Bank Norwegian - låna 600 000 kr

Letar du efter ett riktigt bra lån med högt max lånebelopp och relativt hög tolerans i fråga om kreditvärdighet eller lite för många UC förfrågningar. Då kan Bank Norwegian vara ett bra lån för dig. Bank Norwegian erbjuder privatlån i form av snabblån utan säkerhet på 5000 - 600000 kronor.

Ju högre inkomst du har, desto större chans att få låna höga belopp och detta trots att du kanske själv är medveten om att du har lite fler UC förfrågningar än andra banker normalt sett accepterar. Hos Bank Norwegian får även många personer som inte trodde att de skulle kunna få ett lån, faktiskt ja på sin ansökan. Snabb ansökan online med BankID och svar direkt på skärmen om huruvida ditt lån blivit godkänt eller inte.

Stora lån utan säkerhet hos Bank Norwegian

Bank Norwegian
Bank Norwegian
Villkor för lån hos Bank Norwegian
Villkor för lån hos Bank Norwegian

Tips:
Bank Norwegian godkänner många lån, även till personer med lite för många UC förfrågningar sedan tidigare.

Bank Norwegian privatlån utan krav på säkerhet
Bank Norwegian privatlån utan krav på säkerhet

Bank Norwegian fördelar och nackdelar

Fördelar med privatlån hos Bank Norwegian:
- Hög max lånegräns på upp till 600 000 kr
- Lång återbetalningstid på upp till 15 år
- Ger ofta lån även till personer som fått nej på låneansökan hos sin vanliga bank
- Ser generöst på kreditvärdighet även om man har skulder sedan tidigare
- Hantera enkelt dina kommande bankärenden hos Bank Norwegian online genom inloggning med BankID på fil eller mobilt bankid.
- Ansök om betalningsfri månad när du skött ditt lån en tid.

Nackdelar med privatlån hos Bank Norwegian:
- Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos Bank Norwegian
- Inom branschen ett förhållandevis högt ålderskrav då de flesta andra lån är från 18, 20 eller 21 år.
 

Vad kostar ett lån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian tillämpar individuell ränta, vilket betyder att du blir erbjuden en ränta utifrån just dina ekonomiska förutsättningar. Det betyder inte att den som har dålig ekonomi blir erbjuden en lägre ränta utan tvärtom. Ju bättre ekonomi du har desto lägre ränta blir du erbjuden, vilket gäller för alla lån som tillämpar individuell räntesättning.

Räntan är individuell f n 4,99% - 20,24% och villkoren bestäms alltså efter kreditprövningen.
 

Typer av lån hos Bank Norwegian:
- Privatlån utan säkerhet
- Skuldfinansiering (lös befintliga lån och krediter)
- Köpa båt
- Köpa bil
- Köpa bostad
- Konsumera och använd pengarna till vad du vill
- Kreditkort med upp till 100 000 kr i kredit
 

Kreditkort hos Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder även kreditkort utan årsavgift, med kredit på upp till 100000 kronor. Med ett kreditkort hos Bank Norwegian kan du samla poäng som du sedan kan använda till exempelvis resor och annat. Så länge du återbetalar hela din skuld nästkommande månad är krediten helt gratis utan avgifter och ränta.

Max kreditutrymme: 100 000 kr
Räntefri kredit: Upp till 45 dagar
Årsavgift: Gratis kreditkort utan årsavgift
Korttyp: VISA kort

Dina förmåner med Bank Norwegian kreditkort
- Ingen årsavgift
- Inga avgifter för kontanta uttag utomlands
- Upp till 6 veckors räntefri kredit (beror på när under månaden köpet genomförs)
- Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd
- Cash Points på alla köp (Cashpoints kan du använda till resor m.m. hos Norwegian)
- Extra bonus och cash points när du flyger med Norwegian
- Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd
- Betala räkningar med ditt kreditkort online om du behöver

Jämföra Bank Norwegian med andra lån

Bank Norwegian privatlån
Bank Norwegian privatlån, passar extra bra för dig som redan är skuldsatt och för dig som har haft svårt att få lån hos andra banker. Låna till vad du vill med förmånliga villkor utifrån individuella förutsättningar, av en mycket ansvarstagande och seriös bank.

Bank Norwegian passar både dig som behöver en större mängd pengar för skuldfinansiering eller medelstora lån och dig som vill ta ett mindre mikrolån där minsta möjliga lånebelopp är 5000 kr. Samla ihop dina dyra smålån och krediter och ta ett större lån hos Bank Norwegian som är en av få långivare som lånar ut ända upp till 600 000 kr, vilket kanske ökar dina möjligheter att samla ihop samtliga dina nuvarande lån till en och samma långivare för att sänka dina månadskostnader rejält. Ingen annan bank, vare sig online eller någon annanstans, erbjuder direkt lån med snabb ansökan och snabb hantering av lån på så stora belopp som 600000 kronor.

Om du vill jämföra Bank Norwegian med andra årslån kan du göra det snabbt och enkelt. Vill du få hjälp av en låneförmedlare eller se alla lån som lämpar sig särskilt bra för just skuldfinansiering kan du göra det också. Är du snarare ute efter mindre lån och snabblån, kan du leta bland mindre lån.
Bank Norwegian är ett mycket populärt lån med snabb hantering och ansökan med identifiering genom e-leg eller BankID.
 

Skuldfinansiering och omstartslån

Bank Norwegian lån lämpar sig mycket bra för skuldfinansiering eller om du behöver ett så kallat omstartslån. Det enkla skälet till detta är det höga max lånebeloppet. Du kan använda lånet till vad du vill och ingen säkerhet krävs. Lös befintliga lån och krediter för hela eller delar av ditt nya lån hos Bank Norwegian. Använd det överskjutande beloppet till vad du vill.

Notera att Bank Norwegian inte kommer att bevilja dig lån om du har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
 

Snabblån hos Bank Norwegian

Låna med skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten

Det är få banker som beviljar lån med skuldsaldo hos Kronofodgen men det finns ett antal andra långivare som kan bevilja lån på upp till 150 000 kronor trots att du har betalningsanmärkning och skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Då krävs att du har en bostad som du kan sätta som säkerhet för lånet. Bostaden får inte heller vara allt för högt belånad eftersom det är just bostaden som ska stå som säkerhet så du behöver ha rimliga lån på bostaden sedan tidigare. Ansökan om omstartslån kan du exempelvis göra hos Marginalen Bank.

Fakta om Bank Norwegian

Bank Norwegian är en helt internetbaserad bank för privatmarknaden. Alla tjänster som du kan förvänta dig av en bra bank för privataffärer, finns hos Bank Norwegian. Du märker ingen skillnad i servicenivå mellan helt internetbaserade banktjänster hos Bank Norwegian och andra landbaserade "vanliga banker" som du kan besöka. Snarare tvärtom, Bank Norwegian står för hög tillgänglighet och bra kundservice i flera olika digitala och analoga kanaler.

Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA är uteslutande ett förvaltningsbolag och har inga andra funktioner än att förvalta aktierna i dotterbolaget. Det ingår i dag inga fler företag i koncernen.

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge

Bankens öppettider är kl 08:00 - 16:00 alla vardagar

0770-457766
(+46 770457766 från utlandet)

post@banknorwegian.se

Den här sidan uppdaterades senast 2017-12-03.

Bra urval på lån utan säkerhet

Vårt mål är att du som besökare ska hitta de bästa lånen utan säkerhet. Lån du kan söka online utan att behöva boka tid på och besöka ett "vanligt bankkontor". Att låna online sparar tid och pengar eftersom du gör din ansökan direkt på skärmen, signerar ditt låneavtal elektroniskt och kan jämföra olika lån snabbt och enkelt för att sedan välja det billigaste alternativet.

Snabblån

Snabba lån för den som behöver skaffa pengar på direkten.

Lån utan UC kontroll

Låna utan UC med BankID som identifieringssätt.

Skuldfinansiering samla lån

Skuldsaneringslån och skuldfinansiering för att få mer pengar.

Seriösa och tillförlitliga lån på nätet

Det finns inte plats och utrymme för dåliga lånealternativ hos oss. Vi ser till din trygghet och säkerhet och då ryms inte nätbedrägerier med exempelvis påstådda privatlån mellan privatpersoner som oftast är ren bluff. Hos oss hittar du därför enbart information om lån som finns på riktigt och som du kan känna dig trygg och säker med att ansöka om.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån