Credigo kreditlån utan UC 20000 kr

Credigo erbjuder enkla snabba kreditlån utan UC kontroll och du kan ansöka även om du har betalningsanmärkningar. Ansök om en kredit som du kan använda hur du vill. Flexibla återbetalningsvillkor gör att du får ett större utrymme att själv påverka hur mycket du vill återbetala varje månad.

Tips:

  • Lågt ålderskrav (18 år).
  • Flexibla uttag och återbetalningar.
  • Kreditlån utan UC kontroll.
  • Ansök även om du har betalningsanmärkning.
  • Låg månadsränta i jämförelse med andra liknande krediter.

Vad kostar det att låna hos Credigo?

Eftersom Credigo har flexibla åtbetalningsvillkor där du till stor del själv kan styra hur stora dina månadskostnader ska bli, går det inte att säga exakt hur mycket ditt lån kommer att kosta totalt. Här är några prisexempel.

Exempel 1:
Låna 5 000 kronor
Månadsränta = 1,24%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 475 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 2:
Låna 10 000 kronor
Månadsränta = 1,66%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 950 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 3:
Låna 15 000 kronor
Månadsränta = 1,83%
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 1 250 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Exempel 4:
Låna 20 000 kronor
Månadsränta = 1,91 %
Administrativ avgift = 295 kronor
Lägsta månadsbetalning = 1 450 kronor
(amortering inkl. ränta & avg.)

Om du gör större inbetalningar än lägsta kravet på månadsbetalning, kommer dina totala räntekostnader för lånet att minska. Om du lånar 10000 kronor och återbetalar det under 12 månader, med lika delar kommer du totalt att återbetala 11 438 kronor, vara 1 438 kronor är ränta och avgifter. Det betyder alltså att själva priset för att låna 10000 kronor under 1 år, blir 1 438 kronor.

Fördelar och nackdelar med Credigo

Fördelar med kreditlån hos Credigo

  • Låna 1000 - 20000 kr UTAN UC KONTROLL
  • Även personer med betalningsanmärkning kan ansöka.Att de tar en administrativ avgift på 295 kronor, vilket i sin tur påverkar den effektiva räntan.
  • Lång och flexibel återbetalningstid.


Nackdelar med kreditlån hos Credigo

  • Administrativ avgift på 295 kr

Credigos produktutveckling

Credigo hade tidigare två olika lånealternativ med mycket mer strikta återbetalningsvillkor än de har för sin lånelösning nu. Tidigare gällde också olika krav för de olika lånen, vilket gjorde det lite krångligt att veta vilket av lånen man verkligen skulle bli godkänd för, till vilket pris och vilken summan man som högst kunde få låna.

Liksom många andra liknande kreditföretag har Credigo mer eller mindre tvingats att följa med i utvecklingen av sitt lån, vilket nu har resulterat i ett kreditlån med flexibla återbetalningsvillkor.
Fördelen med flexibla återbetalningsvillkor är att det är lätt att göra så stora inbetalningar du har råd med, för att på så sätt påverka månadsräntan.

Tidigare låg Credigos lån i det övre kostnadsskiktet i förhållande till andra likvärdiga låneprodukter. Nu befinner de sig helt i motsats till det, definitivt i det undre kostnadsskiktet och tillhör de billigare kreditlånen som finns i Sverige just nu.
 

Snabba utbetalningar hos Credigo

Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Om du ansöker om lån hos Credigo för kl. 13.30 kommer ditt lån normalt sett att betalas ut samma dag.

Credigo har öppet alla dagar i veckan, direktutbetalning till flera banker omgående efter godkänt lån.
Hur lång tid det sedan tar innan du har pengarna på ditt konto, beror på vilken veckodag och tid du skickar din ansökan, samt i förekommande fall även på vilken bank du själv har (det konto du vill få pengarna utbetalda till).
 

Om du inte betalar ditt lån hos Credigo i tid

Det går inte att skjuta fram fakturor eller förlänga ett lån genom att förändra de lånevillkor du fått för det aktuella lånet. Däremot kan du lägga dig på lägsta tillåtna månadsinbetalning om du känner att du inte kan göra större inbetalningar. Om du av någon oförutsedd anledning ändå får svårigheter att betala, ska du omedelbart kontakta Credigo för att resonera om hur du kan lösa din situation.
 

Alternativ till Credigo kredit

Om du inte tycker att Credigo passar dina önskemål och förväntningar, kan du snabbt och enkelt hitta andra lånelösningar som du anser passar dig bättre. Utifrån att du visat intresse för Credigo tror vi att nedanstående kategorier kan vara av intresse för dig som vill leta efter andra lösningar.

Använd inte Credigo kreditlån för att betala av andra lån

Credigo kreditlån är inte utformat för att användas till att samla ihop andra lån och krediter. Visst kan det finnas situationer då det ändå kan fungera men då ska de krediter du vill lösa med hjälp av Credigo, vara små och dyrare alternativ.
Generellt brukar man avråda från att låna pengar till lån men då avses i första hand att ta lån för att betala de månatliga räkningarna för andra lån och krediter. Om du istället vill samla ihop skulder på ett sätt som gynnar dig och din ekonomi på lång sikt finns det andra mer lämpliga lösningar.

Läs gärna mer om hur du kan göra och vilka du kan vända dig till för att samla lån och krediter.
 

Fakta om Credigo

Credigo är ett varumärke inom Northmill AB, som verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget startades 2006 och har under tiden utvecklat flera olika banktjänster. Andra lån som Northmill AB har är Easycredit och Credway.

Northmill har blivit en internationell aktör med kontor i Sverige, Polen och Finland. Credigo är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för både korta och långa konsumentkrediter, även kallade smslån, mikrolån, snabblån och privatlån.

Öppettider hos Credigo
Måndag - Fredag 07.00 - 19.00 
Lördag - Söndag 10.00 - 18.00

Kontaktuppgifter Credigo
Färögatan 33, 164 51 Kista 
Telefon: 08-371 666
E-post: kundtjanst@credigo.se
Org.nr: 556709-4866

Informationen på den här sidan om Credigo, uppdaterades senast 2020-02-10.