Skaffa pengar till semester 2018

Skaffa pengar till semester 2018 Skaffa pengar till semester 2018

Det är snart sommar och för många innebär det att längtan efter att göra något extra trevligt blir stark.

Allt som är trevligt behöver givetvis inte kosta pengar men det är många som inte sparat undan till en semesterkassa och då kan även billiga nöjen bli ett problem att unna sig.

Genom att först och främst försöka skaffa pengar utan att ta ett lån, kan du förmodligen få ihop en liten semesterslant att göra trevliga saker för. Om det är bråttom eller om inget av alla tips där passar dig, är det kanske dags att ändå titta på möjligheter till ett kostnadsfritt semesterlån utan ränta.

Ett tredje alternativ är att genom egen skuld- och kreditsanering, skaffa mer pengar snabbt och enkelt. Att låna pengar går snabbt och du kommer att kunna sanera dina skulder på bara några få dagar allt som allt.

Genom att ta ett eller max ett par lån får du pengar till att förtidsinlösa dina gamla skulder och krediter. Meningen är att dina nya lån ska kosta väsentligt mycket mindre pengar varje månad och på så sätt får du mer pengar över till semestern 2018.

Det finns personer som kan spara väldigt många tusenlappar per månad på den här metoden att samla ihop gamla lån och krediter. Känner du dig osäker på hur mycket pengar du behöver få ner dina månadskostnader med varje månad, är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång att räkna.

Det går snabbare och enklare än du tror att både räkna ihop hur mycket du betalar idag och hur stort lån du behöver söka för att bara få ett enda lån kvar att betala på. Detta är vad många privatpersoner gör minst en gång per år, för att på så sätt försäkra sig om att de har billigaste möjliga lån.

Om du har svårt att få lån, med anledning av överskuldsättning, finns det ändå en chans att bli godkänd eftersom det är många långivare som kan godkänna dig ändå. Långivare och banker med hög tolerans i fråga om att ge lån trots låg kreditscoring, finns det ganska gott om.

Glöm inte bort att vara kreativ när du undersöker möjligheter till att skaffa extra pengar till semestern. Det finns många lagliga sätt att skapa ett ekonomiskt utrymme för semester på.

Vill du sedan vara bättre förberedd inför nästa sommarsemester, kan det vara en god idé att redan nu försöka städa och få ordning på ekonomin. Genom några enkla små tips kan du spara många tusenlappar som du kan använda till vad du vill. Nöjen av olika slag, en semeserresa eller bara vardagslyx i största allmänhet.

Även den som har en mycket låg inkomst eller rent av osäker inkomst kan både spara in pengar på att leva smartare men också ansöka om lån trots osäker inkomst.
 

Låna utan UC om du har svårt att få lån

Har du svårt att få lån kan det i vissa fall vara mer fördelaktigt att söka lån utan UC kontroll. Skälet till detta är att den kategorin av långivare som ger sådana lån, ofta har en lite högre toleransnivå i sin syn på kreditvärdighet.

Till och med den som har betalningsanmärkningar, kan få enkla lån. Det man ska ha i åtanke är att ju lägre kreditvärdighet man har, desto mindre chans att få de riktigt billiga lånen med allra lägst ränta, vilket är priset du betalar för att låna pengar.
Har du god kreditvärdighet finns många bra och billiga lån att söka.

Ett annat skäl till att du bör söka lån utan UC om du har svårt att få lån, är att för många UC kontroller saboterar din kreditvärdighet i ett år framåt. För många förfrågningar, kommer att ge en dålig kreditscoring när någon inhämtar en UC kontroll på dig.
Däremot är det en felaktig uppfattning att det är helt omöjligt att få lån med många förfrågningar, eftersom finns banker som inte använder UC.

Tänk också på att ett vanligt lån, ofta kan vara billigare än att köpa din semesterresa på avbetalning direkt hos researrangören. Även om de lockar med räntefri avbetalning, tillkommer ofta olika kostnader som kan göra det ganska dyrt i slutändan. Mer om dyra avbetalningar kan du läsa i vårt tidigare inlägg.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar