Enkla lån utan UC - bästa jämförelsen 2018

Att söka efter enkla lån utan UC kan vara lite förvirrande. Särskilt som många webbplatser inte har den senaste aktuella informationen om olika låns villkor och deras eventuella nyttjande av UC eller inte.

Det kan ofta vara otydligt och svårt för dig som lånekonsument, att veta om ett lån verkligen använder sig av UC eller inte. Därtill sker det ofta förväxlingar gällande UC kontroll och kreditupplysning i största allmänhet.

Vi har en av de allra bästa sidorna för att jämföra lån utan UC kontroll och det framgår inte bara om de använder UC eller inte. Du kan också genom vårt enkla och unika jämförelsesystem, se om lånet är dyrt/billigt/prisvärt eller inte. Priset på räntan och långivarens tolerans gentemot låg kreditvärdighet, hänger ofta samman. Det innebär i korthet och ganska generaliserande ordalag att de billigaste lånen ofta (inte alltid) kräver lite mer av dig i frågan om kreditvärdighet.

Genom vårt unika flaggsystem kan du enkelt välja det lån som passar dina förutsättningar bäst och samtidigt ha en klar och tydlig bild av om lånet du väljer är prisvärt i jämförelse med andra lån i samma kategori. Det kan inte bli enklare än så. Du behöver inte själv vara ekonom eller förstå exakt hur priserna räknas fram för varje lån. Testa vårt sätt att enkelt jämföra lån utan UC redan idag!
 

Jämför enkla lån utan UC snabbt

Jämför enkla lån utan UC Jämför enkla lån utan UC

Förutom en rad olika krav och villkor som skiljer sig mellan olika lån är priset och prisvärdheten en viktig del när du jämför olika lån utan UC.

Det är många gånger lite för lätt att förhasta sig för att sedan i efterhand, kanske upptäcka att man valt ett av de mindre prisvärda alternativen fastän man kanske kunde ha blivit godkänd för ett billigare lån.

Vårt flaggsystem bygger på de enkla principerna att grön flagga betyder att det är mest prisvärt och kan mätas bland de billigaste lånen inom kategorin.
Gul flagga betyder att lånet kanske inte är precis lika prisvärt som de med grön flagga men de är ofta något lättare att bli godkänd för.
Röd flagga är de lån som i de flesta fall är lättare att bli godkänd för men som inte kan mäta sig med de billigaste (gröna) alternativen gällande pris.

Den här sortens prisjämförelser på enkla lån är inte så detaljerad men ger en snabb och bra överblick i frågan om vilka som är de billigaste lånen.

Priset på ett lån mäts i ränta och avgifter och det är få lån som är helt kostnadsfria. Det finns räntefria lån men de är väldigt kortfristiga och det krävs att du kan återbetala snabbt.
 

De billigaste lånen är ofta med UC

De riktigt billiga lånen är oftast sådana som använder sig av UC. Man ska inte tro att det är omöjligt att få sådana, bara för att man kanske har låg eller dålig kreditvärdighet för det är inte hela sanningen.

Det finns ett antal lån som använder UC men trots det, kan godkänna personer som har många förfrågningar eller till och med betalningsanmärkningar. Åter igen vill vi understryka att det kanske inte är de allra billigaste alternativen men om man har låg kreditvärdighet är det kanske de enda lånen som finns att välja mellan.

Se över listan på lån för dem med låg kreditvärdighet och bedöm själv om det är värt att göra ett försök, även om du redan fått avslag på låneansökan hos andra banker och låneinstitut. Det kan vara värt att pröva!
 

Är alla enkla lån dyra?

Nej, alla enkla lån behöver inte vara dyra. Om vi med enkla lån menar lån som är lätta att ansöka om med svar direkt och snabb utbetalning, finns det gott om riktigt billiga enkla lån att söka.

I största allmänhet är de enkla lånen som är större och med lång återbetalningstid, ofta billigare än andra lån på nätet. Stora lån finns på belopp upp till 600 000 kr men det finns inget som säger att det bara är de som vill låna mycket pengar som kan/ska söka just de lånen.

Dessa lån lämpar sig ofta bra att söka på belopp från 10000 kr och uppåt men många missar de lånen för att de tänker att de ändå ska låna så lite pengar. Att läsa lite om och överväga möjligheten att söka stora billiga lån är ofta väldigt lönsamt.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar