Bynk - lån med betalningsfria månader

Bynk lån är ett av de mest flexibla när det handlar om stora lån och många betalningsfria månader per år. Du hanterar ditt lån online i din mobiltelefon eller på datorn. Det är enkelt att höja lånet, skjuta fram betalningar och begära betalningsfria månader direkt i appen.
Stora enkla privatlån utan krav på säkerhet - ansök om att låna upp till 300 000 kronor. Bynk har låga inkomstkrav och bra pensionärslån för den som inte längre är yrkesverksam.

Det tar bara ett par minuter att fylla i låneansökan online och sedan får du svar direkt på skärmen.

Snabba lån hos Bynk - villkor och krav

Bynk förmånliga lån utan krav på säkerhet
Bynk förmånliga lån utan krav på säkerhet

Bynk skiljer ut sig från andra lån på grund av alla betalningsfria månader, att du kan ändra månadsbetalningarna när du vill och för att även pensionärer kan få lån hos Bynk.

Fördelarna är många och om du blir godkänd för lån med lägsta möjliga räntan, har du gjort en bra låneaffär.

EXTRA FAKTA
Bynk har ett belöningssystem som gör att du kan tjäna Bynk poäng som du bland annat kan använda till att betala av ditt lån med.

Ladda ner Bynk appen och ha överblick över dina ärenden hos Bynk.

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt.

Det kan ibland ta upp till 2 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto, beroende på vilken bank du vill ha pengarna överförda till.

Fördelar och nackdelar med Bynk

Fördelar med Bynk
- Lång återbetalningstid
- Många förfrågningar hos UC behöver inte vara ett hinder
- Snabb hantering med BankID eller e-leg
- Låna pengar snabbt
- Upp till 4 betalningsfria månader per år
- Ändra dina månadsbetalningar under lånets löptid
- Tjäna Bynk-poäng som du kan använda till avbetalning av ditt lån
- Gratis försäkring i 3 månader
- Ansök om stora billiga lån på upp till 300 000 kr.

Nackdelar med Bynk
- Du måste ha BankID för att kunna signera ditt lån, men det är lätt att skaffa BankID.
- Använder uc kontroll, så den som nödvändigtvis måste undvika en sådan ska helst välja ett annat lån utan uc kontroll.

Kostnader för snabblån hos Bynk

Prisexempel
Observera att räntan är individuell så detta är bara exempel på månadskostnader med låg ränta.

Månadskostnad för lån på 100 000 = 1 039 kr/månad (3,95% ränta)
Månadskostnad för lån på 50 000 = 562 kr/månad
Månadskostnad för lån på 25000 = 292 kr/månad
Månadskostnad för lån på 20000 = 238 kr/månad
 

Många betalningsfria månader per år

Betalningsfria månader - en fördel men räntan kvarstår
De flesta banker har inga betalningsfria månade alls men hos Bynk kan du välja upp till 4 st betalningsfria månader per år om du vill.

Om man utnyttjar betalningsfri månad, skjuts lånetiden fram. I praktiken innebär det att det tar längre tid för dig att återbetala lånet. Med enkel matematik blir det en månad extra för varje gång du väljer att ha en betalningsfri månad. Om man vill se detta som en nackdel, kan man avstå från att utnyttja betalningsfria månader. Medan den som ser detta som en möjlighet, kan välja att bara betala på lånet under 8 månader på ett kalenderår.

Att få så stort lån med många betalningsfria månader under ett års tid,  är i princip unikt för just Bynk, vilket kan vara bra att ha i åtanke när man jämför dem med andra lån inom motsvarande kategorier. Du kommer inte att hitta något annat lån med lika stort antal betalningsfria månader årligen.

Hur påverkas räntekostnaderna vid betalningsfri månad?
Räntesatsen förändras inte för att du väljer att använda betalningsfria månader hos Bynk. Däremot ökar de totala räntekostnaderna över hela lånets löptid.

Du betalar ju ränta för den aktuella skuld du har oavsett om du väljer att inte amortera på lånet. Räntekostnaderna läggs på din skuld de månader du väljer betalningsfritt så det påverkar inte storleken på kommande betalningar men lånet tar längre tid att amortera av.

Betalningsfria månader innebär att du kan skjuta fram lånet i tid när du själv önskar. Detta under förutsättning att du inte redan använt dina 4 betalningsfria månader förstås.
Du har givetvis också alltid friheten att ändra åt andra hållet om du vill och amortera mer än du från början hade tänkt göra.
 

Ändra lånevillkoren under lånets löptid

Genom Bynk appen kan du sköta alla dina åtaganden med Bynk. Du kan ha full kontroll på ditt lån och om du vill kan du förändra lånets löptid om du behöver sänka dina månatliga betalningar.
Hos andra banker kräver en sådan handling en nya ansökan och annat krångel, medan Bynk gör det enkelt för sina kunder att själva bestämma över sitt lån när de väl har fått det godkänt.
 

Snabblån med lång återbetalningstid

Hos Bynk är återbetalningstiden lång så om du vill kan du välja att ha en låg månadskostnad för lånet inklusive amortering. Att låna på lite längre tid än man tror att man egentligen behöver kan många gånger vara klokt eftersom man har rätt att göra extra inbetalningar när man vill. Den som vill förtidsinlösa lånet kan göra det när som helst.

Jämförbara alternativ till Bynk

Eftersom du är intresserad av ett lån hos Bynk, antar vi att du också kan ha stor nytta av att jämföra andra lån i klassen "lite större lån" utan krav på säkerhet. Bynk är visserligen helt ensamma om att ge så många betalningsfria månader per år men det finns väldigt bra alternativ som kanske också är billigare i längden om de passar dina krav och möjligheter.

Din kreditvärdighet, kommer vara det som avgör vilket lån du lämpligast bör söka och det i kombination med billigaste möjliga ränta är det du bör rikta i dig på när du ska välja ett privatlån. Jämför alltid flera olika lånealternativ innan du slutligen bestämmer dig för vilket av dem du helst vill ha. Sedan kan du söka ett annat lån om du inte blir godkänd för det första.

Se upp med att få för många förfrågningar hos UC då det skadar din kreditvärdighet i längden om du får många sådana under loppet av 12 månader. Läs mer om alternativa privatlån utan säkerhet.
 

Skuldfinansiering genom lån hos Bynk

Bynk lån passar bra för att använda till att samla lån och krediter som man har sedan tidigare. Att låna pengar hos Bynk innebär att du ansöker om lån utan säkerhet.

Många gånger är lån för skuldfinansiering en mycket lönsam affär eftersom det ofta kan sänka dina nuvarande kostnader för lån och krediter med väldigt mycket pengar, det är pengar du helt enkelt får över till annat varje månad. Vill du läsa mer om skuldfinansiering och möjligheten att få mer pengar över till annat är det definitivt värt att lägga lite tid på det.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2019-06-08.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån