Bank Norwegian - låna 600 000 kr

Våra kundundersökningar visar att BankNorwegian är en bank med lån som framför allt passar dig som har en relativt god inkomst men kanske har mycket skulder sedan tidigare.

Många lånekunder vittnar om att de genom den här banken fått möjlighet till en nystart eftersom de lyckats samla ihop alla sina gamla skulder till ett enda stort lån. Inte ens lite för många UC kontroller, behöver sätta käppar i hjulen för dina låneplaner.
 

Jag fick ta ett lån på 400 000 kronor utan några som helst krav på säkerhet för lånet.
Jag  hade ungefär 10-12 stycken ganska färska UC förfrågningar och trodde nog att jag skulle få avslag som vanligt men så blev det inte. Fick en ränta på 7,2% vilket också kändes helt okej för den här sortens lån.

På det här sättet kunde jag samla ihop alla mina tidigare blancolån och krediter och börja om på nytt med mycket bättre ekonomi än innan.

//Anna 46 år, Uppsala

Tips:

 • Låna med eller utan medsökande.
 • Större chans för godkännande om du ska använda hela eller delar av lånet för att samla ihop gamla lån och krediter.

Vad Bank Norwegian kan göra för dig

BankNorwegian har stora privatlån utan krav på säkerhet och dessutom ett kreditkort utan årsavgift med hög kreditlimit. För både lån och kreditkort gäller åldersgränsen 23 år och att du måste varit bosatt i Sverige under de senaste 3 åren.

Bank Norwegian har gjort sig kända som en förhållandevis tolerant bank när det gäller tidigare skulder och antal UC förfrågningar. Framför allt är det personer med medelinkomst eller inkomster över medel som kan berätta om hur de fått låna stora belopp trots många förfrågningar och tidigare lån hos andra banker.

Även om du kan hitta fler och fler banker som erbjuder den här typen av riktigt stora privatlån utan krav på skerhet, var BankNorwegian en av de första att tillhandahålla lån i den här storleksordningen.
Ju högre inkomst du har, desto större chans att få låna höga belopp och detta trots att du kanske själv är medveten om att du har lite fler UC förfrågningar än andra banker normalt sett accepterar.

Hos Bank Norwegian får många personer som inte trodde att de skulle kunna få ett lån, faktiskt ett godkännande på sin ansökan. Om du dessutom har en medsökande för lånet, ökar dina lånemöjligheter avsevärt och då kan både storleken på lånet höjas och räntan du erbjuds bli lägre.
Snabb ansökan online med BankID och svar direkt på skärmen om huruvida ditt lån blivit godkänt eller inte.

BankNorwegian har också andra finanstjänster såsom kreditkort och sparkonto med bättre ränta än vad du har på ditt lönekonto idag.
 

Kreditkort hos Bank Norwegian

Kreditkort hos Bank Norwegian
Kreditkort hos Bank Norwegian

Dina förmåner med Bank Norwegian kreditkort
- Ingen årsavgift
- Inga avgifter för kontanta uttag utomlands
- Upp till 6 veckors räntefri kredit (beror på när under månaden köpet genomförs)
- Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd
- Cash Points på alla köp (Cashpoints kan du använda till resor m.m. hos Norwegian)
- Extra bonus och cash points när du flyger med Norwegian
- Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd
- Betala räkningar med ditt kreditkort online om du behöver

Bank Norwegian fördelar och nackdelar

Fördelar med privatlån hos Bank Norwegian:

 • Hög max lånegräns på upp till 600 000 kr
 • Lång återbetalningstid på upp till 15 år
 • Ger ofta lån även till personer som fått nej på låneansökan hos sin vanliga bank
 • Ser generöst på kreditvärdighet även om man har skulder sedan tidigare
 • Hantera enkelt dina kommande bankärenden hos Bank Norwegian online genom inloggning med BankID på fil eller mobilt bankid.
 • Ansök om betalningsfri månad när du skött ditt lån en tid.


Nackdelar med privatlån hos Bank Norwegian:

 • Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos Bank Norwegian
 • Inom branschen ett förhållandevis högt ålderskrav då de flesta andra lån är från 18, 20 eller 21 år.
 • Inte de allra lägsta räntorna även om de är individuella.
   

Vad kostar ett lån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian tillämpar individuell ränta, vilket betyder att du blir erbjuden en ränta utifrån just dina ekonomiska förutsättningar. Det betyder inte att den som har dålig ekonomi blir erbjuden en lägre ränta utan tvärtom. Ju bättre ekonomi du har desto lägre ränta blir du erbjuden, vilket gäller för alla lån som tillämpar individuell räntesättning.

Räntan är individuell f n 6,99% - 22,9 % och villkoren bestäms alltså efter kreditprövningen.
 

Prisexempel på privatlån hos BankNorwegian:
Låna 65 000 kronor i 5 år med exempelränta på 13,99% (effektiv ränta på 15,88%)
Att betala varje månad inklusive ränta = 1 531 kronor per månad.
Totalt kommer du att betala 91 866 kronor vilket innebär att själva priset för lånet blir 26 866 kronor.

Du kan påverka priset på lånet genom att återbetala lånet i snabbare takt. Det kan du göra antingen genom att redan från början välja en kortare löptid eller genom att göra extra amorteringar de månader du har lite mer pengar över.
 

BankNorwegian i jämförelse BankNorwegian i jämförelse

Att BankNorwegian är mer toleranta än andra när det handlar om lite sämre kreditvärdighet, gör att deras räntor inte är de billigaste om du jämför med andra liknande varumärken.

Detta är något du behöver ta med i beräkningen när du jämför dem med andra lån utan krav på säkerhet.
 

Jämföra Bank Norwegian med andra lån

Bank Norwegian privatlån
Bank Norwegian privatlån, passar extra bra för dig som redan är skuldsatt och för dig som har haft svårt att få lån hos andra banker. Låna till vad du vill med förmånliga villkor utifrån individuella förutsättningar, av en mycket ansvarstagande och seriös bank.

Bank Norwegian passar både dig som behöver en större mängd pengar för skuldfinansiering eller medelstora lån och dig som vill ta ett mindre mikrolån där minsta möjliga lånebelopp är 5000 kr. Samla ihop dina dyra smålån och krediter och ta ett större lån hos Bank Norwegian som är en av få långivare som lånar ut ända upp till 600 000 kr, vilket kanske ökar dina möjligheter att samla ihop samtliga dina nuvarande lån till en och samma långivare för att sänka dina månadskostnader rejält.

Som vi redan varit inne på, är det svårt att göra en riktigt rättvis jämförelse mellan den här banken och andra banker eftersom de ställer lite lägre krav på din kreditvärdighet än vad de flesta andra stora banker gör. Om du till exempel haft svårt att bli godkänd för lån hos andra banker med lägre ränta, kanske den här banken ändå är prisvärd för just dig.
 

Du kan jämföra BankNorwegian med andra liknande lån men det är få som godtar lika många personer trots många förfrågningar eller mycket tidigare skulder.
Jämför med alla större banklån.
Jämför med andra lån för personer med dålig kreditscoring.
 

Samla gamla skulder med hjälp av BankNorwegian

Det faktum att den här banken erbjuder väldigt stora lånebelopp till den som kan uppvisa en stadig inkomst gör den till mer lämplig än många andra när det handlar om att söka lån för skuldfinansiering för att samla ihop andra gamla skulder. Dessutom ökar dina chanser att bli godkänd för lån om du redan vid ansökan anger att detta är det huvudsakliga syftet med din ansökan.

Det här betyder inte att du nödvändigtvis är tvungen att använda hela ditt nya lån till att lösa gamla skulder men var försiktig med att söka allt stora belopp utöver det du verkligen behöver för att det ska räcka till dina nuvarande lån och krediter.

Värt att notera är att Bank Norwegian inte kommer att bevilja dig lån om du har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten i nuläget. Det skulle dock inte förvåna oss om även den möjligheten kommer i framtiden.
 

Om du har skuldsaldo hos Kronofogden kan du istället läsa om banker som kan godkänna lån till personer med skuldsaldo hos Kronofogden.
Nystart Finans - nystartslån trots skuld hos Kronofogden
Svea Ekonomi lån till skuldsatta med skuld hos Kronofogden
Marginalen Bank omstartslån med skuld hos Kronofogden
 

Om BankNorwegian inte passar dig

Vårt mål är att du som besökare ska hitta ett lån utan säkerhet utifrån just dina personliga förutsättningar. Dina tankar kring vilken typ av lån du är i behov av kanske gör att du vill läsa mer om andra alternativ.

Vi tror att de allra flesta kan hitta ett lån att bli godkänd för så länge det inte råder alldeles speciella förutsättningar som gör att du inte bli godkänd.
 

Fakta om Bank Norwegian

Bank Norwegian är en helt internetbaserad bank för privatmarknaden. Alla tjänster som du kan förvänta dig av en bra bank för privataffärer, finns hos Bank Norwegian. Du märker ingen skillnad i servicenivå mellan helt internetbaserade banktjänster hos Bank Norwegian och andra landbaserade "vanliga banker" som du kan besöka. Snarare tvärtom, Bank Norwegian står för hög tillgänglighet och bra kundservice i flera olika digitala och analoga kanaler.

Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA är uteslutande ett förvaltningsbolag och har inga andra funktioner än att förvalta aktierna i dotterbolaget. Det ingår i dag inga fler företag i koncernen.

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge

Bankens öppettider är kl 08:00 - 16:00 alla vardagar

0770-457766
(+46 770457766 från utlandet)

post@banknorwegian.se

Den här sidan uppdaterades senast 2020-02-09.