll dig till välkända varumärken med högt förtroende istället för att besvara privata inlägg i olika gästböcker och liknande.

Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering