Nytt tema i vår blogg (Jan 2018)

Nu när 2018 kommit och vi startar en nytt år med nya möjligheter till en bättre ekonomi, kommer vi att lansera flera nyheter på sajten. Allt för att göra den mer användbar för dig som besökare. Några av nyheterna handlar förstås om konkreta tips från våra experter, när det gäller vilka lån som finns i Sverige och vilka villkor långivarna har att erbjuda dig som konsument.
Att lån regleras av lagar och regler i Sverige är det också många som redan känner till och självklart bör de också vara en viktig del av innehållet på en bra sida om lån som detta är.

Det som senast tillkommit är att vi vill göra det lättare för dig att hitta de bästa lånen för olika lånebelopp. Många misstar sig nämligen och tror att olika lån är lika bra oavsett vilket lånebelopp man är ute efter, vilket i allt för många fall är en felaktig och falsk trygghet. Vissa lån lämpar sig nämligen inte alls för snabblån eller vise versa. Att inte göra våld på sin hushållsekonomi är viktigt för att få den att fungera i det långa loppet och det är de flesta redan medvetna om. Att välja rätt sorts lån för rätt tillfälle kan därför vara mer viktigt än vad många ens har en tanke på.

Vi kommer allt eftersom också skriva om vilka lån som tillhör samma föreetag eller samma koncern, vilket är särskilt viktigt om det handlar om långivare som bara godkänner en person för en av sina varumärken. Mest viktigt är detta om det är lån som använder sig av UC, för då kan man "slösa bort" UC förfrågningar på att råka söka lån hos samma företag flera gånger med det enda resultatet att man får avslag på sin ansökan för varje lån man söker. Om det handlar om lån utan uc men som ändå tillhör samma företag eller koncern är skadan förstås inte alls lika stor, mer än att man möjligen kan framstå som desperat men det skadar i alla fall inte din kreditvärdighet. Däremot slösar man bara bort tid och kanske blir mer och mer nedslagen av att få nej på sina ansökningar utan att riktigt förstå varför.

Den kanske största och förhoppningsvis en av de mest givande förändringarna vi har för avsikt att göra inom kort, är att vi kommer att svara på vanliga eller annorlunda frågor som vi fått in genom vår rådgivning. Självklart kommer vi aldrig att hänga ut någon som kontaktat oss eftersom vi värnar om våra besökares integritet. Vi kommer däremot att avidentifiera frågor vi får och svara på en del av dem både genom mejlsvar som vanligt men också lägga upp dem i vår ekonomiblogg. Det kommer att handla om råd avseende lån eller dilemman som har med ekonomi att göra. Vi kommer bara göra detta om frågan förekommer frekvent eller om vi tror att det är till nytta för andra att läsa vårt svar.

Nu önskar vi er en riktig bra start på det nya året!
 

Etiketter: nyheter 2018