Skaffa pengar snabbt till julen 2017

Skaffa pengar snabbt till jul Skaffa pengar snabbt till jul
Snabba sätt att skaffa pengar på, är troligtvis ett av de mest googlade uttrycken när det handlar om ekonomi och pengar.
Är du i ett akut behov av ett lån för att klara av julen 2017 och alla de extra utgifter som julen ofta medför för många så ska du först tänka på några saker innan du kastar dig över alla tillgängliga snabblån som finns att välja mellan.

1) Är det ett lån som är din enda utväg för att skaffa pengar snabbt eller finns det andra alternativ? Har du saker du kan sälja för att snabbt få pengar i plånboken eller har du möjlighet att skaffa lite extra inkomster på annat sätt?

2) Okej, du har beslutat dig för att ett lån är det enda sättet för dig att få en dräglig tillvaro under jul- och nyårshelgen. Hur mycket pengar måste du egentligen ha? Låna inte mer än du absolut måste, det blir bara till en onödig utgift då det är dags att återbetala lånet. Räkna ut vad du måse ha för att precis klara dig. Det är värt att tänka på att man ofta kan dra ner på en hel del saker såsom att köpa billigare julklappar, köpa billigare mat och så vidare.

3) Dags att hitta ett lagom stort lån med lagom lång återbetalningstid så att du klarar av att amortera och betala räntan enligt fastlagd plan. Det är definitivt inte värt att överskuldsätta sig på ett sätt som gör att man inte kan betala tillbaka lånet. Det är inte heller att betrakta som att låna pengar ansvarsfullt.
 

Bästa snabblånen för mindre lån

När det handlar om mindre lån, är det ganska vanligt att de är väldigt kortfristiga. Ett kortfristigt lån innebär att du har kort tid på dig att återbetala det. Vanligast är det att du har mellan 30 - 90 dagar på dig att betala de kortfristiga lånen.
Fördelen med kort återbetalningstid är att du blir fri från lånet snabbare, även om det känns tungt just de månader man ska avbetala det men efter det är du fri. Nackdelen är då att du inte kan reglera summan du ska betala varje månad på samma sätt som om du tar ett lån med längre återbetalningstid.

Bästa lånen:
Låna 3000 kr
Låna 5000 kr
Låna 10000 kr
Låna 20000 kr
Låna 50000 kr
 

Svårt att få låna pengar

Om du av olika skäl redan märkt eller kanske misstänker att du kommer att få svårt att låna pengar så beror det antagligen på att du har låg kreditvärdighet. Låg kreditvärdighet kan uppstå på flera olika sätt men de vanligaste anledningarna är inkomst, utgifter, tidigare lån, betalningsanmräkningar och annat som gör att din "kvar att leva på kalkyl" ger ett dåligt utslag eller för att du misskött din ekonomi tidigare.

I de här lägena kan det kännas osäkert huruvida man kommer att kunna bli godkänd för ett lån över huvud taget och det man kan göra då om man nu är i riktigt desperat behov av lån, är att sätta sig ner och systematiskt söka lån som inte använder uc kontroll.
Lån utan UC kan man söka hur många som helst utan att det skadar din redan låga kreditvärdighet och förhoppningsvis får du ett "ja" på någon an dina låneansökningar.
 

Glöm inte bort den långsiktiga planeringen

Tänk på att det kommer en tid även efter jul- och nyårshelgen. Att totalt sabotera sina möjligheter att komma i ordning med sin ekonomi för lång tid framöver, är sällan särskilt klokt.
Om du redan nu vet att det finns bättre alternativ än att ta ett till lån, kanske du känner till möjligheten att samla och slå ihop sina gamla lån och krediter för att på så sätt skapa ett ekonomiskt utrymme även på lång sikt.
Det är vanligare än man tror att göra på det här sättet och faktum är att det kan göra så att du rent av får bra ekonomi istället för dålig.
Fundera alltså över möjligheten till att ta ett skuldsaneringslån istället för att ta ännu ett litet snabblån. Ett skuldfinansieringslån tar inte längre tid att ansöka om än ett mindre snabblån och du får svar direkt på skärmen även när du söker stora lån.
 

Etiketter: pengar snabbt

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar