Bästa kontokrediten online just nu (Dec 2017)

Det blir bara fler och fler valmöjligheter för den som är ute och letar efter en bra och billig kontokredit online. Just onlinekrediter, kontokrediter utan UC och kreditkonton online är den låneform som ökar lavinartat just nu.
Att kontokrediter blir allt vanligare handlar sannolikt om en kombination av att allt fler upptäcker dess fördelar, i kombination med nya lagar som förväntas komma inom kort.

En ny lagstiftning flåsar alltså långivarna i nacken och det är nog den främsta anledningen till att många lån gör om sina lånevillkor för att kunna följa lagar och regler samtidigt som det ger dig som konsument stora fördelar. Trots att regeringen ännu inte fattat beslut om den eventuella nya lagen, kan den vid ett regeringsbeslut ändå träda i kraft redan under 2018, vilket har stressat på kreditbolagen.
 

Kontokrediter utan UC kontroll

Kontokrediter utan UC kontroll är lätt att hitta medan kreditkort utan UC kontroll i princip inte finns alls. Det gör kontokrediter ännu mer populära trots att villkoren mellan kontokrediter och kreditkort i de allra flesta fall ser väldigt olika ut.
Den som söker efter ett kreditkort utan UC kontroll kan alltså istället välja en onlinekredit och då slippa kreditupplysning genom just UC.
Bra alternativ till kreditkort utan UC hittar du bland kreditkonton online.
 

Fördelar med kreditkonto på nätet

Fördelen med ett kreditkonto på nätet är att det är lätt att komma åt din kredit för överföring till ditt vanliga konto. Utbetalningarna är snabba och du har oftast pengarna samma dag som du gör din överföring.
Du betalar bara ränta för den del av ditt kreditkonto som du har utnyttjat vilket är den enskilt största fördelen när man exempelvis jämför kontokrediter med andra vanliga snabblån.

Kontokrediter hos bank är oftast kopplade till ditt betalkort eller så har du helt enkelt ett kreditkort som du använder. Kreditkort och betalkort har ofta en avgift och bara i enstaka fall kan du föra över pengar från din vanliga kredit till ditt konto. Det är med andra ord mycket mer flexibelt att använda sig av en onlinekredit än att använda kreditkort som kontokredit. Dessutom går det i princip inte att hitta ett kreditkort som inte använder UC kontroll när du vill skaffa det.

En annan stor fördel med kontokredit online är den snabba hanteringstiden. Om du ansöker om ett kreditkort dröjer det ett antal dagar (ibland upp till 10 dagar) innan du har ditt kreditkort i handen och kan börja använda det. Ett kreditkonto skapas och finns där direkt efter att din ansökan blivit godkänd.

Det innebär att du kan skaffa en kontokredit på bara några minuter och göra uttag från det precis minuterna därefter.
 

Ränteavdag i deklarationen

Ränteavdrag i deklarationen gäller för såväl kontokrediter online som för andra lån eller krediter som du har ränteutgifter för. Precis som för andra lån och krediter, kommer du att få göra avdrag för räntan med ungefär 30% och det görs som vanligt i din inkomstdeklaration varje år.
Även kontokrediter online skickar kontrolluppgifter till Skatteverket så allt du behöver göra är att godkänna ditt ränteavdrag utan krångel eller särskilda rutiner.
 

Varför ökar kontokrediter online

Allt sedan förslaget om en ny lagstiftning som gäller korta smslån och snabblån med kort återbetalningstid kom, har vi kunnat konstatera att många långivare förbereder sig febrilt för att kunna matcha konsumenternas önskemål och rättigheter vid en ny lags ikraftträdande.
Även om lagen inte ens är beslutad ännu finns det mycket som talar för att den kommer att klubbas igenom och därmed också förändra hela marknaden för så kallade traditionella smslån och mikrolån med mycket kort återbetalningstid och skyhöga räntor.

I korthet innebär lagförslaget att korta lån på upp till 3 månader kommer att försvinna helt samt att ett räntetak införs. Allt detta är bra för dig som lånekonsument men den som sitter med smslån och snabblån just nu, kanske känner sig snuvad på de bättre villkor som olika snabblån lanserar dagligen.
 

Gör dig av med gamla smslån med dåliga villkor

Att lånevillkor förändras är inget konstigt men just nu ser vi en lånemarknad som helt håller på att ställa om sig och de som sitter med smslån med dåliga villkor just nu, kanske undrar om det finns något sätt att förändra situationen på.
Svaret på den frågan är - "ja det finns det". Men som du säkert redan känner till, måste du först lösa de lån du har och det kan du faktiskt göra genom att ta ett nytt bättre lån och sedan förtidsinlösa ditt gamla dyra lån med pengarna du får från det nya.
Svårare än så är det inte, särskilt om man har en hyfsad kreditvärdighet och kan söka ett billigt snabblån med bra villkor.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar