Aasa kredit - låna 50000 kr snabbt

Att ansöka om ett lån från Aasa kredit är enkelt. Alla som är minst 20 år och äldre, har en tillsvidare anställning eller något sorts underlag för en fast inkomst kan ansöka om lån hos Aasa Kredit.

Det tar bara ett par minuter att göra ansökan om ett lån och du får svar direkt på skärmen om du blir godkänd för lån eller inte. Snabba enkla lån med kvick handläggningsprocess och säker identifiering med BankID.
 

Ansöka om ett lån på upp till 50 000 kr från Aasa kredit

Aasa kredit smidigt snabblån online
Aasa kredit smidigt snabblån online

Fördelar med Aasa Kredit:

Lång återbetalningstid, ger lägre månadsbelopp att betala.

Lån även för personer som är lite äldre, även pensionärer är välkomna att söka lån.
Man kan bli godkänd för lån även om man har lite lägre kreditvärdighet.


Nackdelar med Aasa Kredit:
Använder UC kontroll (om du absolut vill undvika det)

Vad kostar ett lån hos Aasa kredit

Att göra själva ansökan om ett lån hos Aasa kredit är gratis och helt utan kostnad för dig. Du förbinder dig inte till att tacka ja till lånet bara för att du ansöker om det. Om du sedan accepterar att bli låntagare hos Aasa kredit så kommer kostnaderna att se ut enligt nedanstående.

Kostnaderna när du tar ett lån hos Aasa kredit består av:
Uppläggningsavgift (engångsavgift 490 kr), administrationsavgift (varje månad 90 kr/mån) samt den årliga räntan (fast ränta) på mellan 9,9 - 29,9%.

Om du vill förtidsinlösa lånet är det kostnadsfritt och då betalar du de avgifter och den ränta som kvarstår vid tillfället då du förtidsinlöser lånet.

Prisexempel för lån hos Aasa kredit:
Låna 30 000 kr = ca 1630 kr/månad
Låna 20 000 kr = ca 1000 kr/månad

Om du vill skapa dig en bild av hur räntan hos Aasa kredit förhåller sig nivåmässigt, till andra lån i samma kategori av lån så kan man säga att Aasa kredit helt klart är billigare än de flesta andra snabblån. Samtidigt finns det många större lån som är långt mer billiga men allt beror på vilken räntesats just du blir erbjuden.
 

När får man pengarna på kontot om man fått ett lån hos Aasa

Om du fåt ett godkännande på låneansökan och alltså får ett lån hos Aasa Kredit, kommer du att signera lånet elektroniskt. Direkt därefter blir det utbetalt till det bankkonto som du har skrivit in i ansökan. Normalt sett ska det här ske inom en arbetsdag från att du skrivit under ditt låneavtal. I många fall kan det till och med gå ännu snabbare.

Att signera lånet med BankID är ett tryggt och säkert sätt att få snabb hantering av ansökan.
 

Jämför Aasa kredit med andra lån i samma kategori

Om du vill kan du jämföra Aasa kredit med andra lån som är i ungefär samma lånekategori som Aasa. Det Aasa ändå sticker ut genom, är lånebeloppet och att de har förhållandevis låg ränta på de högre lånebeloppen. Andra snabblån i den här storleksklassen, är ofta lite dyrare och därför är Aasa ett förhållandevis bra alternativ.

Det handlar i det stora hela om att jämföra olika snabblån med liknande lånebelopp och liknande andra villkor såsom återbetalningstid och andra krav för att bli godkänd för lån. Ofta är det ändå kraven för att bli godkänd som kommer avgöra vilket lån du över huvud taget kan söka och det är det avgörande i frågan hur billigt lån du kan bli godkänd för.

Den viktigaste och mest avgörande faktorn för hur billigt lån du kan få, handlar om din kreditvärdighet. Juu högre och bättre kreditvärdighet du har, desto billigare lån kan du bli godkänd för.

Om du känner dig tveksam eller osäker på om Aasa är lånet för dig, kan jämföra alla snabblån och därefter ta ställning till om Aasa kredit är det bästa alternativet för just dina behov.

Assa kredits främsta konkurrenter finner du bland snabblån upp till 50000 kr eftersom det ofta är maxbelopp och villkor i övrigt som avgör om olika varumärken/lån kan jämföras med varandra.

Ett fullgott alternativ som förmodligen är de som i störst utsträckning är jämförbara med Aasa kredit, är att läsa lite mer om varumärket och snabblånet GoodCash som till skillnad mot Aasa kredit, har ännu lite större tolerans i frågan om sina blivande kunders kreditvärdighet.
 

Varför använder Aasa kredit UC kontroll

Olika långivare och banker, använder olika kreditupplysningsföretag när de skall göra sin kreditbedömning. En kreditbedömning går i korthet ut på att beräkna om du verkar ha förutsättningar att kunna betala tillbaka det lån du söker inom utsatt tid.

I en kreditbedömning ser man till hela din ekonomiska situation och det är Finansinspektionen som uppmanar alla långivare som står under deras tillsyn, att beställa en kreditupplysning som ska komplettera övriga uppgifter, innan de godkänner lånet.

Vart/hos vilken aktör kreditföretagen väljer att beställa sin kreditupplysning, väljer de själva. En UC kontroll är i allmänhet mer omfattande men den kostar också det beställande företaget lite mer än vad enklare kreditupplysningar gör.

I Finansinspektionens allmänna råd, uppmanas långivare att helst inhämta en skriftlig kreditupplysning och Aasa använder sig i det här fallet av UC, medan det finns andra lån som inte använder UC, utan andra vanliga Svenska bolag.

Den som är van att söka olika lån, kommer ganska snart att upptäcka att de lån som använder UC, generellt sett ofta är billigare än de lån som inte beställer sin kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB.
 

Vad händer om man får betalningssvårigheter

Om det av någon anledning uppstår problem med att kunna betala tillbaka lånet i tid ska man alltid, oavsett bank, kontakta Aasa kredit, så snabbt som möjligt för att prata om hur man kan hitta en godtagbar lösning.

Om du ser att du får problem och därför har betalningssvårigheter, ska du försöka ringa kundtjänst i ett så tidigt skede som möjligt. Vänta inte tills förfallodagen har passerat, det är bara onödigt och kommer att innebära att du får påminnelseavgifter och annat.

Aasa kredit är en resonabel och kundvänlig kreditgivare och det verkar finnas stor förståelse för att oväntade sitationer kan uppstå och att det inte behöver handla om att man inte vill fullgöra sina ekonomiska åtaganden.
 

Att låna med skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten

Det är bara ett fåtal banker som kan och vill godkänna lån med skuldsaldo hos Kronofogden. Ett antal finns det ändå och då handlar det i första hand om att de kan bevilja lån på upp till 150 000 kronor trots att du har betalningsanmärkning och skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Den här sortens lån kan ibland kallas för omstartslån och kräver i princip alltid att du har en bostad som du kan ställa som säkerhet för omstartslånet.

Att ha en medsökande är också bra i de här fallen och om du har skuld hos Kronofogden och vill låna pengar, krävs. Bostaden du sätter som säkerhet för lånet, får inte heller vara allt för högt belånad sedan tidigare eftersom det är just bostaden som ska stå som säkerhet så du behöver ha rimliga låga lån bolån.

Ansökan om omstartslån kan du exempelvis göra hos Marginalen Bank. Det finns också andra banker som kan hitta lösningar för dig som är överskuldsatt och behöver lån även om du har skuldsaldo hos Kronofogden.
 

Om företaget Aasa kredit

Aasa är ett finansiellt företag som grundades under 2000-talet. Aasa kredit specialicerar sig på lån som betalas i olika återbetalningsgrader till kunder baserat på en kreditprocess som är unik och består av flera processer. Aasa levererar endast sina olika låneprodukter online via sin hemsida.
Aasa Kredit Svenska, ett företag med svenska rötter, har varit verksam på den svenska marknaden sedan 2012.

Aasa Kredit Svenska AB är en del av Supernova som är baserat i Luxemburg. Aasa kredit finns i Finland och Polen. Aasa Kredit Svenska kombinerar de positiva egenskaperna som banker och låneföretag erbjuder – snabbhet, enkelhet, öppenhet samt god säkerhet.
Vad du ska låna pengarna till, spelar ingen roll. Du använder de lånade pengarna till vad du själv vill.
 

Aasa Kredit Svenska AB
Org. nr: 556902-0141

Besöksadress:
SANKT ERIKSGATAN 117
113 43 Stockholm

Tel +46 842 002 606
kundservice@aasakredit.se

Denna sida uppdaterades senast 2018-12-18.

Hitta de bästa lånen på www.kontanter.nu

Vår verksamhetsidé bygger på att tillhandahålla relevant och uppdaterad information om olika lånelösningar som du kan söka online för att slippa besöka en vanlig bank. De lån som återfinns på www.kontanter.nu är samtliga seriösa lån som står under tillsyn av finansinspektionen.

Snabblån

Snabblån med svar på ansökan direkt på skärmen!

Lån utan UC kontroll

Lån utan UC kontroll, även med betalningsanmärkning.

Smslån

Smslån med eller utan UC och även trots betalningsanmärkning.

Skuldfinansiering samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Vi arbetar för trygghet och säkerhet

Du ska alltid känna dig trygg när du använder olika lån på nätet, därför finns vi här för dig för att underlätta dina val när du ska välja lån. Våra tre främsta specialitéer när det handlar om lånelösningar online är snabblån i olika storlekar, lån utan uc kontroll och skuldfinansiering.

Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Hjälp att jämföra och välja rätt lån utan UC kontroll
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering