Cash2you lån har upphört att finnas

Det har länge varit känt att samma ägare, stått bakom varumärkena Cash2You och CashBuddy. Eftersom skillnader mellan de här två lånen inte funnits, är det märkligt att de båda har fortsatt att existera samtidigt.

Nur har i alla fall Cash2you upphört att finnas som lån och alla som tidigare haft lån hos Cash2you, har nu fått CashBuddy som ny fordringsägare. Den som redan hade lån genom båda varumärkena har fått ett enda större lån hos CashBuddy.

Det går inte att ansöka om nya lån hos Cash2you utan det gör du istället hos CashBuddy, till exakt samma villkor som det tidigare Cash2you lånet.
 

Alternativ till Cash2you och CashBuddy

Cash2you finns inte längre och CashBuddy är ändå ett förhållandevis litet lån när det handlar om maximalt lånebelopp. Båda dessa varumärken har utmärkt sig genom sin höga tolerans och sänkta trösklar för personer med låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar.

Även om CashBuddy finns kvar som ett bra snabblån finns det vissa begränsningar med det. Framför allt är det max lånesumman som kanske kan kännas lite för låg för många. Du kan låna 25000 kr hos CashBuddy.

Att hitta lån på upp till 30000 kr är egentligen inte så svårt och alternativen är många. Inom kategorin lån på  upp till 30000 kr, finns en mängd olika alternativa lånelösningar. Inom den kategorin hittar man både lån som liknar detta i stor utsträckning men också helt andra lånelösningar med ett annat upplägg. Olika typer av kontokrediter, är en av det här varumärkets största framtida konkurrenter.

De största konkurrenterna finns i segmentet "lån utan UC" där de som absolut vill undvika en kreditupplysning hos UC ofta söker efter snabblån. Det finns många lån som man kan få trots dålig kreditscoring, att undersöka dem lite närmare innan man bestämmer sig, kan vara en god idé.
 

Inom kategorin snabblån är det vanligt att ett företag står bakom flera olika varumärken. Ibland kan de skilja sig åt rejält när det handlar om villkor, krav och priser medan det i andra fall kanske är liten eller ingen skillnad mellan de olika lånen.

Många ställer sig undrande till varför det ens förekommer olika varumärken som i princip har identiska villkor när den som står bakom lånet är samma företag.
Det finns förstås olika anledningar till att det är så och företagsuppköp, konkurrensfördelar och mycket annat är ofta svaret på frågan.

Man kan ändå se att fler och fler företag som har många likvärdiga produkter i sitt lånesortiment, börjar städa upp och avveckla lån som i princip är identiska.

Andra företag som har flera olika lån och varumärken är exempelvis S & A Sverige AB som har många bra och enkla lån som är lätta att bli godkänd för. De står bland annat bakom Tryggkredit som är deras billigaste lånealternativ just nu (juni 2018).

Den här sidan uppdaterades senast 2018-06-06.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån