Vi förbättrar kvalitén på hela webbplatsen

Snart fyller vi 4 år - dags för lite förnyelse.
Inom några månader kommer webbplatsen www.kontanter.nu att fira 4-års jubileum.
Under åren har vi haft otroligt många besökare och vår rådgivning har tagit emot väldigt många frågor som rör lån i största allmänhet men skuldfinansiering i synnerhet.

Allt efter att veckorna, månaderna och åren gått har webbplatsen växt och numera kan vi skryta med en omfattande informationsbank med relevant information om privatekonomi och lånerelaterade frågor.

Som ett led i att förbättra kvalitet och användarupplevelse ännu mer, kommer vi under en tid framöver att förändra struktur, innehåll och kvalitet på hela webbplatsen. Vår förhoppning är att du som besökare lättare ska kunna navigera på våra sidor men också att du ska hitta exakt den information du söker.

Tillförlitlighet och kvalitet blir viktigt även fortsättningsvis.
Vi är en av de mest tillförlitliga webbplatserna på nätet när det handlar om att jämföra Svenska lån och så ska det absolut förbli. Med relevanta och frekventa uppdateringar av de sidor som har störst behov av att vara aktuella, tänker vi fortsätta att leverera högkvalitativ information om olika lånelösningar på nätet.

Under åren som gått har vi samlat på oss många nyttiga erfarenheter och vår kunskap om olika kreditföretag växer sig starkare för varje månad som går. Förvisso har det inte inträtt särskilt många nya aktörer det senaste året som gått men det händer ändå massor av saker på snabblånemarknaden.

Våra mystery shoppers kommer att ge kritiska recensioner.
Tidigare har vi anlitat myster shoppers för att säkerställa kvalitet och serviceutfästelser som de olika låneföretagen representerar. Under 2018 kommer vi att dra det hela ett steg vidare med att ge mer kritiska recensioner av kreditföretagens bemötande. Vi kan inte redan nu avslöja exakt vad detta kommer att handla om men det kommer att ge nyttig information till dig som bryr dig om etik och moral.

Kan vara lite rörigt att orientera sig i vår nya struktur.
Dra en liknelse med när din favoritaffär, plöstsligen har möblerat om i butiken och du inte omedelbart hittar det du är van att snabbt få avklarat genom att du känner till struktur och möblering. Vi gör detta för att du som besökare ska få en ännu bättre användarupplevelse framöver.

Med detta vill vi skapa förståelse för att vi möblerar om lite på sajten och hoppas på att du fortsätter att återvända hit!

Nästan en tredjedel av våra besökare är nämligen trogna återvändare som kommer in för att läsa om nyheter, våra artiklar och för att ansöka om nya lån. Det verkar som att vi lyckas tillfredsställa läsare i alla åldrar och det har vi för avsikt att fortsätta med.

Glöm inte att rekommendera oss för vänner och bekanta och bokmärk vår sida så att du snabbt och smidigt hittar tillbaka till oss!

Tack för ditt förtroende och på återseende!