Brixo - ansök om att låna 30000 kr snabbt

Brixo vänder sig till privatpersoner som vill låna mellan 5 000 - 30 000 kr snabbt och enkelt online. Brixo använder uc kontroll men betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder. Hos Brixo kan du ansöka om att låna pengar snabbt och få svar direkt på skärmen!
 

Detta lån är en högkostnadskredit. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.
 

Brixo villkor och krav
Brixo villkor och krav

Tips:

 • Enkla lån även till personer med betalningsanmärkningar.
 • Låg åldersgräns på minst 18 år.
 • Rimliga inkomstkrav.
 • Godkänner ofta personer som fått avslag på sin ansökan hos andra banker.
 • Många förfrågningar hos UC behöver inte göra att du blir nekad lån.
 • Utbetalning i direkt anslutning till att ditt lån blivit godkänt.
 • Snabb handläggningsprocess med svar direkt på skärmen.

Vad kostar ett snabblån hos Brixo

Brixo använder sig inte av individuell ränta, vilket i praktiken innebär att alla som blir godkända för lån får precis samma ränta. Detta gör det enkelt att förstå hur mycket lånet kommer att kosta och det råder ingen osäkerhet kring vilka belopp som kommer att gälla när man väl ska betala sina räkningar.

Brixo har olika räntenivåer beroende på hur stort lån du ansöker om. De större lånen har lägre ränta än de mindre lånesummorna.

Prisexempel låna 10 000 kronor hos Brixo:

Maximal löptid 2 år = Betala 684 kr per månad inklusive ränta (39,48%)
Totalt kommer du att återbetala 16 416 kronor, varav 6 416 kr består av ränta.

Löptid 1 år = Betala 1 118 kronor per månad inklusive ränta (39,48%)
Totalt kommer du att återbetala 13 416 kronor, varav 3 416 kr består av ränta.

Prisexempel låna 30 000 kronor hos Brixo:

Maximal löptid 4 år = Betala 1 142 kr per månad inklusive ränta (29,95%)
Totalt kommer du att återbetala 54 816 kronor, varav 24 816 kr består av ränta.

Löptid 2 år = Betala 1 749 kronor per månad inklusive ränta (29,95%)
Totalt kommer du att återbetala 41 976 kronor, varav 11 946 kr består av ränta.

Brixo fördelar och nackdelar

Fördelar med privatlån hos Brixo:

 • Ansök om lån trots betalningsanmärkningar.
 • Lång återbetalningstid inom kategorin snabblån (4 år).
 • Ger ofta lån även till personer som fått nej på låneansökan hos sin vanliga bank.
 • Ser generöst på din kreditvärdighet även om du har skulder sedan tidigare.


Nackdelar med privatlån hos Brixo:

 • Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos Brixo.
 • Räntan är något högre än flera andra liknande lån inom samma kategori.

Alternativa lån istället för Brixo

Om du inte tycker att Brixo passar de förväntningar du har på det lån du tänker ansöka om, finns det många andra tänkbara alternativ som du kanske vill läsa lite mer om. Här är de lånekategorier vi tror kan intressera dig mest. Välj en lånekategori här nedanför eller läs vidare om Brixo längre ner på sidan.

Vad som skiljer Brixo från andra lån i samma kategori

Brixo snabblån är ett privatlån utan säkerhet som passar extra bra för dig som redan är skuldsatt och för dig som har haft svårt att få lån hos andra banker. Du lånar pengar enkelt genom en ansökan online liksom för andra snabblån. Ansökan signeras med BankID och pengarna kommer att betalas ut i direkt asnlutning till att ditt lån blivit godkänt.

Om du ansöker och får ett lån godkänt före kl. 12.00 betalas pengarna normalt sett ut redan samma dag.
I förhållande till andra snabblån som som du kan bli godkänd för, kanske Brixo ändå visar sig vara prisvärt beroende på din kreditvärdighet.

Att Brixo använder sig av UC kontroll när det gör sin kreditbedömning är egentligen inget du behöver bekymra dig över eftersom många förfrågningar normalt sett inte är ett hinder för att bli godkänd. Om du däremot absolut vill undvika UC som upplysningsmetod, behöver du söka efter andra lånelösningar.
 

Brixo lån trots betalningsanmärkning är fullt möjligt

Brixo är ett lån som det är fullt möjligt att ansöka om och även bli godkänd för trots en eller flera betalningsanmärkningar i sin kredithistorik. Detta till skillnad mot många andra lån med motsvarande ränteläge. Brixo ser nämligen mer till din nuvarande och framtida förmåga att betala tillbaka lånet än om det hänt något missöde med betalningsanmärkning bakåt i tiden.

Den som inte har en "prickfri" kredithistorik, kan alltså ansöka om lån ändå. En helhetsbedömning av din beräknade framtida betalningsförmåga kommer att avgöra huruvida du blir godkänd som låntagare eller inte.
 

Ansök om utökning av lånet

När du fått ett lån godkänt av Brixo och visat att du kan sköta det enligt överenskommelse är det möjligt att ansöka om att få låna mer pengar upp till det maximala lånebeloppet. Redan efter 2 månader, har du goda chanser att få utöka ditt lån. Om du får en utökning beviljad ansöker du om en ny total kredit och mellanskillnaden mot det du redan är skyldig, kommer sedan att utbetalas till ditt konto.
 

Användningsområden för Brixo

Användningsområdena för det här lånet har inga begränsningar. Du lånar helt utan säkerhet för lånet och gör precis vad du själv vill för pengarna. Oavsett om det handlar om ett akut behov på grund av oförutsedda händelser eller om du bara vill köpa något utan att ha sparade pengar på ditt bankkonto till det du vill köpa.

Vi rekommenderar inte det här lånet för att betala räkningar eller andra skulder med. Det är en ganska dyr lösning även om du har ett väldigt akut behov. Kanske kan du istället vara behjälpt av att få ordning på din ekonomi rent generellt och då blir Brixo en lösning på väldigt kort sikt. För hållbara lösningar när du återkommande har problem med att betala dina räkningar varje månad, bör du istället se över dina möjligheter att sanera din ekonomi en gång för alla. Detta gör du enklast genom undersöka möjligheten att samla alla dina skulder hos en bank.
 

Fakta om Brixo och företaget bakom varumärket

Brixo AB (org.nr 556978–9273) är ett svenskt företag inom kategorin konsumentkreditinstitut. Företaget grundades 2014. Brixo har hög soliditet och svenska ägare.

Tillstånd och tillsyn
Brixo har så som flera andra låneföretag, Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter. Brixo står också ständigt under Finansinspektionens tillsyn.

Brixo AB
Box 599
114 11 Stockholm

Org.nr: 556978-9273

Kontaktuppgifter
E-post: info@brixo.se
Telefon: 08-500 850 47

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-09.