Snabba pengar utan att ta lån (Jan 2018)

Snabba pengar utan att ta lån Snabba pengar utan att ta lån
Årets fattigaste månad är här och vi är många som kämpar för att få ekonomin att gå ihop så här efter jul- och nyårshelgen.
Men om man vill skaffa snabba pengar utan att ta ett lån är det svårt att hitta bra och sakliga tips på nätet.

Vid en lite närmare granskning av olika "skaffa pengar snabbt sidor" visar det sig nämligen att extremt få av dem är seriösa webbplatser. Därför måste vi utfärda en varning för den här sortens webbsidor som egentligen lurar folk att gå på olika suspekta metoder.

Vi har med anledning av det här, skapat en ny sida med tips på hur man skaffar pengar snabbt och lagligt. Inga konstiga tips på pyramidspel, casino, handel med valuta eller värdepapper. Bara rena tips på hur man kan tjäna pengar snabbt. Visst skiljer det sig en del på exakt HUR snabbt man får pengarna i sin ficka men den som tar fasta på några av tipsen även på sikt, kommer garanterat att se resultat förr eller senare åtminstone inom överskådlig framtid.

Man ska inte heller underskatta vikten av att minska sina utgifter som ett av de många sätt man kan använda sig av för att få mer pengar över till annat. För snabba resultat kanske detta är de mest användbara tipsen så här under januari då det akuta behovet av pengar kanske också är av mycket tillfällig karaktär. Spartips för bättre ekonomi finns det gott om och vi har förstås också försökt att samla sådana tips.
 

Kostnadsfria lån utan ränta som alternativ

Den som förknippar lån med dyra räntor och avgifter, kanske ändå vill titta lite närmare på de möjligheter som finns när det handlar om att ta lån. Nu koncentrerar vi oss enbart till lån som inte kommer att kosta dig en enda krona i ränta och avgifter och på så sätt är helt kostnadsfria.

Att använda ordet gratis lån i sammanhanget är förbjudet eftersom även lån utan kostnader kräver en motprestation, nämligen att man ska betala tillbaka det lånade beloppet även om det inte tillkommer en enda krona utöver det exakta beloppet man lånat.
Det korrekta uttrycket och benämningen på lån som inte kostar något att ta är alltså räntefria eller möjligen kostnadsfria (även om det är vad de allra flesta i praktiken kallar för gratis).

För att ett lån ska uppfylla kriterierna för att vara helt kostnadsfritt, ska det inte tillkomma varken ränta eller några som helst andra avgifter. Det är många personer som inte ens känner till att det finns en möjlighet att låna pengar kostnadsfritt utan några tillkommande kostnader.

Det finns till och med de som hävdar att det inte går att låna pengar utan ränta, vilket alltså är felaktigt. Som tur är, för dem som söker efter detta.
 

Vår svarta lista över oseriösa tips på nätet

Tidigare har vi i flera olika sammanhang varnat för nätbedrägerier som handlar om billiga lån från suspekta långivare. I tider då många desperat söker möjligheter att få lite extra pengar är risken överhängande att lockas in i andra typer av tips på hur man skaffar pengar snabbt. Det som började med ett akut behov av pengar, kanske bara förvärras genom att bli indragen i lurendrejerier på nätet.

Som vi redan nämnt är den övervägande delen av den här sortens sidor, också de ett sätt att lura människor att öppna diverse konton på olika trading sajter och dylikt. Vi vill inte riskera att hänga ut enskilda aktörer men vi ska försöka ombesörja en frekvent uppdatering av information om vilka metoder som marknadsförs mer eller mindre aggresivt på nätet. Läs vår svarta lista för mer information.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar