Låna 20000 kr hos Credigo, svar direkt

Credigo erbjuder snabblån i form av månadslån, kvartalslån och årslån. För lånebelopp upp till 3 000 kr är max återbetalningstid 30 dagar och på snabblån på upp till 10 000 kr är max återbetalningstid 90 dagar.

Lånebelopp därutöver, kan återbetalas på så lång tid som ända upp till 5 år! Ingen UC kontroll på lån upp till 10 000 kr.

Villkor för olika lån hos Credigo

Det är lånebeloppet som avgör vilka krav och vilka villkor som gäller när du söker snabblån hos Credigo. Du kan låna upp till 10 000 kr utan UC kontroll men då är den längsta möjliga återbetalningstiden 90 dagar. Om du gör din ansökan före kl. 13.30 kommer utbetalning att ske samma dag.

Villkor för lån upp till 10 000 kr hos Credigo
Villkor för lån upp till 10 000 kr hos Credigo

Priser hos Credigo mikrolån och kvartalslån:
1000 kr i 30 dagar: Ränta för 30 dgr, 295 kr
2000 kr i 30 dagar: Ränta för 30 dgr, 495 kr.
4000 kr i 90 dagar: Ränta för 90 dgr, 1 100 kr.
Tips: Har månadslån, kvartalslån och årslån.

Villkor för årslån på upp till 20 000 kr hos Credigo
Villkor för årslån på upp till 20 000 kr hos Credigo

Priser hos Credigo årslån:
Låna 11 000 kr i 3 år = Årsränta 29% (Betala 443 kr per månad inkl. ränta).
Låna 20 000 kr i 5 år = Årsränta 29% (Betala 579 kr per månad inkl. ränta).

För vem passar Credigo snabblån bäst

Credigo snabblån passar ganska bra för de flesta som behöver låna pengar snabbt. Eftersom Credigo har olika lånelösningar med olika villkor, priser, lånebelopp och återebetalningstid bör de passa många som behöver ett tillfälligt tillskott i kassan.

Om du har låg kreditvärdighet kan du ändå få ett årslån godkänt hos Credigo men du bör vara medveten om att det finns väsentligt billigare årslån är Credigo så har du medelgod eller god kreditvärdighet kan det finnas andra bättre lån på 20 000 kr och uppåt, för dig att välja.

Man bör alltid tänka efter och jämföra lite olika lån innan man bestämmer sig för vilket lån man ska söka. Detta gäller förstås även den här sortens snabblån och det finns många olika varianter att välja mellan. Ofta är den som hittat Credigo, främst ute efter att låna pengar utan UC kontroll, vilket det finns massor av olika möjligheter att göra.

Det man ska ha klart för sig är också att det kan finnas billigare alternativ. Det är din kreditvärdighet som avgör hur billigt lån du kan bli godkänd för. En gyllene utgångspunkt är att den som har bra kreditvärdighet kan få billigare lån, medan den som har låg kreditscoring ofta får nöja sig med lite dyrare lånevarianter.
 

Kan man ha flera lån samtidigt hos Credigo

Du kan ha både ett kort och ett lång lån samtidigt hos Credigo men det är oftast ett bättre alternativ att välja ett lån där det räcker att ha ett enda lån i taget.

Det är din bedömnda återbetalningsförmåga som kommer att avgöra om du blir godkänd eller inte. Credigo är förhållandevis toleranta när det handlar om låg eller dålig kreditvärdighet men tänk på att det långa lånet kommer att innebära UC kontroll så om du vill undvika det så finns det andra sätt att låna 20000 kr utan UC kontroll. Behöver du låna mer än 20000 kronor finns flera andra bra alternativa lånelösningar.
 

Fördelar och nackdelar med Credigo

Fördelar med lån hos Credigo
- Låna 500 - 10000 kr UTAN UC KONTROLL
- Lång återbetalningstid på lån redan från 11 000 kr och uppåt, ger lågt månadsbelopp att betala
- Återbetalningstid 1 mån - 5 år beroende på lånebelopp

Låga inkomstkrav hos Credigo:
- Låna upp till 1000 kr utan deklarerad inkomst
- Låna 2000 kr - årsinkomst 50 000 kr.
- Låna 3000 kr - årsinkomst 100 000 kr.
- Låna 4000 kr eller mer - årsinkomst 120 000 kr.


Nackdelar med lån hos credigo
- UC kontroll redan från lånebelopp på 11000 kr
- Längsta lånetid för lån upp till 3000 kr är 30 dagar

 

Snabba utbetalningar hos Credigo

Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Om du ansöker om lån hos Credigo för kl. 13.30 kommer ditt lån normalt sett att betalas ut samma dag.

Credigo har öppet alla dagar i veckan, direktutbetalning till flera banker omgående efter godkänt lån.
Hur lång tid det sedan tar innan du har pengarna på ditt konto, beror på vilken veckodag och tid du skickar din ansökan, samt i förekommande fall även på vilken bank du själv har (det konto du vill få pengarna utbetalda till).

Om du inte betalar ditt lån hos Credigo i tid

Det går inte att skjuta fram fakturor eller förlänga ett lån genom att förändra de lånevillkor du fått för det aktuella lånet. Om du av någon anledning hamnat i svårigheter att betala, ska du omedelbart kontakta Credigo för att resonera om hur du kan lösa din situation.

Om du inte hör av dig och kommer fram till en lösning kommer följande att inträffa:

  • 5 dagar efter förfallodatumet för fakturan, får du en betalningspåminnelse, varvid en påminnelseavgift om 60 kr samt en förseningsavgift om 120 kr.
  • 15 dagar efter ursprungsfakturans förfallodatum går ärendet vidare till inkasso, om du inte betalat in betalningspåminnelsen.

Jämför Credigo med Northmill AB's andra produkter

Northmill AB har flera olika låneprodukter och skillnaden mellan de olika låneprodukterna är ganska stora. Du kan ha lån hos samtliga produkter samtidigt så länge du sköter dina åtaganden på ett bra sätt.

Fakta om Credigo

Credigo är ett varumärke inom Northmill AB, som verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget startades 2006 och har under tiden utvecklat flera olika banktjänster. Andra lån som Northmill AB har är Easycredit och Credway.

Northmill har blivit en internationell aktör med kontor i Sverige, Polen och Finland. Credigo är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för både korta och långa konsumentkrediter, även kallade smslån, mikrolån, snabblån och privatlån.

Öppettider hos Credigo
Måndag - Fredag 07.00 - 21.00 
Lördag - Söndag 10.00 - 18.00

Kristi himmelsfärdsdag 10.00 - 18.00
Nationaldagen 10.00 - 18.00
Midsommarafton 10.00 - 18.00

Kontaktuppgifter Credigo
Färögatan 33, 164 51 Kista 
Telefon: 08-371 666
E-post: kundtjanst@credigo.se
Org.nr: 556709-4866

Credigo

Informationen på den här sidan om Credigo, uppdaterades senast 2018-03-20.

Hitta de bästa lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Snabblån

Bästa snabblånen online för alla åldrar.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter för bättre ekonomi.

Vi arbetar för din trygghet och säkerhet

Du ska alltid känna dig trygg när du använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån på nätet. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering