Jämför lån utan UC, nu ännu enklare

Enklare jämförelser Enklare jämförelser

Tillhör du en av alla dem som trots kreditföretagens krav på "tydliga priser" och transparenta villkor, ändå tycker att det är svårt att jämföra lån utan UC kontroll?
Du är inte ensam om det här problemet. Trots tydlighet kring effektiv årsränta är det ganska svårt för oss "vanliga dödliga" att förstå vad ett lån egentligen kommer att kosta oss när allt väl kommer omkring.

Tillhör du en av de många personer som tycker att det är jättesvårt att bara genom en räntesats på pappret, lista ut vad lånet kommer att kosta dig i praktiken? Då kommer du sannolikt att uppskatta vårt nya och förbättrade sätt att arbeta, vilket gör det enklare för dig att jämföra lån utan UC kontroll i första hand.

Genom att färgmarkera lånen i just den här kategorin kan du göra snabba jämförelser mellan de olika låneprodukterna och kreditföretagen.
En unik sortering av de olika lånen inom kategorin gör att du numera lätt och snabbt kan se vilka som är de billigaste och mest prisvärda alternativen, respektive de dyrare valen.

Det är inte en skala för hur bra eller dåliga kreditföretagen är, utan det handlar enbart om kostnader. Det man bör ha med i bakhuvudet är förstås att även de lån som inte är de mest billiga och prisvärda, ändå kan vara de bästa alternativen för just dig.

Priser, räntenivåer och andra förmånligare villkor hänger nära ihop med din kreditvärdighet och därför kan det vara svårt att bli godkänd för de allra billigaste lånen.

Valet att ge alla lånen en färgflagga som är grön, gul eller röd ska ses som en vägledning för om det är ett dyrt eller billigt alternativ i jämförelse med andra lån i just den här kategorin. Om man vill jämföra andra lån med varandra är det nämligen av stor vikt att man jämför lån inom en och samma kategori, annars kan det lätt liknas med att jämföra äpplen med päron.

Vi hoppas att vi genom detta ska kunna utveckla vår information ännu mer på fler sidor på webbplatsen. Men tills dess kan du börja jämföra lånen utan UC och se vad du kan hitta där redan nu.

Om detta visar sig vara ett populärt sätt att visa på skillnader och likheter på, kommer även de andra kategorierna att få liknande jämförelsemått.