Brixo - ansök om att låna 30000 kr snabbt

Brixo vänder sig till privatpersoner som vill låna mellan 5000 - 30000 kr snabbt och enkelt online. Brixo använder uc kontroll men betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder. Hos Brixo kan du ansöka om att låna pengar snabbt och få svar direkt på skärmen!
 

Låna pengar snabbt hos Brixo

Lånevillkor privatlån och blancolån utan säkerhet hos Brixo:
Minsta lånebelopp: 5000 kr
Max lånebelopp: 30 000 kr
Återbetalningstid: Upp till 3 år
Åldersgräns: 18 år gammal
Inkomstkrav: Årsinkomst 200000 kr före skatt (ca 16700 kr per mån före skatt)
Lån utan uc kontroll: Nej, Brixo använder sig av kreditupplysningsföretaget UC
Låna med betalningsanmärkning: Ja, hos Brixo kan du ansöka om lån trots betalningsanmärkning
Låna med BankID: Ja, BankID gör att du kan fullgöra hela låneprocessen online snabbt och enkelt online och få svar direkt på skärmen.
Möjlighet att söka lån med medsökande: Nej
Övriga krav för ansökan om lån:
- Ha svenskt personnummer
- Vara folkbokförd i Sverige
- Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten men betalningsanmärkningar får förekomma
 

Brixo fördelar och nackdelar

Fördelar med privatlån hos Brixo:
- Ansök om lån trots betalningsanmärkning
- Lång återbetalningstid inom kategorin snabblån (3 år)
- Ger ofta lån även till personer som fått nej på låneansökan hos sin vanliga bank
- Ser generöst på kreditvärdighet även om man har skulder sedan tidigare
- Sköt din ansökan med BankID

Nackdelar med privatlån hos Brixo:
- Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos Brixo
- Medelhöga inkomstkrav i förhållande till andra lån inom kategorin snabblån
 

Vad kostar ett snabblån hos Brixo

Brixo använder sig inte av individuell ränta, vilket i praktiken innebär att alla som blir godkända för lån får samma ränta. Detta gör det enkelt att förstå hur mycket lånet kommer att kosta och det råder ingen osäkerhet kring vilka belopp som kommer att gälla när man väl ska betala sina räkningar.
 

Prisexempel för snabblån hos Brixo:
- Låna 30000 kr i 3 år = 1261 kr per månad
- Låna 25000 kr i 2 år = 1453 kr per månad
- Låna 15000 kr i 18 månader = 1105 kr per månad
- Låna 10000 kr i 12 månader = 1045 kr per månad

FAKTA
Brixo erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 30 000 kronor. Brixo vänder sig till privatpersoner som är folkbokförda i Sverige.
Brixo är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. Brixo har hög finansiell soliditet och svenska ägare.

ANSÖKAN OM LÅN
SNABBFAKTA

Snabb och enkel ansökan online med svar direkt på skärmen om ditt lån blivit godkänt eller inte.
Lånebelopp: 5000 - 30000 kr
Lånetid: Upp till 3 år
Ålderskrav: 18 år gammal
Inkomstkrav: 200000 kr per år (före skatt)
Använder UC kontroll: Ja
Låna med betalningsanmärkning: Ja, låna trots anmärkning hos Brixo
Övrigt:
- Folkbokförd i Sverige
- Svenskt personnummer

UTBETALNING
Utbetalning sker i allmänhet direkt när ditt lån har signerats och blivit godkänt. Om ditt lån blivit godkänt före kl. 12.00 betalas lånet normalt sett ut samma dag som ditt lån blivit godkänt.

Hur lång tid det sedan tar innan du har pengarna på ditt konto, beror på vilken veckodag och tid du skickar din ansökan, samt i förekommande fall även på vilken bank du själv har (det konto du vill få pengarna utbetalda till).
 

Jämföra Brixo snabblån med andra lån

Snabblån hos Brixo Snabblån hos Brixo

Brixo snabblån
Brixo snabblån är ett privatlån utan säkerhet som passar extra bra för dig som redan är skuldsatt och för dig som har haft svårt att få lån hos andra banker. Du ¨lånar pengar enkelt med hjälp av BankID och pengarna kommer att betalas ut direkt när ditt lån blivit godkänt. Om du ansöker och får ett lån godkänt före kl. 12.00 betalas pengarna normalt sett ut redan samma dag.
I förhållande till andra snabblån är Brixo ett bra och prisvärt lån och även om de använder sig av uc kontroll, så behöver inte betalningsanmärkningar vara ett hinder för att få ett lån hos Brixo.

Den som vill jämföra Brixo med andra snabblån kommer att finna att Brixo står sig stark i konkurrensen när det gäller snabblån med lång återbetalningstid. Det är relativt få snabblån som kan erbjuda en lång återbetalningstid även för lägre lånebelopp. Brixo jämförs i första hand med andra lån i samma kategori där det finns möjlighet att låna 30000 kr snabbt.

Eftersom Brixo använder UC som kreditupplysningsmetod, bör man också i rättvisans namn, jämföra dem med andra lite större privatlån utan säkerhet då ränteläget kan se helt annorlunda ut när det kommer till lån hos större banker med större lånebelopp. Du behöver ju inte söka lån på mer än 30000 kr bara för att du har möjligheten till det.
 

Brixo lån trots betalningsanmärkning är fullt möjligt

Brixo är ett lån som det är fullt möjligt att ansöka om och även bli godkänd för trots en eller flera betalningsanmärkningar i sin kredithistorik. Detta till skillnad mot många andra lån med motsvarande ränteläge. Brixo ser nämligen mer till din nuvarande och framtida förmåga att betala tillbaka lånet än om det hänt något missöde med betalningsanmärkning bakåt i tiden.

Den som inte har en "prickfri" kredithistorik, kan alltså ansöka om lån hos Brixo ändå. Många förfrågningar hos UC sedan tidigare, är heller inte något hinder för att bli godkänd.

Den som vill låna pengar med betalningsanmärkning kan alltså vända sig till Brixo för att göra en ansökan om att låna upp till 30000 kr. En betalningsanmärkning innebär att du har fått lägre kreditvärdighet än om du inte skulle ha någon sådan.

Brixo kan med andra ord acceptera låntagare med lite lägre kreditvärdighet. Det gäller dock vissa förutsättningar för att du ska kunna bli godkänd för lån med anmärkning. Om de gör bedömningen att du kommer att kunna betala tillbaka lånet och har en årsinkomst på 200 000 kr per år före skatt, finns goda förutsättningar att bli godkänd. Detta sammantaget, väger tyngre än betalningsanmärkningar men du kan inte få lån om du har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
 

Brixo snabblån för skuldfinansiering

För den som vill använda Brixo snabblån för skuldfinansiering går det bra så länge man inte behöver samla lån till ett större belopp än totalt 30000 kr. Många känner dock en begränsning i att det maximala lånebeloppet hos Brixo kanske egentligen är för litet i förhållande till alla de lån och krediter som man har sedan tidigare.

Huruvida Brixo är lämpligt för skuldfinansiering eller inte beror på dina egna förutsättningar och krav på vilket lån som behövs. Att Brixo kan vara ett användbart lån i sammanhanget, beror på möjligheten till lång återbetalningstid, vilket ofta är ett av målen med skuldfinansiering.

Att hålla nere månadskostnaderna kräver ofta att lånet medger en lång återbetalningstid, vilket kan göra stora skillnader när det handlar om hur mycket pengar man måste betala varje månad för sina lån.

Om du är intresserad av att pröva möjligheten till lån för att samla gamla krediter, kan det vara bra att avvakta lite med Brixo tills du har bestämt dig. Även om Brixo inte lägger så stor vikt vid många förfrågningar hos UC, finns det andra större lån som gör det och då är det onödigt att börja med Brixo för att sedan söka andra större lån.
 

Fakta om Brixo och företaget bakom varumärket

Brixo AB (org.nr 556978–9273) är ett svenskt företag inom kategorin konsumentkreditinstitut. Företaget grundades 2014. Brixo har hög soliditet och svenska ägare.

Tillstånd och tillsyn
Brixo har så som flera andra låneföretag, Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter. Brixo står också ständigt under Finansinspektionens tillsyn.

Brixo AB
Box 599
114 11 Stockholm

Org.nr: 556978-9273

Kontaktuppgifter
E-post: info@brixo.se
Telefon: 08-500 850 47

Den här sidan uppdaterades senast 2018-03-06.

Alltid på www.kontanter.nu

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån