CashBuddy - låna 25000 kr snabbt

CashBuddy snabblån är enkelt lån för alla som av olika skäl har lite sämre kreditvärdighet. Oavsett om du har lite för många förfrågningar hos UC eller tidigare betalningsanmärkningar, kan du pröva att ansöka om lån hos CashBuddy.
Ovanligt nog kan du ansöka om att ha 2 betalningsfria månader per år, vilket inte förekommer så ofta för den här typen av lån.

CashBuddy villkor och krav för lån

Tips:

 • Enkla lån trots betalningsanmärkningar.
 • 2 betalningsfria månader per år.
 • Lån till arbetslösa med A-kassa.
 • Lån till sjukskrivna med sjukpenning.
 • Lång återbetalningstid.
 • Många UC förfrågningar är inget hinder.
 • Låga krav på kreditvärdighet.
 • Kräver inte att din inkomst kommer från arbete.
 • Betala genom autogiro från ditt bankkonto.

Vad kostar det att låna hos CashBuddy?

Räntan hos CashBuddy är lika för alla så därför får du ingen ränterabatt även om du har god kreditvärdighet. Under förutsättning att du inte använder dig av de betalningsfria månaderna, blir nedanstående representativa exempel för vad ditt lån kommer att kosta varje månad och totalt sett under lånets totala löptid.

Prisexempel för att låna 10 000 kronor:

Maximal löptid 5 år - Betala 300 kronor per månad inklusive ränta (26,05%)
Totalt kommer du att betala 17 982 kronor, varav 7 982 kr i ränta på 5 år.

Löptid 3 år - Betala 403 kronor per månad inklusive ränta (26,05%).
Totalt kommer du att betala 14 514 kronor, varav 4 514 kr i ränta på 3 år.

Löptid 1 år - Betala 956 kronor per månad inklusive ränta (26,05%).
Totalt kommer du att betala 11 467 kronor, varav 1 467 kronor i ränta på 1 år.

Prisexempel för att låna 25 000 kronor:

Maximal löptid 5 år - Betala 749 kronor per månad inklusive ränta (26,05%)
Totalt kommer du att betala 44 955 kronor, varav 19 995 kr i ränta på 5 år.

Löptid 3 år - Betala 1 008 kronor per månad inklusive ränta (26,05%).
Totalt kommer du att betala 36 285 kronor, varav 11 285 kr i ränta på 3 år.

Löptid 1 år - Betala 2 389 kronor per månad inklusive ränta (26,05%).
Totalt kommer du att betala 28 666 kronor, varav 3 666 kronor i ränta på 1 år.

Att låna pengar hos CashBuddy är kanske inte det billigaste men som du ser i våra räkneexempel kan du sänka dina räntekostnader rejält genom att välja kort återbetalningstid på lånet. Du vill ändå har så kort återbetalningstid som möjligt för att bli skuldfri snabbare men om du inte har så mycket pengar att röra dig med, kan det ändå vara bättre att välja en längre löptid. Sedan kan du alltid göra extra inbetalningar utan kostnad för att få lägre ränta totalt under lånetiden.

För- och nackdelar med CashBuddy

Fördelar med CashBuddy snabblån

 • Lång återbetalningstid på upp till 5 år.
 • Identifiera dig med BankID eller e-leg för extra snabb hantering.
 • Ansök om lån trots betalningsanmärkning och låg scoring.
 • Ansök om lån med många förfrågningar hos uc.
 • 2 betalningsfria månader per år om du själv önskar och du bestämmer vilka månader det skall vara.
 • Låna utan inkomst som kommer från arbete.


Nackdelar med CashBuddy snabblån

 • Åldersgräns 20 år jämfört med många andra lån som har åldersgräns 18 år
 • Använder uc kontroll så om du absolut vill undvika uc kontroll, ska du hellre leta upp ett annat bra lån som inte använder sig av UC kontroll.
 • Medelmåttigt när det gäller räntenivåerna.
   

Alternativ till CashBuddy snabblån

Om kraven och villkoren för att ta ett lån hos CashBuddy inte stämmer överens med dina egna förutsättningar kan du alltid söka bland andra lån inom samma kategori. Alla kreditföretag har sina egna krav och villkor och kanske hittar du ett lån som passar dig bättre. Vi tror att nedanstående kategorier både kan intressera dig och kanske också passa bättre än CashBuddy.
 

CashBuddy i jämförelse med andra snabblån

CashBuddy i jämförelse med andra snabblån, är att betrakta som relativt förmånligt beroende på vad du är ute efter för sorts snabblån. Visserligen finns det snabblån med lägre ränta men om du har låg kreditscoring är detta ett av de bättre alternativen. Möjligheten till så pass lång återbetalningstid som 5 år, hör också till ovanligheterna för den här typen av lån.

De låga kraven på inkomst och vad din inkomst består av är en av de saker som skiljer CashBuddy från många andra enkla lån. Att låna pengar utan inkomst av tjänst som det kallas, är det inte alla som tillåter. Ofta krävs att du har jobb och ibland också fast anställning, vilket deb här långivaren alltså inte ställer krav på.

Detta betyder i praktiken att du kan vara arbetslös, sjukskriven eller ha andra former av inkomster som du deklarerar för och ändå bli godkänd för ett enkelt lån.

Liksom för övriga lånelösningar, oavsett vilka får du göra avdrag för räntan du betalar för lånet. Genom att göra avdrag för räntan när du deklarerar, minskar räntekostnaderna i praktiken. Du har också möjlighet att ångra ditt lån om du hittar en annan lösning inom 14 dagar. Får du bättre ekonomi efter 14 dagar kan du använda dig av möjligheten att förtidsinlösa lånet utan några extra kostnader.
 

Du slipper betala på lånet två månader per år om du vill

Att få slippa betala på lånet en månad eller två ger ofta en välkommen paus. Det finns ju både tillfällen och specifika månader på året som du kanske vill få mer pengar över till annat. Genom att använda dig av betalningsfria månader kan du slappna av och göra vad du vill för de pengarna istället.

Tänk dock på att lånet skjuts fram och det kommer att läggas på ränta även för de månader som du väljer ska vara betalningsfria.
 

Koppla av och njut av betalningsfria månader
Koppla av och njut av betalningsfria månader

Månader då du har sommarsemester, december och januari är de mest populära månaderna att välja som betalningsfria. Var observant på att du inte kan välja att ha två betalningsfria månader i följd.

CashBuddy för att betala andra lån

Det är aldrig att rekommendera att använda sig av små snabblån av den här typen för större projekt såsom en total skuldfinansiering. Detta av den enkla anledningen att de som söker efter finansieringslösningar för att samla ihop alla sina tidigare skulder ofta behöver långt mer än 25 000 kronor.

Om du däremot har flera olika dyra och mindre smslån som du vill samla till ett större lån på upp till 25000 kr kan det ändå passa eftersom CashBuddy har lång återbetalningstid på sina lån.

Har du många större lån som du behöver samla så skall du börja med att söka efter skuldfinansieringslån som passar bättre för ändamålet att samla dyra lån och krediter till bra månadskostnad och lägre ränta.
 

Informationen på den här sidan uppdaterades senast 2020-02-09.