CashBuddy - låna 25000 kr snabbt

CashBuddy

CashBuddy snabblån är ett bra lån för alla som av olika skäl har lite sämre kreditvärdighet med anledning av många förfrågningar hos uc eller tidigare betalningsanmärkningar.

CashBuddy ser mer till din framtida ekonomi, snarare än hur det sett ut bakåt i tiden vilket är en fördel om du inte har en prickfri kredithistorik. Hos CashBuddy kan du ansöka om att låna upp till 25000 kr utan säkerhet och om du sköter dina betalningar kan du ha 2 betalningsfria månader per år.

Hos CashBuddy får du också extra lång återbetalningstid, vilket innebär att du får en låg månadskostnad för ditt lån. CashBuddy är ett snabblån med rimliga krav på dig som låntagare helt enkelt.

CashBuddy snabblån - villkor

Snabblån med lång återbetalningstid hos CashBuddy

Fördelar med CashBuddy snabblån
- Lång återbetalningstid
- Identifiera dig med BankID eller e-leg för extra snabb hantering
- Ansök om lån trots betalningsanmärkning
- Ansök om lån med många förfrågningar hos uc
- Låna utan säkerhet

Nackdelar med CashBuddy snabblån
- Åldersgräns 20 år jämfört med många andra lån som har åldersgräns 18 år
- Använder uc kontroll så om du absolut vill undvika uc kontroll, ska du hellre leta upp ett annat bra lån utan uc kontroll.
 

Bra att känna till om CashBuddy lånevillkor
Inkomstkraveen: Det krävs endast att du har en inkomst av något slag, bedömning görs individuellt. Även a-kassa, sjukpenning, pension, eget företag och diverse "bidrag" som du betalar skatt för, räknas som deklarerad inkomst. Du kan alltså söka lån även som arbetslös.

Lån utan uc kontroll: Nej, CashBuddy använder sig av uc kontroll sedan några år tillbaka men en låg kreditvärdighet på grund av många förfrågningar hos uc eller gamla betalningsanmärkningar är inte nödvändigtvis ett hinder för att bli godkänd för lån hos CashBuddy.

Låna med betalningsanmärkning: Ja, ansök om att låna pengar trots betalningsanmärkningar

Låna med BankID: Ja, låna med bankid eller e-leg för extra snabb hantering av ditt lån.

Övriga krav för ansökan:
- Vid ansökan vara folkbokförd i Sverige. Folkbokförd innebär att du är skriven på en adress i Sverige och normalt sett är alla som inte är stadigvarande bosatta utomlands det.
- Du har inget skuldsaldo hos Kronofogden
- Har ett svenskt personnummer
- Folkbokföringsadress i Sverige
- Inte ha pågående skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.
 

Vad kostar det att låna hos CashBuddy

Prisexempel för vad du ska betala varje månad när du tar ett snabblån hos CashBuddy (uppgifter hämtade från November 2016)

Låna 25000 kr i 5 år = betala 796 kr/månad
Låna 25000 kr i 3 år = betala 1050 kr/månad

Låna 20000 kr i 5 år = betala 637 kr/månad
Låna 20000 kr i 3 år = betala 840 kr/månad

Låna 10000 kr i 5 år = betala 318 kr/månad
Låna 10000 kr i 3 år = betala 420 kr/månad
 

CashBuddy i jämförelse med andra snabblån

CashBuddy i jämförelse med andra snabblån, är att betrakta som relativt förmånligt beroende på vad du är ute efter för sorts snabblån. Visserligen finns det snabblån med lägre ränta men om du har låg kreditscoring är detta ett av de bättre alternativen.

Söker du efter snabblån på 50000 kr hos en och samma bank eller kreditföretag, behöver du läsa om andra alternativa lånelösningar där du kan låna 50000 kr.

Även om CashBuddy använder UC kontroll behöver det som sagt inte vara ett hinder för att bli godkänd även om din kredithistorik inte ser så bra ut. Om du av olika skäl ändå i första hand vill söka efter bra och billiga lån utan UC kontroll ska du så klart jämföra lån utan UC först.
 

CashBuddy som skuldfinansieringslån

Det är aldrig att rekommendera att använda sig av snabblån av den här typen för större projekt såsom total skuldfinansiering men har du flera olika mindre smslån som du vill samla till ett större lån på upp till 25000 kr kan det ändå passa eftersom CashBuddy har lång återbetalningstid på sina lån.

Har du många större lån som du behöver samla så skall du börja med att söka efter skuldfinansieringslån som passar bättre för ändamålet att samla dyra lån och krediter till bra månadskostnad och lägre ränta.
 

Informationen på den här sidan om CashBuddy, uppdaterades senast 2018-12-18.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån